Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

szerintem csak a modellfriss utániakon van

Szerintem neg csak az U.Gy. lámpatesteken van ilyen szellőző cső.

Legalábbis azokon amiket én láttam.

U.i.:Xray

Vissza ne add a formákat, mert azzal lehet villanykörtét csinálni, az ovónénit lekenyerezzül egy szende pislogással, és nyert ügyünk van. :D :D :D :D

Megosztás:

Szerintem neg csak az U.Gy. lámpatesteken van ilyen szellőző cső.

Legalábbis azokon amiket én láttam.

U.i.:Xray

Vissza ne add a formákat, mert azzal lehet villanykörtét csinálni, az ovónénit lekenyerezzül egy szende pislogással, és nyert ügyünk van. :D :D :D :D

Rendben :D :D

Megosztás:

Mi lehet a baj ha a TID elsötétül, mikor a világítást felkapcsolom.

Járó motornál világítás nelkül rendesen működik.

Eléghetett egy kábel vagy biztosíték?

Teljesen sötét lesz? Vagy csak jóval halványabb? Ha halványabb az mint írták "fícsőr" gyári beállítás..

Illetve a világítás kapcsoló alatt van egy vizszintes tekerentyű... azzal lehet állítani a fényerőt.. vagy lehet,hogy csak a müszerfalét állítja.. :D :D uhh ez égő.. ez valahogy most nem dereng :D

Megosztás:

Teljesen sötét lesz? Vagy csak jóval halványabb? Ha halványabb az mint írták "fícsőr" gyári beállítás..

Illetve a világítás kapcsoló alatt van egy vizszintes tekerentyű... azzal lehet állítani a fényerőt.. vagy lehet,hogy csak a müszerfalét állítja.. :D :D uhh ez égő.. ez valahogy most nem dereng :D

jól mondod a TID-en is állítja a fényerőt, de nekem teljes sötétség miközben a műszerfal fullra világít.

Megosztás:

Én is jártam már úgy , hogy egy ügyes mozdulattal kihúztam a csatival eggyütt a tüskéket is a panelból.... :D

Egy kis forrasztással megoldható a gond... :D Lehet, hogy ezek a tüskék maguktól is kilazulhatnak.... :D

Sajna forrasztási gondok előfordulnak az Opelnál... :D

Megosztás:

is.. :D mint szerintem sok más kocsinál is..

Egyre azért figyelj oda.. a szallagkábelt ne nagyon piszkáld.. van nálam egy MID, amit gondoltam megnézek beülről.. szétszedtem.. közben "leugrott" a szallagkábel a kijelzőről asszem.. vagy a panel részről.. már nem emlékszem, marha rég volt.. a lényeg, hogy a szallagkábelről a vezető anyag is ugrott.. ottmaradt a kijelzőn, vagy panelen!! :D :D :D

Megosztás:

Hello Mindenkinek!

Végre sikerült megoldani a középkonzol izzócseréket! Ráment 2 órám :D , de az összeset kicseréltem. Kivettem a középkonzolt teljesen, a rádiót és a kijelzőjét és így sikerült a mutatvány. Szóval kell bele 5 db 1,2W-os foglalat nélküli és 2 db 2W-os foglalattal ellátott izzó kell. A 3 kar- hideg-meleg levegő, a ventillátor és a levegőszabályozó- közé 1-1 fogl.nélküli, a belsőlevegő-keringtetés kapcsolóba 1 fogl.nélküli valamint a szivargyújtóba kell 1 db fogl.nélküli izzó. A rádió kijelzőbe pedig a 2db 2W-os foglalatos izó megy.

Remélem valaki csak hasznát veszi ennek... :D

Hy!

ui.:ja, a ventikapcsolóba 2 db kell, nem 1. :D

Megosztás:

de még mennyire :lol:

De láttam, de láttam!!! És ha tudnék rajzolni... :D

Amúgy ha ráteszem a gépre a képet, be lehet valahogy jelölni rajta, hol-mit kell csinálni-cserélni? Pl.:valamilyen programmal, pölö powerpojint, vagy vmi hasonló /mer' ugye nem vagyok egy pc-májsztró :D :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.