J0hnny Elküldve Május11, 2008 Elküldve Május11, 2008 Hi!! fűtőmotor előtét ellenállást gyártók kellenének nekem, mert a hella és a Gm kicsit drága, de a www.oszcar.hu-n találtam olcsót, csak nem tudom, hogy milyen márkájú, és anélkűl nem tudom megrendelni. Köszi előre is!! 8800Ft a bárdi autónál a Hella,ha az túl drága akkor bontóban keress.
Zsoltee Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Háj embörök. Még nagyon nagyon régen a vízhőfokmérőm problémáját írtam le nektek, csak miután megvettem a jeladót elfelejtettem beszámolni a végeredményről... Szal a mutató még mindíg hulla. nem csinál semmit... Pedig ha letestelem a kábelt megmozdul a mutató és a jeladó is zsír új. Ilyenkor a műszer lesz kukás? Vagy én ezt már nem értem... B)
redline Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Háj embörök. Még nagyon nagyon régen a vízhőfokmérőm problémáját írtam le nektek, csak miután megvettem a jeladót elfelejtettem beszámolni a végeredményről... Szal a mutató még mindíg hulla. nem csinál semmit... Pedig ha letestelem a kábelt megmozdul a mutató és a jeladó is zsír új. Ilyenkor a műszer lesz kukás? Vagy én ezt már nem értem... B) Termosztát?
Laci4 Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Termosztát? Attól még meg kéne mozdúlnia szvsz.. ha letesteled, felmegy maxig?
Zsoltee Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Attól még meg kéne mozdúlnia szvsz.. ha letesteled, felmegy maxig? Ma megpróbáltam... beraktam a termosztátház egyik résébe a sarut, beültem és ráadtam a gyújtást... a mutató elkezdett felfelé mászni, de 90fok felett 1mm-el megállt... Levettem a gyújtást, visszaesett alaphelyzetre, aztán kövi próbálkozásnál már meg sem mozdult... Ilyenkor mi lehet? B)
FPepe Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Ma megpróbáltam... beraktam a termosztátház egyik résébe a sarut, beültem és ráadtam a gyújtást... a mutató elkezdett felfelé mászni, de 90fok felett 1mm-el megállt... Levettem a gyújtást, visszaesett alaphelyzetre, aztán kövi próbálkozásnál már meg sem mozdult... Ilyenkor mi lehet? B) Vagy kontakthibás a műszeregység hátulján a csati (szétszedni, megpucolni), vagy azok a csavarok nem érintkeznek, amin keresztül a hőmérő műszer kapja az áramot, vagy esetleg a műszeregység hátulján levő 3-lábú stabilizátor IC halódik.
Zsoltee Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Vagy kontakthibás a műszeregység hátulján a csati (szétszedni, megpucolni), vagy azok a csavarok nem érintkeznek, amin keresztül a hűmérő műszer kapja az áramot, vagy esetleg a műszeregység hátulján levő 3-lábú stabilizátor IC halódik. Ok akkor óra kivesz, megpucol, meghúz mindent és ha utánna sem fog működni akkor valszeg cserés a mutató... Köszi B)
opel16v Elküldve Május17, 2008 Elküldve Május17, 2008 Még nagyon nagyon régen a vízhőfokmérőm problémáját írtam le nektek, csak miután megvettem a jeladót elfelejtettem beszámolni a végeredményről... Szal a mutató még mindíg hulla. nem csinál semmit... Pedig ha letestelem a kábelt megmozdul a mutató és a jeladó is zsír új. Ilyenkor a műszer lesz kukás? Vagy én ezt már nem értem... B) Letestelésnél maxig ki kell térnie a műszernek.
shootman Elküldve Május18, 2008 Elküldve Május18, 2008 sziasztok! A napokban vettünk egy astra-t. 93-as évjáratú 1.4 60 LE elég jó állapotú csak az első ablaktörlők nemmoccannak meg! biztosítékal nincs gond. A relén hallani hogy kattan egyet. Mi lehet a probléma?? Tudom, kicsit OFF ez mert jópáran kérdezték már, de lehet aztóa vannak jobb info-k! Jah és még valami! milyen izzó kell a helyzetjelzőhöz? Mert nemvolt egy se benne és így nemtudjuk mi kell bele!
Tápiószecső Elküldve Május18, 2008 Elküldve Május18, 2008 milyen izzó kell a helyzetjelzőhöz? Mert nemvolt egy se benne és így nemtudjuk mi kell bele! Bemész egy autósboltba, elmondod mi kell és tudni fogják. B)
FPepe Elküldve Május18, 2008 Elküldve Május18, 2008 sziasztok! A napokban vettünk egy astra-t. 93-as évjáratú 1.4 60 LE elég jó állapotú csak az első ablaktörlők nemmoccannak meg! biztosítékal nincs gond. A relén hallani hogy kattan egyet. Mi lehet a probléma?? Tudom, kicsit OFF ez mert jópáran kérdezték már, de lehet aztóa vannak jobb info-k! Jah és még valami! milyen izzó kell a helyzetjelzőhöz? Mert nemvolt egy se benne és így nemtudjuk mi kell bele! Próbáld meg, hogy bekapcsolod az ablaktörlőt, és megmozgatod a törlőkart. Mikor mi vettük a Caravant, hazafelé jövet rájött az eső, és azon se mozdult meg az ablaktörlő, félreálltunk, megmozgattuk, és utána jó lett (egy darabig). Kiderült, hogy a motorban a programtárcsa tiszta rozsda volt. Motort cseréltem.
shootman Elküldve Május18, 2008 Elküldve Május18, 2008 Próbáld meg, hogy bekapcsolod az ablaktörlőt, és megmozgatod a törlőkart. Mikor mi vettük a Caravant, hazafelé jövet rájött az eső, és azon se mozdult meg az ablaktörlő, félreálltunk, megmozgattuk, és utána jó lett (egy darabig). Kiderült, hogy a motorban a programtárcsa tiszta rozsda volt. Motort cseréltem. Próbáltuk a kar mozgatni de semmi, az ablaktörlőmotort se hallani hogy erőlködne. Lehet motorcsere lesz, de elvisszük majd egy szerelőhöz nézze át, kitudja milyen rejtett dolog lehet még a kocsiba B))
yooccoo Elküldve Május18, 2008 Elküldve Május18, 2008 lehet, hogy csak kábelhiba kézzel tudod mozgatni vagy azzal se? B)
shootman Elküldve Május18, 2008 Elküldve Május18, 2008 csak a kicsi holtjátékba, de úgy teljesen nemlehet kézzel
shootman Elküldve Május18, 2008 Elküldve Május18, 2008 lehet, hogy csak kábelhiba kézzel tudod mozgatni vagy azzal se? B) Jut eszembe, nincsa valakinek kapcsolási rajza ehhez a területhez? mert apu ért az ilyen elektronikai dolgokhoz, és egy kapcsolási rajzal ő is okosabb lenne B)
FPepe Elküldve Május18, 2008 Elküldve Május18, 2008 Jut eszembe, nincsa valakinek kapcsolási rajza ehhez a területhez? mert apu ért az ilyen elektronikai dolgokhoz, és egy kapcsolási rajzal ő is okosabb lenne B) Itt találsz egy javítási könyvet, aminek a hátuljában vannak kapcsrajzok is B) (Laci utólagos engedelmével).
zozor Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Próbáltuk a kar mozgatni de semmi, az ablaktörlőmotort se hallani hogy erőlködne. Lehet motorcsere lesz, de elvisszük majd egy szerelőhöz nézze át, kitudja milyen rejtett dolog lehet még a kocsiba B)) Hát inkább cserés lesz, mert nem lehet javítani-asszem. Én egyszer hátsó motort vettem egy 10-esért-bontottat-, de azzal utána nem volt gondom. Hali!
Digger Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Hát inkább cserés lesz, mert nem lehet javítani-asszem. Én egyszer hátsó motort vettem egy 10-esért-bontottat-, de azzal utána nem volt gondom. Hali! Ezt a linket most láttam a Lengyel oldalon: http://astra.autokacik.pl/ A Technika->Napraw to sam->Astra F (HB) - tylna wycieraczka - mini manual útvonalon lehet eljutni. Az ablaktörlő motort buzerálják itt. Ez szerintem nemrég kerülhetett ide. Korábban még nem láttam.
egyhapsi Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Ezt a lengyel oldalt jó lenne magyarban is olvasni.. Láttam, frissként fölkerült az Omega szabályozható ablaktörlőjének Astrára való átalakítása képekkel is bemutatva. Meggondolandó az átalakítás. B) Csinált már valaki ilyet ?
nagyc Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Ezt a lengyel oldalt jó lenne magyarban is olvasni.. Láttam, frissként fölkerült az Omega szabályozható ablaktörlőjének Astrára való átalakítása képekkel is bemutatva. Meggondolandó az átalakítás. B) Csinált már valaki ilyet ? Szia, Én megcsináltam ezt az átalakítást. És nagyon hasznosnak is tartom. Kapcsoló és relé kell hozzá, mind a kettő azonos rögzítésű és csatlakoztatású mind a két tipusban. Így csak a szabályzó vezetékét kell sorbakötni, az eredeti kábellkötegben azzal a fekete sárga vezetékkel, mely a kapcsolóról megy az ablaktörlő reléjére. A kapcsoló csatlakozójára két sárga fekete megy, egyik az első másik a hátsó intervallumkapcsolóhoz, ezért vágás előtt mérd ki, hogy az elsőét vágd el.
Tryker Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Sziasztok!Egy 92"-es f astrám van.Az elmúlt hetekben nyugdíjaztuk az akksiját,ami kb6-7 évet szolgált az autóban.Biztos ami biztos alapon/mivel a zárlatossá váló akksi folyamatosan gyengélkedett/elvégeztünk pár mérést az elektomos rendszeren.Az akku a végét járja,ez nem is vitás de felmerült egy másik probléma,amire pont az akku hívta fel a figyelmünket.Anélkül,hogy bármilyen fogyasztó"élne" a kocsiban 300mA körüli fogyasztást mértünk./ez elég sok,nem?/Addig zártuk ki a különböző fogyasztókat egymás után míg elértünk a középkonzolon található óráig ami ennek a fogyasztásnak a 3/4 részét produkálta.Ez a kijelző/a nagy fogyasztást leszámítva/eddig tökéletesen működött bár a megnőtt áramigény miatt egyenlőre lehúztam a csatiját...Van e vkinek tapasztalata ezen a téren,egyáltalán mit kezdjek a kijelzővel,hol keressem a hibát,a fogyasztóban vagy máshol?
opel16v Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Annak a kijelzőnek nem szabadna annyit felvennie. Nem világít folyamatosan a lámpája? Még egy tipp: rádiót lehúztátok, amikor ezt mértétek? Mert egy körön van a kijelzővel... és az inkább gyanús lenne.
egyhapsi Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Lehet egy körön van a rádió a kijelzővel, de azt pl. én is észrerevettem még rá se adom a gyújtást, és látszik a kijelzőn a pontos idő halványan. Tehát fogyaszthat a kijelző.. Éppen készülök kicserélni a két riszszemégőt valamire, (talán ledekre) mert biztos elfeketedettek, mert alíg látszik a kijelző ha ég a világítás. Mert akkor halványabb a környezeti nagy fényben.
opel16v Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Alapból nagyon keveset fogyaszt a kijelző, pár mA. És igen, kint van rajta mindig a kijelzés B) LED-del még rosszabb lesz nappal. Rakj inkább akkor új égőket bele B)
gergolabs Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Alapból nagyon keveset fogyaszt a kijelző, pár mA. És igen, kint van rajta mindig a kijelzés B) LED-del még rosszabb lesz nappal. Rakj inkább akkor új égőket bele B) Nekem is csodát műveltek az új izzók, pedig nekem csak 10 éves a kocsi. kb 2x erősebb most.
Recommended Posts