J0hnny Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hali. Sajnos egyszeri jelenség volt, hogy megjavult tőle. Az egész műszerfalat meg nem akarom szétbontani, mert valszeg nem tudnám össze is rakni rendesen. :) El sem hinnéd milyen pofon egyszerű szétszedni és összerakni! Nekem már becsukott szemmel is menne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Sajnos egyszeri jelenség volt, hogy megjavult tőle. Az egész műszerfalat meg nem akarom szétbontani, mert valszeg nem tudnám össze is rakni rendesen. :) Nehéz úgy hibát keresni, hogy nem nyúlsz az autóhoz. Ha semmiképp nem akarod, akkor vidd el egy szerelőhöz ő majd megcsinálja. Egyébként tényleg semmi különös nincs benne, amennyiben a csavar és a csavarhúzó használatát ismered. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 de ha esetleg egy csütörtöki estén fel tudsz nézni a lurdy-ba, biztos lesz, aki segít Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Sziasztok! A tegnapi ablakemelő ügyben, még senki nem tud érdemleges választ adni a kinlódásomra???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Meg kell mérni a generátor töltését! Lehet hogy generátorgenerál lesz belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 egy hete egy renaultba kellett tanítani az ablakemelőt az igy igy csinált nyomtam elindult fel megált kb 4cmenként felértem vele ott nyomva tartotam egy ideig és már jó is lett :) probáld ujratanítani. bár az fura hogy a másikat nem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Én ma kicseréltem az balos kárpitban a könyöklő részt,beraktam az eablak kapcsoló tartót. Holnap mehet be a mechanika is és bekerül a kpzár is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Én ma kicseréltem az balos kárpitban a könyöklő részt,beraktam az eablak kapcsoló tartót. Nekem is kellene egy ilyet szerezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 ...bekerül a kpzár is. :) Eddig nem volt benne? :D Én meg minap találtam a Caravanban alul a biztiöv takarója mögött egy csatlakozót. 4 pólusú, de csak 3 vezeték megy bele. Talán elektromos ablak kábele lehet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Eddig nem volt benne? :) GL alapból,szal nem volt benne. Most azért sokat alakult: -fejtámlás hátsó ülések -fűthető első ülések -kp zár -eablak -etükrök -gsi futómű Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Talán elektromos ablak kábele lehet? :) Nem hiszem,az akkor az ajtóban lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Talán elektromos ablak kábele lehet? :) Amennyiben a bal oldalon találtad akkor a hátsó kapaszkodókban lévő lámpának a vezetéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 -fűthető első ülések Ilyenre hol tettél szert? Amennyiben a bal oldalon találtad akkor a hátsó kapaszkodókban lévő lámpának a vezetéke. Van olyan kapaszkodóváltozat amiben lámpa van? Filóztam már azon, hogy lehetne erősebb világítást varázsolni a Caravan-ba. Szemeztem a térválasztóval, hogy hátha oda lehetne szerkeszteni valamit. Az buli lenne ha lehetne ilyen kapaszkodót szerezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Ilyenre hol tettél szert? Van olyan kapaszkodóváltozat amiben lámpa van? Filóztam már azon, hogy lehetne erősebb világítást varázsolni a Caravan-ba. Szemeztem a térválasztóval, hogy hátha oda lehetne szerkeszteni valamit. Az buli lenne ha lehetne ilyen kapaszkodót szerezni! Persze. Utólag szereltem be én is. Bár nekem nem volt ott az a csatlakozó, és az egészet ki kellett építeni hozzá. A bontóban persze úgy néztek rám mint a hülyegyerekre, hogy márpedig olyanállatnincsen. :) Aztán kieggyeztünk egy G astra lámpában, (mert az volt, és csk a gyártási idelyébe különbözik) meg egy F takarólemezben. Mindezt pár ezerböl, + egy hétvégéböl meúsztam. (vezetékekkel, és cstlakozókkal eggyütt) EPC-ben megtalálható a cikkszáma is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Amennyiben a bal oldalon találtad akkor a hátsó kapaszkodókban lévő lámpának a vezetéke. Igen, a vezetőülés mellett van. Mostmár ezt is tudom. Köszi! És hogy néz ki egy ilyen kapaszkodóba épített lámpa? Van erről képe vkinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Ilyenre hol tettél szert? GSi caravanból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Igen, a vezetőülés mellett van. Mostmár ezt is tudom. Köszi! És hogy néz ki egy ilyen kapaszkodóba épített lámpa? Van erről képe vkinek? Ez az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Ez az. http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060315/ba...ltoltes.hu_.jpg Köszi Áfonya mester! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Köszi Áfonya mester! Nem tesz semmit. A dátumot tekintve számomra is most derült ki, hogy a műveletnek már két éve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 vedd ki a thumb részt a linkből, hogy jobban lehessen látni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 vedd ki a thumb részt a linkből, hogy jobban lehessen látni :) Jócsinátam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Jócsinátam? :D pöpec :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 sziasztok!lenne1kérdésem. Tudna valaki segíteni a fűtésemmel van gondom! csak max-on megy! már cseréltem hőfok szabályzó relét/azt a porcelánt a pollenszűrö alatt/,de ideig volt jó! forrósodott1000el!sztem ez is leégett!! szal vki okos segithetne,mert csak maxon megy! esetleg email:petyagsi-2000@freemail.hu ja ha valakit érdekel van1 92escalibra bontáson!! thx!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Az az ellenállásköteg ment akkor szét megint... lehet hogy a szellőztető motor menetzárlatos, és több áramot vesz fel, mint kéne... szal szerintem cseréld azt is, biztos ami biztos... bontva nagyon olcsó akár egy komplett szellőztető egység is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 köszi Opel16V! kivettük a ventilátor motort is,de ugy néz ki annak nincs baja:S!nem szorul+semmi. meg ha ráhúzom a hátsó ablak fűtést akkor a töltés visszajelzőm nagyon halványan világít! esetleg nincs ez a 2 dolog kapcsolatban? ha új ellemállást tennék bele akkor az is szétégne,valószínű. vagy mi lehet még a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts