Dundy Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 most néztem, 4-5e az a kis izé csergőnél, szóval vagy csinálsz amgadnak vagy bontóban keresel :lol: 4-5e? :sowwy: Viccesek vagyunk. Annyiért komplett ajtót veszek. :lol: Köszi az infót, megkérdezhetem, hogy ki/mi ez a "csergő"? Még nem hallottam róluk, viszont szívesen elmentem a linkjüket, ha van. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 4-5e? :sowwy: Viccesek vagyunk. Annyiért komplett ajtót veszek. :lol: Köszi az infót, megkérdezhetem, hogy ki/mi ez a "csergő"? Még nem hallottam róluk, viszont szívesen elmentem a linkjüket, ha van. Köszi! Lenn találsz bannert hozzájuk.sárga :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Lenn találsz bannert hozzájuk.sárga :sowwy: áhá! köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 4-5e? :sowwy: Viccesek vagyunk. Annyiért komplett ajtót veszek. :lol: Köszi az infót, megkérdezhetem, hogy ki/mi ez a "csergő"? Még nem hallottam róluk, viszont szívesen elmentem a linkjüket, ha van. Köszi! Ha veszel 4-5 ezerért vezetőoldali ajtót,akkor hozzál a bontós haveromnak vagy 10 db-ot,mert ő bizony 15 -ért adja és lazán elviszik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ha veszel 4-5 ezerért vezetőoldali ajtót,akkor hozzál a bontós haveromnak vagy 10 db-ot,mert ő bizony 15 -ért adja és lazán elviszik... :lol: :sowwy: Mindenképpen bevásárolok belőle. Fogalmam sincs az áráról, s úgy látszik túloztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ennyi beruházást talán megér, hamár szétbombáztad a fél elektromos rendszeredet? Hát igen. Nekem a generátor majdnem a fél elektromos rendszer. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Hát igen. Nekem a generátor majdnem a fél elektromos rendszer. :sowwy: :lol: Hehe!Nem kell nekünk ECU! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ilyet használ vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ilyet használ vki? Nekem sima tungsram izzó van benn, de egyszer vettem bele 3e körüli áron 1 pár "tuning" izzót egy "tuning" boltban. Kb 1 hétig bírta. Azóta tungsram van. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Nekem sima tungsram izzó van benn, de egyszer vettem bele 3e körüli áron 1 pár "tuning" izzót egy "tuning" boltban. Kb 1 hétig bírta. Azóta tungsram van. :lol: Ezzel én is jártam így csak én 5000 ért vettem 2 év garral, csak nem cserélték ki :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ezzel én is jártam így csak én 5000 ért vettem 2 év garral, csak nem cserélték ki :lol: Én vissza se vittem, mert előzőleg kidobtam a dobozát a számlával együtt. Gondoltam 1 évet csak kibír,....hát nem bírt. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ezzel én is jártam így csak én 5000 ért vettem 2 év garral, csak nem cserélték ki :sowwy: Én Eufab gold xenongázos égőt vettem, annak is párja 5000 volt 2 év garral. Már a második szettem van (az első gar után ment tönkre), ebből az egyik égő 2 hónap után megadta magát, szó nélkül cserélték mindkettőt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Én Eufab gold xenongázos égőt vettem, annak is párja 5000 volt 2 év garral. Már a második szettem van (az első gar után ment tönkre), ebből az egyik égő 2 hónap után megadta magát, szó nélkül cserélték mindkettőt! B) Nekem Udi hozott Bosch halogént,még a balesetet is elviselte és nagyon jó fénye van! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ilyet használ vki? Én nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
digislaci Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Sziazstok S.O.S segítség kellene,mert az autó munkaezköz és nem tudok dolgozni! F astra 1.7 TD opel motoroshoz kellene olyan kapcsolási rajz,amin rajt van az izzítás. A probléma,hogy nem izzít,gyertyák jók,izzítórelé jó,de az áram nem jut el a gyertyákig. Nem értek hozzá,csak haver mondta szerezzek kapcsolási rajzot és megcsinálja. PLS HELP! B) Jö nekem priviben vagy mailben:digidlaci@gmail.com Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Sziazstok S.O.S segítség kellene,mert az autó munkaezköz és nem tudok dolgozni! F astra 1.7 TD opel motoroshoz kellene olyan kapcsolási rajz,amin rajt van az izzítás. A probléma,hogy nem izzít,gyertyák jók,izzítórelé jó,de az áram nem jut el a gyertyákig. Amig másikat nem találsz. Rajz Itt a fórumon találsz kézikönyvet is. Én innen töltöttem le, de most nincs meg a link. A K25-ös relé az izzítórelé, az R5 az izzítógyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Találtam egy kicsit jobb minőségű rajzot is. 2 részletben van. 1 2 Úgy látom van a motortérben egy biztosíték az izzítógyertyának! F41-el jelölik. Két féle kivitel van. Az egyiknél kétfokozatú az izzítás, amit egy előtét ellenállással oldottak meg. Ennél van 2 segédrelé is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Találtam egy kicsit jobb minőségű rajzot is. 2 részletben van. 1 2 Úgy látom van a motortérben egy biztosíték az izzítógyertyának! F41-el jelölik. Két féle kivitel van. Az egyiknél kétfokozatú az izzítás, amit egy előtét ellenállással oldottak meg. Ennél van 2 segédrelé is. Jó látni,hogy szép lassan Téged is elkap a mánia! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 hiába no, akinek problémája van, hamar megtanulja B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Sziasztok. Megcsináltam az ajtó kárpitot végre nem mozog és zörög, de nem néztem meg, hogy a központi riasztó bezár-e. És ahogy megnyomom a gombot elindul egy kicsit a zár az ajtón és visszaugrik, de a riasztó az bekapcsol.Kézzel letudom nyomni és ott is marad. Mielőtt megcsináltam a kárpitot működött. A motor sztem jó.Lehet, hogy akad valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 ...És ahogy megnyomom a gombot elindul egy kicsit a zár az ajtón és visszaugrik, de a riasztó az bekapcsol.Kézzel letudom nyomni és ott is marad... Nekem a bal hátsó csinálta ezt... Leszedtem a kárpitot, ahol tudtam befújtam WD 40-nel a mozgató rudazatot meg a forgás pontokat, azóta jó. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május10, 2008 Megoszt Elküldve Május10, 2008 Nekem a bal hátsó csinálta ezt... Leszedtem a kárpitot, ahol tudtam befújtam WD 40-nel a mozgató rudazatot meg a forgás pontokat, azóta jó. B) Oksa megpróbálom köszike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Digislaci kartárs problémája miatt nézegettem az elektromos rajzokat. Egésszen jól olvashatók vannak az Astra szervízkönyvben. Az itt található képen a C ábrán levő relé helyét nem tudom hol van. Valaki felismeri? Ez a "Nappali menetfény" reléje. Ez a tompítottat, vagy a helyzetjelzőt jelenti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Digislaci kartárs problémája miatt nézegettem az elektromos rajzokat. Egésszen jól olvashatók vannak az Astra szervízkönyvben. Az itt található képen a C ábrán levő relé helyét nem tudom hol van. Valaki felismeri? Ez a "Nappali menetfény" reléje. Ez a tompítottat, vagy a helyzetjelzőt jelenti? Az csak a skandináv országokban van beszerelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
surnew Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Hi!! fűtőmotor előtét ellenállást gyártók kellenének nekem, mert a hella és a Gm kicsit drága, de a www.oszcar.hu-n találtam olcsót, csak nem tudom, hogy milyen márkájú, és anélkűl nem tudom megrendelni. Köszi előre is!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts