kacs Elküldve Február8, 2018 Megoszt Elküldve Február8, 2018 "minimális borravalót szoktam adni, 1-2 ezer forintot a vizsgadíj mellé." - igen, nálam is így működik, csak az enyémet viszi a szerelő, aki szerelni szokta. A magnót csak azért cseréltem le, mert lehet hozzá kapcsolni CD-tárat. Tudom, elavult dolog, de nekem megfelel Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február8, 2018 Megoszt Elküldve Február8, 2018 9 perce, kacs írta: "minimális borravalót szoktam adni, 1-2 ezer forintot a vizsgadíj mellé." - igen, nálam is így működik, csak az enyémet viszi a szerelő, aki szerelni szokta. A magnót csak azért cseréltem le, mert lehet hozzá kapcsolni CD-tárat. Tudom, elavult dolog, de nekem megfelel Ezért jó egy jó gyári cd táras rádió, a cd tár helyére már lehet kapni mindenféle usb-s, bt-s, kártyaolvasós, auxos gatewayt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Február8, 2018 Megoszt Elküldve Február8, 2018 6 órája, zotya975 írta: Le nem cserélném semmi pénzért a gyárit. Opelbe opel magnót. CAR400 powwa Plusz kazetta adapterrel azt hallgatok amit akarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Február8, 2018 Megoszt Elküldve Február8, 2018 1 órával ezelőtt, wookie írta: Köd meg tolató.... A tolató akkor még működött utána halt meg. Ja, véletlen kiszedem a ködzár kapcsolót hopp nem figyeltem oda. Fantáziád vané?? Amúgy meg nem az b..ott fel hanem az, hogy baromságokra hivatkozik. Usa szabvány, nincs száma a szánynak etc etc. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Február8, 2018 Megoszt Elküldve Február8, 2018 13 perce, wookie írta: Ezért jó egy jó gyári cd táras rádió, a cd tár helyére már lehet kapni mindenféle usb-s, bt-s, kártyaolvasós, auxos gatewayt. Jah, amik CDR500 alatt ritkán működnek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve Február8, 2018 Megoszt Elküldve Február8, 2018 Nekem CAR300 volt benne gyárilag, most egy SONY van. Betöltöm a 10 lemezt, azzal elvagyok egy darabig. Ha pedig olyat akarok hallgatni, ami nincs meg lemezen, akkor jöhet az fm. transzmitter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Február8, 2018 Megoszt Elküldve Február8, 2018 15 perce, kacs írta: Nekem CAR300 volt benne gyárilag, most egy SONY van. Betöltöm a 10 lemezt, azzal elvagyok egy darabig. Ha pedig olyat akarok hallgatni, ami nincs meg lemezen, akkor jöhet az fm. transzmitter. Én évekkel ezelőtt vettem egy kódolatlan CAR400-at G Astrából, előző Astrában valószínűleg a kontakthibás TID miatt el-elnémult, akkor félre lett téve de ebbe az Astrába kellett itt tökéletes. Mp3-ra ott a kazetta adapter, paraszt meg rusnya de jól használható. A Kadettban egy ezeréves Grundig WKC3650 van ami auxos gyárilag. Tök autentikus. (A 1650 ugyanaz mint a 3650. Aux csati a cd felirat alatti kupak alatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve Február8, 2018 Megoszt Elküldve Február8, 2018 Ez tök jól néz ki (Grundig), nekem teccik Nálam a transzmitter néha sztrájkol, nem értem az okát lehet mer' ocó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Február8, 2018 Megoszt Elküldve Február8, 2018 5 perce, kacs írta: Ez tök jól néz ki (Grundig), nekem teccik Nálam a transzmitter néha sztrájkol, nem értem az okát lehet mer' ocó volt. Nekem is és egész jól szól. Pedig régi és nem különösebben erős. Egyik kondija kiszáradófélben van sajnos. Nálam eddig mindegyik transzmiszter recsegett, elhalkult. Végeztem velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 10 órája, Róóóbi írta: CAR400 powwa Plusz kazetta adapterrel azt hallgatok amit akarok. Akkor voltam nagyon hülye amikor odaadtam a kaziadaptert az öcsémnek, és transzmiterre váltottam, gondoltam milyen jó lesz nem kell külön kapcsolgatnom az MP3-at, de sokkal s*arabb a hangminőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 30 perce, zotya975 írta: Akkor voltam nagyon hülye amikor odaadtam a kaziadaptert az öcsémnek, és transzmiterre váltottam, gondoltam milyen jó lesz nem kell külön kapcsolgatnom az MP3-at, de sokkal s*arabb a hangminőség. Ugye csak. Amúgy ebay wish €1 egy adapter. És nem kér szivargyújtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 7 órája, Róóóbi írta: Ugye csak. Amúgy ebay wish €1 egy adapter. És nem kér szivargyújtót. Mostanában nem megyek hosszabb útra, 5-10 kilométerre meg jó a sima rádió is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 (edited) Azért "direkt" bemenet (line-in) hang-minősége messze felülmúlja mint a "rádiós adaptert", mint a kazettás (még ha Sony is) átalakítót. Úgy a CAR300-on, mint a CCR600-on... ;-) Módosítva Február9, 2018 : janoo16 Kephost.com-rol nem hagy kepet beszurni ;-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 (edited) On 07/02/2018 at 8:38 PM, kacs said: Az üvegre nekem sem fekszik fel, fizikailag nem is tud. Ilyen van, csak nem ledes, de ez direkt volt. Eddig (8-10 éve) nem volt gond Probáltam én is, de le is törött, és zavaróan tükröződött a fénye... Így gyári Opelt bütyköltem rá ;-) Módosítva Február9, 2018 : janoo16 Kephost.com-rol nem hagy kepet beszurni ;-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 2 órája, janoo16 írta: Azért "direkt" bemenet (line-in) hang-minősége messze felülmúlja mint a "rádiós adaptert", mint a kazettás (még ha Sony is) átalakítót. Úgy a CAR300-on, mint a CCR600-on... ;-) Ez most hogyan van? Látok egy kábelt aminek az egyik vége be van dugva a másik meg gondolom kazetta adapterben végződik. lehet ilyet venni vagy csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 26 minutes ago, zotya975 said: Ez most hogyan van? Látok egy kábelt aminek az egyik vége be van dugva a másik meg gondolom kazetta adapterben végződik. lehet ilyet venni vagy csináltad? Kijön a sztereó kábel a rádióból, és jobboldalr a csavar-tartó lyukba van bedugva a jack dugó, míg nem a telefonba dugom :). Szóval a magnó részét kiszereltem (annyival könnyebb az autó :P ), és egyenesen az előerősítő IC lábaira rákötöttem egy sztereó kábelt. NAGYON szépen szól. PS: a régebbi Opeles rádió-magnó-CD vezérlőkhöz sajnos nincs működő CD tár emuláló kütyű (aka külső MP3 lejátszó), mert a trógerek kódolt protokolt használnak a CDtár és a kazi között. Amit nem fejtettek meg / nem érte meg foglalkozni vele 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 (edited) 33 perce, zotya975 írta: Ez most hogyan van? Látok egy kábelt aminek az egyik vége be van dugva a másik meg gondolom kazetta adapterben végződik. lehet ilyet venni vagy csináltad? Ezt én sem értem.Mit játszik le a fejegység? Esetleg olyan adapter van a képen, amelybe SD kártyát lehet tenni? Ja! most olvasom a leírást fentebb. Módosítva Február9, 2018 : kacs Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 1 minute ago, kacs said: Ezt én sem értem.Mit játszik le a fejegység? Esetleg olyan adapter van a képen, amelybe SD kártyát lehet tenni? a külső sztereó bemenetet (telefonról, hordozható MP3 lejátszó, Ipod, stb. - és akár a navigáció hangját, ha az is a telefonról működik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 3 perce, janoo16 írta: Kijön a sztereó kábel a rádióból, és jobboldalr a csavar-tartó lyukba van bedugva a jack dugó, míg nem a telefonba dugom :). Szóval a magnó részét kiszereltem (annyival könnyebb az autó :P ), és egyenesen az előerősítő IC lábaira rákötöttem egy sztereó kábelt. NAGYON szépen szól. PS: a régebbi Opeles rádió-magnó-CD vezérlőkhöz sajnos nincs működő CD tár emuláló kütyű (aka külső MP3 lejátszó), mert a trógerek kódolt protokolt használnak a CDtár és a kazi között. Amit nem fejtettek meg / nem érte meg foglalkozni vele Oké, ez jól hangzik...dokumentáció, leírás, kép, bármi ami alapján megcsinálhatom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 3 minutes ago, zotya975 said: Oké, ez jól hangzik...dokumentáció, leírás, kép, bármi ami alapján megcsinálhatom? a CAR300 hekkelés az vagy 8 évvel ezelött volt, a CCR600 vagy négy évvel ezelött, de végigfotóztam a műveletet... Már csak meg kell találjam :), ha érdekel. PS: ugyanakkor a kormányról (Vecrtából szereltem át) akartam vezérelni a telefont (is) egy ellenállás - Android USB billentyűzet adapterrel, elmélet, gyakorlat, kutyű is megvan, de végül megpotyoltam az autót :-(, így nem valósúlt meg... [vol +/-, track next/prev, etc.] Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 1 órával ezelőtt, janoo16 írta: a CAR300 hekkelés az vagy 8 évvel ezelött volt, a CCR600 vagy négy évvel ezelött, de végigfotóztam a műveletet... Már csak meg kell találjam :), ha érdekel. PS: ugyanakkor a kormányról (Vecrtából szereltem át) akartam vezérelni a telefont (is) egy ellenállás - Android USB billentyűzet adapterrel, elmélet, gyakorlat, kutyű is megvan, de végül megpotyoltam az autót :-(, így nem valósúlt meg... [vol +/-, track next/prev, etc.] Érdekel, csak nekem blaupunkt sc 202-m van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Február9, 2018 Megoszt Elküldve Február9, 2018 4 órája, janoo16 írta: Azért "direkt" bemenet (line-in) hang-minősége messze felülmúlja mint a "rádiós adaptert", mint a kazettás (még ha Sony is) átalakítót. Úgy a CAR300-on, mint a CCR600-on... ;-) Olvasófej lábaira forrasztottál? Visszaolvastam, látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuccer Elküldve Február10, 2018 Megoszt Elküldve Február10, 2018 Sziasztok, csak egy gyors kérdés, a rendőr/műszaki ellenőr nem teszi szóvá a multikormányt?? Mert magam is elgondolkodtam róla, csak nem tudom menyire figyelik hogy nem típus azonos a kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2018 Megoszt Elküldve Február10, 2018 2 órája, tuccer írta: Sziasztok, csak egy gyors kérdés, a rendőr/műszaki ellenőr nem teszi szóvá a multikormányt?? Mert magam is elgondolkodtam róla, csak nem tudom menyire figyelik hogy nem típus azonos a kormány. Nem ismernek minden autót, akkor kezdik el nézegetni, ha nagyon feltűnő hogy nem gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve Február11, 2018 Megoszt Elküldve Február11, 2018 18 órája, zotya975 írta: Nem ismernek minden autót, akkor kezdik el nézegetni, ha nagyon feltűnő hogy nem gyári. Most lehet, hogy nagyot tévedek, de szerintem a kormány az nem egy olyan "alkatrésze" a kocsinak, amelyet ne lehetne cserélni más fajtára. És most arra gondolok, hogy kocsi márkán belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts