FPepe Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Hát nemigazán figyelsz én szig ellenálásról írtam test és a tekercsvégek között az nem egyenlő az ohmikussal, azt írtam hogy ezeknek induktív az ellenálása nade sztem ne vitatkozzunk sztem biztos mérsz annyi motort naponta mint én váltót egyent stb :D Én személyszerint mindenap ezzel dolgozom, ez a munkám nade lehet éntudom rosszul de akkor nálunk mindenki rosszultudja?? :) Na részemről ennyi! :D Pont ezt mondom én is, hogy Te a szig. ellenállásról írsz, de sztem itt pont nem az a gond. Inkább melegedés miatt a tekercsmenetek között szokott zárlat keletkezni. Egyébként naponta mérek váltóáramú teljesítményfelvételt, bár nem villanymotorokon. Stem se vitatkozzunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Pont ezt mondom én is, hogy Te a szig. ellenállásról írsz, de sztem itt pont nem az a gond. Inkább melegedés miatt a tekercsmenetek között szokott zárlat keletkezni. Egyébként naponta mérek váltóáramú teljesítményfelvételt, bár nem villanymotorokon. Stem se vitatkozzunk :D Hú na én nemfigyeltem eléggé tényleg sorry :D Menetzárlataot meg csak teljesítmény méréssel lehet mérni mert ha zárlatos ugye egy bizonyos tekercs vagy is kitudja mennyi menet "kiesik" így nő az áramfelvétel, az a baj hogy ezt ellenálásmérővel nem lehet megmondani mert egy 100% motornál is 0 át mutat ha meg menetzárlat de még működik a motor akkor is 0 ! Nade mostmár tényleg :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Na jó nemszóltam inkább semmit :D Mindenki másképp csinálj én inkább mérek... Aprópó motorellenálást nem nagyon tudsz magában mérni mert ennek induktív ellenállása van mintsem Ohmikus! :) Ahogy Pepe mondja, te teljesen más dologról beszélsz, ami ennél a hibánál lényegtelen. A tekercszárlat a menetek között szokott fellépni, és sima ohm mérővel az esetek 99%-ban simán kimérhető. :D Pont azért vesz fel nagyobb áramot ilyen esetben, mert a tekercszárlat miatt kisebb lesz a tekercs ellenállása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 egy 100% motornál is 0 át mutat ha meg menetzárlat de még működik a motor akkor is 0 ! nem-nem... pár ohmos ellenállása van ezeknek, és jól látszik ha mondjuk jó tekercsen 10ohm az ellenállás, azon meg 7ohm, akkor tuti a menetzárlat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ahogy Pepe mondja, te teljesen más dologról beszélsz, ami ennél a hibánál lényegtelen. A tekercszárlat a menetek között szokott fellépni, és sima ohm mérővel az esetek 99%-ban simán kimérhető. :D Pont azért vesz fel nagyobb áramot ilyen esetben, mert a tekercszárlat miatt kisebb lesz a tekercs ellenállása. Most erre mitmondjak ??? Enyi mérnök emberke közt?? :) Sztem nálunk akkor hülye mebrek oktatnak dolgoznak! de mondom részemről ennyi! Én belemérek egy egyen motorba nálunk ami ugyan nem 12 volt hanem 230V ugye ott több a menet a fesz miatt és ott 0 ohm a tekercs ellenálás akkor 12v on mitől 10 Ohm??? mikor kevesebb a menetszám! de nekem a 9 is páros ha megvan magyarázva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Az a 230V-os motor biztos egyen? :) Amúgy én is mértem ilyen 230-as motort, parkettacsiszológépeinket ugyanis én szoktam javítani. Abban pl három tekercs van, kettő 6 ohm körüli, egy 10 ohm körüli :D Ott pl az egyik 6 ohmos tekercs egyszer 5.7ohm lett -> menetzárlat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Az a 230V-os motor biztos egyen? :) Amúgy én is mértem ilyen 230-as motort, parkettacsiszológépeinket ugyanis én szoktam javítani. Abban pl három tekercs van, kettő 6 ohm körüli, egy 10 ohm körüli :D Ott pl az egyik 6 ohmos tekercs egyszer 5.7ohm lett -> menetzárlat. 100% egyen a generátor següdezmű olaját keringteti ebből van váltó és egyen is :D Nade ma megyek megmérek egyett a raktárban lefényképezem ha nektek lessz igazatok akkor tévedtem ebben és hát ez van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Most erre mitmondjak ??? Enyi mérnök emberke közt?? :) ... Én sem vagyok mérnök (hála az égnek) :D Az a 230V-os motor biztos egyen? :D Amúgy én is mértem ilyen 230-as motort, parkettacsiszológépeinket ugyanis én szoktam javítani. Abban pl három tekercs van, kettő 6 ohm körüli, egy 10 ohm körüli :P Ott pl az egyik 6 ohmos tekercs egyszer 5.7ohm lett -> menetzárlat. Biztos nem egyen. Itt jön be, amiről eddig szó volt, váltóáramnál valóban inkább induktív ellenállása van a motoroknak. Gondolom az a 10 ohmos meg a segédfázis tekercse, ami az elindulásához kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Amúgy a 0 ohmos tekercsen elég merész áramok mehetnek át :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Én sem vagyok mérnök (hála az égnek) :) Biztos nem egyen. Itt jön be, miről eddig szó volt, váltóáramnál valóban inkább induktív ellenállása van a motoroknak. Gondolom az a 10 ohmos a segédfázis tekercse, ami az elindulásához kell :D pepe ismered te egy atomerőművi TVV 250 generátor segédüzemű berendezéseit?? :D egyenáram! Hidd el nekem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Amúgy a 0 ohmos tekercsen elég merész áramok mehetnek át :) Gabi INDUKTÍV ellenálásról van ott szóó!!!!! ezért írtam az ohmikus itt nem rug oylmodon labdába! dugj rá egy 10ohmos ellenálást 12V egyenre aztán húzz kesztyűt is! :D nehogy megégessen! ahogy eldurran a kezebe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 azon az opelalkatrészes oldalon nem találtam ilyen alkatrészt :) esetleg valami más 5let?? vagy pl elég az ár is ,h kb mekkora az összege..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 azon az opelalkatrészes oldalon nem találtam ilyen alkatrészt :) esetleg valami más 5let?? vagy pl elég az ár is ,h kb mekkora az összege..... Nézz körül pl. Vaterán. De onnan csak kipróbálással vedd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 azon az opelalkatrészes oldalon nem találtam ilyen alkatrészt :) esetleg valami más 5let?? vagy pl elég az ár is ,h kb mekkora az összege..... Írja a keresek topikba amit szeretnél és lehet lessz valakinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Gabi INDUKTÍV ellenálásról van ott szóó!!!!! ezért írtam az ohmikus itt nem rug oylmodon labdába! dugj rá egy 10ohmos ellenálást 12V egyenre aztán húzz kesztyűt is! :) nehogy megégessen! ahogy eldurran a kezebe! De annak is van OHMIKUS ELLENÁLLÁSA :D Egy kis fizika: Z (váltóáramú ellenállás, impedancia) = gyök[ ohmikus ellenállás a négyzeten + (induktív ellenállás - kapacitív ellenállás)négyzeten] :D Szerintem ezen kár vitatkozni, minden tekercsnek kell legyen ohmikus ellenállása, mert egyik sem szupravezető szobahőmérsékleten :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Írja a keresek topikba amit szeretnél és lehet lessz valakinek! :) oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 azon az opelalkatrészes oldalon nem találtam ilyen alkatrészt :) esetleg valami más 5let?? vagy pl elég az ár is ,h kb mekkora az összege..... Hívd fel őket, mert biztos van. Amúgy az oldalon: ventillátorok ->második oldal->fűtőventillátorok ; Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Hívd fel őket, mert biztos van. Amúgy az oldalon: ventillátorok ->második oldal->fűtőventillátorok ; kössssz,meglett:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 De annak is van OHMIKUS ELLENÁLLÁSA :D Egy kis fizika: Z (váltóáramú ellenállás, impedancia) = gyök[ ohmikus ellenállás a négyzeten + (induktív ellenállás - kapacitív ellenállás)négyzeten] :P Szerintem ezen kár vitatkozni, minden tekercsnek kell legyen ohmikus ellenállása, mert egyik sem szupravezető szobahőmérsékleten :D OKE Gabi :D De azért utána nézek mert ha itt égetem magam a hülyeséggel az nemmindegy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 OKE Gabi :P De azért utána nézek mert ha itt égetem magam a hülyeséggel az nemmindegy :) Nézz :D Pont azért próbáltalak rávezetni, hogy biztonságban legyünk itt paks párszáz km-es körzetében :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Nézz :P Pont azért próbáltalak rávezetni, hogy biztonságban legyünk itt paks párszáz km-es körzetében :) :D Bázzz ezt nemontad komolyan ugye?? :D :D Nincs mitől félni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Bázzz ezt nemontad komolyan ugye?? :) :D Nincs mitől félni :D Megnyugtató :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 nem semmi vita :D hozzátok képest igen kevés jártassággal, szóval paraszti ésszel, ha belegondolok, akkor már egy 5mes vezetéknek is van ellenállása, egy ilyen mociban meg lehet több van, így csak kellene lennie ellenállásásnak :) R=U/I ha R 0 lenne akkor a többinek is annyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 a gyári kihúzós antenna helyére nem tud valaki valami megoldást, arra hogy fix antenna legyen?? olyan ami a tetőre menne, csak az oldalsó lukba?? vagy az megoldható lenne, hogy a gyári szárnyra tenni egyet és a vezetéket behuzni oda??? nem vettem még le, nem tudom mi a helyzet ott. valakinek nicns egy a veki biztitáblája??? ha jol tudom, az elég eccerű, és nekem olyan kellene....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 A bal hátsó lámpa alatti testpontnak csak az ablaktörlő és a az ablakfűtés szempontjából van szerepe, vagy betölt valami kiegyenlítőfunkciót is? Meglepődtem, hogy a a hátsó lámpák testjei is előre vannak hozva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts