FPepe Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Unix, Startauto webáruház, láng, opelalkatresz.eu, pár példa, bontók? Vatera is tele van Astra önindítókkal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Vatera is tele van Astra önindítókkal :) Testkábelről van szó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Sajnos az autóm mostanság sok indítást, leállítást él meg, ezért is tippelek az önindítóra. A testkábelen pont ma gondolkodtam. Akkucserét is csináltam, a régit visszatettem, hátha az. De még rosszabbul teljesített. Akkor láttam, a testkábelem kezd szálasodni. :) Hol lehet ilyet kapni ? Testkábel...én a helyedben vennék vastag rézvezetéket és rávaló sarukat,felpréselném a végére a sarukat és le is forrasztanám. Én a gyári testkábelt cseréltem ki ilyenre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Jól látom hogy sehova máshova nem megy a negatívod, csak a kasznira??? Át kéne vinni közvetlen a blokkra is, vagy a generátorhoz, vagy az önindítóhoz (azok között már megfelelő vezető van). :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Jól látom hogy sehova máshova nem megy a negatívod, csak a kasznira??? Át kéne vinni közvetlen a blokkra is, vagy a generátorhoz, vagy az önindítóhoz (azok között már megfelelő vezető van). :) Álljunk meg egy szóra! ®Grécsi László :) Ez a fő test kábel,ami az akksitól megy a kasztnira. Ez gyárilag elég mókamiki kábel,préselt saruval,ami azért évek alatt elég szép átmeneti ellenállás képez. A moci és a váltó is le van testelve más pontokon a kasztnihoz,a generátor is a mocihoz,mind javítva volt,átnéztem őket. Most annyi változott a baleset óta,hogy a fő test pontról levettem a müszerfaltestet,mert gyárilag ott van és emiatt égett ki a testkábelem a baleseti kasztnizás után.A müszerfaltest lekerült egy másik pontra 8-as saruval. A müszerfal kábel ki lett cserélve a kötegben és duplán van testelve a fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Na akkor kösd össze közvetlen testkábellel a blokkot (ahol mondtam), meg az akkut :) Meg fogsz lepődni, mennyivel virgoncabb lesz az önindító, és mérhetsz is pár tizeddel több töltőfeszt az akkun :) A kaszni nem jó vezető, nekem pl az elejétől a végéig több mint 100ohm volt az ellenállása :) (hátsó lámpákhoz ezért külön testkábel kellett, ami a gyári kötegben is megvan egyébként) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Na akkor kösd össze közvetlen testkábellel a blokkot (ahol mondtam), meg az akkut :) Meg fogsz lepődni, mennyivel virgoncabb lesz az önindító, és mérhetsz is pár tizeddel több töltőfeszt az akkun :D Van itthon még bőven ebből a hegesztőkábelből! :) Majd ha lesz időm megcsinálom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 a réznek is van ellenállása, nemhogy az acélnak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 a réznek is van ellenállása, nemhogy az acélnak.... Azért jóval kevesebb,ha jó a kontaktus! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 jaja gondolom gabi is ezért szorgalmazza azt hogy a testet add meg közvetlenül a bloknak is Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Köszi a sok ötletet :) Holnap nézek tetkábelt, meg cserélem is :) És a változatosség kedvéért tolatólámpa kapcsoló csere is lesz. Nem sokat bírt. Kb. 1 éve cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Testkábelről van szó :) Ha testkábel, hát legyen.:-) Beszereztem éppen az új testkábelt, és ami alul van átvezető kábelt a kaszniról a blokkra. Aztán csak úgy barátilag mesélem a szitut egy barátnak, és ő is rávágta "Testkábel".. Majdnem sokkot kaptam. Futó kartárs, tud valamit :) Szóval, holnap de. testkábel cserék :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Mennyire normális, ha az akksi előtti kasztni testpont és a blokk között 17 Ohm van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ha azt vesszük, hogy gabinak 100 ohm volt a seggéig... akkor reális. a multinak az ellenállásával együtt?? nekem oylan 7 ohm szokott maga az lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ha azt vesszük, hogy gabinak 100 ohm volt a seggéig... akkor reális. a multinak az ellenállásával együtt?? nekem oylan 7 ohm szokott maga az lenni Én is erre gondoltam, de miután lementem megint nem tudtam újra megmérni. (Előtte többször is kihoztam a 17-et.) :) Most 0,5-0,6-okat mutat. Ennyi akkor is, ha a mérőke két végét összeteszem. Egyébként ha kihúzom a 24-es biztit (lehet nem jó a szám, de ezen van a belsővilágítás meg a riasztó), ami majdnem a teljes terhelést adja, akkor elvan 5-6 napig úgy, hogy tartja a 11,9x-et. Leállítás után nem mértem, de tegnapelőtt mozdult és most is ennyi van benne. Tehát ezután elvileg nemigazán csökken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 nekem nincs riasztóm, de nekem elvan két hétig is és simán indul.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Én is erre gondoltam, de miután lementem megint nem tudtam újra megmérni. (Előtte többször is kihoztam a 17-et.) :) Most 0,5-0,6-okat mutat. Ennyi akkor is, ha a mérőke két végét összeteszem. Egyébként ha kihúzom a 24-es biztit (lehet nem jó a szám, de ezen van a belsővilágítás meg a riasztó), ami majdnem a teljes terhelést adja, akkor elvan 5-6 napig úgy, hogy tartja a 11,9x-et. Leállítás után nem mértem, de tegnapelőtt mozdult és most is ennyi van benne. Tehát ezután elvileg nemigazán csökken. Milyen mértékegységre gondoltál a 11,9x esetén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Milyen mértékegységre gondoltál a 11,9x esetén? Annyi volt a volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 a két gombot egyszerre kell nyomni és eccer elkezdi lökni a számokat, akkor már el lehet engedni :) Ahogy már írtam nekem is csak a KMH-t irja de csak +53 ig ez normális????? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ahogy már írtam nekem is csak a KMH-t irja de csak +53 ig ez normális????? :) Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Annyi volt a volt. :) Sejtettem. Nem kevés az egy kicsit? Én már 12,4 nyugalmi feszültségnél rátöltök. Így aztán az akku eltart 6-7 évig is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Sejtettem. Nem kevés az egy kicsit? Én már 12,4 nyugalmi feszültségnél rátöltök. Így aztán az akku eltart 6-7 évig is! De sajnos igen. Viszont 11,2-ig pöccre indít. :) Akkucsere lesz belőle, csak húzom amíg lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ha nyugalmi állapotban 12V alatt van,az lassan kuka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 mostoha nagyfateromnak a 3 kerekű mocijához, egy olyan aksi volt amit 0 voltot mutatott, két éven keresztül állt semmi töltés nélkül azota fel lett töltve, és semmi baja.. ennyit a könyvekről. vagy csoda történt volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 mostoha nagyfateromnak a 3 kerekű mocijához, egy olyan aksi volt amit 0 voltot mutatott, két éven keresztül állt semmi töltés nélkül azota fel lett töltve, és semmi baja.. ennyit a könyvekről. vagy csoda történt volna :) Néha bejön, néha nem. Nekem is most a robogómba lemerült teljesen, ma bebikáztam, járattam egy órát, és tökéletes az akku. Főnököm két motorjában viszont ugyanennyi állás után kuka volt a két akku :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts