tgabika76 Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Létezik Loctite gyártmányú , autósboltban megvásárolható Hátsó szélvédő fűtőszál javító készlet. Egy-két telefon... De biztos, hogy nem csak Loctite létezik, én azt ismerem. Legutóbb az Üllöi úti Homasitában láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Azthiszem ezt a hogyan szedjük szét a müszerfalat, fel kellene tenni a MOTE oldalára.. már ha még nincs fenn... ha igen, sorry.. jót égtem :) :oops: 8)Ezen már én is agyaltam, ha összeszedem magam, lehet, hogy valamelyik nap meg is írom, persze, nem előz meg valaki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 96' c14se motornál hogy kell a hibakódot kiolvasni ? Ezen nem úgy van a lábkiosztás mint ahogy olvastam itt valamelyik oldalon.Van opel könyvem de nem irja. köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 96' c14se motornál hogy kell a hibakódot kiolvasni ? Ezen nem úgy van a lábkiosztás mint ahogy olvastam itt valamelyik oldalon.Van opel könyvem de nem irja. köszi! Na ezzel a magyarítással pedig én vagyok adós, de majd vizsgaidőszak után megcsinálom. Íme A lényeg, hogy a 16tűs csati 5-ös és 6-os lábát kell összekötni, van itt róla kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kereszt Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 hello, 93-as f astraban kellene vilagitani sarga lampanak, ha kifogy a benzin? ugy nez ki mintha lenne benne lampa, de nem vilagit... kosz, kereszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Ha van benne fordszámmérő, akkor elvileg kell benne lennie pilácsnak, egyébként meg asszem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 A fordulatszámmérő nélküliekben nincs visszajelző lámpa, az "ablakok" megvannak, de nincs bekötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Legutóbb az Üllöi úti Homasitában láttam Használt már valaki ilyet? Ha tényeg jó akkor vennék én is, mert nekem az alsó szál nem fűt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 Valamelyik autós műsorban, mintha már kipróbálták volna és ott működött. Asszem Totalcar volt, szóval ha a Winklerenk ment... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 Haver akart iet venni nem opelhez de ez most nem is lényeges.....állitolag nagyon drága és nem 100% os a siker vele :) jah és kiba*** nagy meló! de én nem probáltam....ettöl még lehet jo.... csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 Vezetni tuti vezeti az áramot, én olyat is hallottam, hogy valaki nyákot javított vele :shock: Az is igaz, hogy az v.mi jó márka volt szal 3-4 ropi egy olyan kis tubus. (Asszem talán az is Loctite volt). Szerintem ennyit megér az, hogy látsz rendesen hátra :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 Vezetni tuti vezeti az áramot, én olyat is hallottam, hogy valaki nyákot javított vele :shock: Az is igaz, hogy az v.mi jó márka volt szal 3-4 ropi egy olyan kis tubus. (Asszem talán az is Loctite volt). Szerintem ennyit megér az, hogy látsz rendesen hátra :idea: igen tipikusan olyan dolog a szakadt futoszál a háccso ablakon, hogy amig neked nincs nem is tudod mekkora kényelemben élsz.... sajna nekem is javítani kell, még anno a GH irt egy elég részletes step-by-step megoldást hogy kell megcsinálni -ezt persze most nem találom- de abbol nem tunt bonyolultnak max. tökölős melónak Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 igen tipikusan olyan dolog a szakadt futoszál a háccso ablakon, hogy amig neked nincs nem is tudod mekkora kényelemben élsz.... sajna nekem is javítani kell, még anno a GH irt egy elég részletes step-by-step megoldást hogy kell megcsinálni -ezt persze most nem találom- de abbol nem tunt bonyolultnak max. tökölős melónak Hali ha sikerül megtalálni kaphatok belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 A hiányzó rész mellé kell ragasztani két szigetelő szalag csíkot megfelelő távolságra (állítólag a javítófesték tartalmazza ezt a csíkot, de az széles) közte be kell festeni, megszárad és kész. Viszont a távolság beállítása tényleg tökölős lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 A hiányzó rész mellé kell ragasztani két szigetelő szalag csíkot megfelelő távolságra (állítólag a javítófesték tartalmazza ezt a csíkot, de az széles) közte be kell festeni, megszárad és kész. Viszont a távolság beállítása tényleg tökölős lehet. ettől félek.....előre látom milyen girbegurba sávokban fogja leolvasztani a párát :) :) pjoc még én sem vettem, ugy értettem hogy a leírást nem találom Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 ettől félek.....előre látom milyen girbegurba sávokban fogja leolvasztani a párát :) :) pjoc még én sem vettem, ugy értettem hogy a leírást nem találom Nem lesz az girbegurba nem végig kell, hanem csak a hiányzó részt kell pótolni vele. Szerintem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 ettől félek.....előre látom milyen girbegurba sávokban fogja leolvasztani a párát :D :D pjoc még én sem vettem, ugy értettem hogy a leírást nem találom Legalább egyedi párafelirat lesz a gépeden :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Egy kérdés. Gsi-nél ami nem DIS gyújtásos hogy tudom szétszedni a gyújtáselosztót,hogy megnézzem a gyujtás rotor állapotát? (2 feke müanyag borítás alatt van az elosztó) Spéci (fordított thorx) csavarfejek figyelnek számos ponton a kocsiban ilyen szerszámkészletet honnan tudok keríteni? Drága? Több kérdésem nincs :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Menet közben előszörre soha nem akar működni a vészvillogóm. Benyomom, de nem ugrik ki. Ha mégegyszer megnyomom akkor jó. Meg álló helyzetben is tökéletes. Mitől lehet? Én esetleg arra gondolok hogy a fűtés miatt valami kis alkatrész hőtágul valamelyest és ezért szorul. De akkor miért működne másodjára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Sziasztok! A következő a gondom: Ahogy ráadom a gyújtás, bekapcsol a hűtőventillátorom. Tehát úgy csinál, mintha melegedne a vizem, pedig nem. Hol van a motortérben a vízhőfok jeladó, vagy nem tudom pontosan mi a neve? Szerintem az lehet a ludas! Ja, az autó: '94-es GSI (C18XE) Köszi: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Menet közben előszörre soha nem akar működni a vészvillogóm. Benyomom, de nem ugrik ki. Ha mégegyszer megnyomom akkor jó. Meg álló helyzetben is tökéletes. Mitől lehet? Én esetleg arra gondolok hogy a fűtés miatt valami kis alkatrész hőtágul valamelyest és ezért szorul. De akkor miért működne másodjára? Tipikus F astra betegség, kiváncsi vagyok én is a gyógymódra, de sajnos sokat láttam már 20ft kitámasztva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Mezo! A hűtő oldalán van, amit keresel. :) Viszont a jelenséget egy másik hiba szokta okozni az ecotec motoroknál, nemtom Nálad mennyire áll fenn ez... Szal van egy úgynevezett szekunderlevegő kompresszor, ami a katalizátor elé fúj levegőt, amíg hideg a motor. Ha ez öregszik, hangosodik. Tehát nézd meg, hogy tényleg a hűtőventi megy-e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Nekem tavaly télen kezdett hangoskodni a "porszívó",de szétszedtem és lekentem a csapágyait, azóta halk,csak kicsit remeg(szétszedés közben kicsit megütöttük a ventillátort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Opel16v! Az biztos, hogy a hűtőventillátor megy, mert megnéztem. Ha szembeállok az autóval, a hűtőn balkéznél találtam valamit, ami szerintem az érzékelő lehet. Ha széthúzom a csatlakozót, három "lába" van. Köszi: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Akkor valszeg tényleg a ventillátor kapcsolója adta meg magát... az pedig ott van igen szemből nézve a hűtő bal oldalán középtájt... Amúgy én is azt hittem ősszel, hogy a venti, s engem is Opel16V világosított fel, hogy lehet az a szekunderlevegő kompresszor is, s nekem viszont tényleg az :) Amúgy nagy meló kiszedni és megkenni a kompresszor csapágyait ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts