Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
De mikor ráadom a gyújtást mindig világít a lámpa. Vagy az ecutól más vezetéken kapja a jelet, mint mikor áll a motor?

Nem, ugyanott kapja. Valószínű amíg áll a kocsi, addig jó, mikor már mozog, kontaktos :D

A biztos az, hogy folyamatosan kell világítania, ha meleg a motor, és le van húzva a lambda (ez alól csak a C20XE a kivétel,

ahol asszem ez nem áll fenn).

Elküldve
ez most jó kérdés..engem is érdekel, ugyanis újabban...meleg, de csak meleg mocinál(X16XEL) (hidegen semmi gond) ha indítok van hogy úgy berángat az alapjárat, hogy le is áll...ha bírom nézni a vergődését anélkűl, hogy elindulnék...300 és 900 között kalapál, aztán megnyugszik...de kell neki hozzá néha kb 20mp is....idegesít, mert lassan nincs olyan meleg indítás amelyiknél ne tenné...szerintetek mi lehet? :D

:D :D

Elküldve

C20XE motoros GSIben a tolatólámpa kapcsoló ugyanazon a helyen van ahol a C16NZ-mben volt? Nem világít a tolató lámpám és az égő jó... Tehát megint maradt a kapcsoló. :D

Elküldve
C20XE motoros GSIben a tolatólámpa kapcsoló ugyanazon a helyen van ahol a C16NZ-mben volt? Nem világít a tolató lámpám és az égő jó... Tehát megint maradt a kapcsoló. :D

Közben már tárgytalan... Megtaláltam... Összekötöttem a lábakat és világítottak hátul az égők, szal a kapcsoló szar. :D

Elküldve
Közben már tárgytalan... Megtaláltam... Összekötöttem a lábakat és világítottak hátul az égők, szal a kapcsoló szar. :D

Unixnál 2043Ft :D

Elküldve
Háááát hajót már ne vontassál vele! :D

Ja,erre is az vonatkozik,hogy minél vastagabb annál jobb! :D

Most 25mm2-es kábellel pótoltam ezt a 10szálas mutatványt... Remélem jobb lesz mint amilyen az volt. :D

Elküldve
Most 25mm2-es kábellel pótoltam ezt a 10szálas mutatványt... Remélem jobb lesz mint amilyen az volt. :D

Vazz, azzal fél falu áramellátása megoldható lenne :D

Elküldve
ez most jó kérdés..engem is érdekel, ugyanis újabban...meleg, de csak meleg mocinál(X16XEL) (hidegen semmi gond) ha indítok van hogy úgy berángat az alapjárat, hogy le is áll...ha bírom nézni a vergődését anélkűl, hogy elindulnék...300 és 900 között kalapál, aztán megnyugszik...de kell neki hozzá néha kb 20mp is....idegesít, mert lassan nincs olyan meleg indítás amelyiknél ne tenné...szerintetek mi lehet? :D

türelmetlen vagyok? :D :D :D

Elküldve
Alapjárati motor és folytószelepház tisztítás pl...

lehet ilyen gyorsan összekoszolta...a télen pucoltam.... :D nah mind1 itt a tavasz...újra nagy takarítás, szűrő garnitura csere... :D

Elküldve
Mér, ez volt a falu betápkábele, mielőtt az autóba került volna? :D :D

Igen, jöttem hazafelé, láttam hogy ott lóg... Nem csípett szal elhoztam és beépítettem a kocsiba. Egyébként autóhifi tápkábelnek vettem. :D

Elküldve
lehet ilyen gyorsan összekoszolta...a télen pucoltam.... :D nah mind1 itt a tavasz...újra nagy takarítás, szűrő garnitura csere... :D

Akkor lehet szar már az az alapjárati...

Elküldve
Akkor lehet szar már az az alapjárati...

ezek kb mennyit bírnak? mert ahogy nézem nem az a mütyür amit megéri "csak úgy" kicserélni....~15 papír....

Elküldve
ezek kb mennyit bírnak? mert ahogy nézem nem az a mütyür amit megéri "csak úgy" kicserélni....~15 papír....

Nekem van egy használt, de jó. X16XEL ből vettüki, igaz 3 éve. De nem az volt a baja, én meg bent hagytam az ujat. Tehát ez elvileg hibátlan, ha a 3 év állás nem tet benne kárt. Amugy jó helyen tároltam. Szoval ha érdekel, kiprobálod, és ha jó pár sörér a tiéd.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.