Laci4 Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 dióda az meg mi?? johogy tettem kell a pedálosra villanó féklámpa még ködbe is:) gabival beszéltem és még ő mutatta neki milyen és megtetszett Na most ezt mégegyszer és bővebben, mert én nagyon nem értem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június13, 2007 Megoszt Elküldve Június13, 2007 Nem vagy egyedül. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Kb azt akarta mondani, hogy igen, tett diódát is, az én javallatomat követve. :rolleyes: Jah, és hogy az én ótómón látta megoldást <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Gyújtó kábelbe van olyan mi utángyártott és jó? Felhivtam e helyi opelt, és azt mondta hogy 2 éve nem adtak el eredeti gyújtókábelt, mert baromi drága. Mennyi az a baromi drága mert a kedves boltos nem tudta megmondani :rolleyes: C16SE Motor. És ha van olyan ugy. ami jó melyik az és az mennyibe kerül? Üdv Utángyártottakat ajánlottak 5.000-15000 Ftig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Gyújtó kábelbe van olyan mi utángyártott és jó? Felhivtam e helyi opelt, és azt mondta hogy 2 éve nem adtak el eredeti gyújtókábelt, mert baromi drága. Mennyi az a baromi drága mert a kedves boltos nem tudta megmondani <_< C16SE Motor. És ha van olyan ugy. ami jó melyik az és az mennyibe kerül? Üdv Utángyártottakat ajánlottak 5.000-15000 Ftig C20XE-re a gyári 60 körül van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Hirtelen felindulásból megnézve olyan 20 körülre saccolom a gyárit. Ha u.gy. mellett döntesz, mindenképp a felső árkategóriásat... mert asszem itt az lesz a jobbik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Én még nem hallottam jó ugy kábelről. A gyári szett pl az ecotec motorokra asszem 22-23 körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Én még nem hallottam jó ugy kábelről. A gyári szett pl az ecotec motorokra asszem 22-23 körül van. Ebben az esetben én is mindenképpen a gyárit javasolnám. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 csergő... 19482-t hoz most rá... a gyárira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 csergő... 19482-t hoz most rá... a gyárira. Érdemes utánagondolni, hogy ilyen "apró" tételen az éves klubtagság több mint fele vissza is jött a kedvezménnyel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 csergő... 19482-t hoz most rá... a gyárira. Ez teljesen jó ár, nekem a Viktor a LET, XE gyárira mondta azt a "kissé" barátságtalan összeget. Egyéként teljesen jogos Tápiószecső észrevétele, két ilyen volumenű vásárlás és vissza is jött az éves klubtagsági ára. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Na most ezt mégegyszer és bővebben, mert én nagyon nem értem :rolleyes: igen persze hogy tettem, mert nem akarom a ködlámpával együtt a féklámpát is üzemeltetni, csak fordítva ha nyomom a féket akkor világit a ködlámpa is, csak kicsit megbonyolitottam a köddel meg a pedálfékkel:D sorry de szoktam ieneket:<_< szokjátok meg:P a többit meg gabi is elmondta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 jó drága az a pár darab derót:D tegnapelőtt egy suzukinak annyira össze volt sülve, hogy kitépődött a a vezetékről a fémérintkező még jo hogy megtudtuk csinálni akkor:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Érdemes utánagondolni, hogy ilyen "apró" tételen az éves klubtagság több mint fele vissza is jött a kedvezménnyel. :rolleyes: Ha hozzászámolom a postai utánvétet akkor már nem biztos :D MErt Pest picit messze van. <_< Elrontottam az idézést. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Ha meg úgy közelítem meg, akkor a klubos kedvezmény pont kiadja a postaköltséget, nagyobb tétel esetén meg még meg is térül. C20XE(60e Ft) esetén az utóbbi teljesen igazzá válik. No de nem kell feltétlen Csergőbe rohanni, hisz van az EDC-nek köszönhetően a UNIX-nál is 10%. no de ez itt már lassan off. Szóval mindenki maga döntse el. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Ha meg úgy közelítem meg, akkor a klubos kedvezmény pont kiadja a postaköltséget, nagyobb tétel esetén meg még meg is térül. C20XE(60e Ft) esetén az utóbbi teljesen igazzá válik. No de nem kell feltétlen Csergőbe rohanni, hisz van az EDC-nek köszönhetően a UNIX-nál is 10%. no de ez itt már lassan off. Szóval mindenki maga döntse el. :rolleyes: Khmm,nem bántásból mondom,de EDC nélkül is kap a KOMA kedvezményt és nem 10%-ot. Egyébként Losi 20NE-jére u.gy. kábel került fel,kb10E volt aszem,semmi baja eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Khmm,nem bántásból mondom,de EDC nélkül is kap a KOMA kedvezményt és nem 10%-ot. Egyébként Losi 20NE-jére u.gy. kábel került fel,kb10E volt aszem,semmi baja eddig. J0hnny. Te is tudod, hogy nálatok az minek köszönhető. Nálunk, és még sok más helyen olyan nincs. kápís bdrada? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 J0hnny. Te is tudod, hogy nálatok az minek köszönhető. Nálunk, és még sok más helyen olyan nincs. kápís bdrada? Minek köszönhető világosíts már fel? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 J0hnny. Te is tudod, hogy nálatok az minek köszönhető. Nálunk, és még sok más helyen olyan nincs. kápís bdrada? Hawercsótányság Rlz! Karlókappa és hasonlók pl......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2007 Megoszt Elküldve Június14, 2007 Hawercsótányság Rlz! Karlókappa és hasonlók pl......... :D ;) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Létezik, hogy egy légtömegmérő csak ugy megjavul? Pl kokszos volt vagy mittudomén. Sógornak kicserélték, mert tényleg el volt romolva, betették az utánagyártottat... na persze két hónap mulva az is elromlott. Visszatették a régit, és láss csodát, két hete semmi baja. X18XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 El tud koszolódni. A légszűrő gyári, nem valami direktszűrője van? Tiszta a levegőrendszer, szűrőt cseréli rendszeresen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 és az a légtömegmérő hiba tényleg ugy jelentkezik hogy egyenetlenalapjáratés gyenge motor??? meg hun van az benne hogy célszerű pucolni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hát szerintem nem volt légszürő túl gyakran cserélve, meg belül elég kokszos-poros is volt..... akkor ezek szerint az lehetett a baj oka - milyen jó, hogy nem dobta el, most van amivel járni. Amugy tényleg a rossz alapjárat meg egyenlőtlen motorviselkedés volt a szimptóma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 és hol lehet azt megleni illetve 1.4 8szelepesekbe is van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts