opel16v Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 De mikor ráadom a gyújtást mindig világít a lámpa. Vagy az ecutól más vezetéken kapja a jelet, mint mikor áll a motor? Nem, ugyanott kapja. Valószínű amíg áll a kocsi, addig jó, mikor már mozog, kontaktos :D A biztos az, hogy folyamatosan kell világítania, ha meleg a motor, és le van húzva a lambda (ez alól csak a C20XE a kivétel, ahol asszem ez nem áll fenn). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 ez most jó kérdés..engem is érdekel, ugyanis újabban...meleg, de csak meleg mocinál(X16XEL) (hidegen semmi gond) ha indítok van hogy úgy berángat az alapjárat, hogy le is áll...ha bírom nézni a vergődését anélkűl, hogy elindulnék...300 és 900 között kalapál, aztán megnyugszik...de kell neki hozzá néha kb 20mp is....idegesít, mert lassan nincs olyan meleg indítás amelyiknél ne tenné...szerintetek mi lehet? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 C20XE motoros GSIben a tolatólámpa kapcsoló ugyanazon a helyen van ahol a C16NZ-mben volt? Nem világít a tolató lámpám és az égő jó... Tehát megint maradt a kapcsoló. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 C20XE motoros GSIben a tolatólámpa kapcsoló ugyanazon a helyen van ahol a C16NZ-mben volt? Nem világít a tolató lámpám és az égő jó... Tehát megint maradt a kapcsoló. :D Közben már tárgytalan... Megtaláltam... Összekötöttem a lábakat és világítottak hátul az égők, szal a kapcsoló szar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Közben már tárgytalan... Megtaláltam... Összekötöttem a lábakat és világítottak hátul az égők, szal a kapcsoló szar. :D Unixnál 2043Ft :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Unixnál 2043Ft :D Igen, igen... már meg is rendeltem... Holnapra ittvan. Ez a testkábel meg nagy teljesítményt tudhatott már átvinni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Háááát hajót már ne vontassál vele! :D Ja,erre is az vonatkozik,hogy minél vastagabb annál jobb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Háááát hajót már ne vontassál vele! :D Ja,erre is az vonatkozik,hogy minél vastagabb annál jobb! :D Most 25mm2-es kábellel pótoltam ezt a 10szálas mutatványt... Remélem jobb lesz mint amilyen az volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Most 25mm2-es kábellel pótoltam ezt a 10szálas mutatványt... Remélem jobb lesz mint amilyen az volt. :D Vazz, azzal fél falu áramellátása megoldható lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Vazz, azzal fél falu áramellátása megoldható lenne :D Honnan tudod, lehet azt is teszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Honnan tudod, lehet azt is teszi. :D Mér, ez volt a falu betápkábele, mielőtt az autóba került volna? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mér, ez volt a falu betápkábele, mielőtt az autóba került volna? :D :D Lehet. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mér, ez volt a falu betápkábele, mielőtt az autóba került volna? :D :D Otthon találta,nyúzott réz,hasznos fém! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ez most jó kérdés..engem is érdekel, ugyanis újabban...meleg, de csak meleg mocinál(X16XEL) (hidegen semmi gond) ha indítok van hogy úgy berángat az alapjárat, hogy le is áll...ha bírom nézni a vergődését anélkűl, hogy elindulnék...300 és 900 között kalapál, aztán megnyugszik...de kell neki hozzá néha kb 20mp is....idegesít, mert lassan nincs olyan meleg indítás amelyiknél ne tenné...szerintetek mi lehet? :D türelmetlen vagyok? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Alapjárati motor és folytószelepház tisztítás pl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 türelmetlen vagyok? :D :D :D Próbáld meg itt:G Astra fórum :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Próbáld meg itt:G Astra fórum :D . ugyanaz a moci.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Alapjárati motor és folytószelepház tisztítás pl... lehet ilyen gyorsan összekoszolta...a télen pucoltam.... :D nah mind1 itt a tavasz...újra nagy takarítás, szűrő garnitura csere... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Mér, ez volt a falu betápkábele, mielőtt az autóba került volna? :D :D Igen, jöttem hazafelé, láttam hogy ott lóg... Nem csípett szal elhoztam és beépítettem a kocsiba. Egyébként autóhifi tápkábelnek vettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 lehet ilyen gyorsan összekoszolta...a télen pucoltam.... :D nah mind1 itt a tavasz...újra nagy takarítás, szűrő garnitura csere... :D Akkor lehet szar már az az alapjárati... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Akkor lehet szar már az az alapjárati... ezek kb mennyit bírnak? mert ahogy nézem nem az a mütyür amit megéri "csak úgy" kicserélni....~15 papír.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Ezt így nem lehet meghatározni. Ha annyiért tudsz új gyárit szerezni, az már jó bíznisz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Ezt így nem lehet meghatározni. Ha annyiért tudsz új gyárit szerezni, az már jó bíznisz :D Feltéve, hogy tényleg az a bibis. Cseredarab ismerőstől esetleg bontóból, az megvan 5-ből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Így van, előbb nem ártana belepróbálni egy biztosan jól működőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 ezek kb mennyit bírnak? mert ahogy nézem nem az a mütyür amit megéri "csak úgy" kicserélni....~15 papír.... Nekem van egy használt, de jó. X16XEL ből vettüki, igaz 3 éve. De nem az volt a baja, én meg bent hagytam az ujat. Tehát ez elvileg hibátlan, ha a 3 év állás nem tet benne kárt. Amugy jó helyen tároltam. Szoval ha érdekel, kiprobálod, és ha jó pár sörér a tiéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts