pszilaj Elküldve Április17, 2017 Megoszt Elküldve Április17, 2017 (edited) 14 órája, individor írta: igen ott, de ennyire brutál módon???? http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=720k_bel.jpg Az enyémen is ugyanígy néz ki. Próbáltam leszigszalagozni őket, de valószínű, hogy nem nagy sikerrel. Mert a riasztóm indítás után 30 másodperccel, ha lenyomom a fékpedált, akkor le3zárja a kocsit. na de ha nem nyomom le, akkor is időnként lezárja, mintha lenyomnám a fékpedált. Ergo valahol párásabb időben van egy kis kóbor áram... Nem zavarna, csak félek, hogy ha egyszer kiszállok a kocsiból, és jár a motor, akkor fogja magát és lezár... Úgy hogy nekem is ki kell fűznöm azt a kábel köteget, na meg venni egy pár átvezető gumit, mert kakává mentek. Na meg szilikon szigetelésű vezetéket... Módosítva Április17, 2017 : pszilaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április17, 2017 Megoszt Elküldve Április17, 2017 1 órával ezelőtt, pszilaj írta: Az enyémen is ugyanígy néz ki. Próbáltam leszigszalagozni őket, de valószínű, hogy nem nagy sikerrel. Mert a riasztóm indítás után 30 másodperccel, ha lenyomom a fékpedált, akkor le3zárja a kocsit. na de ha nem nyomom le, akkor is időnként lezárja, mintha lenyomnám a fékpedált. Ergo valahol párásabb időben van egy kis kóbor áram... Nem zavarna, csak félek, hogy ha egyszer kiszállok a kocsiból, és jár a motor, akkor fogja magát és lezár... Úgy hogy nekem is ki kell fűznöm azt a kábel köteget, na meg venni egy pár átvezető gumit, mert kakává mentek. Na meg szilikon szigetelésű vezetéket... egyenlőre én is szigeteltem, ha előjönnek az anomáliák akkor nekem is cserélni kell azt a szakaszt, mondjuk én akkor már a fogyasztóig vinném az új kábelt van itthon párszáz méter mindenféle színben(bár az biztos hogy nem lesz olyan amilyennek kellene) nekem még a gumi jó, az utángyártottakról nincs jó véleményem, a corsába betettúnk központi zárat, ahhoz adtak hasonló gumiharmonikát, 5 éven belül szétfoszlott teljesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április17, 2017 Megoszt Elküldve Április17, 2017 7 perce, individor írta: egyenlőre én is szigeteltem, ha előjönnek az anomáliák akkor nekem is cserélni kell azt a szakaszt, mondjuk én akkor már a fogyasztóig vinném az új kábelt van itthon párszáz méter mindenféle színben(bár az biztos hogy nem lesz olyan amilyennek kellene) nekem még a gumi jó, az utángyártottakról nincs jó véleményem, a corsába betettúnk központi zárat, ahhoz adtak hasonló gumiharmonikát, 5 éven belül szétfoszlott teljesen Én csak szakaszokat fogok cserélni. Forrasztva, zsugorcsövezve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2017 Megoszt Elküldve Április17, 2017 18 perce, individor írta: egyenlőre én is szigeteltem, ha előjönnek az anomáliák akkor nekem is cserélni kell azt a szakaszt, mondjuk én akkor már a fogyasztóig vinném az új kábelt van itthon párszáz méter mindenféle színben(bár az biztos hogy nem lesz olyan amilyennek kellene) nekem még a gumi jó, az utángyártottakról nincs jó véleményem, a corsába betettúnk központi zárat, ahhoz adtak hasonló gumiharmonikát, 5 éven belül szétfoszlott teljesen A fogyasztóig nem tudod vinni, csak csatitól-csatiig. A bódé sarkában a lámpa mögött csatlakozik be a karosszéria kábelkötegbe. Az ajtóban meg a hátsó ablak fűtés saru van rajta először, aztán a törlőmotor, rendszám világítás ( caravannal) ajtónyitás kapcsoló. Nekem a kp zár a másik oldalról jön mert utólagos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április17, 2017 Megoszt Elküldve Április17, 2017 (edited) 22 perce, zotya975 írta: A fogyasztóig nem tudod vinni, csak csatitól-csatiig. A bódé sarkában a lámpa mögött csatlakozik be a karosszéria kábelkötegbe. Az ajtóban meg a hátsó ablak fűtés saru van rajta először, aztán a törlőmotor, rendszám világítás ( caravannal) ajtónyitás kapcsoló. Nekem a kp zár a másik oldalról jön mert utólagos. tudon hogy néz ki mert épp tegnap vettem le a burkolatot, mert x évente elkez rozsdásodni a műanyag idom sarkánál a lemez(az a műanyag ahol a zár+ ablaktörlő van) aztán épp nézegettem hogy a többsége nem bonyolult csatlakozó én azért bízom a szigetelő szalagban csak kibír még pár évet, szegény astra már több sebből vérzik sajnos már nem sok van hátra neki, idén műszaki, utána a következőn már lehet nem fog átmenni Módosítva Április17, 2017 : individor Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2017 Megoszt Elküldve Április17, 2017 5 perce, individor írta: tudon hogy néz ki mert épp tegnap vettem le a burkolatot, mert x évente elkez rozsdásodni a műanyag idom sarkánál a lemez(az a műanyag ahol a zár+ ablaktörlő van) aztán épp nézegettem hogy a többsége nem bonyolult csatlakozó én azért bízom a szigetelő szalagban csak kibír még pár évet, szegény astra már több sebből vérzik ajnos már nem sok van hátra neki, idén műszaki, utána a következőn már lehet nem fog átmenni Na megtaláltam a képet, a végén teljesen ki kellett fűznöm, csak úgy tudtam rendesen cserélni a megtört szakaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Április18, 2017 Megoszt Elküldve Április18, 2017 Üdv! C14nz-hez létezik a gyújtás elosztó alá tömítés? Nem igazán hasonlít o gyűrűre, meg gumira se, műanyagnak nezem. Ideiglenesen kikentem pasztával, de jobb lenne anelkül. Nézegettem már webshopokat, de egyellőre nem találtam. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2017 Megoszt Elküldve Április18, 2017 1 órával ezelőtt, aholy írta: Üdv! C14nz-hez létezik a gyújtás elosztó alá tömítés? Nem igazán hasonlít o gyűrűre, meg gumira se, műanyagnak nezem. Ideiglenesen kikentem pasztával, de jobb lenne anelkül. Nézegettem már webshopokat, de egyellőre nem találtam. Köszi! Persze van sok helyen..egyik hamarabb tönkremegy mint a másik. https://cromax.hu/o-gyuru_gyujtaseloszto_ala_opel_astra_f_1_4_2_0_34214 https://alkatreszek.hu/1212579_opel_gyari Most tudtam szerezni a cégnél bent a lakatosoktól direkt olajálló O gyűrűt olyan zöldes színű, ettől többet várok mint a boltiaktól. Amúgy: http://p.coldline.hu/2014/02/20/1362823-20140220-cCClQD.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április18, 2017 Megoszt Elküldve Április18, 2017 (edited) viton nevű anyagből kell o-gyűrűt vadászni az jobban bírja az olajat és a hőt is egy kicsivel mint az átlag"olajállónak mondott" ami megkeményszik pár év alatt pl itt megcsinálnak egyedi méretet is: http://www.gumex.hu/ogyuruk.html kicsit off de nem akarok sokat firkálni máshová meg amúgy is szóba jött a cromax: múlt héten szerdán megrendeltem a patentokat és semmi hír....ennyire lassúak?? annyit írtak csütörtökön hogy összekészítés alatt, autó romokban....patent meg sehol....pedig azt írták a honlapon aterméknél hogy szállítás 1 munkanap..tehát ma meg kellett volna érkezni Módosítva Április18, 2017 : individor Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2017 Megoszt Elküldve Április18, 2017 49 perce, individor írta: viton nevű anyagből kell o-gyűrűt vadászni az jobban bírja az olajat és a hőt is egy kicsivel mint az átlag"olajállónak mondott" ami megkeményszik pár év alatt pl itt megcsinálnak egyedi méretet is: http://www.gumex.hu/ogyuruk.html kicsit off de nem akarok sokat firkálni máshová meg amúgy is szóba jött a cromax: múlt héten szerdán megrendeltem a patentokat és semmi hír....ennyire lassúak?? annyit írtak csütörtökön hogy összekészítés alatt, autó romokban....patent meg sehol....pedig azt írták a honlapon aterméknél hogy szállítás 1 munkanap..tehát ma meg kellett volna érkezni Hát passz a cromaxtól nem szoktam postán rendelni mert itt Győrben van boltjuk. De amióta máshová költözött a városban és valami link csávó az eladó nem is nagyon megyek oda. Semmi nincs náluk , felírja mi kell és majd hozza. Ha meg kétszer be kell futkozni valamiért a városban az nekem már nem biznisz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április29, 2017 Megoszt Elküldve Április29, 2017 rendeltem szénkefe szettet a bosch generátorhoz, astra f corsa stb kompatibilis majdnem: végülis...... a nagyból lehet kicsit csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2017 Megoszt Elküldve Április29, 2017 1 óra, individor írta: rendeltem szénkefe szettet a bosch generátorhoz, astra f corsa stb kompatibilis majdnem: végülis...... a nagyból lehet kicsit csinálni Lehet, 220-as gépeknél szoktam becsiszolni, ha nincs más, csak legyen minél pontosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 Sziasztok! Bár nem astra, hanem vectra, de gondolom nem sokban különbözhet. Olyan gondom van, hogy küszöböket cseréltem, nem vágtam át semilyen kábelt mégsem működik összerakás óta a 4 elektromos ablakemelő se le se fel, gombok sem világítanak. Az ajtó átvezetők csatlakozói és a kapcsoló lett szétkötve. Akksi szétszedés előtte és utána se volt rákötve. Méregetve multival, ha nyomom a gombot a motorokig kivezérel, azon a szálakon olyankor megjelenik a 12v, mégsem működik egyik sem. Mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 28 perce, isi írta: Sziasztok! Bár nem astra, hanem vectra, de gondolom nem sokban különbözhet. Olyan gondom van, hogy küszöböket cseréltem, nem vágtam át semilyen kábelt mégsem működik összerakás óta a 4 elektromos ablakemelő se le se fel, gombok sem világítanak. Az ajtó átvezetők csatlakozói és a kapcsoló lett szétkötve. Akksi szétszedés előtte és utána se volt rákötve. Méregetve multival, ha nyomom a gombot a motorokig kivezérel, azon a szálakon olyankor megjelenik a 12v, mégsem működik egyik sem. Mi lehet a gond? Nézd meg, hogy a test és az állandó fesz is rendben van-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 11 perce, hening írta: Nézd meg, hogy a test és az állandó fesz is rendben van-e! Rendben vannak azok is sajnos. A fő gondom még, hogy a jobb hátsó lent is maradt, azt miként tudnám felhúzni akár külső akksirol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 53 perce, isi írta: Rendben vannak azok is sajnos. A fő gondom még, hogy a jobb hátsó lent is maradt, azt miként tudnám felhúzni akár külső akksirol? Kárpit leszedése után lehúzod a csatit, és közvetlenül megtáplálod az emelő motort. Nincsenek képeid a küszöb cseréről? Mennyire volt gáz a belső küszöb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 Sziasztok! 94 decemberi C14SE motoros autot hogyan lehetne osszehozni op-com china clonnal? Mas a csatlakozo. A szoftverben szerepel. A leirasok is hozzak, de ugye radugni sem tudom. Koszonom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 1 órával ezelőtt, Stofl írta: Sziasztok! 94 decemberi C14SE motoros autot hogyan lehetne osszehozni op-com china clonnal? Mas a csatlakozo. A szoftverben szerepel. A leirasok is hozzak, de ugye radugni sem tudom. Koszonom! Szia! Szerintem egy ilyen kell hozzá... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 1 óra, zotya975 írta: Kárpit leszedése után lehúzod a csatit, és közvetlenül megtáplálod az emelő motort. Nincsenek képeid a küszöb cseréről? Mennyire volt gáz a belső küszöb? Eléggé oda volt, egy részét újra kellett építenem. Majd csatolok képet, talán van olyan amin látszik. Köszi az infót megpróbálom akkor csatin keresztül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 1 óra, pszilaj írta: Szia! Szerintem egy ilyen kell hozzá... Koszi! Na megnezem hany pines is, es rendelek egyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vahur73 Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 Udv, remélem jó helyen kérdezek. G astra 1.6 benzin 8 szelep 2001 es . Motorhutes lámpa kigyullad kb. 92 foknál majd azonnal bekapcsol a ventillator és visszaáll a hőfok uzemire. A jelzés csak újra indítás után tűnik el. Volt termosztat csere, hutofolyadek szenzor csere. Semmi. Ötlet vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 2 perce, vahur73 írta: Udv, remélem jó helyen kérdezek. G astra 1.6 benzin 8 szelep 2001 es . Motorhutes lámpa kigyullad kb. 92 foknál majd azonnal bekapcsol a ventillator és visszaáll a hőfok uzemire. A jelzés csak újra indítás után tűnik el. Volt termosztat csere, hutofolyadek szenzor csere. Semmi. Ötlet vki? Hát sajna nem, ez az F astra fórum, nálunk ugyan van ilyen motorral szerelt astra, de tudtommal a számítógépünk a motorhűtést nem jelzi vissza lámpával. Írd be pölö ide: http://www.opelforum.hu/topic/225-általános-műszaki-problémák/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május7, 2017 Megoszt Elküldve Május7, 2017 13 órája, isi írta: Sziasztok! Bár nem astra, hanem vectra, de gondolom nem sokban különbözhet. Olyan gondom van, hogy küszöböket cseréltem, nem vágtam át semilyen kábelt mégsem működik összerakás óta a 4 elektromos ablakemelő se le se fel, gombok sem világítanak. Az ajtó átvezetők csatlakozói és a kapcsoló lett szétkötve. Akksi szétszedés előtte és utána se volt rákötve. Méregetve multival, ha nyomom a gombot a motorokig kivezérel, azon a szálakon olyankor megjelenik a 12v, mégsem működik egyik sem. Mi lehet a gond? Úgy néz ki a középső kapcsoló sorral lesz a gond (4 villanyablakos, középről mind vezérelhető). Fura volt hogy a ledek nem világítanak rajta, azonban a motorokig mégis eljutott a delej a kapcsolók nyomogatására. Van egy nyomtatott áramkör a kapcsolóban, odáig elmegy a 12v, de onnan tovább a kapcsoló sorra már nem. Áthidaltam a csatitól a kapcsoló sorra egy vezetékkel és működött, felhúztam az ablakokat, viszont mikor kikapcsolom a gyerekzárat akkor szikrázott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május8, 2017 Megoszt Elküldve Május8, 2017 On 2017. 05. 07. at 8:39, zotya975 írta: Kárpit leszedése után lehúzod a csatit, és közvetlenül megtáplálod az emelő motort. Nincsenek képeid a küszöb cseréről? Mennyire volt gáz a belső küszöb? Szia zotya! Ilyen volt belül a küszöb: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=456IMG_20170423_141207.jpg 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május9, 2017 Megoszt Elküldve Május9, 2017 Sziasztok! Azt tudja valaki, hogy a 3 ajtos elektromos ablak szettje jo-e az 5 ajtoshoz? Termeszetesen a ket elsore gondolok. Elkepzelheto elteres a mechanikaban az ablak merete miatt vagy plug and play? Koszonom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts