opel16v Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Mondjuk ha a görbült a konzol, vagy ha lógnak a csapágyai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 IDÉZET(bob @ 2008-02-22 - 22:25) * Véletlenül ma pont megmértem egyet. biggrin.gif Egy Swiftnek az öklömnyi méretű kis játék önindítóját. 34 A-t vesz fel a behúzótekercs. Egy Bosch behúzó is 35-40 körül vesz fel. Azokat nem ismerem, de nagyon soknak tűnik... nem ártana megnézni, nincs-e tekercszárlat wink.gif IDÉZET(bob @ 2008-02-23 - 12:36) * Valaki mérjen már egy áramfelvételt. Ez már megvolt, mielőtt a versenyautó egész elektromos rendszerét újra elkészítettem (10A-es nyomógombbal) Na jó, ezt felesleges tovább folytatni. Akkor inkább találkozzunk és verekedjünk meg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Na jó, ezt felesleges tovább folytatni. Akkor inkább találkozzunk és verekedjünk meg! :D Azt inkább nem szeretném :) Maradjunk abban, hogy nekem már működik pár éve a 10A-es gombon, még ha nem is hiszed el, hogy megmértem, és 10A alatt volt a max áramfelvétel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 De ez nem csak a motor áramfelvételre vonatkozik? Mert szerintem a behúzóé hasonló ott is :) én is ezen gondolkoztam, hogy attol hogy dizel, a behuzonak ugyan annyi erőt kell kifejenie ...maga a motor az bizti nagyobbat, de a behúzó szerintem tényleg ugyan olyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 De ez nem csak a motor áramfelvételre vonatkozik? Mert szerintem a behúzóé hasonló ott is :D Tudom tudom,én dec 23-án szedtem szét a saját önindítóm,nagy öröm volt kari előtt 1 nappal! :) Jól meg is szívatott a bendix felrakáskor,de ez már másik story! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 én tegnap takarítottam meg és néztem meg, hogy milyen állapotban van fincsi volt egyedül visszarakni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 egyik havrnak az OFF 4T trabiján volt olyan sokat rossz az önindítója, hogy egykézzel rakta vissza a végén, és vagy 10 perc alatt, mert ugy begyakorolta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 én tegnap takarítottam meg és néztem meg, hogy milyen állapotban van fincsi volt egyedül visszarakni :) Neked van rajta hővédőlemez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 ammeg micsoda? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 ammeg micsoda? :) Egy hasznosfémből hajtott csoda! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Hali. Ezt most arra értitek hogy rossz ki és beszerelni az öninditót? Mert én is ki akarom pucolni ha jobb idö lesz. De akkor hagyom a piccsbe. Service. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 nekem biztos, hogy szar helyen van, de szerintme másnak se a keszttyűtartóban van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Szerintem nem gáz,csak a kollega még nem szedett szét olasz francia autót! :) Aknából simán le lehet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Szerintem nem gáz,csak a kollega még nem szedett szét olasz francia autót! :) Aknából simán le lehet venni. Hali. Akkor nem lesz gond. thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 itt nincs akna :D ha akna nélkül azt mondod, hogy könnyű egyedül megcsinálni, akkor elhiszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 ha akna nélkül azt mondod, hogy könnyű egyedül megcsinálni, akkor elhiszem :) Akna nélkül meg sem próbálnám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 francia autokat ne emlegessük már jó??? láttam, csináltam már elég vez cserét renaultokon.... mire lebontod csak a burkolatot... az astrával már el is mentem ahova épp akartam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Hello! A c20ne generátorát fel lehet szerelni a c16nz motorra? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Hello! A c20ne generátorát fel lehet szerelni a c16nz motorra? köszi Sztem nem, de ki kell próbálni. Nekem egy C20NE-ről való Delco generátort nem sikerült feltennem az enyémre, se a saját tartókonzoljával, se az enyémmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Hello! A c20ne generátorát fel lehet szerelni a c16nz motorra? köszi Azt nem tudom, hogy milyen motorról, de egy 70A-s generátor van az én C16NZ-men is (eredetileg 55A-s volt). Mindekettő BOSCH volt, és csak levettem az egyiket, felraktam a másikat... Egyébként szerintem konkretizálni kell a kérdést, mert ha jól tudom még ugyan arra a motorra is többféle rögzítést alkalmaztak a gyártás évétől függően, de javítsanak ki az okosabbak, ha tévedek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 szerintem is igy van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Akkutéma újból. :) Szerintetek használható ez (vagy hasonló) autóban?: http://www.panasonic.com/industrial/batter..._LC-RD1217P.pdf Igazából ez tetszett meg: http://www.odysseybatteries.com/battery/pc625.htm És olvasgattam külföldi fórumokat, hogy ilyet pakoltak mindenféle autókba, csak ez utóbbi 30 az előbbi meg fele. De vannak haramadáron is hasonló paraméterekkel rendelkezőek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Akkutéma újból. :D Szerintetek használható ez (vagy hasonló) autóban?: http://www.panasonic.com/industrial/batter..._LC-RD1217P.pdf Igazából ez tetszett meg: http://www.odysseybatteries.com/battery/pc625.htm És olvasgattam külföldi fórumokat, hogy ilyet pakoltak mindenféle autókba, csak ez utóbbi 30 az előbbi meg fele. De vannak haramadáron is hasonló paraméterekkel rendelkezőek. Ezeket én nagy riasztóközpontokba szoktam rakni,de autóba.... :) 17Ah kapacítás...szerintem lúf4sz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ezeket én nagy riasztóközpontokba szoktam rakni,de autóba.... :) 17Ah kapacítás...szerintem lúf4sz! Konkrétan nem a kapacitásra lettem volna kíváncsi, hanem hogy a töltés megfelel-e vagy ezeknek speciáls töltőkre van szükségük, vagy hogy mekkora indítóáramuk van, stb...? Valóban nem túl sok és majd mérek pontosan egy fogyasztást, de szerintem nem lenne vele gond. Ha meg gond van, akkor száműzök valamit. :D Példák, hogy mikbe raknak ilyeneket (és a tapasztalatok sem rosszak): http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=830290 http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=925664 http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=343014 http://www.iwsti.com/forums/engine-power-e...ee-goodies.html A 680-as majdnem ugyanaz mint a 625-ös, a Deka ETX14 még kisebb is, a Braille is valami hasonló a Deka-hoz. Egyébként Mazda Miata-kat szereltek gyárilag Panasonic akkukkal, de nem találtam konkrét típust. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Ezeket én nagy riasztóközpontokba szoktam rakni,de autóba.... :) 17Ah kapacítás...szerintem lúf4sz! Szerintem is baromi kevés, rápakolsz egy rendes auido cuccot 30 perc alatt lefingatja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts