loogan23 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 A szellőzés kapcsolóknál izzót kéne cserélnem. Ugyanolyan izzó kell oda is mint a TID-hez? Azt egyszerűbb kiszedni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 A szellőzés kapcsolóknál izzót kéne cserélnem. Ugyanolyan izzó kell oda is mint a TID-hez? Azt egyszerűbb kiszedni :) nem, rizsszemizzó kell oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 hm... akkor ki kell szednem mintának... :) thxthx:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 mondod, hogy hova kell és hogy rizsszem, tudni fogják Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 végülis egy próbát megér... bár elég passzívak passzívak tudnak lenni az eladók... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 A kormány szélén üsd meg, ahol fogni szoktad. Tudod, 9-3 ora. :) Köcönöm !! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzsiferi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Korábban írt itt valaki arról, hogy hiba kódokat csalt elő a rádió kijelzőből. Ezen felbuzdulva ma menet közben nyomkodtam a gombokat. Ha a két gombot együtt kb 5-6 másodpercig nyomva tartom, akkor megjelenik egy pillanatnyi sebesség Km/h-ban, majd pár másodperc után minden szegmens világít a kijelzőn, majd visszaáll az eredeti állapot. Nekem három részes kijelzőm van, óra | dátum/rádió frekvencia | külső hőmérséklet. Nem is gondoltam, hogy ez valahogy sebességet is mér, azt hittem ahhoz kell az Opel16V féle BC. Persze ez a sebesség így nem is jó semmire, mert tényleg csak egy rögzített pillanatnyi értéket mutat, pár másodpercig. Egyébként honnan veszi ez a sebesség jelet? Nekem nincs fordulatszám mérőm, és a sebességmérés mechanikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Korábban írt itt valaki arról, hogy hiba kódokat csalt elő a rádió kijelzőből. Ezen felbuzdulva ma menet közben nyomkodtam a gombokat. Ha a két gombot együtt kb 5-6 másodpercig nyomva tartom, akkor megjelenik egy pillanatnyi sebesség Km/h-ban, majd pár másodperc után minden szegmens világít a kijelzőn, majd visszaáll az eredeti állapot. Nekem három részes kijelzőm van, óra | dátum/rádió frekvencia | külső hőmérséklet. Nem is gondoltam, hogy ez valahogy sebességet is mér, azt hittem ahhoz kell az Opel16V féle BC. Persze ez a sebesség így nem is jó semmire, mert tényleg csak egy rögzített pillanatnyi értéket mutat, pár másodpercig. Egyébként honnan veszi ez a sebesség jelet? Nekem nincs fordulatszám mérőm, és a sebességmérés mechanikus. A műszerfalban van egy sebesség jeladó arról kapja az ecu a jelet és onnan tovább a TID-be (neked az van). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 A műszerfalban van egy sebesség jeladó arról kapja az ecu a jelet és onnan tovább a TID-be (neked az van). Pontosabban a műszeregységből jövő sebességjel (optikai érzékelő) megy az ecuba, és egyben le van ágaztatva a TID-hez, valamint egyes típusoknál a rádióhoz is :) Viszont találkoztam már olyan spórolós verzióval is, ahol a DID-hez nem ment sebességjel. :) Az én BC-men szerintem legkevésbé a sebességet szokták nézni, van annak még sok más hasznosabb funkciója is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Pontosabban a műszeregységből jövő sebességjel (optikai érzékelő) megy az ecuba, és egyben le van ágaztatva a TID-hez, valamint egyes típusoknál a rádióhoz is :D Viszont találkoztam már olyan spórolós verzióval is, ahol a DID-hez nem ment sebességjel. :) Az én BC-men szerintem legkevésbé a sebességet szokták nézni, van annak még sok más hasznosabb funkciója is :) Nnnah, most jól megkaptam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Nnnah, most jól megkaptam. :) Nem ellened volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Nem ellened volt... :) Bíztam benne. :) off Szombati tali még ok? on Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Bíztam benne. :) off Szombati tali még ok? on Részemről ok... fél10-3/4 10 az auchannál. Vinnem kell valamit? Most nem ugrik be... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Részemről ok... fél10-3/4 10 az auchannál. Vinnem kell valamit? Most nem ugrik be... :) Nekem nem, én viszem az aprót. Van ott benzinkút? Csak hogy ne kelljen körözni a parkolóbam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Nekem nem, én viszem az aprót. Van ott benzinkút? Csak hogy ne kelljen körözni a parkolóbam. Asszem van. Akkor ott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Asszem van. Akkor ott :) OK. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 OK. :) Milyen színű az astrád? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Milyen színű az astrád? :) Mint az omid. :) De sztem a klubos renszámkeretről megismerted volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyszervolt Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Sziasztok! Ez most kicsit off lesz, de ha már szóbajött a sebbességmérés, gondoltam akkor megkérdezem már a szakikat, hogy az mitől lehet, hogy az én astrámnak a sebbességmérője felfelé csal kábé 20km/h-t is? Szóval ha a mutató azt mondja, hogy 120-szal gurulok, akkor az valójában csak 100. Értem én, hogy szoktak csalni néhány km-t, nade ennyit??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 ennyit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 ez mondjuk sok... vagy kifáradt a km órád, vagy nem belevaló van benne, esetleg kisebb kerekek vannak rajta mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 ...Az én BC-men szerintem legkevésbé a sebességet szokták nézni, van annak még sok más hasznosabb funkciója is :) Én leggyakrabban azt szoktam :) Sziasztok! Ez most kicsit off lesz, de ha már szóbajött a sebbességmérés, gondoltam akkor megkérdezem már a szakikat, hogy az mitől lehet, hogy az én astrámnak a sebbességmérője felfelé csal kábé 20km/h-t is? Szóval ha a mutató azt mondja, hogy 120-szal gurulok, akkor az valójában csak 100. Értem én, hogy szoktak csalni néhány km-t, nade ennyit??? :) Nekem is pontosan ennyit csal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 nekem is, szóval nem tudom :) 60 óra -> 50 valós 105 óra-> 90 valós Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyszervolt Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Aha, azaz. Alacsonyabb sebességen persze kevesebbet csal. Szóval nagy gond nincs, de azért engem zavar. Majd megszokom. Köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Valószínű akkor az ilyen koros autóknak már fárad a km órában a visszahúzó spirálrugó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts