hening Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 ... esetleg nézz már rá Hening, hogy ha leveszed a burkolatot a TID-ről, forraszd át a csati lábait (hozzáférhető) újra, szerintem ott lesz kontaktos, találkoztam már ilyennel. :D Köszi a tippet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 szerintem csak a modellfriss utániakon van Szerintem neg csak az U.Gy. lámpatesteken van ilyen szellőző cső. Legalábbis azokon amiket én láttam. U.i.:Xray Vissza ne add a formákat, mert azzal lehet villanykörtét csinálni, az ovónénit lekenyerezzül egy szende pislogással, és nyert ügyünk van. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Szerintem neg csak az U.Gy. lámpatesteken van ilyen szellőző cső. Legalábbis azokon amiket én láttam. U.i.:Xray Vissza ne add a formákat, mert azzal lehet villanykörtét csinálni, az ovónénit lekenyerezzül egy szende pislogással, és nyert ügyünk van. :D :D :D :D Rendben :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Tantál kondik Sima Elkok :D Csak úúúgy :D (a második egy darabos képek nem méretarányosak...) ui: én se emlékszem szellőzőre a lámpán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Mi lehet a baj ha a TID elsötétül, mikor a világítást felkapcsolom. Járó motornál világítás nelkül rendesen működik. Eléghetett egy kábel vagy biztosíték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 ui: én se emlékszem szellőzőre a lámpán... :D Astra lámpán én sem láttam még,B vecijén már igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Mi lehet a baj ha a TID elsötétül, mikor a világítást felkapcsolom. Járó motornál világítás nelkül rendesen működik. Eléghetett egy kábel vagy biztosíték? gyári fícsör :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Mi lehet a baj ha a TID elsötétül, mikor a világítást felkapcsolom. Járó motornál világítás nelkül rendesen működik. Eléghetett egy kábel vagy biztosíték? Teljesen sötét lesz? Vagy csak jóval halványabb? Ha halványabb az mint írták "fícsőr" gyári beállítás.. Illetve a világítás kapcsoló alatt van egy vizszintes tekerentyű... azzal lehet állítani a fényerőt.. vagy lehet,hogy csak a müszerfalét állítja.. :D :D uhh ez égő.. ez valahogy most nem dereng :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Teljesen sötét lesz? Vagy csak jóval halványabb? Ha halványabb az mint írták "fícsőr" gyári beállítás.. Illetve a világítás kapcsoló alatt van egy vizszintes tekerentyű... azzal lehet állítani a fényerőt.. vagy lehet,hogy csak a müszerfalét állítja.. :D :D uhh ez égő.. ez valahogy most nem dereng :D jól mondod a TID-en is állítja a fényerőt, de nekem teljes sötétség miközben a műszerfal fullra világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 jól mondod a TID-en is állítja a fényerőt, de nekem teljes sötétség miközben a műszerfal fullra világít. Szedd szét a TID-et, és a csati lábait kell visszaforrasztani a panelre. Nekem ez oldotta meg az ilyen problémám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Én is jártam már úgy , hogy egy ügyes mozdulattal kihúztam a csatival eggyütt a tüskéket is a panelból.... :D Egy kis forrasztással megoldható a gond... :D Lehet, hogy ezek a tüskék maguktól is kilazulhatnak.... :D Sajna forrasztási gondok előfordulnak az Opelnál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 is.. :D mint szerintem sok más kocsinál is.. Egyre azért figyelj oda.. a szallagkábelt ne nagyon piszkáld.. van nálam egy MID, amit gondoltam megnézek beülről.. szétszedtem.. közben "leugrott" a szallagkábel a kijelzőről asszem.. vagy a panel részről.. már nem emlékszem, marha rég volt.. a lényeg, hogy a szallagkábelről a vezető anyag is ugrott.. ottmaradt a kijelzőn, vagy panelen!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 érzékeny dolgok ezek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Vettem a hétvégén egy 74-es Exide Excell-t (16ezerér), kíváncsi vagyok, lesz-e olyan tartós, mint a Banner :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 hol került annyiba? mindenhol csak drágábban láttam eddig Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 hol került annyiba? mindenhol csak drágábban láttam eddig vaterán árulja egy fickó, van 55-ös is, asszem 14-ért. 1 év garis, papírt is ad róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 nevet tudsz mondani? mert se exide, se excell szóra nem találtam meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Sima Gábor 1dpm@citromail.hu 30/6599285 Gondoltam akkor már spórolok egy vatera jutalékot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Sima Gábor 1dpm@citromail.hu 30/6599285 Gondoltam akkor már spórolok egy vatera jutalékot :D :D köcce panucci az? most került fel hirdetése Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 panucci az? most került fel hirdetése asszem ja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Hello Mindenkinek! Végre sikerült megoldani a középkonzol izzócseréket! Ráment 2 órám :D , de az összeset kicseréltem. Kivettem a középkonzolt teljesen, a rádiót és a kijelzőjét és így sikerült a mutatvány. Szóval kell bele 5 db 1,2W-os foglalat nélküli és 2 db 2W-os foglalattal ellátott izzó kell. A 3 kar- hideg-meleg levegő, a ventillátor és a levegőszabályozó- közé 1-1 fogl.nélküli, a belsőlevegő-keringtetés kapcsolóba 1 fogl.nélküli valamint a szivargyújtóba kell 1 db fogl.nélküli izzó. A rádió kijelzőbe pedig a 2db 2W-os foglalatos izó megy. Remélem valaki csak hasznát veszi ennek... :D Hy! ui.:ja, a ventikapcsolóba 2 db kell, nem 1. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 ha képeket is készítettél volna mégjobb lett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 ha képeket is készítettél volna mégjobb lett volna :D Csináltam, de csak amikor szét volt bontva az egész, utána ebédelni kellett, oszt' eefelejtettem hogy hát több képet is illett vóna csináni... Úgyhogy ezt elcsesztem :D ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 de még mennyire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 de még mennyire :lol: De láttam, de láttam!!! És ha tudnék rajzolni... :D Amúgy ha ráteszem a gépre a képet, be lehet valahogy jelölni rajta, hol-mit kell csinálni-cserélni? Pl.:valamilyen programmal, pölö powerpojint, vagy vmi hasonló /mer' ugye nem vagyok egy pc-májsztró :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts