Novy Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 de akkor nem fog sose én meg csak a helyzetről akarom hogy ne csipogjon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 de akkor nem fog sose én meg csak a helyzetről akarom hogy ne csipogjon Ez engem is érdekellne... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 seholsenem találom :( H4-es izzó kell jó kis F astránkba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 seholsenem találom :( H4-es izzó kell jó kis F astránkba? Szerintem igen (bár nekem Kadettom van, de abba is az kell) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 seholsenem találom :( H4-es izzó kell jó kis F astránkba? Igen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nem tud valaki valami jó linket ahol leírják hogy hogyan kell műszerfal világítást buherálni? Fizetős, megcsinálomhelyetted oldalt már találtam, de én szeretnék vele szuttyogni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Nem tud valaki valami jó linket ahol leírják hogy hogyan kell műszerfal világítást buherálni? Fizetős, megcsinálomhelyetted oldalt már találtam, de én szeretnék vele szuttyogni. :( Milyen "buherálásról" van szó pontosan? Az alábbi link nem nyújt segítséget? http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Laci4 képéből ollóztam, és bekarikáztam amit én anno cseréltem. Nos az alábbi alkatrészt leforrasztottam, elvittem az elektronikai boltba, és kértem egy jót. Utána az újat a helyére raktam, kipróbáltam, örültem... nem értem, hogy miért a hőbizti a rossz? ez a kis kütyü nem úgy működik, hogy minden fokozatban egy másik ellenálláson megy át az áram, és az átfolyó arámerősség függvényében változik a fűtőmotor fordulata? mert ekkor számomra az volna a logikus, hogy ellenállás(ok) megy/mennek tönkre. mindenesetre kicsrélem ezt a hőbiztit, de ha felkötnek se értem . . . :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 mindenesetre kicsrélem ezt a hőbiztit, de ha felkötnek se értem . . . :( szerintem az a hőbizti vagy alul van méretezve az ellenállás hőtűréséhez képest, vagy rosszabb a szórása. ennyi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 zsoltee ha beirod hogy kék ledesítés vagy valami iesmi akkor kiad egy oldalt, ahol egy A s vectrán mutatják be a szerelést amit te keresel, és az meg olyan mint a F asra, én is meg még sokan onnét lestünk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 http://www.aty.hu/kek/ - ez volna az a LED-esítéses oldal. ugyan ez már inkább a tuningos topikokban is mehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 szerintem az a hőbizti vagy alul van méretezve az ellenállás hőtűréséhez képest, vagy rosszabb a szórása. ennyi :( ezek szerint, ha jól értem, 1-es és 2-es fokozatban a legnagyobb a hőtermelése az ellenállásoknak (mivel itt esik rajtuk a legtöbb fesz), ezért zakkannak meg ebben a sorrendben a fokozatok az ember mindig tanul valamit . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Lehet anno nekem is csak az szállt el benne?! :P Bár annyiból nem hinném, hogy nekem "csak" 1-2-es fokozat nem volt, a többi igen.. Ez meg gondolom az összessel van sorbakötve.. bevallom,nem néztem,vagy már nem emlékszem,hogy volt bekötve... :( Mert ha igen, akkor ha ez murdel meg, akkor egy fokozat sincs, illetve csak a 4es, mert az asszem full tápfeszről megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Köszi a helpet skacok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Lehet anno nekem is csak az szállt el benne?! :P Bár annyiból nem hinném, hogy nekem "csak" 1-2-es fokozat nem volt, a többi igen.. Ez meg gondolom az összessel van sorbakötve.. bevallom,nem néztem,vagy már nem emlékszem,hogy volt bekötve... :( Mert ha igen, akkor ha ez murdel meg, akkor egy fokozat sincs, illetve csak a 4es, mert az asszem full tápfeszről megy... igazad lehet, de nekem csak 3 fokozatú. v'azzeg! a végén még megúszom 300 Huf-ból! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 igazad lehet, de nekem csak 3 fokozatú. v'azzeg! a végén még megúszom 300 Huf-ból! :P Olyan drága lenne egy darab drót? :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 hátőő lehet ez a darab drot nem rossz megoldás, mert a szobai !!grundig!! erősítőmbe is egy ilyen védelem ment ki áthidaltam egy drotdarabbal és azóta is szol se leégni nem égett se semmi más:D pedig a nyáron meleg volt:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 3kor viszem a kocsit autóvillamosságis haverhoz. Kiváncsi leszek mi lesz a baja... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 eza töltéslámpás dolog még mindig??? ékszijfeszeséget irtam már?? mert szervizbe azt mondták egyből Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 eza töltéslámpás dolog még mindig??? ékszijfeszeséget irtam már?? mert szervizbe azt mondták egyből Igen az... De a feszességet hogy tudom megnézni hogy jó-e? Hangot nem ad, tehát elvileg nem csúszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 hát ha megnyomod kézzel akkor olyan 1 2 cmet kellene neki engednie az se jo ha tulsokat enged az se jo ha tul keveset Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Olyan drága lenne egy darab drót? :( :P ott a pont! erre a drótos megoldásra nem gondoltam, pedig fénymásolókat javítok, és ott szoktam alkalmazni ezt a "módszert"! kókány forever!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Mert ha igen, akkor ha ez murdel meg, akkor egy fokozat sincs, illetve csak a 4es, mert az asszem full tápfeszről megy... Ez pontosan így van. A derótos' megoldást én kicsit vadnak tartom, a 300Ft mégiscsak kevesebb, mint a 7000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 bizonyára nem árt az elővigyázatosság, de akkor kicsivel nagyobb értékűt hátha az jobban birja, de vész eseén mégiscsak megadja magát Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalika Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Sziasztok! Astrámba (F) elektromos tükörállítást szeretnék szerelni/ - tetni. Kérdésem, hogy a látható elemen kívül: kapcsoló az ajtóban , még mi kell, hogy működjön? Vezetékek stb. biztos, mennyi kell? Kell-e külön biztosíték neki vagy relé? Jók -e a mostani tükreim vagy át kell őket szerelni? ...ja és ha valakinek van 5lete , hol lehet ilyet szerezni, az szóljon? És kb. mi a reális ára? Köszi előre is ! ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts