opel16v Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Valaki tudja mi jelentősége van a Gyújtógyertya "elektróda távolság,(hézag)"-nak? Az adott gyújtórendszer teljesítményéhez van előírva az adott gyertya típusa, tekintve a pólusszámot, és a pólus-elektróda közötti hézagot. Nem érdemes ettől eltérni (tehát nem lesz jobb a többpólussal sem a legtöbb motor dinamikája, sőt...), mert az az optimális a legjobb hatásfokú gyújtáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Ma vettem Made in EU / Germany GM gyújtógyertyát. Már ezt is kék papírdobozban adták. Nekem is kékben volt legutóbb ez a gyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 gabi, azt meg tudnád nekem mondani, hogy 2 polusos bosh gyertyámba milyen hézagot kellene beállítani, a x14nz be?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 gabi, azt meg tudnád nekem mondani, hogy 2 polusos bosh gyertyámba milyen hézagot kellene beállítani, a x14nz be?? nem :) mivel neked egypólusú van előírva, és a gyertyahézag is arra van előírva :) így nem tudok neked mondani értelmes beállítást a kétpólusra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 ha cserélem a kábeleket motortérben(pl. test), 10-es réz elég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 nem :) mivel neked egypólusú van előírva, és a gyertyahézag is arra van előírva :) így nem tudok neked mondani értelmes beállítást a kétpólusra :) csak egypolusu van??? nemrég két illetve egypolusurol beszéltetek :D akkor az is a feladatok közzé tartozik, hogy egypolusu gyertyák beszerzése... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 tudsz betenni és menni is fog vele, csak nincs gyári előírás hozzá, hogy mekkora legyen a hézag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 csak egypolusu van??? nemrég két illetve egypolusurol beszéltetek :) akkor az is a feladatok közzé tartozik, hogy egypolusu gyertyák beszerzése... Épp ekkor beszéltük meg azt is, hogy az 1.4 8szelepekbe az egypólus való. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 arrol a részről lemaradtam. én arra emlékszem hogy te kérdezted, és neked egy ill kétpolusut javasolt, de lehet az Se miatt? na mindegy akkor lefixáljuk az x,c1.4nz be egypólusú gyertya kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 na mindegy akkor lefixáljuk az x,c1.4nz be egypólusú gyertya kell C14NZ-be és X14NZ-be hővédőcső nélkül szerelt motoroknál a 1214149-es kódszámú gyári gyertya kell. A hővédőcsővel szerelt X14NZ-be Opel Astra F Classic esetében a 1214000-es gyári számú gyertya kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 C14NZ-be és X14NZ-be hővédőcső nélkül szerelt motoroknál a 1214149-es kódszámú gyári gyertya kell. A hővédőcsővel szerelt X14NZ-be Opel Astra F Classic esetében a 1214000-es gyári számú gyertya kell. jaa hogy az hővédőcső... ezt is megtudtam köcc astrás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 C14NZ-be és X14NZ-be hővédőcső nélkül szerelt motoroknál a 1214149-es kódszámú gyári gyertya kell. A hővédőcsővel szerelt X14NZ-be Opel Astra F Classic esetében a 1214000-es gyári számú gyertya kell. Hővédőcső nélkülit még nem is láttam. A legtöbbön a 4. henger gyertyapipája nem is hővédőcsöves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 na akkor ezt beszéljük ki. a hővédő cső az mi is?? az az aluszerű cső, aminek a végén két bevágás van, és a gyertyakábelek redői abba passzolnak bele? ezekről beszélünk? http://www.5mp.eu/honlapkepek/novy/6EtwDQx...gy/im005733.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 na akkor ezt beszéljük ki. a hővédő cső az mi is?? az az aluszerű cső, aminek a végén két bevágás van, és a gyertyakábelek redői abba passzolnak bele? Az a cső, ami tulajdonképpen a gyertyapipa maga, az alján egy rugóval. Azt hiszem, a C14SE motoron van úgy, hogy mind a 4 ilyen, az enyémen pl. csak 3 ilyen, a negyedik hengeren sima műanyag a pipa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 tettem fel képet, de akkor az nem az amiről beszélsz, tennél fel képet arrol amiről te beszélsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 tettem fel képet, de akkor az nem az amiről beszélsz, tennél fel képet arrol amiről te beszélsz? SE-n máshogy néz ki. Neked be van csavarva a blokkba, és abba dugod a pipát, SE-nél meg a pipán van rajta, ha lehúzod az is jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 SE-n máshogy néz ki. Neked be van csavarva a blokkba, és abba dugod a pipát, SE-nél meg a pipán van rajta, ha lehúzod az is jön. ahha akkor van pér féle :) nekem igy van mind a 4 hengeren. neked forditva mind a négyen, Fpepének csak 3mon van, egyik haveromnak meg egy sincs se igy se forditva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Az a cső, ami tulajdonképpen a gyertyapipa maga, az alján egy rugóval. Azt hiszem, a C14SE motoron van úgy, hogy mind a 4 ilyen, az enyémen pl. csak 3 ilyen, a negyedik hengeren sima műanyag a pipa. enyém mind a 4 ilyen volt, de megadta magát kettő amit vettem, az meg sima gumis műanyag Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ahha akkor van pér féle :) nekem igy van mind a 4 hengeren. neked forditva mind a négyen, Fpepének csak 3mon van, egyik haveromnak meg egy sincs se igy se forditva. Ezért írtam, hogy nem a pólusokkal kell játszani, hanem a gyárilag előírt gyertyát kell az autóba megvenni, ami nemcsak motortípusonként, hanem évjáratonként is különbözik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ha cserélem a kábeleket motortérben(pl. test), 10-es réz elég? erre valaki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 hogy adta megmagát?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 erre valaki? :) 16mm2-es lenne a célszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 erre valaki? :) vastagabb lehet de véknyabb ne legyen "szerintem" Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Szaisztok! Aksitöltővel volt már valakinek rossz tapasztalata? Tegnap vettem egyet...ráfér :) a az elektromos ablaknak olyan hangja van mintha húzná a magnó a kazettát :) Amióta rokonnak kiégett a kocsija töltéstöl azóta van egy kis fóbiám... Rárakhatom nyugodtan vagy vegyem le a sarukat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ha nem tesco gazdaságos a töltő, és nem cellazárlatos az akku, akkor nincs mitől félni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts