FPepe Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 boltban milyen néven fut hogy értsék,nehogy mást adjanak?(ezelőtt csak néztek mikor vettem valamit,kiderült holt fogalmuk sincs az autókhoz,cikkszámot kértek,azt meg én nem tudtam) Akkor mondok neked cikkszámot: 13 38 458; katalógusszám: 90510183. Az ára 4000Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radó Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Akkor mondok neked cikkszámot: 13 38 458; katalógusszám: 90510183. Az ára 4000Ft. melyik cégnél találtad?én az unixot szoktam használni,de valami gond van vele.Köszi a segítséget. G astrához találtam valamit,de ez f,igaz eco tec. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 melyik cégnél találtad?én az unixot szoktam használni,de valami gond van vele.Köszi a segítséget. G astrához találtam valamit,de ez f,igaz eco tec. Nem tudom, merre lax, de a Csergőben tuti beszerezhető (link a lap alján). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radó Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Nem tudom, merre lax, de a Csergőben tuti beszerezhető (link a lap alján). Zala,de azért megnézem tudjam miről van szó.Ha így megy tovább már prófi szerelő leszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 mennyire bonyolult az ECU kábelkötegét kicserélni ? ez 1 darab kábel , vagy több darabból áll, és csokikkal csatlakoznak egymáshoz ( X16XEL motornál ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 mennyire bonyolult az ECU kábelkötegét kicserélni ? ez 1 darab kábel , vagy több darabból áll, és csokikkal csatlakoznak egymáshoz ( X16XEL motornál ) csak a műszerfalat kell szétbombázni miatta, meg a fél motorteret :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 csak a műszerfalat kell szétbombázni miatta, meg a fél motorteret :lol: 'szt hol probléma az? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 egy hétvége, meg egy láda sör, és jó játék kerekedhet belőle... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 egy hétvége, meg egy láda sör, és jó játék kerekedhet belőle... :lol: csak aztán nem kell csodálkozni, ha fordítva működik az index, az egyes meg a négyes helyén lesz :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 egy hétvége, meg egy láda sör, és jó játék kerekedhet belőle... :lol: [/quote akkor marad a csatlakozók átforrasztása Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 akkor marad a csatlakozók átforrasztása Mit akarsz cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Mit akarsz cserélni? a kábelköteg csatlakozóit kellene lecserélni ,mert kontakthibásak a szerviz szerint piros -sárga színű csati , összesen 64 tűs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 akkor marad a csatlakozók átforrasztása Nem szereted a sört? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 A fojtószelep potmétert nem lehet szétszedni? Mármint úgy, hogy azért össze is lehessen rakni utána :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 A fojtószelep potmétert nem lehet szétszedni? Mármint úgy, hogy azért össze is lehessen rakni utána :lol: . nemigazán :lol: De ki akarom próbálni mert ezt nekem is csak mondták! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 nemigazán :lol: De ki akarom próbálni mert ezt nekem is csak mondták! :lol: Akkor siess, megvárom :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 a kábelköteg csatlakozóit kellene lecserélni ,mert kontakthibásak a szerviz szerint piros -sárga színű csati , összesen 64 tűs Akkor kontaktspré, oszt csá. Nem kell cserélni. Ezt egyébként honnan állapították meg? :lol: A fojtószelep potmétert nem lehet szétszedni? Mármint úgy, hogy azért össze is lehessen rakni utána :lol: . Felesleges szétszedni, mert ha rossz, akkor az ellenállásréteg hibája az oka, amit úgysem lehet javítani. Bontóban lehet találni működőképes verziókat, ráadásul a cseréje is meglehet a helyszínen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Felesleges szétszedni, mert ha rossz, akkor az ellenállásréteg hibája az oka, amit úgysem lehet javítani. Bontóban lehet találni működőképes verziókat, ráadásul a cseréje is meglehet a helyszínen :lol: Értem, köszi. Fehérvárral az a baj, hogy alig van bontó. És horror áron adnak szinte mindent :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Megmértem a fojtószelep potméter feszültségét. Zárt állapotban 0.53V, tökig nyitva pedig 4.26V-ot mértem. Ezek rendben vannak? Amúgy szép fokozatosan megy felfelé, nem ugrál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DJani Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Sziasztok! Találtam egy olyan modult, ami automata ablakfelhúzó + komfort modul egyben. A komfort funkció az benne, hogy automaták a gombok (még az anyósülésnél is). Riasztóra, vagy központira felhúzza az ablakot és van benne szellőztetés is. Nekem a központira van kötve, és mivel figyeli a gyújtást is, így menet közben ha rákönyökölök az ajtógombra, nem húzza fel az ablakot. Már régen vágytam egy ilyenre az utólag beépített spal ablakemelő szettem mellé. Be lehet állítani, hogy érintésre, vagy egy kis idő nyomvatartás után húzza teljesen le-fel az ablakot. Úgy írja a leírás, érintéses=Audi féle, időzítéses=Opel féle. Nem kérdés melyiket választottam :-) No meg szerintem jobb is, mert így könnyű fél centire leengedni az ablakot, nem kell kétszer nyomni. Királyság, hogy nem kell végig nyomni a gombot, amikor a parkolóházakban, IKEA, ÁRKÁD stb. kártyával kell bajlódni. Persze tudom, hogy ez már az újabbakban benne van, de nekem egy fapados '97-es F Astrám van. Ha érdekel valakit, akkor R-CON2 néven találja meg a www.aventron.hu oldalon. Nekem a gugli egy régebbi változatnak a leírását dobta ki, de az oldal alján ott az új is, ami többet tud. Nekem már olyan van :-) Érdemes elolvasni a leírást, mert lehet állítgatni a működését jumperekkel. Én a RIEX-nél vettem 9720Ft-ért, mert 14% kedvezmény jár rá náluk. A kapcsolatoknál ott van a forgalmazók címe is. Ja, én felhívtam először az első telszámot az a gyártó lehet, mert az egy darabommal rögtön elirányítottak a viszonteladókhoz. És mondta azt is, hogy ne felejtsem el mondani a RIEX-nél, hogy 14% kedvezmény, mert akkor 11300Ft listaáron adják, de nekem nem kellett mondani. Van nekik hazakísérő fény moduljuk is, biztos tök jó annak aki kertesházban lakik, de én panelban lakom. Mellesleg innen tudtam meg, hogy mi is az :-) Üdv. Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Találtam egy olyan modult, ami automata ablakfelhúzó + komfort modul egyben... Ez itt a reklám helye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Megmértem a fojtószelep potméter feszültségét. Zárt állapotban 0.53V, tökig nyitva pedig 4.26V-ot mértem. Ezek rendben vannak? Amúgy szép fokozatosan megy felfelé, nem ugrál. Tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Hali. Car 300 autórádió tudja vezérelni az elktromos antennát? Arra lennék kiváncsi konkrétan, hogy ez az opció benne van e a rádiósmagnóban (car300), tehát ha bekapcsolom akkor kitolja, ha kikapcsolom, behúzza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Tökéletes. Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Hali. Car 300 autórádió tudja vezérelni az elktromos antennát? Arra lennék kiváncsi konkrétan, hogy ez az opció benne van e a rádiósmagnóban (car300), tehát ha bekapcsolom akkor kitolja, ha kikapcsolom, behúzza. Tudomásom szerint igen. Legalábbis jön ki belőle +12V vezérjel, amit erre is lehet használni. Ha jól tudom alapesetben pl ez kapcsolja a kijelzőt is, ha gyújtás nélkül hallgatod a rádiót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts