Guest Sanci Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 tudnal segiteni esetleg valami egyszeru vazlattal hogy kell osszekotni a hutogombat a ventilator motorral ? Ez a haromlabu gomba egy kicsit osszezavar... Az a hőgomba egy (vagy kettő) relét vezérel ami valószínű, hogy a tűzfalnál van egy széles dobozban (a kiegyenlítő tartálytól közép fele) és ha minden igaz akkor az egy kék színű relé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 tudnal segiteni esetleg valami egyszeru vazlattal hogy kell osszekotni a hutogombat a ventilator motorral ? Ez a haromlabu gomba egy kicsit osszezavar... Ha háromlábú, akkor kell hozzá a kerámiaellenállás is. Ha Astrában van ez a rendszer, ott nincs relézve, kivéve ha gyári légkondis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nna ma odáig eljutottam, hogy megnézzem azt a biztosítékot hova is megy. A tűzfalon lévő reléházba megy be (ahol a hűtőventi reléje is van) szemből jobbról a második az de a relé sincs benne, a vezeték (kb 6mm-es piros -rajta kék csíkkal) valahova előre megy de hely hiányában nem néztem meg pontosan tovább, nem akartam széttépni jobban a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kati Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Szerbusztok! Nem indult el az ablaktörlöm, pedig ma mennem kellett volna az esőben. Milyen hibák okozhatják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Szerbusztok! Nem indult el az ablaktörlöm, pedig ma mennem kellett volna az esőben. Milyen hibák okozhatják? Legegyszerűbb esetben csak a bizti ment ki, rosszabb esetben az ablaktörlőmotor ment tönkre, megszorulhat a tengelye, berozsdásodhat a programtárcsája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Legegyszerűbb esetben csak a bizti ment ki, rosszabb esetben az ablaktörlőmotor ment tönkre, megszorulhat a tengelye, berozsdásodhat a programtárcsája. Vagy csak egyszerűen bedugult a kommutátora a szénportól. Én is jártam már úgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nna ma odáig eljutottam, hogy megnézzem azt a biztosítékot hova is megy. A tűzfalon lévő reléházba megy be (ahol a hűtőventi reléje is van) szemből jobbról a második az de a relé sincs benne, a vezeték (kb 6mm-es piros -rajta kék csíkkal) valahova előre megy de hely hiányában nem néztem meg pontosan tovább, nem akartam széttépni jobban a kocsit. Nekem ez a szekunderlevegő kompresszorhoz tartozott. Hűtőventi csak a 17DT-ben és a gyári légkondisokban van relézve. Szerbusztok! Nem indult el az ablaktörlöm, pedig ma mennem kellett volna az esőben. Milyen hibák okozhatják? Először is a biztosítékot kéne megnézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nekem ez a szekunderlevegő kompresszorhoz tartozott. Hűtőventi csak a 17DT-ben és a gyári légkondisokban van relézve. Az enyém X17DTL de ebben a klíma a fólia az üvegeken + ha menet közben leengedem... Hol található az a szekunderizényavaja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Az enyém X17DTL de ebben a klíma a fólia az üvegeken + ha menet közben leengedem... Hol található az a szekunderizényavaja? Nem biztos hogy neked benne van, lehet hogy csak a kábelkötegben. Egyébként a bal oldalon a kerék előtt szokott lenni, a lökös alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nem biztos hogy neked benne van, lehet hogy csak a kábelkötegben. Egyébként a bal oldalon a kerék előtt szokott lenni, a lökös alatt. OK, köszi! Majd megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
T-Boy Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Hy. Valakinek nincs véletlenül egy kapcsolási rajza a gyári elektromos ablak bekötéséhez??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kati Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Legegyszerűbb esetben csak a bizti ment ki, rosszabb esetben az ablaktörlőmotor ment tönkre, megszorulhat a tengelye, berozsdásodhat a programtárcsája. Szia! Köszönöm a segitséget! Most ujabb gondom van , letörték a jobboldali visszapillantó tükrömet.Mivel "friss" opeltulajdonos vagyok nem ismerek pénztárcabarát lelőhelyet-ket Pesten vagy északi környékén. Ha esetleg van ötleted és megosztanád velem előre is megköszönöm. Kati Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Tervezek új akksit venni... Egyenlőre 3 akksit néztem ki. 1: Exide Excell EX19 74 Ah 680 A 24 020 Ft 2: Banner Uni Bull 50 500 12V 80Ah 700A 26.100 Ft 3: VARTA BLUE DYNAMIC Standard Perfomance 74Ah 680A 25 800 Ft. Vélemények? Esetleg egyéb? Illetve,valakinek valami jó kis akciós helye, ahonnan lehetne szerezni?! Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Tervezek új akksit venni... Egyenlőre 3 akksit néztem ki. 1: Exide Excell EX19 74 Ah 680 A 24 020 Ft 2: Banner Uni Bull 50 500 12V 80Ah 700A 26.100 Ft 3: VARTA BLUE DYNAMIC Standard Perfomance 74Ah 680A 25 800 Ft. Vélemények? Esetleg egyéb? Illetve,valakinek valami jó kis akciós helye, ahonnan lehetne szerezni?! Thx Sztem Exide :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Tervezek új akksit venni... Egyenlőre 3 akksit néztem ki. 1: Exide Excell EX19 74 Ah 680 A 24 020 Ft 2: Banner Uni Bull 50 500 12V 80Ah 700A 26.100 Ft 3: VARTA BLUE DYNAMIC Standard Perfomance 74Ah 680A 25 800 Ft. Vélemények? Esetleg egyéb? Illetve,valakinek valami jó kis akciós helye, ahonnan lehetne szerezni?! Thx Nekem 62 Ah-s 640 A-es Exide volt bent 1 évig, 20000-ért vettem tavaly. Nagyon jól bírta, pedig rengeteget hallgattam zenét álló motornál (2-3 órát is, igaz erősítő nincs a kocsiban). Csak most odaadtam rokonnak cserébe egy gagyiért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Tervezek új akksit venni... Egyenlőre 3 akksit néztem ki. 1: Exide Excell EX19 74 Ah 680 A 24 020 Ft 2: Banner Uni Bull 50 500 12V 80Ah 700A 26.100 Ft 3: VARTA BLUE DYNAMIC Standard Perfomance 74Ah 680A 25 800 Ft. Vélemények? Esetleg egyéb? Illetve,valakinek valami jó kis akciós helye, ahonnan lehetne szerezni?! Thx Nekem a harmadik van, és meg vagyok vele elégedve... Én is sokat hallgatok zenét 2 erősítővel álló motornál, és elég jól bírja... Bár a tartósságáról nem tudok nyilatkozni, még csak fél éves... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Tervezek új akksit venni... Egyenlőre 3 akksit néztem ki. 1: Exide Excell EX19 74 Ah 680 A 24 020 Ft 2: Banner Uni Bull 50 500 12V 80Ah 700A 26.100 Ft 3: VARTA BLUE DYNAMIC Standard Perfomance 74Ah 680A 25 800 Ft. Vélemények? Esetleg egyéb? Illetve,valakinek valami jó kis akciós helye, ahonnan lehetne szerezni?! Thx Nekem Topla Energy 75Ah-s van benne már egy éve. Télen néha izzítás nélkül kellett indítani, de nem volt vele gond. Nálam is szokott menni a hifi erősítővel, de még nem éreztem, hogy merítette-e volna. Úgyhogy én erről a márkáról csak jót tudok. Nekem még tavaly sikerült megvenni 14000-ért "akciósan" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Tervezek új akksit venni... Egyenlőre 3 akksit néztem ki. 1: Exide Excell EX19 74 Ah 680 A 24 020 Ft 2: Banner Uni Bull 50 500 12V 80Ah 700A 26.100 Ft 3: VARTA BLUE DYNAMIC Standard Perfomance 74Ah 680A 25 800 Ft. Vélemények? Esetleg egyéb? Illetve,valakinek valami jó kis akciós helye, ahonnan lehetne szerezni?! Thx Én meg csak gúvadt szemekkel nézem ezeket a nagy amperóra számokat....! Amikor az enyém 56-os. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Én meg csak gúvadt szemekkel nézem ezeket a nagy amperóra számokat....! Amikor az enyém 56-os. :lol: Hááát.. az enyémben most is egy szép méretes darab van. Ha tudnám milyen márka, tuti ilyet vennék. Már ezzel vettem az autót,az meg szeptemberben lesz 5 éve! Mérete: - elfér :lol: - nem árt egy kis tartalék (pl egyszer beszart a generátorom, akksiról jöttem haza), - már a generátor is egy G astra 100, vagy 120 amperes már nem emlékszem. - Klímás a vas... (bár ennek nem tudom mennyi köze van hozzá :D ) háát ennyi.. jah.. meg nincs akksirögzítő vasam.. ez meg rögzíti magát :lol: :lol: (Diniiii.. rakj el egyet nekem a kocsidbaaa.. :D) Jah.. és a leglényegesebb.. az íííírdatlan nagy gyári hifirendszer miatt is kell, eme méretű akksi :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Tervezek új akksit venni... Egyenlőre 3 akksit néztem ki. 1: Exide Excell EX19 74 Ah 680 A 24 020 Ft 2: Banner Uni Bull 50 500 12V 80Ah 700A 26.100 Ft 3: VARTA BLUE DYNAMIC Standard Perfomance 74Ah 680A 25 800 Ft. Vélemények? Esetleg egyéb? Illetve,valakinek valami jó kis akciós helye, ahonnan lehetne szerezni?! Thx Nekem az utsó van benne 2 vagy 3 éve, minusz 24 Cfokban se köhögtette az indítómotort pedig a téli dupla izzítás is megkéri a kenyeret szóval azt merem ajánlani. Hozzáteszem csak egy 4x45 vagy 50W-os Blaupunkt hifi van benne és sokszor órákat megy anélkül, hogy a mocit beindítanám. Bírja a strapát, eddig nem volt vele baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Hááát.. az enyémben most is egy szép méretes darab van... Sztem ez a képen egy régi Varta Silver akksi, a méretéből ítélve lehet 80-100Ah-s. Hasonlóval vettük mi is a Caravant, de az kicsit kisebb, 74Ah-s, és az indítóárama "csak" 400A, ami télen egy-két alkalommal kevésnek bizonyult a diesel motor beindításához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Tervezek új akksit venni... Egyenlőre 3 akksit néztem ki. 1: Exide Excell EX19 74 Ah 680 A 24 020 Ft 2: Banner Uni Bull 50 500 12V 80Ah 700A 26.100 Ft 3: VARTA BLUE DYNAMIC Standard Perfomance 74Ah 680A 25 800 Ft. Vélemények? Esetleg egyéb? Illetve,valakinek valami jó kis akciós helye, ahonnan lehetne szerezni?! Thx 1. és a 3. az oké meg talán perion. Nekem a bosch feladta, de a periont nem kíméltem és 6 évig ment vele anno a gép. A bosch 3hónap alatt gatya lett pedig a szakszervíz csodálattal adta bele újonnan amikor anno megvettem az F-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Ma sikerült szert tennem egy TID-re és két gyári hangszorra(szinte újak) 1500Ft-ért. A TID-del lenne gondom. Eddig egy soros kijelző volt a gépben,beraktam a TID-et,ami müködik is.Mondjuk a TID lábai a belső panelnál fel voltak lazulva,eltörtek a forrasztások.Ezt orvosoltam,átforrasztással. Viszont a hőmérsékletet nem mutatja,pedig megvan hozzá a hőérzékelő. A lökös alatt lóg egy vezetékpár,bal oldalon, barna-fekete ,szabvány opel csati.Elvileg a hőmérséklet jel a TID-nek kék-kék/fehéren megy,de lehet,hogy a 93-as dízelben más szín lenne és csak a bal lábtérig menne? :lol: A TID lábkiosztása a következő: The Display has a 12 pin connector which is described as follows: Pin # Name Description 1 Permanent 12V Always on 12V, keeps the clock running. 2 Not connected (Temperature) Temperature for TID 3 Ground 0V Ground connected to the chassis 4 Not connected (Temperature) Temperature for TID 5 Accessories 12V when the key is on accessories. The display goes on. 6 Headlights 12V when headlights are on. 7 Dashboard illumination Signal for the strength of the dashboard lights 8 Car-radio on The Radio is on. The date will disappear and make space for the RDS signal 9 SCL Serial Clock 10 MRQ Master Request or something... 11 SDA Serial data from the radio 12 Not connected (Speed) Speed signal for displays with temperature readout. (TID) A kérdésem az lenne,hogy ha a barna-fekete nem hőmérséklet jeladó vezetéke,vajon mi lehet? Nem ködlámpa,mert az lenne a másik oldalon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Nekem az utsó van benne 2 vagy 3 éve, minusz 24 Cfokban se köhögtette az indítómotort pedig a téli dupla izzítás is megkéri a kenyeret szóval azt merem ajánlani. Hozzáteszem csak egy 4x45 vagy 50W-os Blaupunkt hifi van benne és sokszor órákat megy anélkül, hogy a mocit beindítanám. Bírja a strapát, eddig nem volt vele baj. Hol indítottál minusz 24 fokban? Az északi sarkon jártál, vagy egy húsipari hűtőtárolóból indultál? Ember emlékezet óta nem volt Magyarországon ilyen hideg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 háát ennyi.. jah.. meg nincs akksirögzítő vasam.. ez meg rögzíti magát :lol: :lol: Nem egészséges! Ha egy rázós úton elindul valamerre akkor rendet rak a motorteredben!!! Nem beszélve arról, hogy ha csak kisebb rázkódás éri és elemelkedik a lemezről, meg azon ugrál, az milyen jót tesz az ólomlemezeknek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts