opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 hm... szóval ha töltés közben melgszik az akku, akkor lehet cellazárlatos... vagy nem jól értem? minimálisan melegedhet, de max kézmelegre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Az akksim egyre rosszabb, de még mindig teljesíti a szolgálatot. :D Ma már elég sokáig forgatta az önindítót mire beindult, azt hittem ottmaradok. De elgondolkoztam az önindítóm jó állapotban van-e. Leszedés nélkül meg lehet nézni/mérni rajta valami érdemlegeset? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 télen ha indítóztam az esetek 98%ban lekapcsolta a magnót ma kétszer is indítottam, és ahogy észrevettem nem kapcsolta le a magnót. de eccer ma is lekapcsolta ez miért van? az aksi halódik?? gondolom ha adok neki egy külön+at akkor ez megszűnik teljesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 télen ha indítóztam az esetek 98%ban lekapcsolta a magnót ma kétszer is indítottam, és ahogy észrevettem nem kapcsolta le a magnót. de eccer ma is lekapcsolta ez miért van? az aksi halódik?? gondolom ha adok neki egy külön+at akkor ez megszűnik teljesen Itt van előttem egy diagram, mely az akksi kapacitásváltozását mutatja a hőmérséklet függvényében. A +20 fokos hőmérséklethez tartozó 100%-os kapacitás -10 fokon már csak 50%. Valószínű már neked sem sokáig fogja bírni az akksi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 thx majd figyelek :D ha sárga a doboza majd tiltakozok :D Az összes új gyári gyertyát kék színű dobozban árulják már (a Csergőnél is). A dobozra rá van írva: Made in EU / Germany. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Tápi én is ettől tartok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Tápi én is ettől tartok. Tudok ajánlani egy jó 17Ah-s akksit. :D Na jó csak vicceltem. :D De nincs más elvetemült, akinek esetleg kellene? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbubi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy tudja-e valamelyikőtök, hogy milyen gyertya ajánlott az 1.6-os 8V-es motorba? Asszem C16NZ a motorkód. Válaszokat előre is köszi. bbubi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy tudja-e valamelyikőtök, hogy milyen gyertya ajánlott az 1.6-os 8V-es motorba? Asszem C16NZ a motorkód. Válaszokat előre is köszi. bbubi Hi! Évjárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbubi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Hi! Évjárat? 1992 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 1992 A szakirodalom szerint WR7DC Bosch-ból, 14 R-7 DU Beru-ból, BPR6ES NGK-ból, vagy 12 14 807 számú GM (ez utóbbit javaslom leginkább, BP-en a Csergő-ben beszerezhető, link a lap alján). Utóbbinál arra figyelj, hogy ne Made in China legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 A szakirodalom szerint WR7DC Bosch-ból, 14 R-7 DU Beru-ból, BPR6ES NGK-ból, vagy 12 14 807 számú GM (ez utóbbit javaslom leginkább, BP-en a Csergő-ben beszerezhető, link a lap alján). Az mindegy, hogy a gyertya alján az elektródáknak milyen az elrendezése? Amit tegnap vettem az nem olyan mint ami benne van /pill... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Az összes új gyári gyertyát kék színű dobozban árulják már (a Csergőnél is). A dobozra rá van írva: Made in EU / Germany. Gyáriból én csak fehér/narancssárga dobozút láttam. 2 hete a partsnet.hu-tól rendeltem ilyeneke, ami a felirat szerint német gyártású. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbubi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 kössz az infókat. pestre azért nem fogok felmenni 4 gyertyáért, mert pécsi vagyok :D de a típust megkérdem itt valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 kössz az infókat. pestre azért nem fogok felmenni 4 gyertyáért, mert pécsi vagyok :D de a típust megkérdem itt valahol. szekszárdon is van csergő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 szekszárdon is van csergő :D 100km-t autózni 4 gyertyáért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 mért inkább 10 et 4 répáért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 És Dunaújvárosban is van! ha az közelebb van neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Gyáriból én csak fehér/narancssárga dobozút láttam. 2 hete a partsnet.hu-tól rendeltem ilyeneke, ami a felirat szerint német gyártású. Az pedíg kék dobozban van , ahogy a srácok mondják , én is nemrég vettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 100km-t autózni 4 gyertyáért? :D közelebb van mint pest :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Az pedíg kék dobozban van , ahogy a srácok mondják , én is nemrég vettem :D Akkor a gyertya csomagolása is arculatváltáson esett át, mint a GM olajok. Ezekszerint ahonnan vettem, még a régi dobozú volt raktáron. Amúgy erről lenne szó: http://www.partsnet.hu/index.php?choice=reszlet&id=674 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Szereztem egy fordulatszámmérős műszeregységet az verdába. Sajna az a bizonyos vezeték, ami a fordszám jelet adja nincs meg. Hova kell bekötni a motortérben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Szereztem egy fordulatszámmérős műszeregységet az verdába. Sajna az a bizonyos vezeték, ami a fordszám jelet adja nincs meg. Hova kell bekötni a motortérben? Nem muszáj a motortérbe, a motorvezérlő computer (ECU) valamelyik lábára is lehet, az pedig az anyósülés előtt a szőnyeg alatt található. Hogy pontosan melyik lábra, az függ a motorkódtól és évjárattól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akkor a gyertya csomagolása is arculatváltáson esett át, mint a GM olajok. Ezekszerint ahonnan vettem, még a régi dobozú volt raktáron. Amúgy erről lenne szó: http://www.partsnet.hu/index.php?choice=reszlet&id=674 Oké oké de azt elfelejtettem mondani hogy nekem 2 polusú a gyárim , lehet az egypolusút másképp dobozolják ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Nem muszáj a motortérbe, a motorvezérlő computer (ECU) valamelyik lábára is lehet, az pedig az anyósülés előtt a szőnyeg alatt található. Hogy pontosan melyik lábra, az függ a motorkódtól és évjárattól. 99-es a X14NZ a motorkód. Honnan lehetne megtudni hova kell kötni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts