Lbag Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nekem az lenne a lényeg hogy hova megy a power és hova csatlakozik rá a motor. Az ablakemelő motoroknak hány vezetéke van vajon? Elvileg 3eléglenne nekik... Vagy 2 mert testet akár kaphatnak az ajtóról is. :) hallod neked van arcod!!! ilyen retkes géppel arcoskodni :D legaláááábbbb mosd meg!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 hallod neked van arcod!!! ilyen retkes géppel arcoskodni :D legaláááábbbb mosd meg!!!! OFF Ki arcoskodik hol? :) ON . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 OFF Ki arcoskodik hol? :D ON . carstylingon ilyen képekkel :) pedig nem lenne csúnya a géped! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 carstylingon ilyen képekkel :) pedig nem lenne csúnya a géped! Hmm. Mondjuk semmi közöm hozzá, de ebben mi az elektromos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Mivel én is most vettem és raktam be az autóba én is segíthetek. J0hnny pedig megerősíti vagy kiegészíti. Az első két ablakhoz az alábbiakat kaptam: jobbos és balos elektromos ablakemelő szerkezet, jobbos és balos ajtó kábelköteg csatlakozókkal, balos kettős kapcsoló, és joboldalra kapcsoló. A rögzítéshez neked kell beszerezni 8db 4.8X11-es acél popszegecset, vagy M5X10es acél csavart kontraanyával. Köszönöm szépen a listát. Így már tudom, hogy mire számítsak. Mennyire volt nehéz beszerelni és milyen útmutatást követtél? Vagy Te szakmabeli vagy esetleg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ahogy Opel16v is írta, némelyiknél át lehet rakni az eredeti órát, de csak akkor megy könnyen, ha mindkét műszerfal egy gyártótól származik (pl. VDO). Különben faragni kell kicsit. De a számlálót se nehéz átállítani. Ki kell venni a km-órát a műszerfalból (5db torx10-es csavar), és egy kis óráscsavarhúzóval oldalról óvatosan át lehet ugrasztani az egyes dekádokat, én is így állítottam be nemrég egyet. Egyébként az enyém is ugyanígy hámlik, mint a képen, de egy kis fekete alkoholos filccel lehet javítani rajta, szinte nem is látszik. A hőmérő részét nézd meg a Tiédnek (a mostanit), hogy így néz-e ki, mint a képen (a 90es szám alatt van egy osztás), mert ha nem, akkor csalni fog, vagy cserélni kell a hőgombáját is. A W= számot a km-számlap alsó részén találod a km-felirat alatt, az egyezzen meg a mostanival. Köszi a válaszokat! 1) az, hogy ki gyártotta a műszerfalat az rá van írva? 2) a számlálót inkább megpróbálom kicserélni, nem szeretném átállítani.. Még ha ugyanarra is állítanám be, tudom, hülyén hangzik, de akkor is az elveimmel ütközne :D 3) a hőmérős rész azt hiszem nálam nem így néz ki... úgy emlékszem nincs a 90 alatt már osztás :) köszi, erre is figyelek majd! 4) csak kíváncsiságból: a W szám mit takar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hmm. Mondjuk semmi közöm hozzá, de ebben mi az elektromos? jogos csak itt láttam a képet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 4) csak kíváncsiságból: a W szám mit takar? A kilóméteróra áttételét. Ha nem egyezik a W szám az előző óráéval akkor vagy többet fog mutatni a km-órád és gyorsabban forog a kilóméterszámláló vagy kevesebbet mutat és lassabban forog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 carstylingon ilyen képekkel :) pedig nem lenne csúnya a géped! Köszi szépen. De ez tényleg nem ide való. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Köszönöm szépen a listát. Így már tudom, hogy mire számítsak. Mennyire volt nehéz beszerelni és milyen útmutatást követtél? Vagy Te szakmabeli vagy esetleg? :) Nem volt annyira vészes, segítség is csak akkor kellett amikor a motoros emelőt tettem be, akkor jó ha valaki tartja az ablakot amíg rögzíted a mechanikát. az eredeti leszedéséhez pedig tizes kulcs és fúrógép kell. Az ajtón lévő átvezető csatlakozónál az üres saruhelyeknél meg átfúrtam és átfűztem a kábelt. Ha megvan az Így csináld Opel Astra könyv abban jól le van írva és van kapcsolási rajz is. (szerintem itt is fent van valahol pdf-ben igaz azokban nincs meg az elektromos rajz.) Gáz csak a balos ajtókapcsolóval van mert más a kárpit kialakítása.(Johnny viszont beletette a tartót valahogy.) Én utángyártottat tettem bele amit az alábbi linken láthatsz.(szori árat nem tudok, mert én ezt kaptam.) http://www.ablakemelo.hu/ablakemelo_kiegeszitok.php Ha rajz kell beszkennelem valamelyik este és elküldöm. Szakmabeli? Hát az elektromossághoz van közöm csak nem autó, hanem házak és gépek terén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ha rajz kell beszkennelem valamelyik este és elküldöm. Nekem jóljönne egy ilyen kapcsolási rajz. Ha el tudnád nekem is küldeni az nagyon jó lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nekem jóljönne egy ilyen kapcsolási rajz. Ha el tudnád nekem is küldeni az nagyon jó lenne. :) Nekem azthiszem van a komplett bekötésről rajzom ha hazaértem előkeresm és és elküldüm neked! Még talán a centrálok is benne vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nekem azthiszem van a komplett bekötésről rajzom ha hazaértem előkeresm és és elküldüm neked! Még talán a centrálok is benne vannak! Megköszönném. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Az első két ablakhoz az alábbiakat kaptam: jobbos és balos elektromos ablakemelő szerkezet, jobbos és balos ajtó kábelköteg csatlakozókkal, balos kettős kapcsoló, és joboldalra kapcsoló. A rögzítéshez neked kell beszerezni 8db 4.8X11-es acél popszegecset, vagy M5X10es acél csavart kontraanyával. Ez így kerek!Jól mondod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Azt elárulhatnád hogyan sikerült a balos kapcsolóbeszerelés.... :D Én egy bontott kárpítból elég csúnya munkával tudtam kiszerelni a tartót.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Én egy bontott kárpítból elég csúnya munkával tudtam kiszerelni a tartót.... :) Én is így oldottam meg,csak nem estem neki flexxel! :D Most épp az ajtókárpitba nézek luk takarókat,neked is kell majd olyan? Mert akkor 4-et rendelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Legyen kedves... :) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Legyen kedves... :D Köszi. Parancs!Értettem!Kérek engedélyt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Én is így oldottam meg,csak nem estem neki flexxel! :D Most épp az ajtókárpitba nézek luk takarókat,neked is kell majd olyan? Mert akkor 4-et rendelek. Olyat honnan rendelsz? Ha szabad tudni. :) Gondolom a tekerő lyukának a takarójáról van szó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Megköszönném. :P igazán nincsmit :D Remélem nemcsal az emlékezetem :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 és olyanba nem gondlkozok, hogy ujrakárpitozni az ajtókat?? egy haverom megcsinálta, és elég szép lett, igaz neki nem elektromos az ablak, de ha az lenne neki nem lenne kupak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Olyat honnan rendelsz? Ha szabad tudni. :) Gondolom a tekerő lyukának a takarójáról van szó. :D Innen! De vajon a 22-es elég lesz? Vagy kell a 29-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 nem sikerült megcsinálni a fűtőmotort!!! bazzzgerrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Tápi! Amiket néztél múltkor akksikat,azok lugos akksik voltak? Gépjárműveken való alkalmazás szempontjából hátrányos az a tulajdonságuk, hogy a töltési és a kisütési feszültség között nagyobb a különbség, mint az ólomakkumulátoroknál. A nagyobb töltőfeszültség a gépkocsi villamos berendezéseit károsítja, kisebb feszültségről viszont töltés nem végezhető. Emiatt az áramellátó rendszer felépítése bonyolultabb, ezért - valamint egyéb hátrányaik miatt - ilyen akkumulátorokat gépjárműveken csak ritkán, kivételes esetekben alkalmaznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Tápi! Amiket néztél múltkor akksikat,azok lugos akksik voltak? Azt is néztem, de arról le is tettem. Kösz az infót. Végülis szűkül a kör. Valószínűleg sikerül 25ért megszerezni az Odyssey PC680-at (ez ólomakku). Ezt használják külföldön is a legtöbben, igaz 1 Ah-val kevesebb a kapacitása mint a PC625nek, de legalább nagyobb az indítóárama. Biztosra sajnos senki nem mondja hogy menni fog, így majd személyes tapasztalok. :) Még egyvalaminek akarok utánajárni, aztán beruházok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts