J0hnny Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Tudom, mindenki húzza egy kicsit a száját, de senki nem biztos benne, hogy nem fog működni. Engem meggyőzött a rengeteg külföldi pozitív tapasztalat. A nagy ellenség természetesen a hosszú állás és a hideg. De több helyen is írták hogy 1-1,5 hetet simán bírnak, 2-3 hét állás előtt érdemes levenni a sarukat. Meglátjuk, legrosszabb esetben csak alkalomadtán teszem majd be. Ez savas vagy lugos akksi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Ez savas vagy lugos akksi? Savas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Elképzelhető, hogy a hátsó bekötés miatt volt egy nagyonkicsivel több szivárgóáramom? :D Tulajdonképpen oda volt bekötve még a riasztóm is. Töltést elég úgy mérni, hogy járó motornál mérem az akksi két pólusa közötti feszültséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Töltést elég úgy mérni, hogy járó motornál mérem az akksi két pólusa közötti feszültséget? Szerintem elég , ha jóltudom 1 cellafesszel kell tötsön ami 1,2 volt. Az aksin járó motornál kb 13,5 voltot kell mutatnia a műszernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Szerintem elég , ha jóltudom 1 cellafesszel kell tötsön ami 1,2 volt. Az aksin járó motornál kb 13,5 voltot kell mutatnia a műszernek. Nem 14,5 körül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 És jön a diesel változat? Jöjjön már! Nekem (is) kéne! Arra sajnos már nem sok remény van :D Töltőfesz 13,7 - 14,4V között kell legyen névlegesen (terhelve is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Arra sajnos már nem sok remény van :D Töltőfesz 13,7 - 14,4V között kell legyen névlegesen (terhelve is). Na ez a pontos :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Arra sajnos már nem sok remény van :D Töltőfesz 13,7 - 14,4V között kell legyen névlegesen (terhelve is). Bosch generátor esetén inkább a felső tartományban 14.4-14.5V. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Bosch generátor esetén inkább a felső tartományban 14.4-14.5V. Nekem a 70A-es bosch-ra halálpontosan 14V töltőfeszültség van megadva. :D Ettől lényegesen nem is szokott eltérni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 nekem is 14 voltos oskolában is 14,4 a max érték amit tanítanak a felett károsodhatnak a cellák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Na mértem egy párat. Közvetlen beindítás után mértem egy 14.67-et. Aztán mentem vele pár10 km-et. Utána rákapcsoltam a világítást és vagy egy 14. huszonsok vagy 14.harminckevés lett. Erre még rákapcsoltam a ventit meg zenét, ekkor 14.09. Utána leállítottam, majd be és fogyasztók nélkül 14.32. Mennyire jó ez? Az első miért olyan magas? A kis akksihoz 14.7-15.0 töltőfeszt írnak, szóval nem lenne baj ha picit magasabb lenne. Ja és 55-ös Bosch. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Na mértem egy párat. Közvetlen beindítás után mértem egy 14.67-et. Aztán mentem vele pár10 km-et. Utána rákapcsoltam a világítást és vagy egy 14. huszonsok vagy 14.harminckevés lett. Erre még rákapcsoltam a ventit meg zenét, ekkor 14.09. Utána leállítottam, majd be és fogyasztók nélkül 14.32. Mennyire jó ez? Az első miért olyan magas? A kis akksihoz 14.7-15.0 töltőfeszt írnak, szóval nem lenne baj ha picit magasabb lenne. Ja és 55-ös Bosch. 14.4V-nél többet ne töltsön. Látnád a riasztó akksikat,amikor túlfeszt kapnak rossz töltőfesz miatt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Tsz! Neked már inkább túl magas is a töltésed (vagy merül az elem a műszerben :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 nekem 13,8 at mért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Lehet, hogy azért volt a beindítás után magasabb, mert nem állt még be talán az alapjáratra. A többi alapjáraton volt. Gondolom fordulaton akkor mégtöbbet kap, majd úgy is mérek egyet. :D De a fesszabályzó miatt kell lennie egy maximum értéknek aminél semmiképpen semikor nem tölthet többet, ugye? A kis akksihoz nem tűnik soknak. :D De alapesetben, ha ilyen a jelenség akkor fesszabályzó gondja van? Vagy valami más is lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Bosch generátor esetén inkább a felső tartományban 14.4-14.5V. Kicsit sokallom 1,2V os cellák vannak, fáma szerint 1 cella fesszel illene tölteni és a névleges teljesítmény 10% -val! (ez aksitöltőre vonatkozott a 10%) generátor nemtudom mennyivel tölt gondolom amenyit épp kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Kicsit sokallom 1,2V os cellák vannak, fáma szerint 1 cella fesszel illene tölteni és a névleges teljesítmény 10% -val! (ez aksitöltőre vonatkozott a 10%) generátor nemtudom mennyivel tölt gondolom amenyit épp kell :D Az akku belső ellenállása lényegében elég jól behatárolja egy fix optimális töltőfeszültségen a felvett áramot, így nem kell külön szabályozni azt. A generátor több tíz amperrel is tud tölteni, ha az akku felvesz ennyit (cellazárlatos akkunál pl ezért kezd el ilyenkor nagyon melegedni, mert lecsökken a belső ellenállása, és nagyobb áramot vesz fel töltésből, mint amit elbírnának az egészséges cellák). Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 hm... szóval ha töltés közben melgszik az akku, akkor lehet cellazárlatos... vagy nem jól értem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 hm... szóval ha töltés közben melgszik az akku, akkor lehet cellazárlatos... vagy nem jól értem? Hát akkor valami nincs rendben az 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Juteszembe...ma megyek csergőbe :D milyen gyertyát vegyek bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Juteszembe...ma megyek csergőbe :D milyen gyertyát vegyek bele? A válasz gondolom ez lesz:gyárit :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Gyárit. :D Nézd meg, hogy ne kínai legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Gyárit. :D Nézd meg, hogy ne kínai legyen. Na,végre megtanultam valamit :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 melegedni melegedhet az aksi töltés közben de nem tulzottan, valahol meg is van az hogy mennyi az annyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Gyárit. :D Nézd meg, hogy ne kínai legyen. thx majd figyelek :D ha sárga a doboza majd tiltakozok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts