totya-23 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 De mi van benne? Mert csak egy "gyári" központi zár még nem jelenti hogy van benne rádióvevő is. Az igaz de honnan tudom hogy van e benne????????? Hol tudok utánanézni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Az igaz de honnan tudom hogy van e benne????????? Hol tudok utánanézni??? alapból veheted úgy hogy nincs :) mert f astrának nem volt ilyen alapból :D szal szettben gondolkodj, vevővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Akkor többet lehetőleg ne használd a reteszt, mert egyszer úgy fog maradni, és akkor nem lehet kinyitni! Úgy meg necces ám a kárpitbontás is! :) Sajnos ki van kopva a zármotor szerkezete. akkor csere... kikeresem melyik való bele Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 alapból veheted úgy hogy nincs :) mert f astrának nem volt ilyen alapból :D szal szettben gondolkodj, vevővel. köcike :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 gabi a "start" gombra visszatérve. ugy szeretném, hogy a kulccsal is induljon, így arra gondoltam, hogy apiros- fekete vezetékre akkor rácsatlakozok, és ugy viszem egy gombon keresztül a + tápfeszig. abbol nem lesz baj ha nem a gyujtásból viszem, hanem egy sima + vezetékből??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ehhez csak a fekete-piros kábelt kell átkötnöd a slusszról egy nyomógombra, és azon keresztül pozitívra. Amit fontos tudni, hogy legalább 10A-es nyomógomb és biztosíték kell a + felől. Hi! Szerintem a 10A-es kevés lesz. Ha csak ennyit venne fel egy behúzómágnes akkor sose égnének be a gyújtáskapcsolók. De ha nem akarod egy szép Ikarus busz leszállás jelző gombját belefaragni a műszerfalba, hanem csak valami kis diszkrét gombocskát, akkor rakj be egy relét is. Egyébként minek a gomb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Nem kevés a 10A (nálam is ilyen gombbal működik :D ). Ha szedtél már szét ilyen gyújtáskapcsolót, akkor tudod miért égnek szét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 abbol nem lesz baj ha nem a gyujtásból viszem, hanem egy sima + vezetékből??? nem. rákötheted párhuzamosan is a gombot, és bárhonnan hozhatod a +t, ami elbír 10A-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 önindítóba szénkefét vagy felújító készletet hol lehet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 pl Csergő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 úgy gondoltam én is, a kérdés arra vonatkozott, hogy lehet-e egyáltalán kapni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Sziasztok! Szerelt már be valaki F Astra-ba multikormányt? Mi kell hozzá a kormányon kívül? Üdv Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Szerelt már be valaki F Astra-ba multikormányt? Mi kell hozzá a kormányon kívül? Tudtommal nincs ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Sziasztok! Szerelt már be valaki F Astra-ba multikormányt? Mi kell hozzá a kormányon kívül? Üdv Csaba Mi az a multikormány? :) Oktatóautókba való, mint a vidámparkban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Mi az a multikormány? :) Ahol kezelőgombok vannak a kormányon. Pl G, H Astrában van ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Ahol kezelőgombok vannak a kormányon. Pl G, H Astrában van ilyen. Jaa... Köszi! Az én tippem amúgy az a külön felszerelhető kis kezelőbütyök lett volna, amit fejegységekhez lehet kapni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Tudtommal nincs ilyen. B Vetra-ban láttam ilyet, onnan jött az ötlet., (a kormánykerék szerintem olyan mint a az F astra kormánya, bár nem tudom hogy az agyméret stimel-e) Opelbonto .hu honlapján is van. Csak nincs vectra kapcsolási rajzom, hogy kell bekötni, és azt sem tudom hogy mi kellhet hozzá. /pl: kormányatvezető./ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Jaa... Köszi! Az én tippem amúgy az a külön felszerelhető kis kezelőbütyök lett volna, amit fejegységekhez lehet kapni: http://pan.fotovista.com/dev/3/6/00040563/l_00040563.jpg hú ez klasszul néz ki,,, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Piohoz is létezik ilyen megoldás kérdés hogy a fejegység képes e kezelni :) Az én fejegységemhez pl ilyen kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Piohoz is létezik ilyen megoldás kérdés hogy a fejegység képes e kezelni :D Az én fejegységemhez pl ilyen kell http://image.arukereso.hu/full/18303381.jpg A Piónál nem tudom hogyan van megoldva, de szerintem hasonló lehet: A Balunál a mini-ISO csatinál van a szenzor kivezetése, amit akárhova felrakhatsz, hogy rálásson az infra távirányító. szerk.: Nem Balu, hanem Blaut akartam írni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 oké gabi köcc mégeccer. a gomb pedig azért kell, mert igy nem ég majd be a sluszkulcs, meg megtetszett az uj autokból, illetve a wareszunkba is ez volt, és tetszett :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 B Vetra-ban láttam ilyet, onnan jött az ötlet., (a kormánykerék szerintem olyan mint a az F astra kormánya, bár nem tudom hogy az agyméret stimel-e) Csak nincs vectra kapcsolási rajzom, hogy kell bekötni, és azt sem tudom hogy mi kellhet hozzá. /pl: kormányatvezető./ És mire akarod rákötni? :) Szerintem nem igazán kompatibilis, főleg nem a kormányátvezető (ami a duda és a légzsák kábelét is viszi). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Nekem is mániám a multikormány! És szerintem volt olyan Astra amibe raktak. El tudnék képzelni egy ilyet: A lengyel oldalon van! http://astra.autokacik.pl/) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Ez Omega kormány. Nem hiszem hogy ilyet gyárilag tettek Astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Ez Omega kormány. Nem hiszem hogy ilyet gyárilag tettek Astrába. Mindenesetre nem rossz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts