spzoli Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 En meg visszafele fejlesztek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sztaricsnaja Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Sziasztok. Szerintetek ez az interface működne az Astrámhoz? 2000 évjárat(X16Xel) http://www.ebay.com/itm/STOGA-Hot-Sale-V1-45-Latest-Version-OBD2-Op-com-Op-Com-Opcom-FREE-SHIP-/121481195503?cmd=ViewItem&hash=item1c48d7efef&pt=LH_DefaultDomain_0 Igen! Nálam X16SZR (1997) működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Néha nekem is gondol egyet és visszahúz, illetve kulcsos felhúzásnál van hogy megáll a vége előtt 5 centivel, aztán ha úgy tartom akkor befejezi. Ez a visszahúzás a "becsípés-gátló" funkció szokott lenni (habár kinek 5 cm-s a nyaka/feje :P)... és ha nagyobb terhelést (szorulást) észlel olyankor kell(ene) csinálja. De csak felemelés közben... úgy magától nem kellene :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Ez a visszahúzás a "becsípés-gátló" funkció szokott lenni (habár kinek 5 cm-s a nyaka/feje :P)... és ha nagyobb terhelést (szorulást) észlel olyankor kell(ene) csinálja. De csak felemelés közben... úgy magától nem kellene :-( Nekem akkor csinált ilyet, mikor még állítottam be a síneket. Ha jól be van lőve a kárpit felőli két csavarral rögzített vízszintes sín, akkor nem szorul meg. Jó móka belőni, de utána nem fog visszanyitni. A kézinek a gyári beállítása pl abszolút nem jó az elektromoshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Nekem akkor csinált ilyet, mikor még állítottam be a síneket. Ha jól be van lőve a kárpit felőli két csavarral rögzített vízszintes sín, akkor nem szorul meg. Jó móka belőni, de utána nem fog visszanyitni. A kézinek a gyári beállítása pl abszolút nem jó az elektromoshoz. Bocsánat, hol is van ez a sín? Mert nekem is visszanyílik néha. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eddi Elküldve Május12, 2015 Megoszt Elküldve Május12, 2015 Sziasztok. Valaki használ itt OP-comot hibakód leolvasásra?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Razor01 Elküldve Május13, 2015 Megoszt Elküldve Május13, 2015 Sziasztok. Valaki használ itt OP-comot hibakód leolvasásra?? Szia! Én használok, ugyan nem Astrán...mi lenne a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május13, 2015 Megoszt Elküldve Május13, 2015 Ez a visszahúzás a "becsípés-gátló" funkció szokott lenni (habár kinek 5 cm-s a nyaka/feje :P)... és ha nagyobb terhelést (szorulást) észlel olyankor kell(ene) csinálja. De csak felemelés közben... úgy magától nem kellene :-( Igen, de a becsípésgátló nem csak az utolsó öt centin működik, meg eléggé ritkán, és random módon csinálja, szorulni meg nem szorul. Ez is egy olyan fantom hiba, mint ahogy a központi záram, hogy évente egyszer gondol egyet, és lezár, pl vasárnap is mikor bnőm becsukta a jobb egyet, erre az autó meg lezárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május13, 2015 Megoszt Elküldve Május13, 2015 Nekem akkor csinál ilyet, amikor a 2 ablak megy fel eccerre és az egyik végére megszorul(a vége elött), megterheli, leeseik a fesz. erre a másik is azt hiszi, hogy megakadás van és az is visszamegy, igaz nekem van légterelőm, amibe beleszokott "akadni". Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május13, 2015 Megoszt Elküldve Május13, 2015 Sziasztok. Sikeresen túl vagyok az első két elektromos ablakemelő beszerelésén és a két elektromos tükörén. Mindent rajz szerint bekötöttem és tökéletesen működik. Viszont észrevettem egy "funkciót " vagy " hibát" amit nem értek. Na az a helyzet hogy minden normális az ablakok fel és le mennek a gombok szerint, majd gondol egyet a vezető oldali ablak és ha fel akarom emelni akkor teljesen felmegy majd azonnal lemegy úgy hogy vagy csak 5 cm látszik ki az ablakból. Próbáltam lefelé az ok de ha felhúzom akkor irányt vált és vissza le. Lehúztam az ajtócsatlakozót majd vissza és újratanítottam akkor jó lett. A probléma normál vezetés közben jött elő, nem volt közben semmi különös dolog. Valaki találkozott már ilyennel?? Légterelöd van-é? Én mikor saru levétel van utánna, minddig fent is, lent is nyomom a gombott 5secig, mikor már elérte a végét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Május13, 2015 Megoszt Elküldve Május13, 2015 És ez az 5s mire jó ? Mert nekem felső holt ponton kattog mint az állat, pedig jó helyen van a sin mert nem ugrik ki az ablak a gumik közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május14, 2015 Megoszt Elküldve Május14, 2015 És ez az 5s mire jó ? Mert nekem felső holt ponton kattog mint az állat, pedig jó helyen van a sin mert nem ugrik ki az ablak a gumik közül. tanítani, enyim nem kattog se lent se fent, mondjuk az enyém becsp.gátlos is, de sztem az autoatának se kéne, max a sima mezei motorosnak. bár sztem annak is simán be kéne szorulnia mechanikailag, ez a kattogás olyan mintha nyalná el a fogaskerekeit. Persze gyári emelöknél, ha ugy. annál lehet ez normális.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Május14, 2015 Megoszt Elküldve Május14, 2015 Gyári, de a nagy fogas tárcsát amit forgat azon nem látszik ,hogy lekapott volna valamit róla, szóval nem tudom mi van vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május14, 2015 Megoszt Elküldve Május14, 2015 Gyári, de a nagy fogas tárcsát amit forgat azon nem látszik ,hogy lekapott volna valamit róla, szóval nem tudom mi van vele. A tengely nem koptatta ki a fészkét? Úgy is tud ugrani, ha a végén az erőlködésnél a fogaskerék eltávolodik a másiktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május14, 2015 Megoszt Elküldve Május14, 2015 Gyári, de a nagy fogas tárcsát amit forgat azon nem látszik ,hogy lekapott volna valamit róla, szóval nem tudom mi van vele. Hát én a helyedben megnézném levett ajtókárpittal, nem szabadna annak ugrálnia, ha minden rendesen a helyén vala. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Május14, 2015 Megoszt Elküldve Május14, 2015 Levettem már meg átzsíroztam is, de semmi. Olyan mintha felső holtponton nem akarna megállni hanem nyomná neki tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május14, 2015 Megoszt Elküldve Május14, 2015 Levettem már meg átzsíroztam is, de semmi. Olyan mintha felső holtponton nem akarna megállni hanem nyomná neki tovább. Automata? Van fekete doboz a motoron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Milyen az automata ? :D Nem láttam fekete dobozt de annyira azért nem láttam be ,hogy biztosra mondjam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Milyen az automata ? :D Nem láttam fekete dobozt de annyira azért nem láttam be ,hogy biztosra mondjam. hát az ami fehúzza magát magátol ha nyomod hosszan Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Milyen az automata ? :D Nem láttam fekete dobozt de annyira azért nem láttam be ,hogy biztosra mondjam. hát az ami fehúzza magát magátol ha nyomod hosszan Ott a fekete doboz, nekem csak a vezető oldalon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Nem húzza fel magát, csak míg nyomom addig megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Négy elektromos ablak, elektromos tükör az autóba szerelve, műxik minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Négy elektromos ablak, elektromos tükör az autóba szerelve, műxik minden. Bontottál kábelezést, vagy te csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Megvettem az ablakemelőkkell együtt, majd abból kibontottam, ami kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Megvettem az ablakemelőkkell együtt, majd abból kibontottam, ami kellett. Ééértem, komfortosak az emelők? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts