Szitamanó Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Szépnapot Mindenkinek ! Nagy kérdésem lenne hozzátok.éspedigleg az hogy a motor kontroll lámpa ha motor fékkel megyek kivillan de csak 1 bizonyos sebesség tartományból való lassítás alkalmával . lambda szondát kicseréltettem és ugy is sajnos elő jőn a problema. X14NZ paripám van.vmi jó 5let hogy mi a csöcs lehet a baja? :rolleyes: Ki kell villogtatni a hibakódot. Amúgy van EGR szelep abban a motorban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Amúgy van EGR szelep abban a motorban? Nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Szépnapot Mindenkinek ! Nagy kérdésem lenne hozzátok.éspedigleg az hogy a motor kontroll lámpa ha motor fékkel megyek kivillan de csak 1 bizonyos sebesség tartományból való lassítás alkalmával . lambda szondát kicseréltettem és ugy is sajnos elő jőn a problema. X14NZ paripám van.vmi jó 5let hogy mi a csöcs lehet a baja? :rolleyes: Milyen lambda került bele? Mennyibe került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iytum Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 sziasztok... még mindíg középkonzol... a három tekerentyűnél sincs világításom... ahhoz hogy levegyem a borítást a cd-nek ( gyári ) is ki kell jönnie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 sziasztok... még mindíg középkonzol... a három tekerentyűnél sincs világításom... ahhoz hogy levegyem a borítást a cd-nek ( gyári ) is ki kell jönnie? Bár nekem nem gyári,de ki kell venni és a kijelzőt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iytum Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Bár nekem nem gyári,de ki kell venni és a kijelzőt is. mikor rakom vissza fog kód-ot kérni a cd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 ha ki tudod venni az előlap levétele nélkül, akkor jól megoldható rádiót kihúzod, a kábelek engedik 20-30 centit, kiveszed a beépítőkeretet, a rádiót meg betolod a helyére és átmegy a lukon Link to comment Megosztás: More sharing options...
iytum Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 ahhoz hogy kivegyem kell az a két "kivevőszerkezet"? amúgy a kód-ot hogyan tudom megszerezni utólag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 ahhoz hogy kivegyem kell az a két "kivevőszerkezet"? amúgy a kód-ot hogyan tudom megszerezni utólag? igen, kell hozzá kódot passzolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
iytum Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 köszönöm szépen a segítséget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 amúgy a kód-ot hogyan tudom megszerezni utólag? Előző tulaj, kereskedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oly Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Ird meg a GM számát,megmondom.(a számot megtalálkod,ha szemből nézed,jobb oldalán,gravírozva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
oly Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 ahhoz hogy kivegyem kell az a két "kivevőszerkezet"? amúgy a kód-ot hogyan tudom megszerezni utólag? Írd le a GM számát,megmondom a kódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Írd le a GM számát,megmondom a kódot. Nem mondod, hogy ez ilyen egyszerű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Sziasztok! Lenne egy gondom, hátha valaki okossággal szolgálhat. A történet: A közelmúltban lett összerakva hengerfejezés után a gép, aztán másnap x Km után elkezdett világítani a sárgalámpa. Kivillogtatva 35-ös kód, tehát alapjárati léptetőmotorral kapcsolatos. Így mászkáltam pár napig, aztán (volt egy kis időm és)bedobtam a polcon lévő mocit, amellyel mászkáltam hónapokat, de amikor vettem egy komlett befecskendezőt mindenestül, akkor földobtam egybe. Szóval Kb fél éve ez a komplett cucc van fönt és ezzel kezdett világítani. És a "jól bevált" régivel is ugyanezt csinálja. Gondolom mindkettő nem lehet rossz, hiszen a régi is ment, amikor félretettem. Tekercsek megmérve 51-52OHM minkét tekercsben, minkét motorban. Holnap lesz egy kis időm, aztán megnézem, hogy nincs-e vezetékszakadás a csatlakozójától ecu-ig, aztán elő a szkópot, megnézem a jelalakokat, összehasonlítva a workshopdata képével. Igazából sohasem volt ez a dolog nálam tökéletes: évek óta volt olyan, hogy megállva(pl. lámpánál) az alapjáratom 4-5-öt pumpált aztán beállt stabilan. Akkoriban kaptam kölcsön működő autóból alapjárati mocit, de azzal is csinálta. Aztán kaptam kölcsön computert a bontóból (fogyiproblémáim is voltak akkoriban), többet is, és az egyikkel nem csinálta, ennyi volt a változás, úgyhogy visszadtam, nem vettem meg. Aztán az is lehet, hogy a kábelem meg van törve/szakadva, csak eddig az érintkezési hibák nem voltak olyan tartósak, hogy az ecu kijelezze(ezt támasztáná alá, hogy egy ilyen nagyobb beavatkozás után jött elő a gond), talán a kábelkorbács mozgatása tette be a kaput?? Mindenesetre, ha valakinek van egyéb épkézláb ötlete a dologgal kapcsolatban, azt szívesen veszem, és előre is megköszönöm. Holnap , mivel úgyis szabadságon vagyok, beugrok a melóba, és megvizsgálom a szakadás lehetőségét, aztán megnézek pár dolgot szkóppal(amire úgyis régen készültem:pl. lambda). Ha van fejlemény visszajelzek. Ha valakinek kell a 2007-es workshopdata(magyar nyelvű), az adjon egy szervertárhely hozzáférést(több, mint 1.5GB), aztán feltöltöm(, és közkinccsé tehető) Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Szoftverbaj nem lehet? Amúgy passzolom csak hallottam már ilyesmi tünetekkel rendelkező esetről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iytum Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ird meg a GM számát,megmondom.(a számot megtalálkod,ha szemből nézed,jobb oldalán,gravírozva) nem találtam GM számot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oly Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Nem mondod, hogy ez ilyen egyszerű? Megvettem hozzá a programot,és pénzért nyújtom a kódfejtő szolgáltatást műhelyemben(kb90%ban bejön).Kivéve ezen a remek fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oly Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 nem találtam GM számot :lol: Tipusa?Blaupunkt Car 300?Biztos,hogy gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
oly Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Tipusa?Blaupunkt Car 300?Biztos,hogy gyári? Várj csak!F Astra,és gyári CD? Link to comment Megosztás: More sharing options...
oly Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 sziasztok... még mindíg középkonzol... a három tekerentyűnél sincs világításom... ahhoz hogy levegyem a borítást a cd-nek ( gyári ) is ki kell jönnie? Gyorsba,nehogy széttörd,a világitást hátulról kell szerelni,rádio ki,fehér műa.kipattint Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ÁÁÁÁÁ! A rádiót mindenképp ki kell szedned, de ha nem akarod meghajtogatni a kezed, akkor le kel venni a konzolborítást, utána normálisan hozzáférsz a tekerentyűk összes részéhez (is). (a kormány borítással kell kezdened, utána műszeregység borítás, aztán a konzolborítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Megvettem hozzá a programot,és pénzért nyújtom a kódfejtő szolgáltatást műhelyemben(kb90%ban bejön). Kivéve ezen a remek fórumon. Akkor ezért kedvencem lettél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iytum Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Tipusa?Blaupunkt Car 300?Biztos,hogy gyári? Delco Electronics CDR500 nem tudom gyári-e... én ezzel vettem... és az előző tulaj is ezzel vette... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oly Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Delco Electronics CDR500 nem tudom gyári-e... én ezzel vettem... és az előző tulaj is ezzel vette... Most megfogtál!Túl nagy volt az arcom.Még próbálkozom... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts