Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Elektromos antenna létezik Astra Fhez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 legbiztonságosabb akkor is kivenni a kocsibol az aksit, kitekergetni a kupakokat és nem éghető anyagok melett tölteni... de én még sohase töltöttem igy a sajátomat :) ha cellazárlatos, az hamar kiderül, meg a töltő is hamar megpurcan ha valami tuskogazdaságos gagyi melegszik, netán füstöl... stb első töltéskor azért maradj ott valameddig és nézegesd Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Lidl gazdaságos :) Valami német cucc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 szerintem kell lennie. A vekiből szedtem már ki tönkrementet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 lidl?? az most indul itt leginkább, tvben legalábbis, amugy évekóta ismerős a nevük, de nem kimondottan eletromos bolt :) szal maradj ott és nézegesd, az meg hogy német, lassan már semmit se jelent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Autószerelő kollégám ajánlotta... ő vett magának. Múltkor is az övével töltöttem...bár az még a régi töltője volt...akkor ötpercenként szaladgáltam ki a gizihez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 szerintem kell lennie. A vekiből szedtem már ki tönkrementet. Kéne vennem egyet. A mostani nem igazán van már a helyzet magaslatán... Mindjá megpróbálom a WD-40et hátha segít rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 16mm2-es lenne a célszerű. sarut hol tudok venni hozzá? mert itt nálunk a boltban 10-es volt a legnagyobb meg volt tenyérnyi is, de az alu volt és egyébbként se mutatna jól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Sztem bármelyik villamosságis boltban. Ahova én járok (11.ker hengermalom u), elég széles méretválaszték van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ha szerelő ajánlotta és neki is az van akkor csak jo, kérdés a régit miért vltotta le :) nekem a második antennám tört el... igy most nicns benne csak a csonkja, a vétel mit sem változott, kaka... sarut valami vilker boltban kéne találnod szerintem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 voltam kettőben is, de sehol sincs ekkora majd benézek praktikerbe vagy obiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 nincs 16 mm2 es?? ugye nem D=16mm eset néztek?? mert azért az már izmos, de egy valamirevaló vill boltban annak is illene lennie... de a 16mm2 es az nem is nagy 4mm x 4mm ha négyzetbe nézzük ha már négyzet mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 vettem hézagolót, mert a régit elhagytam valahol többdarabos, kihajtós viszont most nézem, hogy 6.3-as a legnagyobb rajta :) egészségtelen, ha ahhoz állítom be érzésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 mit is?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 mit is?? Hát biztos nem az ajtó és a sárvédő közti hézagra gondolt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 6.2 az miben van?? ami nekem van az 0,4 el kezdődik és 1,x el végetér mmben 6,2.... fingom sincs mi ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Német (behozott) Caravan tetején van egy plusz (gondolom telefon) antenna. Lehet, hogy valamikor valami kihangosítós cucc volt benne? Kérdezem ezt azért, mert most, hogy figyelem őket, néha látok másnál is ilyet. A rádióantenna alatti gumi kezd porózus lenni. Kompletten érdemes cserélni antennát, vagy lehet valahogy pótolni. Amúgy nincs bajom vele, érzékeny a rádió. Van benne antennaerősítő? A rádió CDR500 tipusú, CD-s. A megszerzett doksiban írják, hogy ezt lehet bizonyos tipusokon kormányról vezérelni. Lehet ilyet utólag illeszteni? A kijelző, (TID) ahogy olvasom a neten i2c protokollal van meghajtva. Esetleg ez is így működik, vagy rádiófrekis az átvitel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 mondjuk pl. a gyertyát szoktuk ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 A rádióantenna alatti gumi kezd porózus lenni. Kompletten érdemes cserélni antennát, vagy lehet valahogy pótolni. Amúgy nincs bajom vele, érzékeny a rádió. Van benne antennaerősítő? A rádió CDR500 tipusú, CD-s. A megszerzett doksiban írják, hogy ezt lehet bizonyos tipusokon kormányról vezérelni. Lehet ilyet utólag illeszteni? A kijelző, (TID) ahogy olvasom a neten i2c protokollal van meghajtva. Esetleg ez is így működik, vagy rádiófrekis az átvitel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 A rádió CDR500 tipusú, CD-s. A megszerzett doksiban írják, hogy ezt lehet bizonyos tipusokon kormányról vezérelni. Lehet ilyet utólag illeszteni? A kijelző, (TID) ahogy olvasom a neten i2c protokollal van meghajtva. Esetleg ez is így működik, vagy rádiófrekis az átvitel? TID i2c igen. Kormánytáv nem tudom volt e hivatalosan f astrában gyárilag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 TID i2c igen. Kormánytáv nem tudom volt e hivatalosan f astrában gyárilag... Kormány táv F astrában nem volt és nem is lehet rakni utólag se ez tutti, az nem ilyen kényelmekre lett kitalálva, oda kell nyúlni és tekerni kell a póóóótmétert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 mondjuk pl. a gyertyát szoktuk ... :) oke oke de mi 6,3?? mm ??? mert az tuti nem... több mint fél cm :) 6.3 nak van valami mértékegysége is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Most úgy néz ki maradok a banner uni bull 50100-asnál. (bár már kacsintgatok a motorakkuk felé :), de annak még nincs itt az ideje) Tud valaki esetleg olcsóbb helyet ennél: http://www.akkudiszkont.hu/akkumulatorok/bannerunibull.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 oke oke de mi 6,3?? mm ??? mert az tuti nem... több mint fél cm :) 6.3 nak van valami mértékegysége is? ggyáááheee, 0.63 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Most úgy néz ki maradok a banner uni bull 50100-asnál. (bár már kacsintgatok a motorakkuk felé :), de annak még nincs itt az ideje) Tud valaki esetleg olcsóbb helyet ennél: http://www.akkudiszkont.hu/akkumulatorok/bannerunibull.html Exide nem jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts