ivannorbi Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Ezek szerint H7 belemegy? Mi a különbség H4-hez képest? Ha Vaterán vetted viheted garanciában a kukába, nem? :cry: TC áruház már nem ad belőle :P H4 H7 Szerintem nem megy bele :( :D A Gabi valószínűleg nem astrába vette Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 H4 H7 Szerintem nem megy bele :( :P A Gabi valószínűleg nem astrába vette Jajaja. Vágom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Üdv mindenkik! Milyen izzót vegyek fényszóróba? Ugyebár benne van az a briliáns H4 60/55W, amit vettem úgy 4 éve - boltban azt mondták ne rakjak be nagyobb teljesítményűt, de ez a GE izzó így is erősebb fényerejű... Mondjuk két viaszgyertyánál fényesebb, ez tény. Rázós utak, folyamatos tompított-használat mellett melyik a nyerő ár/érték arányú termék szerintetek? Látni az utakon xenon-színű izzósokat, erősebbnek tűnik. A xenon lámpa tényleg erősebbnek látszik SZEMBŐL! Ha rajtam múlna betiltatnám a használatukat! Például tegnap este is, amikor hazafelé autóztam esőben, sűrű forgalomban kb 50 km-t, normál országúton, szinte minden harmadik ótón xenon pilács vakított. A vizes úton annyira tükröződött, hogy rendkívül szemrontó és fárasztó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 A Gabi valószínűleg nem astrába vette Így van, én az omiba vettem, a reflektorba. A városiba meg xenon szettet rakok majd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Sziasztok 1,6 os astrám a következő gondokkal küszködik.Hol indul hol nem :P Elsőnek egy esős 20kmes út után csinálta. Leállítottam, és mikor indulni akartunk elfordítottam a kulcsot ,de se kép se hang.A blendix vagy hogy hívják :cry: az behúzott. Olyan volt mintha zárlat lenne azzal hogy elfordítom a kulcsot. Azóta jópárszor produkálta hidegbe, kevésbé hidegbe, most legutoljára 10 percel ezelőtt. Betolni viszont simán betoltam egyedül. :( Aztán 20kmt jöttunk vele és simán indul.Akksi baj lenne? De akkor miért nem sűrűbben jön elő a hiba. Talélkozott már valaki hasonlóval? ÜDv Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Sziasztok 1,6 os astrám a következő gondokkal küszködik.Hol indul hol nem :P Elsőnek egy esős 20kmes út után csinálta. Leállítottam, és mikor indulni akartunk elfordítottam a kulcsot ,de se kép se hang.A blendix vagy hogy hívják :cry: az behúzott. Olyan volt mintha zárlat lenne azzal hogy elfordítom a kulcsot. Azóta jópárszor produkálta hidegbe, kevésbé hidegbe, most legutoljára 10 percel ezelőtt. Betolni viszont simán betoltam egyedül. :( Aztán 20kmt jöttunk vele és simán indul.Akksi baj lenne? De akkor miért nem sűrűbben jön elő a hiba. Talélkozott már valaki hasonlóval? ÜDv Legközelebb ha nem indul, akkot tedd sebességbe és próbáld kicsit megmozgatni a kocsit és utánna újra indítózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Legközelebb ha nem indul, akkot tedd sebességbe és próbáld kicsit megmozgatni a kocsit és utánna újra indítózni. Tapasztalat? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Tapasztalat? :( Noigen :P Ha ki van véve, az önindító akkor lehet játszadozni vele, hogy mindig kap-e megfelelően áramot. Már ha van a közelben, aki ért az eltromos kütyükhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Meg kéne mérni azt az akkut... Ha 12V alatt van hidegindítás előtt, akkor már haldoklik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Hát húztam az ékszíjon és feltöltöttem az aksit, azonnal indul a ford mérő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 azonnal indul a ford mérő :( Opelben? Reméljük a csapágy is tolerálja a feszítést, azért majd figyelj rá mostanában egy kicsit jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Legközelebb ha nem indul, akkot tedd sebességbe és próbáld kicsit megmozgatni a kocsit és utánna újra indítózni. Miért, ez mit befolyásol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 ha ugy áll meg, és esetleg szar a fogaskoszorú, lehet hogy nem tud becsuszni a fogaskerék, és nem indul meg a "pörgés" :( nekünk votl már hasonlo porbléma 100as audival, de abba végeredményképen fel lett ujitva az önindító, és motor is lett cserélve Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Miért, ez mit befolyásol? Önindító ügyben járatos kolléga már megválaszolta kérdésedet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 örülök hogy segíthettem, ha ugyan rám gondolsz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 örülök hogy segíthettem, ha ugyan rám gondolsz :( Ühüm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Opelben? Reméljük a csapágy is tolerálja a feszítést, azért majd figyelj rá mostanában egy kicsit jobban. :( na ná hogy Opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 :( na ná hogy Opel Kötözködtem. "FORD" mérő. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy rakott-e már vki elektromos ablakemelőt utólag az Astrába? Gyárira gondoltam, nem ezekre az univerzálisokra. Mennyire macerás, mire érdemes figyelni? Végállás állítható, mondjuk a hangszóró végett? Ja, felül meg légterelő van az ablakban, de gondolom azzal csak elbír :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Meg kéne mérni azt az akkut... Ha 12V alatt van hidegindítás előtt, akkor már haldoklik. Akksi megmérve 2 szer is 12,8 felett egy hangyánnyival :cry: De az az érdekes hogy amugy meg csak akksival lehet mert az elektromos ablakot is lassan húzta lefele.De az még mindig nem tiszta, hogy akkor mondjuk városba miért nem csinálja mikor naponta minimum 5-ször van indítózva a járgány de inkább 10-hez konvergál a szám :( Munkaautó. És mégis csak néha csinálja. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 az elektromos ablakot is lassan húzta lefele. Ez nem biztos, hogy akku problema ..én múlt héten jártam meg ezzel. Ha nincs karbantartba az ablakot vezető sín bizony beszorulhat és szélsőséges esetben a mechanika látja kárát. (lásd karosszéria topik múlt hét) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy rakott-e már vki elektromos ablakemelőt utólag az Astrába? Gyárira gondoltam, nem ezekre az univerzálisokra. Mennyire macerás, mire érdemes figyelni? Végállás állítható, mondjuk a hangszóró végett? Ja, felül meg légterelő van az ablakban, de gondolom azzal csak elbír :( Én már rakattam be, a gyári, és ahhoz hasonló méretű hangszórót nem zavarja. A légterelő is elfér, de ha nagyon sok por kerül alá akkor össze fogja karistolni az üveget, ott ahol a légterelő takarja. A végállást beállítja magának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Ez nem biztos, hogy akku problema ..én múlt héten jártam meg ezzel. Ha nincs karbantartba az ablakot vezető sín bizony beszorulhat és szélsőséges esetben a mechanika látja kárát. (lásd karosszéria topik múlt hét) De ez együtt járt a gépsárkány nem indulásával. Meg ha volt benti fény és elfordítottam a kulcsot elaludt a benti fény :( (ami a szélvédő alatt van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 A végállást beállítja magának. ez nem így van :P neked kell beállítani, különben nem megy az automatikus teljes le/fel.....azt pedig úgy kell, hogy a vég állásban nyomva tartod a gombot, pl a felsőnél még tovább nyomod kb 3 mp-ig, akkor memorizálja.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Akksi megmérve 2 szer is 12,8 felett egy hangyánnyival :( Akkor pedig csak az önindítót kell kikapni. Valszeg elkopott a blendix, vagy jobb esetben csak koszos és szorul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts