hening Elküldve November8, 2016 Megoszt Elküldve November8, 2016 6 órája, daykiller írta: Amúgy van benne indításgátló. Emígy is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drummerviktor Elküldve November9, 2016 Megoszt Elküldve November9, 2016 (edited) On 2016. 10. 29. at 21:53, Bundee írta: Sziasztok! F Astram van 98as. A ventilátor kapcsoló 1' és 2' állásban nem csinál semmit de 3', 4'-esben működik. Kiszedtem a kapcsolóbetétet, szétszedtem kipucoltam semmi. Lebontottam a műszerfalat, kiszabaditottam az elektromos csatit. Rövidre zártam a különböző állásokat 1, 2 semmi, 3, 4 működik, tehát biztos hogy nem a kapcsoló a rossz. Az lenne a kérdésem nagy tisztelettel, hogy lehetséges az h maga a ventilátor nem hajlandó dolgozni csak 3astol felfelé? Vagy mi lehet még? Kábelek is szépek, épnek tűnnek. Köszönöm a segítséget! Viktor RO55-ben áztatta valaki, és neki jólett. Sziasztok! Áztattam az ellenállást. Szép lett. Betettem. Nem változott. Vettem újat, működik...de iszonyú hamar (félperc) nagyon felforrósodik. Ez normális? Módosítva November9, 2016 : Drummerviktor Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2016 Megoszt Elküldve November9, 2016 1 órával ezelőtt, Drummerviktor írta: Sziasztok! Áztattam az ellenállást. Szép lett. Betettem. Nem változott. Vettem újat, működik...de iszonyú hamar (félperc) nagyon felforrósodik. Ez normális? Nem......nézd meg a csatit nincs benne víz-rozsda..akármi? Teljesen tiszta és jól csatlakozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drummerviktor Elküldve November10, 2016 Megoszt Elküldve November10, 2016 16 órája, zotya975 írta: Nem......nézd meg a csatit nincs benne víz-rozsda..akármi? Teljesen tiszta és jól csatlakozik? A csatit is áztattam még akkor amikor az ellenállást, mert nagyon rozsdás volt, és úgy tűnt szépen leoldotta a rozsdát. Természetesen rögtön utána ki is szárítottam. A kábelvégződések épek. Víznek, nedvességnek semmi nyoma. Valamennyi melegedés azért gondolnám h természetes mert a ventilátor ezen vége kis hűtőlapatokkal van ellátva ami 4 es fokozatban le is hűti nyomban az ellenállást, csak kisebb fokozatokban nem. Nincs egyébként biztosítéka ennek a körnek hátha az a fos? Köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve November10, 2016 Megoszt Elküldve November10, 2016 3 órája, Drummerviktor írta: A csatit is áztattam még akkor amikor az ellenállást, mert nagyon rozsdás volt, és úgy tűnt szépen leoldotta a rozsdát. Természetesen rögtön utána ki is szárítottam. A kábelvégződések épek. Víznek, nedvességnek semmi nyoma. Valamennyi melegedés azért gondolnám h természetes mert a ventilátor ezen vége kis hűtőlapatokkal van ellátva ami 4 es fokozatban le is hűti nyomban az ellenállást, csak kisebb fokozatokban nem. Nincs egyébként biztosítéka ennek a körnek hátha az a fos? Köszi a választ! Tudtommal 4es fokozatban direktbe kapja a feszt a ventillátor, így nem az ellenállason át. Valószínű azért hűlt le hamar. A 4es fokozat el se szokott romlani pont ezért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drummerviktor Elküldve November10, 2016 Megoszt Elküldve November10, 2016 1 perc, aholy írta: Tudtommal 4es fokozatban direktbe kapja a feszt a ventillátor, így nem az ellenállason át. Valószínű azért hűlt le hamar. A 4es fokozat el se szokott romlani pont ezért Igen ez logikusnak tűnik, ezért IS hűlt le de mondom odatettem a kezem és szabályosan majdnem odafagyott az ujjam a venti annyira löki a hideget arra...ettől függetlenül a melegedés mértékét túlzásnak érzem. Nincs ennek a körnek biztije? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November10, 2016 Megoszt Elküldve November10, 2016 Az előtét ellenállásnak üzemszerű hogy melegszik, hisz pont ezt csinálja, a felesleges áramot elfűti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djdammy Elküldve November10, 2016 Megoszt Elküldve November10, 2016 (edited) Sziasztok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Ma kiszedtem a gyári 300-as rádiót a kocsiból illetve a közép konzol világítását! Mikor újra össze raktam az fogadott hogy ha ráadom a gyújtást nem világít semmi a műszerfalon! ha pedig indítok indul szépen még akkor is ha megy már alapból az erősítő! De...Pontatlanul méri a benzint illetve egyből világít az akksi jelzés minden megy különben index lámpák stb. illetve a háttér világítás is! (Eddig jó volt és nem világított az akksi) Bárkinek van bármi ötlete? Köszönöm előre is! Ui. Az autó egy astra f ferdehátú 96-os 1.4-es Javítom: Megtaláltam a hiba okát gondolom valamit nem jól kötöttem a középkonzol világításánál és ez kilőtte a 7-es biztosítékot szóval ha valaki hasonló problémában küzd az kezdje ezzel! Módosítva November10, 2016 : djdammy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2016 Megoszt Elküldve November10, 2016 4 órája, Drummerviktor írta: Igen ez logikusnak tűnik, ezért IS hűlt le de mondom odatettem a kezem és szabályosan majdnem odafagyott az ujjam a venti annyira löki a hideget arra...ettől függetlenül a melegedés mértékét túlzásnak érzem. Nincs ennek a körnek biztije? A 16-os számú 30Amperes, úgy rémlik hogy nagy bizti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Merkava Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy megtudnátok-e mondani hogy milyen izzók kellenek egy G astra műszerfalába? A világításkapcsolótól elkezdve az óracsoporton át a középkonzolig? Sehol nem találtam erről infót. Csak ezért kibontani a fél műszerfalat meg valahogy nincs kedvem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 1 óra, Merkava írta: Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy megtudnátok-e mondani hogy milyen izzók kellenek egy G astra műszerfalába? A világításkapcsolótól elkezdve az óracsoporton át a középkonzolig? Sehol nem találtam erről infót. Csak ezért kibontani a fél műszerfalat meg valahogy nincs kedvem... Üdv...itt van egy elírás a szerelés menetéről, igaz ebben csak ledekről van szó:http://opelforum.hu/images/GYIK/astra_g/elektromos/kozepkonzol_vilagitas_csere.pdf De igazából most az F astra topicban jársz, ha átfáradsz a G astrába, ott a fórumozók biztos tudnak mondani pontos izzó típust is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Merkava Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 3 perce, zotya975 írta: Üdv...itt van egy elírás a szerelés menetéről, igaz ebben csak ledekről van szó:http://opelforum.hu/images/GYIK/astra_g/elektromos/kozepkonzol_vilagitas_csere.pdf De igazából most az F astra topicban jársz, ha átfáradsz a G astrába, ott a fórumozók biztos tudnak mondani pontos izzó típust is. Kösz a választ! Bocs nem is figyeltem, csak hogy elektromos a topik címe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 10 perce, Merkava írta: Kösz a választ! Bocs nem is figyeltem, csak hogy elektromos a topik címe. Semmi gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drummerviktor Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 On 2016. 11. 10. at 18:57, aholy írta: Tudtommal 4es fokozatban direktbe kapja a feszt a ventillátor, így nem az ellenállason át. Valószínű azért hűlt le hamar. A 4es fokozat el se szokott romlani pont ezért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drummerviktor Elküldve November11, 2016 Megoszt Elküldve November11, 2016 On 2016. 11. 10. at 19:34, wookie írta: Az előtét ellenállásnak üzemszerű hogy melegszik, hisz pont ezt csinálja, a felesleges áramot elfűti. köszi, szerintem hagyom így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November12, 2016 Megoszt Elküldve November12, 2016 Valaki nem tudja, hogy pontosan mekkorák ezek az ellenállás értékek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2016 Megoszt Elküldve November12, 2016 37 perce, pszilaj írta: Valaki nem tudja, hogy pontosan mekkorák ezek az ellenállás értékek? Mennyire sürgős? Majd ha legközelebb pollenszűrőt cserélek, akkor megmérem....tehát jövőre. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November12, 2016 Megoszt Elküldve November12, 2016 23 perce, zotya975 írta: Mennyire sürgős? Majd ha legközelebb pollenszűrőt cserélek, akkor megmérem....tehát jövőre. Én tegnap cseréltem, de ezért nem akarnám kivenni...a pévécét meg a többi lomot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2016 Megoszt Elküldve November12, 2016 14 perce, pszilaj írta: Én tegnap cseréltem, de ezért nem akarnám kivenni...a pévécét meg a többi lomot... Nem emlékszem már, csak a pollenszűrő kivételével nem férni hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November12, 2016 Megoszt Elküldve November12, 2016 4 órája, zotya975 írta: Nem emlékszem már, csak a pollenszűrő kivételével nem férni hozzá? Fogalmam sincs, mert még nem vettem ki... csak elővigyázatosságból tettem be pvc padló darabot, hogy ne menjen a pollenszűrőre víz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve November12, 2016 Megoszt Elküldve November12, 2016 (edited) Csak pollenszűrő kivétele után jön ki, mert jól be kell még nyúlni alá. (de mást nem kell leszedni hozzá, csak érzésre kell, mert semmit se látsz be oda.) Módosítva November12, 2016 : Stevy Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilvand Elküldve November13, 2016 Megoszt Elküldve November13, 2016 On 11/11/2016 at 21:16, Drummerviktor írta: köszi, szerintem hagyom így... Nekem rozsdas az ellenallasra csatlakozo vezetek, egy evnel nem is birt tobbet... kiszedve larszott, hogy a rossz kontakt miatt megporkolodott az egesz ellenallas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barret Elküldve November15, 2016 Megoszt Elküldve November15, 2016 Valaki nekem tudna segíti központi zár vezérlőt hogyan tudom be kötni F-astra . ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2016 Megoszt Elküldve November15, 2016 6 perce, Barret írta: Valaki nekem tudna segíti központi zár vezérlőt hogyan tudom be kötni F-astra . ? A legalsó képen egy GM vezérlőt látok ami gondolom a gyári, és mit szeretnél bekötni? A felső egy univerzális rajza ami bekerülne a kocsiba? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barret Elküldve November15, 2016 Megoszt Elküldve November15, 2016 Igen pontosan egy univerzális központi vezérlő (táv irányítóhoz) és nem tudom melyik vezetéket hova kössem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts