Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Tudván miért lett így szétszedve, valóban kellemetlen élmény lehetett.

Gondolhatod mennyire boldog voltam...

Nem volt elég a baleset,még ez is...

Udi és Bazsi segítsége nélkül még ma sem lenne kész.

Elküldve
Nekem is ennyire volt szétborítva ha nem jobban, csak nekem fennmaradt a műszerfalpárna. Az hogy jön le? Soha nem néztem igazán csak elkönyveltem magamban, hogy biztos nehéz és nem is próbálkoztam. :D

Erre gondolsz?

DSCF5468.JPG

Elküldve
Alul a középboxnál vannak csavarjai, oldalt az A oszlopnál, és a motortér felől a szélvédő alatt asszem 3 vagy 4 csavar :D

Lehet spóroltam volna 1-2 napot a vezetékelésnél, ha kiszedem. :D Na majd legközelebb.

Elküldve
Láttam egy vákumcsövet az utastérbe menni. Gondolom a trabi kapcsolóhoz megy.

Szerintem nekem nem működik. A gomb nyomásakor - úgy mondtátok - , hogy szisszenni kell,

és koppanni a zsalunak, valamint ha megy a ventillátor, akkor megváltozik a hangja.

Nekem semmi ilyesmi nem történik. Gondolom a középkonzol szétszedős!

Mi tud abban tönkre menni? Vagy valamit nem raktak a helyére?

Az én első Astrámban tényleg koppant a Trabi kapcsoló benyomásakor vagy kiengedésekor, de a mostanim az csöndben teszi a dolgát. Sokáig azt hittem nem is működik, de legutóbb amikor hideg időben való indulás után éreztem, hogy húz a lábamra a hideg a menetszéltől, benyomtam a gombot és láss csodát, elállt a hidegáramlat. Szóval működik! Tehát nem biztos, hogy csak kattanással működhet jól.

Elküldve
amikor visszakapcsolok külső levegőre, akkor van sziszegés

egyébbknét enm kattog

El ne felejtsük, a kattogással kapcsolatban, ez egy díízeel. Kattog vákum nélkül is. :D

És a sziszegés sem biztos, hogy halható a motortól.

Legalábbis nálam.

Elküldve
El ne felejtsük, a kattogással kapcsolatban, ez egy díízeel. Kattog vákum nélkül is. :D

És a sziszegés sem biztos, hogy halható a motortól.

Legalábbis nálam.

Mint mond Ákos bácsi? :D Nem hallom a dízeltől! :D

Elküldve
gyári elektromos ablakemelő szettért mennyi a reális?

Én most jutottam hozzá egyhez, egy 10-esért. De ez elég baráti ár volt, mert kadettklubos cartárstól van. :D

Már melózok is rajta, mert csak az ajtóban levő vezetékek, csatik vannak meg. A többit ki kell építani hozzá. :D

Elküldve

helló mindenkinek!!

nahh meglett a fűtésem oldva szal végre sikerült !

köszii a segítséget az itt ténykedő Car-társaknak!!!!!

további szép napot!!!

Elküldve

Sziasztok! Az astra tanítható ablakemelőmotorja hány vezetékes? Látszik valami elektronika kívülről, vagy el van rejtve a belsejében? (ugye jól tudom, hogy a motor "jegyzi meg" a végállásokat, a kapcsoló csak polaritást forgat)

Elküldve
Nah, ma bekábeleztem az ablakemelőt, holnap rakom bele a motorokat, meg a hozzá való kárpitokat. Ki is próbáltam, f@c@. :D

Ugye acélszegeccsel rakod be a mocikat?Persze ha gyáriról beszélsz...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.