coupe Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 ha teszel bele xenon-t akkor jobb lesz :( Ez úgyanúgy igaz a gyári lámpára is :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 nos amit en tapasztaltam a heten az az hogy ha koszos,poros, saras lesz akkor gyakorlatilag nem latsz vele semmit/ez a gyarinal azert nem volt ennyire sarkallatos/...esoben a vizes trutyi felverodott ra. amugy az ereje hasonlo mint a gyarie... de szerintem sokkal szebb maga a latvanya. sry az ekezetekert :( az angel eyes jobban is világít, mint a gyári lámpa, vagy csak jobban néz ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 kadetté egyszerűbb....a full digites vectráét Antiék valami 7 óra alatt molyolták bele :( Mechanikailag, vagy elektromosan tartott sokáig? Mert amit eddig láttam A Vectra műszerfalat, az mechanikailag egy az egyben megegyezett az Astráéval, sőt Astrában is láttam már Vectra műszerfalat (meg lehet ismerni a W=1083 számáról, meg kicsit más karaktertipussal készült a számlapja). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Mechanikailag, vagy elektromosan tartott sokáig? Mert amit eddig láttam A Vectra műszerfalat, az mechanikailag egy az egyben megegyezett az Astráéval, sőt Astrában is láttam már Vectra műszerfalat (meg lehet ismerni a W=1083 számáról, meg kicsit más karaktertipussal készült a számlapja). Szerintem elketromos szempontból. Ha jól emlékszem, akkor volt beépítési doksijuk, Anti fordított Zoli pedig csinálta :( Meg a veki tankja 60 literes ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Volt komplett leírásunk...mit hogyan...így került potom 8 óra munkába bekötni...még 1X nem csinálnám... Na igen...és a tank nem fog stimmelni..vagyis amit kiír literben..a veki tankja 60 licis...kell jeladó is a váltóba, meg sok sok kábelezés a boardcompitól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Na még annyi, hogy...mechanikailag a vectra műszerfal 1 az 1-ben passzol, de sokat kell mókolni a bekötéssel, míg a Kadett műszerfal esetében ez pont fordítva van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Volt komplett leírásunk...mit hogyan...így került potom 8 óra munkába bekötni...még 1X nem csinálnám... Na igen...és a tank nem fog stimmelni..vagyis amit kiír literben..a veki tankja 60 licis...kell jeladó is a váltóba, meg sok sok kábelezés a boardcompitól... Boardcompi mindenképp kell neki? A váltóba a jeladó a Kadettéhez is kell tudtommal. A tankszintjelzőt elvileg meg lehet hack-elni, a tankban egy poti van, annak az ellenállását figyeli az elektronika, soros ellenállással, vagy legrosszabb esetben egy műverősítős szinteltolással működnie kell. Szívesen elbogarásznék egy ilyennel, de nem látok sehol használtan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Na még annyi, hogy...mechanikailag a vectra műszerfal 1 az 1-ben passzol, de sokat kell mókolni a bekötéssel, míg a Kadett műszerfal esetében ez pont fordítva van... Nekem a mechanikus faragás nem lenne gond, csak attól félek, hogy nem lesz pontos a tank szint jelző és a bord computer, ezért nem vectráét szeretnék bele rakni (pedig az sokkal szebb). Úgy gondoltam, hogy útjeladót kell cserélni csak és egy olajnyomás mérőt kell berakni pluszba, ha a tank szintjelzőhöz hozzá kell nyúlni akkor nem igazán akarom belefaragni, mert akkor nem lesz pontos a board computer. Szeretném ha megmaradna a bc-m pontossága mert én azalapján megyek tankolni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Igen, erre a potis megoldásra mi is gondoltunk, de sehogy sem sikerült beállítani, aztán inkább hagytuk a francba...merthogy a tank formája sem teljesen azonos, így a szintjelzőt is elég nehéz atverni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 ....(pedig az sokkal szebb).... És sokkal drágább is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 És sokkal drágább is :( Ez így van... 10-ért már lehet kapni bőven Kadettét...Vecié meg itthon 50 körül megy, már ha van egyáltalán eladó, ebayon meg 100e Én 30ért vettem anno az egyiket a másikat meg 50ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Láttam kétfajta kadett digit műszerfalat, az egyiken a fordulatszámmérő félkör alakú a másikon pedig 7000-nél van benne egy kis hullám. Ez külömböző fajta vagy csak maszek átalakítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Ez különböző fajta...van ilyen is meg olyan is gyárilag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Ez az újabbik kiadás: Ez meg a régebbi: Itt meg egy kapcsolási rajz...ha valaki rászánná magát... klikk-katt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Itt meg egy kapcsolási rajz...ha valaki rászánná magát... klikk-katt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Nincs mit...ha valami szót nem értetek, kérdezz bátran...csak az egészet hagy ne kelljen lefordítanom... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Igen, erre a potis megoldásra mi is gondoltunk, de sehogy sem sikerült beállítani, aztán inkább hagytuk a francba...merthogy a tank formája sem teljesen azonos, így a szintjelzőt is elég nehéz atverni... :( Sztem nem is lehet pontosan beállítani, eleve a tankjeladó nem alkalmas erre. Nálam legalábbis a műszer kb. 450km-nél mutatja 25L-nek az üzemanyag mennyiségét, aztán nem egész 200km múlva már 0-t mutat. A 25L alatti tartományban hirtelen csökken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Hátsó elektromos ablakemelőt mé'nem divat astrákba tenni? Van neki vmi mechanikus akadálya? Ha nincs mennyiért lehetne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Hátsó elektromos ablakemelőt mé'nem divat astrákba tenni? Van neki vmi mechanikus akadálya? Ha nincs mennyiért lehetne? Mert én az elsőt is alig találok 20 alatt... Plusz még sz*arakodni a beszereléssel... En ezért nem akarok hátra... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 Mivel ez az első olyan elektromos hiba ,ami kontakt hiba miatt keletkezett ,ezért leírom. Az én vasam caravan, a csomagtér villágításom egyszer csak megszünt világítani. Gondoltam égő ,gyors csere és kész. Nem , és nem is kapcsoló baja volt mint utólag kiderült. A bal hátuljában van 1 csoki aminek a középső lába lett volna a negatív és adta volna a kapcsolótól jövő testet. Mire nagy sokára kibuheráltam (először azt hittem hogy a tetőnél a hátsó ajtónál vezeték törés van) és széthúztam akkor derült ki hogy az érintkező 1ik lába eltünt egyszerűen elrohadt . A csoki teljesen jó állapotú az autó hátulja csont száraz a széthúzott csoki viszont tiszta okszid és zöld színű. Ezek szerint várható hogy a többi csatlakozó ugyan ilyen állapotban van és ugyan így járok vele? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 igen, bár némelyik egész jól viseli az idő vasfogát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 igen, bár némelyik egész jól viseli az idő vasfogát :( hát ez elég gáz, ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 hát ez elég gáz, :( a nagyobb gáz az, hogy idővel a vezetékek szigetelése is elkezd leválni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomyboy22 Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 sziasztok olyan problémám lenne hogy az utastér ventilátor csak 3fokozatban megy 1,2-ben nem .elötte az volt a jelenség hogy olyan furcsa égett szagot éreztem utána meg csak 3 fokozatban ment mi lehet a baja ? hol található az az alkatrész amit cserélni kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December10, 2007 Megoszt Elküldve December10, 2007 sziasztok olyan problémám lenne hogy az utastér ventilátor csak 3fokozatban megy 1,2-ben nem .elötte az volt a jelenség hogy olyan furcsa égett szagot éreztem utána meg csak 3 fokozatban ment mi lehet a baja ? hol található az az alkatrész amit cserélni kell ? Hát valószínűű az előtét ellenállásod adta be a kulcsot. A mocitető kinyit, az első szélvédő előtt a műanyag takarást kiveszed, alatta van 1 doboz tetején a pollenszűrőt kiveszed, a házban van a befúvó motor kábel követ az megy az előtét ellenálláshoz jobbra még a dobozban. A baj csak az hogy húzós az ára 7-8eFt. Próbálkozz bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts