Gergőőő Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Leszedtem a komplett gyujtáselosztót mert cserés a fedél és a rotor. Viszont sztem jobban szét kellene szednem mert baromi sokat lötyög a tengelye. A kérdés: Hogyan kell kiimádkozni a belső feléről azt a csapot ami a tengelyen megy keresztül és tartja azt a barna müanyagot amin keresztül kapja a hajtást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Leszedtem a komplett gyujtáselosztót mert cserés a fedél és a rotor. Viszont sztem jobban szét kellene szednem mert baromi sokat lötyög a tengelye. A kérdés: Hogyan kell kiimádkozni a belső feléről azt a csapot ami a tengelyen megy keresztül és tartja azt a barna müanyagot amin keresztül kapja a hajtást? Ha jól emlékszem csak simán kiütöttem oldalra úgy feltámasztva hogy ne terheljem nagyon a tengelyt és ne sérüljön a bakelit sem. Nem találom a képet róla.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Nagy nehezen kiszenvedtem de brutàlisan szorult a lyukban a stift. Szépen megpucoltam mindent, de a tengely van úgy kikopva h lötyög... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Nagy nehezen kiszenvedtem de brutàlisan szorult a lyukban a stift. Szépen megpucoltam mindent, de a tengely van úgy kikopva h lötyög... Akkor csere, mondjuk bontottra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Nem szeretem a bontott cuccokat, inkább kihasználom a bárdis kedvezményem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Nem szeretem a bontott cuccokat, inkább kihasználom a bárdis kedvezményem. :D Van náluk ilyen alu ház? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 (edited) Lehet elnéztem h nem a bárdi volt de 15 körül láttam vhol... Kovácsautó https://alkatreszek.hu/termek_oldal/hu/?cikkkod=1291100100%7CK Módosítva Október22, 2014 : Gergőőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Lehet elnéztem h nem a bárdi volt de 15 körül láttam vhol... Kovácsautó https://alkatreszek.hu/termek_oldal/hu/?cikkkod=1291100100%7CK Egész jó ár, ha bent van a Hall-jeladó , rotor, elsoztófedél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alíz Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Fordulatszamerő Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Fordulatszamerő Van csak rossz, vagy nincs és most szeretnél? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Fordulatszamerő Értem, szerintem jó lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 Értem, szerintem jó lesz. :D De a W-számra figyelni kell. Meg hogy meddíg van skálázva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október25, 2014 Megoszt Elküldve Október25, 2014 De a W-számra figyelni kell. Meg hogy meddíg van skálázva. :D csak viczeltem, nem igazán tudtam mit ezzel a hozzászolással..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 csak viczeltem, nem igazán tudtam mit ezzel a hozzászolással..... Két variáció van, vagy van neki de nem jó, vagy most akar... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Két variáció van, vagy van neki de nem jó, vagy most akar... :D Vagy ez a beceneve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Vagy ez a beceneve. :) Mondjuk ez is lehet... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
djtoma Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 (edited) Sziasztok.Opel Astra f (ferdehátú) nem classic!! 1.6 benzin 1998 évjárat.Érdeklődnék hogy hátra a hangszórókhoz hol megy a vezeték mert nincs meg a hangszórónak a vezeték kivezetése és szeretném megkeresni hogy hol fut a vezeték. Módosítva Október26, 2014 : djtoma Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Sziasztok.Opel Astra 1.6 benzin 1998 évjárat.Érdeklődnék hogy hátra a hangszórókhoz hol megy a vezeték mert nincs meg a hangszórónak a vezeték kivezetése és szeretném megkeresni hogy hol fut a vezeték. Felépítménnyel többre jutnánk. De amúgy bal oldalt megy végig hátulra, kb a bal hátsó lámpáig (Caravannál konkrétan odáig) egy csatlakozóba és ebből a csatlakozóból oszlik tovább szét a két hangszóró 2-2 vezetéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 98-as az már nem a classic? Azokból meg kispórolták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjohnny23 Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Sziasztok! Mikor felkapcsolom a világítást egy idő után büdös éget műanyag szagot érzek az utas térben. Szétszedtem a világítás kapcsot, és rájöttem a pozitív vezeték forrósodik de baromira természetesen csak terhelés alatt. Hogyan tudom ellenőrizni orvosolni a probléma gyökerét mielött teljesen szétég a vezeték? Már két világítás kapcsolóm szétégett. Válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Sziasztok! Mikor felkapcsolom a világítást egy idő után büdös éget műanyag szagot érzek az utas térben. Szétszedtem a világítás kapcsot, és rájöttem a pozitív vezeték forrósodik de baromira természetesen csak terhelés alatt. Hogyan tudom ellenőrizni orvosolni a probléma gyökerét mielött teljesen szétég a vezeték? Már két világítás kapcsolóm szétégett. Válaszokat előre is köszönöm. 2? az szép. Eredeti lámpid vannak vagy van vmi egyedi megoldás? esetleg ködfény vagy xenon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Illetve 55/60-as izzók vannak-e egyáltalán :huh: 2? az szép. Eredeti lámpid vannak vagy van vmi egyedi megoldás? esetleg ködfény vagy xenon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjohnny23 Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 2? az szép. Eredeti lámpid vannak vagy van vmi egyedi megoldás? esetleg ködfény vagy xenon? Igen van utólag beszerelt ködlámpám.....de nem is használom ,és az a külön ködlámpa kapcsolóval üzemel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjohnny23 Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Illetve 55/60-as izzók vannak-e egyáltalán :huh: Igen azok vannak benne ,már meg néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Igen van utólag beszerelt ködlámpám.....de nem is használom ,és az a külön ködlámpa kapcsolóval üzemel. mivel általában nem szokott szét égni a kapcsoló, én meg nézegetném annak a ködlámpának a bekötését 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts