wookie Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Szivargyújtóra: Én mikor mentem a bontóba aljzatért, 10ből 8 hótt rozsdás volt belül. Meg kéne nézni, hogy minden oké e. Amúgy a vectráé is jó, és könnyebb kiszedni, mert ki lehet húzni az egész cuccot amiben benne van, nem kell olyan sokat bontani mint astránál. Ráadásul a gyári szétszedhető, tehát meg lehet pucolni. Az astráé fixen szegecselt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Szivargyújtóra: Én mikor mentem a bontóba aljzatért, 10ből 8 hótt rozsdás volt belül. Meg kéne nézni, hogy minden oké e. Amúgy a vectráé is jó, és könnyebb kiszedni, mert ki lehet húzni az egész cuccot amiben benne van, nem kell olyan sokat bontani mint astránál. Ráadásul a gyári szétszedhető, tehát meg lehet pucolni. Az astráé fixen szegecselt. Az-az most ledezem be. :P másodszor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve Október31, 2014 Megoszt Elküldve Október31, 2014 megnéztem a csatlakozóját. rá van még kötve 1-1 ledsor a lábtérvilágításhoz. lehetséges, hogy az a baj? mit lehet tenni hogy megszűnjön a probléma úgy hogy a lábtérvilágítást ne kelljen átkötni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve Október31, 2014 Megoszt Elküldve Október31, 2014 Nincs mit. megnéztem a csatit, és rá van még kötve 1-1 lábtérvilágítás. lehetséges hogy az a baj? mit lehet tenni? úgy kéne megoldani, hogy ne kelljen átkötnöm a lábtérvilágítást. amúgy bontóba csak boxszal együtt adják a szivargyújtót, mert bele van műanyagozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2014 Megoszt Elküldve Október31, 2014 megnéztem a csatit, és rá van még kötve 1-1 lábtérvilágítás. lehetséges hogy az a baj? mit lehet tenni? úgy kéne megoldani, hogy ne kelljen átkötnöm a lábtérvilágítást. amúgy bontóba csak boxszal együtt adják a szivargyújtót, mert bele van műanyagozva. El kell hogy bírja a ledeket, egy szivargyujtónak sokka magyobb a fogyasztása mint pár lednek, kivéve ha ott valami részleges zárlat van. Ideiglenesen kösd le, ha megjavul akkor a ledezést kell átnézni. Nincs bele műanyagozva pont a napokban szedtem ki egyet. ha nem találsz dobj privátban egy postacímet, küldök egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuccer Elküldve Október31, 2014 Megoszt Elküldve Október31, 2014 Én egy made in e-bay zárvezérlőt szereltem be a bedöglött régi helyére, és ennyire nem volt sima ügy. Mivel a gyári kapcsolásban benne van az is, hogy a zárak követik a vezető oldali zárat. Alapból minden zármotorom vagy haldoklott, vagy halott volt, a vezetékezést az alőző tulaj széthackelte, ezért a huzalozásban az átalakítások nem okoztak akkora lelki törést. Szóval meg lehet csinálni, de az eredeti gyári állapot rovására. Ha csak nem pont olyan a vezérlőd, mint a gyári volt. Hát igen sajna "barmolni" kellesz, de csak annyit hogy a vezérlő szálakra párhuzamosan rákötöm. Mivel ez kifejezetten gyári nem távos központi zárakhoz való így marad minden az eredeti felállásban, csak a zárban lévő mikrokapcsolót fogom a vevőegység reléjével párhuzamosan kötni. Itt van a vezérlő ha érdekel, persze ez is made in Ebay :D http://www.ebay.com/itm/291116793268?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Sziasztok! Szerelt már valaki az F Astra műszerfalba 2 DIN-es magasságú rádiót? Be lehet azt oda applikálni és hogyan néz ki? Nagyon béna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Mindent lehet, csak megfelelő pénz, idő, türelem, és ügyesség kérdése. De minek neked két din-es rádió? Vagy ez valami ilyen nagy kijelzős téma? Bár ezek szerintem meglehetősen idegen dolgok egy ilyen korú autóban, de ugye ízlésről nem vitatkozunk. De egy példa: Ez meg igaz g astra, de : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Az történt, hogy ma reggel bámészkodtam az eBay-en és vettem egy frankó kis cuccot! Minden benne van, mi szem-szájnak ingere: 7"-os tapis kijelző 800x480-as felbontással, motoros tolattyúval, :) RDS Rádió, AM/FM sávval, DVD lejátszó, minden formátumhoz, de játszik SD kártyáról is, DVB-T digitális TV tuner, GPS Sirf IV vevő és Windows CE 6.0 a navigációhoz, (iGO kompatibilis!) Külső antenna van hozzá. BT a telefon kihangosítóhoz és BT a sztereó füleshez, AV bemenet a tolatókamerához, 4x45 Watt + Bass kimenet És nem fogjátok elhinni az árát!!! 5000Ft! Igen jól látjátok, nem tévesztettem el a 0-ák számát! Szerintem elqrta az árus! Úgy vélem, hogy eredetileg licitálásra akarta tenni, de rosszul állította be a dolgokat és sima vásárlással meg tudtam venni PayPal-al! A levonás megtörtént, a haverjaim szerint ezen az áron kell, hogy leszállítsa ha nem akar gondot magának! Teljesen biztos majd akkor lesz, ha meg is jön! Szurkoljatok nekem! Ja és autóm meg csak ilyen fapados van, sajnos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Szólok, vélemény, szerintem. Mondjuk ha nem az van, hogy viszed a kölköket, és ők hadd szórakozzanak utazás közben, akkor a dvd lejátszás felesleges egy autóba, mert vezetés közben az utat kell(ene) figyelni. (egyébként a legtöbb ilyen cuccban gyárilag be van kötve a kézifék,és csak behúzott kézifékkel ad képet) A másik, hogy a tapipados kezelőfelület a legrosszabb megoldás egy autóban, mert nincs az, hogy csak odanyúlsz, érzed a gombot, és megcsinálod az adott funkciót, le se kell venned a szemed az útról, hanem oda kell nézned. Ezt én magam tapasztalom, hogy mióta van "okos"telefonom is, és arról megy a zene, (mert ezen 3.5-ös jack van, a gombos telómon meg 2.5 és már a 10. átalakító adja fel) azóta rohadt idegesítő, hogy ha csak tovább akarom léptetni is a számot, akkor is le kell vennem a szemem az útról, és ez rohadtul veszélyes. De persze ennyi pénzért meg én se hagytam volna ott, mert a többi tudása meg bőven jó és kihasználható. A BT egy nagyon jó cucc, nekem jelenleg ez az aux bemenettel van megoldva, de mennyivel coolabb már hogy ha nem kell kábelezgetni. :) Na meg a teljesítménye is már bőven jó kategória, és a gps sem hátrány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Szólok, vélemény, szerintem. Mondjuk ha nem az van, hogy viszed a kölköket, és ők hadd szórakozzanak utazás közben, akkor a dvd lejátszás felesleges egy autóba, mert vezetés közben az utat kell(ene) figyelni. (egyébként a legtöbb ilyen cuccban gyárilag be van kötve a kézifék,és csak behúzott kézifékkel ad képet) A másik, hogy a tapipados kezelőfelület a legrosszabb megoldás egy autóban, mert nincs az, hogy csak odanyúlsz, érzed a gombot, és megcsinálod az adott funkciót, le se kell venned a szemed az útról, hanem oda kell nézned. Ezt én magam tapasztalom, hogy mióta van "okos"telefonom is, és arról megy a zene, (mert ezen 3.5-ös jack van, a gombos telómon meg 2.5 és már a 10. átalakító adja fel) azóta rohadt idegesítő, hogy ha csak tovább akarom léptetni is a számot, akkor is le kell vennem a szemem az útról, és ez rohadtul veszélyes. De persze ennyi pénzért meg én se hagytam volna ott, mert a többi tudása meg bőven jó és kihasználható. A BT egy nagyon jó cucc, nekem jelenleg ez az aux bemenettel van megoldva, de mennyivel coolabb már hogy ha nem kell kábelezgetni. :) Na meg a teljesítménye is már bőven jó kategória, és a gps sem hátrány. Nekem ezért van beállítva az okostelómon, hogy kikapcsolt képernyővel, lejátszás közben a hangerőgombokkal tudok léptetni dalt. Rövidekkel hangerő, hosszú nyomással előre vagy hátra a +/- gombokkal. Bár nekem még gesztusok is be vannak lőve, tehát csak felébresztem a telót és a kijelzőn jobbra húzom az ujjam, odanézés nélkül és dalt vált visszafele, balra húzásnál meg előre... Lejátszó és telefon kérdése az egész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Nekem ezért van beállítva az okostelómon, hogy kikapcsolt képernyővel, lejátszás közben a hangerőgombokkal tudok léptetni dalt. Rövidekkel hangerő, hosszú nyomással előre vagy hátra a +/- gombokkal. Bár nekem még gesztusok is be vannak lőve, tehát csak felébresztem a telót és a kijelzőn jobbra húzom az ujjam, odanézés nélkül és dalt vált visszafele, balra húzásnál meg előre... Lejátszó és telefon kérdése az egész. :) És milyen teló tudja ezt? Mondjuk a kérdés irreleváns, nemsokára úgyis megveszem az új nokiámat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Nekem ezért van beállítva az okostelómon, hogy kikapcsolt képernyővel, lejátszás közben a hangerőgombokkal tudok léptetni dalt. Rövidekkel hangerő, hosszú nyomással előre vagy hátra a +/- gombokkal. Bár nekem még gesztusok is be vannak lőve, tehát csak felébresztem a telót és a kijelzőn jobbra húzom az ujjam, odanézés nélkül és dalt vált visszafele, balra húzásnál meg előre... Lejátszó és telefon kérdése az egész. :) Én meg a (Vektrából átszerelt) bőrkormány gombjairól vezérlem az Androidos tyelefonom :smartass: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November1, 2014 Megoszt Elküldve November1, 2014 Én meg a (Vektrából átszerelt) bőrkormány gombjairól vezérlem az Androidos tyelefonom :smartass: :blink: Ez a dolog érdekel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csataigabi Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Sziasztok! Új felhasználóként nem biztos hogy a legjobb helyen teszem fel a kérdést, de bízom benne hogy tud valaki segíteni. Gond van a ködlámpakapcsolómmal, cserélném, de a tartópaneljét 3 csavar kiműtése után is fogja valami a világításkapcsoló alatti sarokban. Mit kéne még kiszednem h. kijöjjön a burkolat és hozzáférjek a kapcsolóhoz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Sziasztok! Új felhasználóként nem biztos hogy a legjobb helyen teszem fel a kérdést, de bízom benne hogy tud valaki segíteni. Gond van a ködlámpakapcsolómmal, cserélném, de a tartópaneljét 3 csavar kiműtése után is fogja valami a világításkapcsoló alatti sarokban. Mit kéne még kiszednem h. kijöjjön a burkolat és hozzáférjek a kapcsolóhoz?? A ködlámpakapcsolót ki lehet szedni mindenféle bontás nélkül. Vékony lemezzel óvatosan benyúlsz és kifeszíted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 El kell hogy bírja a ledeket, egy szivargyujtónak sokka magyobb a fogyasztása mint pár lednek, kivéve ha ott valami részleges zárlat van. Ideiglenesen kösd le, ha megjavul akkor a ledezést kell átnézni. Nincs bele műanyagozva pont a napokban szedtem ki egyet. ha nem találsz dobj privátban egy postacímet, küldök egyet. Na találtam még valamit. úgy tűnik az eleltromos ablakemelő kapcsolója is a szivargyújtóra van kötve. valszeg ezért megy az ablak csak gyújtásról. lehúztam a kapcsolót, de még így is ugyanazt produkálja, azaz melegen dobja ki a szivargyújtót, nem pedig izzó állapotban. mekkora biztosítékot javasolsz így a szivargyújtóhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Az ablak mindenképpen csak gyújtásnál működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Na találtam még valamit. úgy tűnik az eleltromos ablakemelő kapcsolója is a szivargyújtóra van kötve. valszeg ezért megy az ablak csak gyújtásról. lehúztam a kapcsolót, de még így is ugyanazt produkálja, azaz melegen dobja ki a szivargyújtót, nem pedig izzó állapotban. mekkora biztosítékot javasolsz így a szivargyújtóhoz? Alapból csak gyujtásról megy az ablakemelő, már csak ezért is mert ledek vannak a kapcsolókban, és az mindíg világítana ha állandó tápon lenne. Nem szabad nagyobb biztit beletenni mint amelyen belevaló ( a bizti körüli színes keret adja milyen kell oda) meg szerintem azért sincs értelme, mert ha egy biztin van is, ha nem működik az ablakemelő nem fogyaszt áramot. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Alapból csak gyujtásról megy az ablakemelő, már csak ezért is mert ledek vannak a kapcsolókban, és az mindíg világítana ha állandó tápon lenne. Nem szabad nagyobb biztit beletenni mint amelyen belevaló ( a bizti körüli színes keret adja milyen kell oda) meg szerintem azért sincs értelme, mert ha egy biztin van is, ha nem működik az ablakemelő nem fogyaszt áramot. Akkor szerinted se az a gond, hogy rá van kötve a kapcsoló. Akkor viszont a szivargyújtóval lesz a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Akkor szerinted se az a gond, hogy rá van kötve a kapcsoló. Akkor viszont a szivargyújtóval lesz a gond. Lehet lelazult róla a csati , vagy bezöldült és nem ad akkora tápot . Gyujtáson 12Volnak járó motorál 14-körül illik lennie. Vagy a belső fele oxidos és amit bedugsz az nem érintkezik rendesen, vagy inkább talán a közepe allul. Ott egy réz érintkező van ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Lehet lelazult róla a csati , vagy bezöldült és nem ad akkora tápot . Gyujtáson 12Volnak járó motorál 14-körül illik lennie. Vagy a belső fele oxidos és amit bedugsz az nem érintkezik rendesen, vagy inkább talán a közepe allul. Ott egy réz érintkező van ha jól tudom. Múltkor befeküdtem a lábtéhez és játszottam a csatival, nem volt laza, sőt. Szóval az nem lehet gond. A szinét viszont nem láttam, a következő alkalommal már kiszedem a boxot és megnézem, illetve akkor már az aljzatot is kiszedem vhogy. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Múltkor befeküdtem a lábtéhez és játszottam a csatival, nem volt laza, sőt. Szóval az nem lehet gond. A szinét viszont nem láttam, a következő alkalommal már kiszedem a boxot és megnézem, illetve akkor már az aljzatot is kiszedem vhogy. köszi Először a fém belső részt kell kitolni, látni fogod azt a két fület amit be kell nyomni, aztán már kifordul a műanyag is az izzótartóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
habmalac Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 (edited) Üdv! Remélem elég elektromos a téma: egy 2000es f sedanba gondoltam ki egy fordszámmérös müszeregységet. Volt akinek már sikerült ilyen mütét? Min kell változtatni, hogy úgy müködjön mint a gyári? Vagy túl nagy falat? Módosítva November2, 2014 : habmalac Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2014 Megoszt Elküldve November2, 2014 Üdv! Remélem elég elektromos a téma: egy 2000es f sedanba gondoltam ki egy fordszámmérös müszeregységet. Volt akinek már sikerült ilyen mütét? Min kell változtatni, hogy úgy müködjön mint a gyári? Vagy túl nagy falat? Kiveszed a régit berakod az újat, ha ebben a csatiban ott van a jelzett pin, akor semmit nem kell csinálnod, ha nincs ott akkor be kell húzni egy vezetéket az anyósoldali lábtérben található csatiból zöld színű ha jól emlékszem. Az órák W-száma egyezzen meg. 1111 pölö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts