yooccoo Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Sziasztok! F Astrában hogyan tudom a középső részen - ezt hívják középső konzolnak? - levő égőket kicserélni? A ventillátor, légbefúvás irányválasztójának stb. a háttérmegvilágítása égett ki, de nem tudom, hogyan tudnám kiszerelni és ez a szervízkönyben sincs benne... tud valaki segíteni? ui: próbáltam visszakeresni, de a kapott részinformációk alapján nem sikerült hozzáférjek az égőkhöz :) pedig a keresőben találtam meg :D én egyébbként a teljes konzol kiszedése nélkül szoktam cserélni, nem vészes művelet Csőváz! Úgy látom, hogy itt csak a műszerfalról szól a fáma. A középkonzolhoz is a műszerfal burkolatok bontásával kell hozzákezdeni. Mikor ezekkel megvagy, akkor a középkonzol szellőzőit is ki kell venni, mert alattuk vannak a konzolt rögzítő csavarok. A szellőzőrostélyokat a két végüknél (vízszintesen nézve) lapos végű kis csavarhúzóval lehet kipattintani. Utána a középkonzol alján van két csavar (nincsenek rejtve). Ha még nem bontották meg, akkor jó eséllyel van még egy csavar a műszerfaltakaró alatt a gyújtáskapcsolónál. Mindezek után a rádió kivétele nélkül kiemelhető a középkonzol. A fűtéskapcsoló mögötti részen van 3 izzó + a belsőkeringtető kapcsolójában van egy. Mindet ki tudod cserélni hátulról. Ha már kibontottad a középkonzolt, akkor javaslom, hogy cseréld ki a szivargyújtó világítás izzóját is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Sziasztok! F Astrában hogyan tudom a középső részen - ezt hívják középső konzolnak? - levő égőket kicserélni? A ventillátor, légbefúvás irányválasztójának stb. a háttérmegvilágítása égett ki, de nem tudom, hogyan tudnám kiszerelni és ez a szervízkönyben sincs benne... tud valaki segíteni? ui: próbáltam visszakeresni, de a kapott részinformációk alapján nem sikerült hozzáférjek az égőkhöz :) Visit My Website Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Sziasztok! F Astrában hogyan tudom a középső részen - ezt hívják középső konzolnak? - levő égőket kicserélni? A ventillátor, légbefúvás irányválasztójának stb. a háttérmegvilágítása égett ki, de nem tudom, hogyan tudnám kiszerelni és ez a szervízkönyben sincs benne... tud valaki segíteni? ui: próbáltam visszakeresni, de a kapott részinformációk alapján nem sikerült hozzáférjek az égőkhöz :D Eléggé szét kell kapni...nemrég cseréltem...kell hozzá 4 rizsszemizzó 12 voltos...vedd meg mielőtt szétszeded :D Le kell venni a kormányburkolatot (5 csavar fogja), és a kilóméteróra burkolatát is (4 csavar). A többi a képekről kiderül... képanyag a hátsó ablakfűtés visszajelző izzójának cseréjéhez képanyag a szellőztető berendezés megvilágításának cseréjéhez sok sikert :) ...én két óra alatt végeztem vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Olyan hogy hőmérséklet szabályzó relé, nincs. Az ellenállásblokk a szellőztető motor felett és a pollenszűrő alatt van, arra mennek a szellőztető egységbe menő kábelek. Lehet, hogy krónikusan beázik a polenszürő felöl és az a gond. Nem szokott párásodni tulzott mértékben a szélvédő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Lehet, hogy krónikusan beázik a polenszürő felöl és az a gond. Nem szokott párásodni tulzott mértékben a szélvédő? nos de igen szokott! de amikor kicseréltem azt a porcelán ellenállást,és ráadtam a fűtést 1 és 2 es fokozaton ugy forrósodott,hogy iszonyat! de3-on megy rendesen! viszont már 1-2-n nem is megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Lehet, hogy krónikusan beázik a polenszürő felöl és az a gond. Nem szokott párásodni tulzott mértékben a szélvédő? Ezt ki lehet zárni azzal, hogy megnézi, vizes-e a pollenszűrő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 de amikor kicseréltem azt a porcelán ellenállást,és ráadtam a fűtést 1 és 2 es fokozaton ugy forrósodott,hogy iszonyat! melegedés üzemi körülmény ennél az alkatrésznél. De ha túl forró lesz, az nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 melegedés üzemi körülmény ennél az alkatrésznél. De ha túl forró lesz, az nem jó. de még kissé a műanyag is megolvadt,amibe be van ott pakolva. amikor fűtött még 1-2-esen ha kb 5percig ment folyamatosan akkor rendesen szagított az utastérben. rohadtul idegel,mert 3on nagyon fúj. de 3on mehet akármeddig,annál nem szagít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Mert az utolsó fokozat direktben megy a ventillátor motorra, nem az ellenállásokon keresztül. Ha ennyire melegedett, akkor biztos hogy a motor hibás, menetzárlatos. Csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Mert az utolsó fokozat direktben megy a ventillátor motorra, nem az ellenállásokon keresztül. Ha ennyire melegedett, akkor biztos hogy a motor hibás, menetzárlatos. Csere. Gabi esetleg a csapágy ?? és túlterhelés ?? csak kérdem :) bár ebből adódóan menetzárlatos lessz előbb utóbb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Gabi esetleg a csapágy ?? és túlterhelés ?? csak kérdem :) bár ebből adódóan menetzárlatos lessz előbb utóbb! :D Mivel utolsó fokozatban pörög rendesen, ezt kizárnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Mivel utolsó fokozatban pörög rendesen, ezt kizárnám. Én arra gondoltam hogy ugye legnagyobb fordulaton már nincs előtét s ha kicsit szorul a csapágy nehezebben forog akkor az áramfelvétele is nagyobb ha nagyobb az áram felvétel jobban is melegszik ami előbb utóbb menetzárlathoz vezet! Jó pesze ez nem 3F motor de gyakorlatból mondtam! :) De egyszerű meg kell mérni az áramfelvételt minden fokozatban és összehasonlítani egy jó motoréval akkor 100% lehet tudni mi baja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ja, áramfelvételt kéne mérni. Vagy tekercs ellenállást. És ezeket összehasonlítani egy jóval, De szerintem könnyebb kicserélni és kipróbálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 rendben,akkor ezt fogom megprobálni :) köszi a segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ha már kézben van a jó, akkor lehet felesleges méricskélni. Hacsak nem az a cél, hogy referencia értékeket állítsunk fel, hogy mikor kell másik moci után nézni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ja, áramfelvételt kéne mérni. Vagy tekercs ellenállást. És ezeket összehasonlítani egy jóval, De szerintem könnyebb kicserélni és kipróbálni :D Na jó nemszóltam inkább semmit :D Mindenki másképp csinálj én inkább mérek... Aprópó motorellenálást nem nagyon tudsz magában mérni mert ennek induktív ellenállása van mintsem Ohmikus! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 úgy kb mennyit kóstál 1 ilyen fűtőmotor? és az ellenállás?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 úgy kb mennyit kóstál 1 ilyen fűtőmotor? és az ellenállás?? Nézd meg ITT ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 úgy kb mennyit kóstál 1 ilyen fűtőmotor? és az ellenállás?? Ha menetzárlatos ahogy Gabi írta, akkor szigetelési ellenáls tudsz mérni test és a tekercsvég közt ennek giga ohm nagyságnak kell legyen bár íratlan szabály nálunk a 200 megohm az már megfelelő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 ... Aprópó motorellenálást nem nagyon tudsz magában mérni mert ennek induktív ellenállása van mintsem Ohmikus! :) Azért azt ne felejtsük el, hogy itt egyenáramról van szó, úgyhogy itt az ohmikus rész döntőbb sztem. Ha menetzárlatos a motor, azt egy érzékenyebb ohmmérővel is ki lehet mutatni. Viszont az áramfelvétel mérése pontosabb képet adna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Azért azt ne felejtsük el, hogy itt egyenáramról van szó, úgyhogy itt az ohmikus rész döntőbb sztem. Ha menetzárlatos a motor, azt egy érzékenyebb ohmmérővel is ki lehet mutatni. Viszont az áramfelvétel mérése pontosabb képet adna. Pepe egyenáram ez igaz de a fizika itt is ugyanaz csak nincs 0 átmenet mint váltónál ha jóltudom a ventilátor is kommutátoros megoldás és annak meg teljesen mindegy hogy váltó 12 ről vagy egyen 12 ról megy ! Induktivitás és ohmikus itt is ugyanaz! Jó bevallom nem vagyok villamos mérnök de ehhez talán nem is kell annak lenni :D Mondjuk egy motor kördiagrammot már fejből bizti nemtudnék feldobni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 huhh ez nekem már magas :) ,deee köszi a segítséget!!! igyekszem megoldatni:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 huhh ez nekem már magas :D ,deee köszi a segítséget!!! igyekszem megoldatni:D Hát vagy mérsz vagy, kicseréled ha már megvan a cseredarab :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Pepe egyenáram ez igaz de a fizika itt is ugyanaz csak nincs 0 átmenet mint váltónál ha jóltudom a ventilátor is kommutátoros megoldás és annak meg teljesen mindegy hogy váltó 12 ről vagy egyen 12 ról megy ! Induktivitás és ohmikus itt is ugyanaz! Jó bevallom nem vagyok villamos mérnök de ehhez talán nem is kell annak lenni :D Mondjuk egy motor kördiagrammot már fejből bizti nemtudnék feldobni :D :) Ebben igazad van, de egy álló motornál tudsz ellenállást mérni igaz? A menetzárlat pedig eléggé ohmikus dolog sztem :D Egyébként ahogy olvasom, te kevered a szigetelési ellenállással. A menetzárlat azt jelenti, hogy a tekercs menetei között keletkezik átvezetés, nem a tekercs és a test között. Ellenállásmérővel mérve sztem pár ohm lehet a motor ellenállása, ha néhány tizeddel is kevesebb, már lehet gyanakodni menetzárlatra. Ehhez persze ismerni kellene egy jó motor ellenállását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ebben igazad van, de egy álló motornál tudsz ellenállást mérni igaz? A menetzárlat pedig eléggé ohmikus dolog sztem :) Egyébként ahogy olvasom, te kevered a szigetelési ellenállással. A menetzárlat azt jelenti, hogy a tekercs menetei között keletkezik átvezetés, nem a tekercs és a test között. Ellenállásmérővel mérve sztem pár ohm lehet a motor ellenállása, ha néhány tizeddel is kevesebb, már lehet gyanakodni menetzárlatra. Ehhez persze ismerni kellene egy jó motor ellenállását. Hát nemigazán figyelsz én szig ellenálásról írtam test és a tekercsvégek között az nem egyenlő az ohmikussal, azt írtam hogy ezeknek induktív az ellenálása nade sztem ne vitatkozzunk sztem biztos mérsz annyi motort naponta mint én váltót egyent stb :D de a motor tekercsek közt 1 ohmocskát sem fogsz látni! :D Én személyszerint mindenap ezzel dolgozom, ez a munkám nade lehet éntudom rosszul de akkor nálunk mindenki rosszultudja?? :D Na részemről ennyi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts