J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sziasztok. Kb. mennyibe kerül egy generátor az X17DTL hez? Nagyon gyenge a töltésem. Épp a határon mozog. 13.5 V körül van terhelésen. Magasabb fordulazon még talán kevesebb. Inkább újítasd fel.Jobban jársz.Ha bontottat veszel,sosem tudhatod mikor carik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Inkább újítasd fel.Jobban jársz.Ha bontottat veszel,sosem tudhatod mikor carik be. Vagy az ebayen is lehet szimatolni új iránt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Vagy az ebayen is lehet szimatolni új iránt. Nagyon rákattantál az e-bayre. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Nagyon rákattantál az e-bayre. :lol: Én annó onnan vettem generátort :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sziasztok. Kb. mennyibe kerül egy generátor az X17DTL hez? Nagyon gyenge a töltésem. Épp a határon mozog. 13.5 V körül van terhelésen. Magasabb fordulazon még talán kevesebb. Biztos vagy benne, hogy a generátor a ludas? Szerintem terhelve 13,5 V nem feltétlenül rossz! Ha az aksid jól le van merülve még nagyon is jó ez a töltő feszültség! Próbáld meg az aksit tökig feltölteni külső töltőről és töltés után kb 1 órával nézd meg a kapocsfeszültséget üresben. Ha 12,8 V-nál nem kevesebb akkor az aksi jónak tűnik. Ha ezután 1-2 napig használod a kocsit és este leállítás után szintén kb 1 órával a kapocsfeszültség a 12,7 V-ot még mindíg eléri, akkor a töltésed is rendben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sziasztok. Kb. mennyibe kerül egy generátor az X17DTL hez? Nagyon gyenge a töltésem. Épp a határon mozog. 13.5 V körül van terhelésen. Magasabb fordulazon még talán kevesebb. Akkud milyen régi, mekkora, milyen márka? Lehet hogy attól van ám ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem tudom mennyi idős az akksim. Warta 74 es 680 inditóáram. Megnézettem akkumlátorossal, / ismerős, kereskedő / megnézte műszerrel az akksit, teljesen rendben volt. Megvolt az 680 inditó is. Ők nézték a töltést, is. Az akksi alapban 12.8 volt. Alapjáraton 13.5- 14. Fordulaton, kicsit kevesebb. Utána feltöltöttem az akksit. Másnap ujra megnézték, ugyanezek az értékek voltak. Amugy, nem merül le az akksim, de a nagyon hideg reggeleken nem teker valami meggyőzően. Amikor feltöltöttem meleg lakásban, utána tekert mint állat.:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Még annyi, hogy azokon a hideg reggeleken, beindulás után, nem ment a fordszámmérő, csak egy kis idő után, ha elért egy bizonyos fordulatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Még annyi, hogy azokon a hideg reggeleken, beindulás után, nem ment a fordszámmérő, csak egy kis idő után, ha elért egy bizonyos fordulatot. Ékszíj? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ékszíj? :huh: Megfeszitve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Megfeszitve. :lol: Nem tudom, de nekem kh.nak tűnik. Talán :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Megfeszitve. :huh: Nekünk a dieselben a műszerfal úgy műxik, hogy hosszabb állás után a fordszámmérő mutatója "leragad". Rá kell koppintani a plexijére egyet, és akkor elindul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem tudom, de nekem kh.nak tűnik. Talán :lol: . ??? MINEK? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nekünk a dieselben a műszerfal úgy műxik, hogy hosszabb állás után a fordszámmérő mutatója "leragad". Rá kell koppintani a plexijére egyet, és akkor elindul. Mi a hosszabb állás? Nálam du.- tol reggelig a leghosszabb. Minden nap használom, havi 3000 km. Amugy csak pár alkalommal csinálta, amikor nagyon hideg volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ??? MINEK? :huh: Kontakthiba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Kontakthiba :huh: Azaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ??? MINEK? :huh: Én is imádom ezeket a rövidítéseket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én is imádom ezeket a rövidítéseket. :huh: Én Novyy aláírását nézegettem, abból se mindent sikerült kihámozni... :lol: Tiv, újonnan venni generátor nem érdemes, nagyon drága, a használt meg lutri. Tudok Fehérváron egy céget, akik pöpecre felújítják, úgy fog kinézni (és működni) mint az új. Bár sztem a leírásod alapján nincs baja. Milyen tipus egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én Novyy aláírását nézegettem, abból se mindent sikerült kihámozni... :huh: Tiv, újonnan venni generátor nem érdemes, nagyon drága, a használt meg lutri. Tudok Fehérváron egy céget, akik pöpecre felújítják, úgy fog kinézni (és működni) mint az új. Bár sztem a leírásod alapján nincs baja. Milyen tipus egyébként? Ahogy olvasom az aláírását, neki német TD-je van. Akkor pedig Delco lessz az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az a gond, hogy nem tudom napokig nélkülözni a kocsit, mert nincs másik. Eért gondoltam a cserére. De lehet hogy várok még vele. Végül is működik az autó. Csak ne jöjjön hosszu kemény hideg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az a gond, hogy nem tudom napokig nélkülözni a kocsit, mert nincs másik. Eért gondoltam a cserére. De lehet hogy várok még vele. Végül is működik az autó. Csak ne jöjjön hosszu kemény hideg. :huh: Vedd ki belőle estére az akksit, az mondtad úgy műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ahogy olvasom az aláírását, neki német TD-je van. Akkor pedig Delco lessz az. :huh: Igen, német TD, de nem tudom milyen a generátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Vedd ki belőle estére az akksit, az mondtad úgy műxik. Lakótelep, panel 3. emelet, és baromi nehéz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Lakótelep, panel 3. emelet, és baromi nehéz. :huh: Ugyanakkora van nekem is, szintén panel 8. emelet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ugyanakkora van nekem is, szintén panel 8. emelet. :D OK. Te nyertél. :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts