FPepe Elküldve Június28, 2015 Megoszt Elküldve Június28, 2015 Sziasztok! Nem vagyok nagy fórumozó, és nézzétek el nekem hogy nem akarom végig olvasni az egészet hogy volt-e már róla szó! 1db transponderes kulcsom van az F astrámhoz. van két másik kulcsom, amik szintén transponderesek. Lehetséges-e, hogy ha csináltatok új kulcsokat, akkor ezeket a transpondereket átprogramozzák a meglévő kulcs alapján, hogy induljon vele a kocsi? Ha igen, mennyiért csinálják? Megéri ezzel foglalkozni? Válaszokat előre is köszi! Csaba Általában nem a kulcsot programozzák, hanem az autó vezérlőjének tanítják meg az adott kulcsot. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bekesics Elküldve Június28, 2015 Megoszt Elküldve Június28, 2015 Általában nem a kulcsot programozzák, hanem az autó vezérlőjének tanítják meg az adott kulcsot. Az nagy meló? Esetleg otthoni körülmények között megoldható valahogy? Hallottam valami olyasmiről is, hogy a motor hátulján van valami elektronika, ami felismeri a kulcsot, és azzal szoktak valamit csinálni, hogy ne kelljen a transzponder. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június28, 2015 Megoszt Elküldve Június28, 2015 (edited) Az nagy meló? Esetleg otthoni körülmények között megoldható valahogy? Hallottam valami olyasmiről is, hogy a motor hátulján van valami elektronika, ami felismeri a kulcsot, és azzal szoktak valamit csinálni, hogy ne kelljen a transzponder. Van egy másik megoldás is. Az eredeti transzponder chipet beragasztod a kormányburkolat mögé, így az összes másolt kulccsal indulni fog, mert mindig érzékeli a chippet! :-) Módosítva Június28, 2015 : pszilaj 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bekesics Elküldve Június28, 2015 Megoszt Elküldve Június28, 2015 Köszönöm! Ez talán a legolcsóbb megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Június28, 2015 Megoszt Elküldve Június28, 2015 Szerintem az immos kulcs, ha már hozzá van rendelve egy vezérlőhöz, másikkal nem fog működni. Legalábbis G Astránál a kulcsot is írja, ezeknél nem tudom. Köszönöm! Ez talán a legolcsóbb megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Szerintem az immos kulcs, ha már hozzá van rendelve egy vezérlőhöz, másikkal nem fog működni. Legalábbis G Astránál a kulcsot is írja, ezeknél nem tudom. De működni fog. Akárhány vezérlőhöz hozzá lehet tanítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Daykiller tapasztalatból beszél, tanítható. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Sziasztok. Szabad sima forrasztópákát 30 méteres kerti hosszabbítóval használni (ha az autón forrasztanék valamit)? 40 wattos, mégis gyanakszom. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Sziasztok. Szabad sima forrasztópákát 30 méteres kerti hosszabbítóval használni (ha az autón forrasztanék valamit)? 40 wattos, mégis gyanakszom. :icon1: Hogy a fenébe ne lehetne. Csak ne egyenáramot és törpe feszültséget küldj át rajta, mert akkor már nagy a feszültségesés. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Meg lehetőleg ne legyen feltekerve a hosszabbító. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Meg lehetőleg ne legyen feltekerve a hosszabbító. 40W-os fogyasztásra? :D Ugye most csak viccelsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Annyira nem értek a villanyhoz, nem tudom honnét kezd el problémát okozni, de haver járt már úgy hogy gyorsan réjött, le kellene tekerni a hosszabbítót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Annyira nem értek a villanyhoz, nem tudom honnét kezd el problémát okozni, de haver járt már úgy hogy gyorsan réjött, le kellene tekerni a hosszabbítót. :D Jóvanna, köszi. És mit csinál a feltekert hosszabbító áram alatt? Mágneses lesz és ráugrik a kocsira? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Jóvanna, köszi. És mit csinál a feltekert hosszabbító áram alatt? Mágneses lesz és ráugrik a kocsira? :blink: Elolvad. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2015 Megoszt Elküldve Június29, 2015 Annyira nem értek a villanyhoz, nem tudom honnét kezd el problémát okozni, de haver járt már úgy hogy gyorsan réjött, le kellene tekerni a hosszabbítót. :D Én sem, de ha 30 métereset használ akkor első körben arra gyanakszom hogy messze van a konnektortól, és letekeri. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Középső kijelző álló helyben 190mA-200mA fogyasztás normális ? És töltésnek 14,1-2 alapjáraton még jó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Középső kijelző álló helyben 190mA-200mA fogyasztás normális ? És töltésnek 14,1-2 alapjáraton még jó ? Szerintem jó mindegyik..ha lekapcsolom a kijelzőt 0.04Amperre esik vissza a fogyasztás nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Köszi, akkor jól rémlett a kijelző fogyasztása. Lehet csak akksi adta meg magát, mennek pár napot vele aztán kiderül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jan76 Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e de én azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e debreceni fórumozó aki ért a szereléshez? 2 helyre mentem be és olyan árakat mondtak,hogy :icon4: 1 X16SZR caravan a szóban forgó autó amin benzinpumpát kellene cserélni. valamint hogy milyet vegyek újat esetleg bontottat milyen márkát milyen árban stb. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e de én azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e debreceni fórumozó aki ért a szereléshez? 2 helyre mentem be és olyan árakat mondtak,hogy :icon4: 1 X16SZR caravan a szóban forgó autó amin benzinpumpát kellene cserélni. valamint hogy milyet vegyek újat esetleg bontottat milyen márkát milyen árban stb.Előre is köszönöm. Van egy keveset futott acm pesten ha gondolod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Van egy keveset futott acm pesten ha gondolod... Kupec.... https://www.youtube.com/watch?v=zi6h6d5gl0g Amúgy jobban jár a bontott gyárival mint valami gagyitron újjal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jan76 Elküldve Július5, 2015 Megoszt Elküldve Július5, 2015 Van egy keveset futott acm pesten ha gondolod...Köszönöm a gyors választ. Mennyire keveset futott, és az ára mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
melafoto Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Üdv! Világít a motorvezérlés ikon így ki villogtattam a kódot. 24-es sebesség érzékelő. Mi lehet a gond? Találkozott már valaki ilyen hibával? A km spirál jó. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
melafoto Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Bakker a telefon többször küldte el. Hogy lehet törölni? Bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2015 Megoszt Elküldve Július7, 2015 Üdv! Világít a motorvezérlés ikon így ki villogtattam a kódot. 24-es sebesség érzékelő. Mi lehet a gond? Találkozott már valaki ilyen hibával? A km spirál jó. Köszi Lehet maga a jeladó rossz. Bakker a telefon többször küldte el. Hogy lehet törölni? Bocsi Majd a modik törlik. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts