mongoose Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Nézd meg a hőmérsékletjeladót (az 1vezetékest), vagy megadta magát, vagy csak a vezeték nem érintkezik rajta. Ez így jól hangzik, de ezt hol találom pontosan (gondolom a motortérben), és hogy ismerem fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 ha szmbe állsz a motoroddal akkor balra a szívocsonkba van tekerve . ott van a tanszellőztető szelep alatt fekete "izé" :unsure: ha kiszeded figyelj visszarakáskor mert a menet kúpos ! nehogy túl húzd ! az új kb. 1500.- huf a gyári értelemszerüen több .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mongoose Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 ha szmbe állsz a motoroddal akkor balra a szívocsonkba van tekerve . ott van a tanszellőztető szelep alatt fekete "izé" :unsure: ha kiszeded figyelj visszarakáskor mert a menet kúpos ! nehogy túl húzd ! az új kb. 1500.- huf a gyári értelemszerüen több .... Köszi mindenkinek, holnap megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Ez így jól hangzik, de ezt hol találom pontosan (gondolom a motortérben), és hogy ismerem fel? A szívóöntvény hengerfejbe csatlakozásánál, a generátor felé eső oldalon van egy kis gomba, amire jó esetben egy csúszósaruval csatlakozik egy kék színű vezeték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mongoose Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Mégegy kérdés a hőm. jeladóval kapcsolatban. Egyértelműen csak ez lehet a hiba, vagy közrejátszhat más is. Illetve ki lehet-e szűrni, hogy meghibásodott-e, a jeladó, vagy ez csak cserével lehetséges, és ha továbbra sem jó akkor lehet tovább menni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Mégegy kérdés a hőm. jeladóval kapcsolatban. Egyértelműen csak ez lehet a hiba, vagy közrejátszhat más is. Illetve ki lehet-e szűrni, hogy meghibásodott-e, a jeladó, vagy ez csak cserével lehetséges, és ha továbbra sem jó akkor lehet tovább menni? Lehúzod a vezetéket letesteled és kiderül. De ettöl még lehet vezetékszakadás (bár nagyon ritka) vagy a müszer ment tartós betegállományba. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mongoose Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Lehúzod a vezetéket letesteled és kiderül. De ettöl még lehet vezetékszakadás (bár nagyon ritka) vagy a müszer ment tartós betegállományba. :unsure: A jeladótól a vez. közvetlen a műszerfali hőmérőhöz megy, vagy közbe van iktatva a számítógép is. Csak azért kérdezem, mert két hete nekem szervizben babráltak a számítógépnél (volt valami érintkezési hiba). Lehet-e ott valami kontakt hiba, vagy ez teljesen kizárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 A jeladótól a vez. közvetlen a műszerfali hőmérőhöz megy, vagy közbe van iktatva a számítógép is. Csak azért kérdezem, mert két hete nekem szervizben babráltak a számítógépnél (volt valami érintkezési hiba). Lehet-e ott valami kontakt hiba, vagy ez teljesen kizárva. az 1 vezetékes jeladó csak a műszernek visz jelet . Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 A jeladótól a vez. közvetlen a műszerfali hőmérőhöz megy, vagy közbe van iktatva a számítógép is. Csak azért kérdezem, mert két hete nekem szervizben babráltak a számítógépnél (volt valami érintkezési hiba). Lehet-e ott valami kontakt hiba, vagy ez teljesen kizárva. Nem, a compihoz nincs köze, annak külön jeladója van. Ez közvetlen a műszerre megy. (két csatlakozó van közben, az eggyik az óracsoporton, a másik a müszrefal alatt valahol.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Nem, a compihoz nincs köze, annak külön jeladója van. Ez közvetlen a műszerre megy. (két csatlakozó van közben, az eggyik az óracsoporton, a másik a müszrefal alatt valahol.) A másik a motortérben van, egy fekete hengeres csati, a váltó fölött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mongoose Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Enyém gyári, nem ropog, 17 éves...:unsure: Mondjuk nem is nagyon húzgálom... Szerintem nem a hossz számít. Minden antennának van egy dBi értéke (asszem nyeresége), az számít szerintem (nem nevetni, ha valamit nem jól írtam :wacko: ) A Panát azért cseréltem le, mert nem tudott mp3-at, de tárat sem kezelt, és csak egy pár vonal kimenet volt. Egyébként szerettem, de az a fránya borostyánsárga világítása... Hmm... :lol: nekem se ropog hanem megropant aztán megtört!!! nekem nagyon fasaz volt a pana kék piros fénye volt nagy kijelzője és 3 pár rca volt benne egy előre egy hátra, egy pedig külön subra dehát tárat leriteni lehetetlenség hozzá:S hello Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 nekem se ropog hanem megropant aztán megtört!!! nekem nagyon fasaz volt a pana kék piros fénye volt nagy kijelzője és 3 pár rca volt benne egy előre egy hátra, egy pedig külön subra dehát tárat leriteni lehetetlenség hozzá:S hello Na azt már tuti nem cseréltem volna le... Egy autós transzmitter, és azt hallgattam volna rajta, amit akarok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Na azt már tuti nem cseréltem volna le... Egy autós transzmitter, és azt hallgattam volna rajta, amit akarok... jaja mostmár neekm is eszembe jutott, csak későn, meg lenyilo előlapos, és barkácsolni kellett volna vele, csak az volt még a baj hogy a hátsó csatornára valamiért nem egyforma jelet adot le egyik hangszoro erőseben szolt tőle, mint a másik, és mp3 lejátszóm se volt!!!igaz most sincs:D majd ha lesz másik kocsi megnézem még azért, és lehet a sajátomba az lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Lehet, hogy csak a hangszoró ment tönkre. A nem gyári cuccok jobban meghajtják, aztán szakadás a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mongoose Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Sziasztok! A motortérben lévő motor hőmérséklet jeladó (ami a műszerfalon a motor hőm.-t mutatja) kiszerelésének van valami trükkje? Próbáltam kicsavarni csőkulccsal, de meg sem mozdult. Nagyon nem mertem eröltetni. Jobb vagy balmenetes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Lehet, hogy csak a hangszoró ment tönkre. A nem gyári cuccok jobban meghajtják, aztán szakadás a vége. sajna nem az volt abaja mert másik magnoval semmi baja se volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 A motortérben lévő motor hőmérséklet jeladó (ami a műszerfalon a motor hőm.-t mutatja) kiszerelésének van valami trükkje? Próbáltam kicsavarni csőkulccsal, de meg sem mozdult. Nagyon nem mertem eröltetni. Jobb vagy balmenetes? rendes menetes. meg kell indítani, ne sajnáld :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mongoose Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 rendes menetes. meg kell indítani, ne sajnáld :unsure: Szia! Írtam neked mail-t a számítógéppel kapcsolatban Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Szia! Írtam neked mail-t a számítógéppel kapcsolatban Mindjárt küldöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 rendes menetes az milyen? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 rendes menetes az milyen? :unsure: Gyengébbek kedvéért: a nem fordított :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Gyengébbek kedvéért: a nem fordított :wacko: :unsure: a nem fordítot az milyen?? talán a balmenetes a rendes a jobb a forditott igy tudtam volna:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 :wacko: a nem fordítot az milyen?? talán a balmenetes a rendes a jobb a forditott igy tudtam volna:D no és mihez képest bal meg jobb? kötözködni lehet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 ...talán a balmenetes a rendes a jobb a forditott igy tudtam volna:D És rosszul, mivel a jobbmenet a "rendes". Érdekes dolgot tapasztaltam ma: egy riasztó beszerelése miatt (ami végül nem sikerült) le kellett vennem az akkusarut. Ezután, mikor indítottam az autót, nem volt hajlandó elindulni, csak ha gázt is adtam neki, utána viszont simán beállt az alapjárata, sőt, az egyébként "rendes" alapjárati ingadozását se csinálta, összességében simábban jár a motor. Lehetséges, hogy az ECU-nak kell néha egy törlés, reset? Arról hallottam, hogy az ECU áramtalanítás után újra tanul, kalibrál bizonyos dolgokat, ez lehet a dolog hátterében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts