stirlitz Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Nem húzza fel magát, csak míg nyomom addig megy. jah hogy olyan van, mint a képen jobb oldalon ako ne csodalkozzz az ilyen, nincs mitöl érzékelje a végállást, mechanikailag elugrik, bár asszem eredetileg ugrálnia akkor sem kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Hát másik oldalt ,meg hátsók se csinálják. Szóval valami tuti nem stimmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 nem akarok kupeckedni :D , de van két fölös motorom , vagy vennék hibás motoros emelőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 nem akarok kupeckedni :D , de van két fölös motorom , vagy vennék hibás motoros emelőt :D Nem lehet ráaplikálni a kézi tekerőre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mákosguba Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Sziasztok! Lehet,hogy ide tartozik a kérdésem,akkor bocsánat.1 hete vettem isuzu motoros kombit és Opel TIS 2000 javítási útmutatót és EPC-t keresek hozzá.Honnan lehetne letölteni a programot,ami müködik is vagy vagy meg is venném baráti áron. : ) Előre is köszönöm valászokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Nem lehet ráaplikálni a kézi tekerőre? nem fér el, meg a kézi emelősnek keskenyebb az a része ahová fel lehetne csvarozni, csak 2 csavar fogná Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Ééértem, komfortosak az emelők? Aham. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Hát másik oldalt ,meg hátsók se csinálják. Szóval valami tuti nem stimmel. Esetleg a sínben a müanyag pöckök nincsenek eltörve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Május21, 2015 Megoszt Elküldve Május21, 2015 Sziasztok.Valakinek van eladó működőképes magyar nyelvű Op-com-ja?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pgabor28 Elküldve Május21, 2015 Megoszt Elküldve Május21, 2015 Sziasztok! Gyors kérdés. 94 F astra benzin 1.4 c14nz Leszakadt tőből a fekete csatlakozóról a lambdaszonda vezetéke. Kb. ez a fajta van nekem is. https://cromax.hu/img/P0460830.JPG Kérdés: vissza lehet a vezetéket forrasztani a csatlakozóhoz vagy nem? Mert olvastam, hogy lehet hogy nem szabad. Illetve, ha szétszedem a csatit, akkor elég csak megblankolni a vezetéket és viszadugni az így már esetleg 1-2 centivel rövidebb vezetéket? Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május21, 2015 Megoszt Elküldve Május21, 2015 (edited) Úgy emlékszem jól meg kell kapargatni a vezetéket, és magas hőfokon lehet forrasztani. Szerk: https://sites.google.com/site/opelrepair/lambda-szonda Sziasztok! Gyors kérdés. 94 F astra benzin 1.4 c14nz Leszakadt tőből a fekete csatlakozóról a lambdaszonda vezetéke. Kb. ez a fajta van nekem is. https://cromax.hu/img/P0460830.JPG Kérdés: vissza lehet a vezetéket forrasztani a csatlakozóhoz vagy nem? Mert olvastam, hogy lehet hogy nem szabad. Illetve, ha szétszedem a csatit, akkor elég csak megblankolni a vezetéket és viszadugni az így már esetleg 1-2 centivel rövidebb vezetéket? Köszi a válaszokat! Módosítva Május21, 2015 : Bundee Link to comment Megosztás: More sharing options...
pgabor28 Elküldve Május22, 2015 Megoszt Elküldve Május22, 2015 (edited) Úgy emlékszem jól meg kell kapargatni a vezetéket, és magas hőfokon lehet forrasztani. Szerk: https://sites.google.com/site/opelrepair/lambda-szonda Na megcsináltam. Csak a vezeték csúszott ki a helyéről. Simán szét kellett szedni a csatit, visszatolni a vezetéket a gumitömítéssel együtt és kész. Módosítva Május22, 2015 : pgabor28 Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Május23, 2015 Megoszt Elküldve Május23, 2015 Hali. Ha a MAP szenzorról leveszem az elektromosságot és a vákumcsövet akkor észre lehet venni a motoron valamit?Csak azért kérdezem mert hibakódnak ezt írta ki P0105 szívócsonk abszolút nyomás (MAP) érzékelő feszültség alacsony !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2015 Megoszt Elküldve Május23, 2015 Hali. Ha a MAP szenzorról leveszem az elektromosságot és a vákumcsövet akkor észre lehet venni a motoron valamit?Csak azért kérdezem mert hibakódnak ezt írta ki P0105 szívócsonk abszolút nyomás (MAP) érzékelő feszültség alacsony !! Úgy rémlik hogy lehúzott csatival el sem indul.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május23, 2015 Megoszt Elküldve Május23, 2015 Ahoj! Na akkor mivan, hogy indítás után úgy maradt a töltés lámpám, megmértem, nem tölt. Ok. Később,haza, egyszer volt töltés, töltés lámpa még mindíg ég, ráadásul brutál fényesen, fordulattal arányosan (a többi izzón nem volt látható erősődés). Addig addig, hogy ki is vágta, utána megint nincs töltés. Hazajöttem, kipróbáltam próbalámpával, a gerjesztési pont és test között, világít, tehát a generátor elvileg, jó, majd utána rámértem (nem volt rajta a próbalámpa) töltés normál mondhatni. Ezután fogtam, kicseréltem a kiégett izzót, erre mikor berakom, gyújtás, és minden nélkül folyamatosan ég. Ráadtam a gyújtást, kialudt, majd mikor levettem a gyújtást, fél fényerőn elkezdett minden világítani, aminek csak gyújtáson kéne (tehát pl olajnyomás jelző) És most nagyon nem értem hogy ezt így hogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbenedict Elküldve Május23, 2015 Megoszt Elküldve Május23, 2015 Ahoj! Na akkor mivan, hogy indítás után úgy maradt a töltés lámpám, megmértem, nem tölt. Ok. Később,haza, egyszer volt töltés, töltés lámpa még mindíg ég, ráadásul brutál fényesen, fordulattal arányosan (a többi izzón nem volt látható erősődés). Addig addig, hogy ki is vágta, utána megint nincs töltés. Hazajöttem, kipróbáltam próbalámpával, a gerjesztési pont és test között, világít, tehát a generátor elvileg, jó, majd utána rámértem (nem volt rajta a próbalámpa) töltés normál mondhatni. Ezután fogtam, kicseréltem a kiégett izzót, erre mikor berakom, gyújtás, és minden nélkül folyamatosan ég. Ráadtam a gyújtást, kialudt, majd mikor levettem a gyújtást, fél fényerőn elkezdett minden világítani, aminek csak gyújtáson kéne (tehát pl olajnyomás jelző) És most nagyon nem értem hogy ezt így hogy? Nekem is volt ilyen, generátort cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május23, 2015 Megoszt Elküldve Május23, 2015 (edited) Azért engem érdekelne a konkrét hiba is, mert ez a generátorom 70A-s, ami meg talán van itthon másik az csak 55. U.i.:Ugyanitt keresek sürgősen gyula közelében kölcsönbe vagy megvételre működő generátort. Módosítva Május24, 2015 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 Azért engem érdekelne a konkrét hiba is, mert ez a generátorom 70A-s, ami meg talán van itthon másik az csak 55. U.i.:Ugyanitt keresek sürgősen gyula közelében kölcsönbe vagy megvételre működő generátort. Azért tedd átt a kicsi generátort, hogy akkor mit csinál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya91 Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 Sziasztok! Valaki épített már be elektromos antennát? Úgy emlékszem hogy a nekem gyárilag kihúzott kábel egy test és egy kapcsolt pozitív. Amit találtam elektromos antenna annak 3 vezetéke van..... Valaki tud valami infóval szolgálni? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 Azért tedd átt a kicsi generátort, hogy akkor mit csinál... Abban se voltam biztos hogy megvan e, aztán csak megtaláltam, de nincs bizalomgerjesztő hangja. Sziasztok! Valaki épített már be elektromos antennát? Úgy emlékszem hogy a nekem gyárilag kihúzott kábel egy test és egy kapcsolt pozitív. Amit találtam elektromos antenna annak 3 vezetéke van..... Valaki tud valami infóval szolgálni? Előre is köszönöm! Három kell neki, az lesz az. Egy test, egy plusz, és egy kapcsolt plusz ami a rádiótól jön. Piros fehér a kapcsolt plusz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 Hát összeraktam ezzel, végülis működik, de 13-nál nemigen tölt többet. Mondjuk ez alapból ilyen, azért is cseréltem a másikra. Egyébként a bibliából kitúrtam, pozitív dióda zárlat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 Hát összeraktam ezzel, végülis működik, de 13-nál nemigen tölt többet. Mondjuk ez alapból ilyen, azért is cseréltem a másikra. Egyébként a bibliából kitúrtam, pozitív dióda zárlat. Mindenféle fogyasztó nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május24, 2015 Megoszt Elküldve Május24, 2015 A négyjegyű szám az mindegy. :) A GM szám meg passzol. Szólhatnál, ha tudsz fullos köteget. Nekem most saját gyártású van benne. Elég lenne a nagy csatitól, mert addig minden benne van, csak a folytatás nincs (csati másik fele).Ezt a köteget is az emelőkkel együtt vettem ugyanabból az autóból. Úgyhogy marha nagy szerencsém volt. Csak qrva drága volt az egész cucc.A távos kp vezérlőnek mi a száma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Május26, 2015 Megoszt Elküldve Május26, 2015 Úgy rémlik hogy lehúzott csatival el sem indul.... Hogy tudom leellenőrizni a MAP szenzort ha hibás, hibakódkiolvasás nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2015 Megoszt Elküldve Május26, 2015 Hogy tudom leellenőrizni a MAP szenzort ha hibás, hibakódkiolvasás nélkül? Hát ugye hibalámpát dob ha nagyon kuka, meg szerintem diagmódban indítva ezt is figyelmen kívül hagyja az ECU. Meg még az marad hogy át van rakva egy másik autóból egy jó, ez meg bele van téve abba a kocsiba, és ha a hiba vándorol, akkor tuti rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts