nagyc Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Innen! De vajon a 22-es elég lesz? Vagy kell a 29-es? 29-est vedd meg az szépen kitölti azt a mélyedést mely a tekerőnek van kialakítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 29-est vedd meg az szépen kitölti azt a mélyedést mely a tekerőnek van kialakítva. Azt mondod a 22-es kevés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 29-est vedd meg az szépen kitölti azt a mélyedést mely a tekerőnek van kialakítva. Azt mondod a 22-es kevés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Azt mondod a 22-es kevés? :) Most már azt mondom hogy a 29-es is kicsi. :D Kimentem és lemértem a kocsiban lévőt az 40-es. Egybe volt csomagolva a kapcsolóval amit belinkeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 jólgondolom hogy ezt a ledet be tudom rakni a rizsszemizzó foglalatába? led Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 jólgondolom hogy ezt a ledet be tudom rakni a rizsszemizzó foglalatába? led Jólgondolod mivel ez direkte olyan foglalathoz lett készítve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 hm... van viszont szines rizsszemizzó is... elgondolkodtató... rizs lehet ez jobb lenne a levegő kezelő szervekhez + a világításkapcsolóhoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 világításkapcsolóba forrasztani kell :) jobban jársz szerintem leddel, tartósabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 télleg ittvan a csere csere van egy tuti villanyszerelőm majdő megforrasztja :) de oda tényleg jobb a led a szellőző kapcsolókhoz viszont félek kicsit tőle mert ott eléggé szórnia kéne a fényt...490 forintos ledet meg nem akarok csiszolgatni...a rizs az tuti...olcsóbb is...és max csukottszemmel fogom cserélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nekem jó lett a szellőzőnél, de csak fehérrel szép szerintem próbáltam pirossal is, nem jött be Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 majd dobok róla képeket csak jussak el a bolt felé... pont ma jártam arra :) ha előbb tudom beugrok... hátha holnap rá tudom venni kollégámat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 http://www.ablakemelo.hu/ablakemelo_kiegeszitok.php Ha rajz kell beszkennelem valamelyik este és elküldöm. Néztem én is az ablakemelo.hu -n levő emelőt. Te meg vagy elégedve az erősségével, gyorsaságával és csendességével? Bár kicsit sokallom az árát, de erről nem beszélünk,h a ajándékba kaptad :) Köszönöm szépen a priv. megkeresést és várom az e-mailt majd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Néztem én is az ablakemelo.hu -n levő emelőt. Te meg vagy elégedve az erősségével, gyorsaságával és csendességével? Bár kicsit sokallom az árát, de erről nem beszélünk,h a ajándékba kaptad :) Köszönöm szépen a priv. megkeresést és várom az e-mailt majd. :D Nekem csak a kapcsólóm utángyártott. tehát olyan mint ami a ablakemelo.hu -n is látható. Az ablakemelőszerkezett az gyári opel bontott. Annó 4-5 éve tesóm combo-jába lett beletéve gyárival megegyező. Soha semmi baja nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nekem csak a kapcsólóm utángyártott. tehát olyan mint ami a ablakemelo.hu -n is látható. Az ablakemelőszerkezett az gyári opel bontott. Ja, azt hittem, hogy az egész szerkezet ablakemelo.hu-s. De gondolom, ha kapok hozzá gyári gombokat, akkor annak passzolnia kell..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Szevasztok! Szeretnék venni Blaupunkt SC300-as rádiót, tudna valaki eladót? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Két kérdésem lenne még, az egyik kapcsolódik egy korábban beszélt témához: 1) Beszéltetek picit korábban a tank üresedését jelző visszajelző lámpáról és azt írta valaki, hogy ha van "kút" ikon a műszerfalon, akkor ott visszajelző lámpa is kell legyen. Ez 100%? Mert nekem olyan kút ikon van, mint ami az alábbi linken látható képen is van, de az sosem égett. De ha ebből indulok ki, akkor a hűtővíz ikonja is egy kiégett égő lehet - tavalyelőtt volt, hogy túlforrt, de nem jelzett. F Astra műszerfal kút ikonnal 2) Lehet azon valahogy a üzemanyag szintjelzőjén korrigálni? Az a baj, hogy csurig teli tankolom, de csak 3/4-ig megy fel a mutató. És amikor kifekszik a mutató (üres állás) akkor még van benne 10 lityó. Tudnék ezen valahogy javítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Szevasztok! Szeretnék venni Blaupunkt SC300-as rádiót, tudna valaki eladót? Köszi! Privát mail ment :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 1., ha nincs ott lámpa, akkor mi értelem lenne az ikonnak? :) 2., lehet rajta tekerni, de az is lehet, hogy már elfáradt a rugó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 1., ha nincs ott lámpa, akkor mi értelem lenne az ikonnak? :) 2., lehet rajta tekerni, de az is lehet, hogy már elfáradt a rugó 1) Biztosan úgy van... Én eddig azt hittem, hogy gyengébbek kedvéért van odatéve az ikon, hogy nehogy valaki azt gondolja 90 literes a tank és nem max. 50 fokos a hűtővíz. :D Na, nemsokára akkor szét is szedem. Amúgy ebbe is rízsszem égő kell? 2) Hogyan tekerjem? Simán fogjam meg és tekerjem, vagy le lehet emelni, fordítsam el X fokkal és tegyem vissza mutatót? Elfáradt rugónak meg adjak Supradynt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 a hátulján tudod állítani egy fémdarab nem tudom, hogy mit tudna kezdeni a vitaminnal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 1) Beszéltetek picit korábban a tank üresedését jelző visszajelző lámpáról és azt írta valaki, hogy ha van "kút" ikon a műszerfalon, akkor ott visszajelző lámpa is kell legyen. Ez 100%? Mert nekem olyan kút ikon van, mint ami az alábbi linken látható képen is van, de az sosem égett. De ha ebből indulok ki, akkor a hűtővíz ikonja is egy kiégett égő lehet - tavalyelőtt volt, hogy túlforrt, de nem jelzett. F Astra műszerfal kút ikonnal 2) Lehet azon valahogy a üzemanyag szintjelzőjén korrigálni? Az a baj, hogy csurig teli tankolom, de csak 3/4-ig megy fel a mutató. És amikor kifekszik a mutató (üres állás) akkor még van benne 10 lityó. Tudnék ezen valahogy javítani? 1. nem a felső ikont kell nézni, ez tévedés. alul a "Ltr" felirat alatt-mellett van egy alig látszó ikon (képen is látszik kicsit), az szokott világítani. általában a fordszámmérős órákban van ilyen. 2. nem lehet korrigálni a szintmérőn. vagy a jeladód szar, vagy a műszer... vagy valamelyik csati útközben oxidos Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 2., lehet rajta tekerni, de az is lehet, hogy már elfáradt a rugó sajnos ez nem fogja megoldani a problémát, mivel ez egy bimetálos műszer. ha feljebb állítja a mutatót, akkor nem fog visszaállni alapállapotba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 nekem jó lett, igaz az a rendes, baloldali mérő volt nekem is kb 10 literes csalás volt, utána be is állt rendesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 1. nem a felső ikont kell nézni, ez tévedés. alul a "Ltr" felirat alatt-mellett van egy alig látszó ikon (képen is látszik kicsit), az szokott világítani. általában a fordszámmérős órákban van ilyen. 2. nem lehet korrigálni a szintmérőn. vagy a jeladód szar, vagy a műszer... vagy valamelyik csati útközben oxidos 1) oké, megnézem majd, hogy van-e olyan, de szerintem ott nincs.. de a képen látszik, tényleg. 2) és az ellen nem lehet tenni valahogy vagy cserélni valamit? Amúgy nekem is bal oldalon van a szintmérő. Inkább mutasson telit csurig tankolásnál, s ne menjen le full üresbe. :) Ha átállítottam megírom majd a tapasztaltakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ja, azt hittem, hogy az egész szerkezet ablakemelo.hu-s. De gondolom, ha kapok hozzá gyári gombokat, akkor annak passzolnia kell..? Mint írtam nem stimmel a gyári kapcsoló a kárpitba. ha eddig kézzel tekerhető volt, akkor a kapcsoló helyén neked egy mélyedés van, mellyel be lehet húzni az ajtót. A gyári ablakemelős kárpitnál gyárilag ki van alakítva a patentos hely. lásd J0hnny és Paja hozzászólását a 278. oldal tetején. Ők átrakták. "IDÉZET(paja @ 2008-03-04 - 16:29) Én egy bontott kárpítból elég csúnya munkával tudtam kiszerelni a tartót.... J0hnny Én is így oldottam meg,csak nem estem neki flexxel! Most épp az ajtókárpitba nézek luk takarókat,neked is kell majd olyan? Mert akkor 4-et rendelek." ezért választottam az utángyártott kapcsolót. (ja meg mert volt is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts