Novy Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 140 km/h lenne a tényleges vége egy astrának1.4es nz mocival? 130 ment a wareszunk is :D persze jo kérdés az mennyit csalt :D bár 60 al mentem vele meg is büntettek, szóval többet nem mért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 :D Az meg hogy fért be? :D simán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 A 60 lónak 160 a vége. A 170-180-at mutató óra bőven reális, pontatlanságtól és terepviszonyoktől függően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 felmegy rendesen,ahogy kell. csak ha emegyek vele akkor lemegy az első vonásig :D akkor nem jó az a termosztát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 sík terepen néztem van ott egy mérő, de utána van egy lámpa és rendszeres a sor, de talán egyszer meg tudom majd mérni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 akkor nem jó az a termosztát. hm,pedig full új a termó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 hm,pedig full új a termó :D Attól még lehet rossz :D Főleg ha olcsó utángyártott típus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Attól még lehet rossz :D Főleg ha olcsó utángyártott típus. [/quot :D . nos látod ez már nem teljesen követhető :D ha pl a hőjeladó gomba nem 91es van hanem 92akkor lehet hiba,pl?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ha a hőjeladó gomba lenne szar, akkor konstansul késne a műszer, nem menne fel 95-re... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ha a hőjeladó gomba lenne szar, akkor konstansul késne a műszer, nem menne fel 95-re... értem. pedig nem is olcsó termó lett bele rakva :D rendes kitt volt,nem csak 1 cucc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Általában a gyári termót arról lehet megismerni, hogy nem adnak hozzá tömítőgyűrűt, és rajta van a GM-es címke. Vannak ident típusok, ami valamivel olcsóbb mint a gyári, és jó minőségű. És vannak az utángyártott típusok, amik 2-3-4 ezer forintért vannak típustól függően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Általában a gyári termót arról lehet megismerni, hogy nem adnak hozzá tömítőgyűrűt, és rajta van a GM-es címke. Vannak ident típusok, ami valamivel olcsóbb mint a gyári, és jó minőségű. És vannak az utángyártott típusok, amik 2-3-4 ezer forintért vannak típustól függően. értem. hát akkor lehet,h lesz még 1 kör :D ez is kb 2,5körül volt. esetleg 1 mérés,hogy mikor nyit? érdemes megpróbálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 értem. hát akkor lehet,h lesz még 1 kör :D ez is kb 2,5körül volt. esetleg 1 mérés,hogy mikor nyit? érdemes megpróbálni? Megpróbálhatod, ha sok a ráérő időd. Javaslom, hogy gyárit (GM) vagy Gates-t vegyél bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Megpróbálhatod, ha sok a ráérő időd. Javaslom, hogy gyárit (GM) vagy Gates-t vegyél bele. yes :D thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha hidegen indítod a motort, pár perc múlva már ugye elkezd melegedni. Ha ezzel egyidőben a termosz felől jövő cső és esetleg a hűtő afelé eső sarka is melegedni kezd, akkor tuti nyitva van mindig a termosztát, és kuka. Jó termosztátnál csak amikor eléri a 92 fokot, akkor kezd el melegedni a cső és a hűtő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolt_S Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Sziasztok, 96-os X14XE motoros F Astrám 2 hibakódot villog : 1405 valamint 1530. Az első az EGR szelepről pamaszkodik, már kivéstem az utolsó szem kormot is belőle, de a sárgalámpa még mindíg világít. Mielőtt kicserélném kellene egy kis segítség mit is kezdjek a második kóddal, lehet hogy van közük egymáshoz. Nem szeretnék befektetni egy EGR szelepbe ha nem muszáj. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Az EGR-t le szokták zárni egy lemezzel,ha rendetlenkedik!(van is itt róla külön topik) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolt_S Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Az EGR-t le szokták zárni egy lemezzel,ha rendetlenkedik!(van is itt róla külön topik) :D Igen lezárható, de a problémám az, hogy a fent említett dolgok miatt szinte folyamatosan világít az EC lámpám, így a motor sem úgy jár ahogy kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Igen lezárható, de a problémám az, hogy a fent említett dolgok miatt szinte folyamatosan világít az EC lámpám, így a motor sem úgy jár ahogy kéne. Ha az AGR szelepet lezárod, akkor nem szabad befolyásolnia a motor működését (attól még jöhet sárga lámpa). Viszont ha teljesen összehányta magát a szelep, akkor lehet az is, hogy vészprogramra kapcsol az ECU, és ezért a motor hülye viselkedése. Mindenképpen próba-cseresznye alapon kell ezt az AGR témát megoldani. A 1530-as kód már furcsább... van a gépedben légkondi? Nézd meg, bekapcsol-e a ventije, ha benyomod a légkondit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 nekem gates van ahhoz kaptam két gumikarikát is egyiket ráhuztam és azzal ment bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha hidegen indítod a motort, pár perc múlva már ugye elkezd melegedni. Ha ezzel egyidőben a termosz felől jövő cső és esetleg a hűtő afelé eső sarka is melegedni kezd, akkor tuti nyitva van mindig a termosztát, és kuka. Jó termosztátnál csak amikor eléri a 92 fokot, akkor kezd el melegedni a cső és a hűtő :D melegszik rendesen,de ezt a módszert nem néztem még :D szal ezt kipróbálom!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolt_S Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha az AGR szelepet lezárod, akkor nem szabad befolyásolnia a motor működését (attól még jöhet sárga lámpa). Viszont ha teljesen összehányta magát a szelep, akkor lehet az is, hogy vészprogramra kapcsol az ECU, és ezért a motor hülye viselkedése. Mindenképpen próba-cseresznye alapon kell ezt az AGR témát megoldani. A 1530-as kód már furcsább... van a gépedben légkondi? Nézd meg, bekapcsol-e a ventije, ha benyomod a légkondit :D Hát igen, a legnagyobb gondom az hogy inditás után néhány másodperccel már világit a sárga lámpa, és a motor valószinű vészüzemmódon működik. Fogy is a benzin rendesen. Mikor a hőmérséklet -2°C alatt volt érdekes módon a lámpa nem világított. Igen van légkondim, utólagosan beszerelt. Érdekes módon nincs külön ventije, hanem a hűtőventillátort használja. Ma kipróbáltam, és ha bekepcsolom a légkondit rendesen felpörög a venti. Ez a hibakód az AC relére vonatkozik ? Ötlet :-( ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Hát igen, a legnagyobb gondom az hogy inditás után néhány másodperccel már világit a sárga lámpa, és a motor valószinű vészüzemmódon működik. Fogy is a benzin rendesen. Mikor a hőmérséklet -2°C alatt volt érdekes módon a lámpa nem világított. Igen van légkondim, utólagosan beszerelt. Érdekes módon nincs külön ventije, hanem a hűtőventillátort használja. Ma kipróbáltam, és ha bekepcsolom a légkondit rendesen felpörög a venti. Ez a hibakód az AC relére vonatkozik ? Ötlet :-( ? Akkor még érdemes megnézni a motorhőmérséklet jeladót (kétvezetékest). Nem az AC relére vonatkozik a hibakód, annak külön van. Nem tudom mit kötöztek az utólagos légkondinál a szakik, de akkor lehet hogy ott kell keresni a hiba okát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A vízhőfokmérőm menet közben csak 80 fokig hajlandó felmenni. http://kepfeltoltes.hu/view/080215/200000_...ltoltes.hu_.jpg Ezért vettem egy új termosztátot és beszerelés előtt vízben melegítve nagyon pontosan, hitelesített digitális műszerrel kimértem. Nyitás kezdete 91-92 fok. Beszerelve is szabályosan működik, hidegben alig kapcsol be a ventillátor (álló helyzetben alapjáraton járatva), melegben szépen beindul az 1. fokozat és csak nagy melegben működik a 2. fokozat. Jeladó érintkezőjét megtisztítottam, befújtam WD40-el, mégsincs változás. Hol keressem a hibát? Jeladó? Műszer? Aki tud segítsen kérem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 rossz az óra osztása felül 100-nak kellene lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts