Balfék Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Ha leveszed a fedelet, ott vannak a hátoldalán a piktogrammok, az alapján megtalálod. Köszke ! :huh: És járó mocinál lehet csesztetni ezeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Köszke ! :lol: És járó mocinál lehet csesztetni ezeket? A szivargyújtóét nyugodtan :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Köszke ! :huh: És járó mocinál lehet csesztetni ezeket? Bal felső 2. az üza.sziv. azt ne piszkáldd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Bal felső 2. az üza.sziv. azt ne piszkáldd. Köszönet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
akarki Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Sziasztok! 1.6 F Astra, akkumulátor megadta magát. Akkucsere után, a gyári riasztó riaszt és nem reagál a távirányítóra. Van security kódom, meg rádió (Blaukpunt) kódom, de nem tudom hogy kell beírni a (rádióba? ) a riasztó kódját? A rádióba beírtam a kódot és az működik. Előre is köszönöm a segítségeteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Sziasztok! 1.6 F Astra, akkumulátor megadta magát. Akkucsere után, a gyári riasztó riaszt és nem reagál a távirányítóra. Van security kódom, meg rádió (Blaukpunt) kódom, de nem tudom hogy kell beírni a (rádióba? ) a riasztó kódját? A rádió sem hagyja hogy beírjam a kódját, csak a safe felirat jelenik meg, hiába nyomkodom az állomásgombot a számbevitelhez. Előre is köszönöm a segítségeteket. A riasztó külön téma, annak a távirányítóra el kéne hallgatnia. A rádióba pedig úgy tudod beírni a rádió kódját, hogy az AS gombot benyomod előtte, vagy bekapcsoláskor nyomva tartod :huh: utána a számgombokkal a megfelelő számjegyeket benyomkodod, majd megint az AS :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacos Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 mennyiért vetted? 8850ft ba került az elektronika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacos Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 na itt van egy miskolci leendő klubtagnak való héééééééééé Sélei Laci intézzed a klubbot miskolcon ugyis többen vagytok :huh: Milyen klubbot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Milyen klubbot? cső Darkside :huh: egy olyan klubot, aminek keretén belül ujra bekapcsolodhatna ez a régió is a opelos klubéletbe. van is egy inaktiv klub, észak mo ..... abba lehetnénk mi, és akkor esetleg mi is összehozhatnánk talikat stb... esetleg pesti felruccanás stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
akarki Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 A riasztó külön téma, annak a távirányítóra el kéne hallgatnia. A rádióba pedig úgy tudod beírni a rádió kódját, hogy az AS gombot benyomod előtte, vagy bekapcsoláskor nyomva tartod :lol: utána a számgombokkal a megfelelő számjegyeket benyomkodod, majd megint az AS :D Köszönöm a válaszodat, a rádiót sikeresen beüzemeltem. A riasztót meg egyenlőre lekötöm az aksiról. Csak azt nem értem, hogy minek a 4 jegyű kód a riasztóhoz, hol lehet azt beírni... A távirányítóban már cseréltem elemet és utána is működött rendesen. (Ezzel a léptetős riasztókra utalok.) Na, mindegy szeviz lesz a vége :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 a riasztónál a kód valszeg a távirányító kódja, ha utángyártatni akarsz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Köszönöm a válaszodat, a rádiót sikeresen beüzemeltem. A riasztót meg egyenlőre lekötöm az aksiról. Csak azt nem értem, hogy minek a 4 jegyű kód a riasztóhoz, hol lehet azt beírni... A távirányítóban már cseréltem elemet és utána is működött rendesen. (Ezzel a léptetős riasztókra utalok.) Na, mindegy szeviz lesz a vége :lol: Az én riasztómnál a négyjegyű kód pl a pánikriasztás leállítására (is) szolgál. "Beírni" pedig a gyújtás ráadásával, és elvételével lehet (annyiszor gyújtás ráad-elvesz, ahányas a szám, aztán köv, de pánikriasztás esetén közben meg nyomja a riasztó a muzsikát! :huh: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Tudom hogy már sokat beszéltetek róla de én is tervbe vettem a fordulatszám mérős óra beszerelését. Kérdésem az lenne, hogy melyik tipusét érdemes beszerelni ebbe??????????????? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Tudom hogy már sokat beszéltetek róla de én is tervbe vettem a fordulatszám mérős óra beszerelését. Kérdésem az lenne, hogy melyik tipusét érdemes beszerelni ebbe??????????????? :huh: Ford. szám. mérős csak VDO van tudtommal. A W szám eggyezésére kell figyelni, meg arra, hogy a düzel 6e-ig, a "sima" 7e-ig, a GSI pedig 8e-ig méri a fordulatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 És csak az astráét, mert vectra-calibra máshogy van számozva, kalibrálva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Tudom hogy már sokat beszéltetek róla de én is tervbe vettem a fordulatszám mérős óra beszerelését. Kérdésem az lenne, hogy melyik tipusét érdemes beszerelni ebbe??????????????? :huh: Tehát összefoglalva: fordszámmérő 7000-ig, km-óra 220-ig, üzemanyag szintjelző 50-ig legyen számozva, és a km-óra számlap alsó részén levő W= szám azonos legyen a mostanival. Nekem lesz egy eladó, ha gondolod, olcsón adom, mert a számlapjával csinálni kell valamit, hámlik róla a festék. Lehet csináltatni rá szép fehér számlapot Rolival, vagy venni rá plazmaszámlapot (feltéve, hogy nem zavar a tankjelző 60-as osztása). Ja, a W-száma 1111. Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Tehát összefoglalva: fordszámmérő 7000-ig, km-óra 220-ig, üzemanyag szintjelző 50-ig legyen számozva, és a km-óra számlap alsó részén levő W= szám azonos legyen a mostanival. Nekem lesz egy eladó, ha gondolod, olcsón adom, mert a számlapjával csinálni kell valamit, hámlik róla a festék. Lehet csináltatni rá szép fehér számlapot Rolival, vagy venni rá plazmaszámlapot (feltéve, hogy nem zavar a tankjelző 60-as osztása). Ja, a W-száma 1111. Köszi A felvilágosítást. A beszerelésről még annyit hogy van valami többletvezeték a mostanihoz képest (fordulatszámmérőé). Az hová csatlakozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Köszi A felvilágosítást. A beszerelésről még annyit hogy van valami többletvezeték a mostanihoz képest (fordulatszámmérőé). Az hová csatlakozik? Ha az autód '94.09 előtti, akkor elvileg be van huzalozva, ha későbbi, akkor lehet, hogy be kell húznod egy vezetéket az ECU-tól, vagy a motortérből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Köszi A felvilágosítást. A beszerelésről még annyit hogy van valami többletvezeték a mostanihoz képest (fordulatszámmérőé). Az hová csatlakozik? Ahogy Pepe is írta '94 09 után így csináldd. A csatlakozó bal felső sorából hiányzik az érintkező. Én bontóban szereztem egy másikat, és megtoldottam vezetékkel. Kiszedtem a kesztyűtartót is és mögötte vezettem el a vezetéket. Az ECU alatti csatlakozóba menő zöld kábellel kötöttem össze. És már műxik is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 98ig a legtöbb astrában benne volt ez a vezeték, bár nem mindegyikben (legtöbbször az 1.4 8v-knél nem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sziasztok!!Kapcsrajz kéne nekem F astrához.1.6-os 8v-s. x16szr a motorszám.96os évjárat.vmi konkrétabbra gondolok,mint az autodatába van. elöre is köszi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 azon a képen ugy van, hogy a csati előtt elvágtad a kábelt, mert a csatin tul már nem ment?? nekem egy másik verzió volt meg edig, ez egyzserűbbnek tűnik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 azon a képen ugy van, hogy a csati előtt elvágtad a kábelt, mert a csatin tul már nem ment?? nekem egy másik verzió volt meg edig, ez egyzserűbbnek tűnik :huh: Ha tőlem kérdezted, akkor igen. Azért csináltam így, mert így bontható, és csak körbe kell húzni szigszalaggal :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ha tőlem kérdezted, akkor igen. Azért csináltam így, mert így bontható, és csak körbe kell húzni szigszalaggal :lol: . asszem tőled, bocs a neveekt gyakran lehagyom, de ez egyértelmű volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sziasztok. Kb. mennyibe kerül egy generátor az X17DTL hez? Nagyon gyenge a töltésem. Épp a határon mozog. 13.5 V körül van terhelésen. Magasabb fordulazon még talán kevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts