Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Nem vagyok nagy fórumozó, és nézzétek el nekem hogy nem akarom végig olvasni az egészet hogy volt-e már róla szó!

1db transponderes kulcsom van az F astrámhoz. van két másik kulcsom, amik szintén transponderesek.

Lehetséges-e, hogy ha csináltatok új kulcsokat, akkor ezeket a transpondereket átprogramozzák a meglévő kulcs alapján, hogy induljon vele a kocsi?

Ha igen, mennyiért csinálják? Megéri ezzel foglalkozni?

Válaszokat előre is köszi!

Csaba

Általában nem a kulcsot programozzák, hanem az autó vezérlőjének tanítják meg az adott kulcsot.

• Like 1
Megosztás:

Általában nem a kulcsot programozzák, hanem az autó vezérlőjének tanítják meg az adott kulcsot.

Az nagy meló? Esetleg otthoni körülmények között megoldható valahogy? Hallottam valami olyasmiről is, hogy a motor hátulján van valami elektronika, ami felismeri a kulcsot, és azzal szoktak valamit csinálni, hogy ne kelljen a transzponder.

Megosztás:

Az nagy meló? Esetleg otthoni körülmények között megoldható valahogy? Hallottam valami olyasmiről is, hogy a motor hátulján van valami elektronika, ami felismeri a kulcsot, és azzal szoktak valamit csinálni, hogy ne kelljen a transzponder.

Van egy másik megoldás is. Az eredeti transzponder chipet beragasztod a kormányburkolat mögé, így az összes másolt kulccsal indulni fog, mert mindig érzékeli a chippet! :-)

Módosítva : pszilaj
  • Like 1
Megosztás:

Sziasztok. Szabad sima forrasztópákát 30 méteres kerti hosszabbítóval használni (ha az autón forrasztanék valamit)? 40 wattos, mégis gyanakszom. :icon1:

Hogy a fenébe ne lehetne. Csak ne egyenáramot és törpe feszültséget küldj át rajta, mert akkor már nagy a feszültségesés. :)

• Like 1
Megosztás:

Annyira nem értek a villanyhoz, nem tudom honnét kezd el problémát okozni, de haver járt már úgy hogy gyorsan réjött, le kellene tekerni a hosszabbítót. :D

Én sem, de ha 30 métereset használ akkor első körben arra gyanakszom hogy messze van a konnektortól, és letekeri. :D

Megosztás:

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e de én azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e debreceni fórumozó aki ért a szereléshez? 2 helyre mentem be és olyan árakat mondtak,hogy :icon4:

1 X16SZR caravan a szóban forgó autó amin benzinpumpát kellene cserélni. valamint hogy milyet vegyek újat esetleg bontottat milyen márkát milyen árban stb.

Előre is köszönöm.

Megosztás:

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e de én azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e debreceni fórumozó aki ért a szereléshez? 2 helyre mentem be és olyan árakat mondtak,hogy :icon4:

1 X16SZR caravan a szóban forgó autó amin benzinpumpát kellene cserélni. valamint hogy milyet vegyek újat esetleg bontottat milyen márkát milyen árban stb.

Előre is köszönöm.

Van egy keveset futott acm pesten ha gondolod...
Megosztás:

Üdv!

Világít a motorvezérlés ikon így ki villogtattam a kódot. 24-es sebesség érzékelő. Mi lehet a gond? Találkozott már valaki ilyen hibával? A km spirál jó.

Köszi

Lehet maga a jeladó rossz.

Bakker a telefon többször küldte el. Hogy lehet törölni? Bocsi

Majd a modik törlik.

• Like 1
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.