zotya975 Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 Ellenállat. Az milyen? Szembe fut egy orsozlán? :D Nekem meg túl halvány a sima mezei piros led, kéne kezdeni vele valamit.
Laliiii Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 Akkor nekem halványító ellenállat neked meg erősítő ellenállat kell. :)
stirlitz Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 Jégfehér ledes már / lesz minden az Astrában, műszeregység is. Engem nem, de asszonyt zavarja a fényerő, s ugye a gyárival elég kevés amit lehet halványítani. Hogyan lehet megoldani, hogy még jobban tudja halványítani? Mit kell csinálni a gyári lámpakapcsolóban? Köszi. a gyári szabályzóval sorba tegyél ellenállás, hogy mekkora kell az ugye függ hogy hány LED van, meg az eredeti szabályzó ellenállásától Az milyen? Szembe fut egy orsozlán? :D Nekem meg túl halvány a sima mezei piros led, kéne kezdeni vele valamit. Ugye LED-et áramgenerátorral lenne ildomos hajtani. Hány LEDed van és hogy van kötve? Mondjuk vmi ilyennel: http://www.ebay.com/itm/4-6-1W-LED-Drive-Power-LED-Constant-Current-Built-in-Power-Supply-12V-HFUS-/171017347882 Ez még jobb: http://www.ebay.com/itm/S1-E-LM2596S-DC-DC-Constant-Current-and-Voltage-Adjustable-Module-LED-Driver-/271525227936 Ezen minden szútyok állítható (kimenti: U,I)
wookie Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 Sziasztok! Azt tudja e valaki, hogy az útjeladó kimenetén (műszeregység nagy csatin 3-as pont, kék piros vezeték) milyen jelet kellene mérnem? Feszt, mekkorát, vagy ellenállást, vagy mit? Van egy VDO Dayton cd3300-as fejegységem, ami tudja a sebfüggő hangerőszabályzást, és nekem ez a vezeték benne is van gyárilag a kötegben, kimértem, nem is szakadt, de mégsem tudom bekalibrálni a rádiót, mert nem érzékel jelet.
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 a gyári szabályzóval sorba tegyél ellenállás, hogy mekkora kell az ugye függ hogy hány LED van, meg az eredeti szabályzó ellenállásától Ugye LED-et áramgenerátorral lenne ildomos hajtani. Hány LEDed van és hogy van kötve? Mondjuk vmi ilyennel: http://www.ebay.com/itm/4-6-1W-LED-Drive-Power-LED-Constant-Current-Built-in-Power-Supply-12V-HFUS-/171017347882 Ez még jobb: http://www.ebay.com/itm/S1-E-LM2596S-DC-DC-Constant-Current-and-Voltage-Adjustable-Module-LED-Driver-/271525227936 Ezen minden szútyok állítható (kimenti: U,I) 4 darab led van csak a gyári izzóhelyen és ha jól emlékszem 750ohmos ellenállás van mellettük.
bull Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 Üdvözlök mindenkit! Egy kérdésem lenne : Az mitől van hogy , menet közben nagyon - nagyon halványan ,de világít a műszerfalon a töltésjelző lámpa , ha a fütőventilátort kapcsolom minél feljebb akkor egyre jobban ,és ha az ablakfűtést is rákapcsolom , akkor még erősebben világit , ( nappal nem venni észre csak sötétben ) ! Az akksi egy éves, töltés van rendesen (kimértük) , öninditó is jó! A múltkor kipróbáltam hogy ráindítottam a járó motorra , akkor elaludt , egy ídőre aztán megint elkezdett nagyon haloványan világítani ! Mi lehet a baj??? az autó egy 94-es Astra 1.7d
janoo16 Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 Sziasztok! Azt tudja e valaki, hogy az útjeladó kimenetén (műszeregység nagy csatin 3-as pont, kék piros vezeték) milyen jelet kellene mérnem? Feszt, mekkorát, vagy ellenállást, vagy mit? Van egy VDO Dayton cd3300-as fejegységem, ami tudja a sebfüggő hangerőszabályzást, és nekem ez a vezeték benne is van gyárilag a kötegben, kimértem, nem is szakadt, de mégsem tudom bekalibrálni a rádiót, mert nem érzékel jelet. Max oszciloszkóppal tudod megmérni, x impulzus/másodpercz... Ezt a Dayton-t, nem ismerem, a "gyári" fejegységen az off/3 fokozatot lehet csak állítani, hogy mennyire legyen sebesség-érzékeny.
wookie Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 Max oszciloszkóppal tudod megmérni, x impulzus/másodpercz... Ezt a Dayton-t, nem ismerem, a "gyári" fejegységen az off/3 fokozatot lehet csak állítani, hogy mennyire legyen sebesség-érzékeny. A vdo csinálta a gyári philips fejeket is, ezek kb az egyetlen olyan aftermarket fejek, amik ugyanazt tudják mint a gyáriak. Ennél is úgy van, off 1-2-3-4. De csak akkor jön elő, ha be van kalibrálva a sebesség, amit 50-nél hosszan nyomvatartott speed gombbal lehet megtenni. Na ott meg azt írja hogy no signal. Vagy not connected. Négyszögjelet kéne kapjak?
Bundee Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 Elvileg 0-5V négyszögjelnek kéne lennie. Amikor betettem a hőmérős órát megnéztem (mert valamiért annak is kell), de már nem emlékszem rá. A vdo csinálta a gyári philips fejeket is, ezek kb az egyetlen olyan aftermarket fejek, amik ugyanazt tudják mint a gyáriak. Ennél is úgy van, off 1-2-3-4. De csak akkor jön elő, ha be van kalibrálva a sebesség, amit 50-nél hosszan nyomvatartott speed gombbal lehet megtenni. Na ott meg azt írja hogy no signal. Vagy not connected. Négyszögjelet kéne kapjak? 1
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2014 Elküldve Augusztus16, 2014 Üdvözlök mindenkit! Egy kérdésem lenne : Az mitől van hogy , menet közben nagyon - nagyon halványan ,de világít a műszerfalon a töltésjelző lámpa , ha a fütőventilátort kapcsolom minél feljebb akkor egyre jobban ,és ha az ablakfűtést is rákapcsolom , akkor még erősebben világit , ( nappal nem venni észre csak sötétben ) ! Az akksi egy éves, töltés van rendesen (kimértük) , öninditó is jó! A múltkor kipróbáltam hogy ráindítottam a járó motorra , akkor elaludt , egy ídőre aztán megint elkezdett nagyon haloványan világítani ! Mi lehet a baj??? az autó egy 94-es Astra 1.7d Üdv, kezdetnek átnézheted az akku-generátor-test közötti kontaktokat, csavarkötéseket például. Nagy testcsavar a zárhídon, blokkon...stb...stb.
stirlitz Elküldve Augusztus16, 2014 Elküldve Augusztus16, 2014 Üdvözlök mindenkit! Egy kérdésem lenne : Az mitől van hogy , menet közben nagyon - nagyon halványan ,de világít a műszerfalon a töltésjelző lámpa , ha a fütőventilátort kapcsolom minél feljebb akkor egyre jobban ,és ha az ablakfűtést is rákapcsolom , akkor még erősebben világit , ( nappal nem venni észre csak sötétben ) ! Az akksi egy éves, töltés van rendesen (kimértük) , öninditó is jó! A múltkor kipróbáltam hogy ráindítottam a járó motorra , akkor elaludt , egy ídőre aztán megint elkezdett nagyon haloványan világítani ! Mi lehet a baj??? az autó egy 94-es Astra 1.7d töltésed van-é? sztem generátorod
bull Elküldve Augusztus16, 2014 Elküldve Augusztus16, 2014 töltésed van-é? sztem generátorod Van töltés! Ki lett mérve .
bull Elküldve Augusztus16, 2014 Elküldve Augusztus16, 2014 Üdv, kezdetnek átnézheted az akku-generátor-test közötti kontaktokat, csavarkötéseket például. Nagy testcsavar a zárhídon, blokkon...stb...stb. Át fogom ezeket nézni , úgy is szét van most bombázva ( műszakira megy) ! (remélem nem kötnek bele a nagy fékekbe ) Köszi a tippet !
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2014 Elküldve Augusztus16, 2014 Át fogom ezeket nézni , úgy is szét van most bombázva ( műszakira megy) ! (remélem nem kötnek bele a nagy fékekbe ) Köszi a tippet ! Nem kötnek bele, nem nézik mi van rajta csak rendesen fogjon.
forest601 Elküldve Augusztus16, 2014 Elküldve Augusztus16, 2014 Udv mindenkinek! Generator problemam lenne. Ott kezdodott minden hogy kezdett mar csapagyas lenni ma nekialltam kicsereltem mind a kettot. Osszeraktam szepen visszaraktam az autoba is DE itt kezdodik a problemam bekotottem mind a harom vezeteket a helyere inditanam az autot de nem indul el. Gyujtas van onindito teker hallani hogy a motor in indulna de mihelyst elemgedem a kulcsot megall. Mi lehet a problema ? Annyit eszrevettem hogy gyujtason a feszito csavarnal levo test kabel szikrazik kicsit.
forest601 Elküldve Augusztus16, 2014 Elküldve Augusztus16, 2014 Osszesem 3 vezetek megy ra egy pozitiv a generator hatulraja mellette egy vekony kek feher csikos vezetek ennek nemtudom mi a szerepe a 3 kabel pedig a feszito csavarjan van ez lesz a test ha ezt bekotom nem indul a kocsi es gyujtason hozzaerintve a generatorhoz szikrazik. Esetleg valahol a generatoron belol osszerhet valami es zarlat lehet ?
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2014 Elküldve Augusztus17, 2014 Osszesem 3 vezetek megy ra egy pozitiv a generator hatulraja mellette egy vekony kek feher csikos vezetek ennek nemtudom mi a szerepe a 3 kabel pedig a feszito csavarjan van ez lesz a test ha ezt bekotom nem indul a kocsi es gyujtason hozzaerintve a generatorhoz szikrazik. Esetleg valahol a generatoron belol osszerhet valami es zarlat lehet ? Ha jól tudom csúszógyűrűről "szedi " az áramot két bronzkefe. Lehet hogy tengelyig kopott már és ott zár össze, vagy a diódahídnál van zárlat. Szétt kell szedni hátha szemre is látszik a hiba oka.
stirlitz Elküldve Augusztus17, 2014 Elküldve Augusztus17, 2014 Osszesem 3 vezetek megy ra egy pozitiv a generator hatulraja mellette egy vekony kek feher csikos vezetek ennek nemtudom mi a szerepe a 3 kabel pedig a feszito csavarjan van ez lesz a test ha ezt bekotom nem indul a kocsi es gyujtason hozzaerintve a generatorhoz szikrazik. Esetleg valahol a generatoron belol osszerhet valami es zarlat lehet ? töltés visszajelzőre megy Jól rajtad Te össze azt a generátort? Milyen fajta? delco,bosch? Annak nem szabadna szikrázna gyújtáson, mérj rá feszmérővel ha van a házon feszkó, akkor vmit elkötöttél
Alexxebb Elküldve Augusztus17, 2014 Elküldve Augusztus17, 2014 Bocsi hogy beleszólok, pusztá kiváncsiságból érdekelne hogy angel eye-ért megbüntethet a rendőr? Olvasok neten mindenfélét, hogy ha van benne E jel akkor nem. De nemtudom mi az igaz. Én most rendeltem egy hátsó lámpát (nem ledeset),http://kepfeltoltes.hu/view/140809/Tec_www.kepfeltoltes.hu_.jpg azt mondja az eladó, hogy van benne E jel. E jel ide vagy oda, mivel nem gyári, ezért büntethet a rendőr?Az enyémbe is tuning lámpa van elől, én így vettem, a szerelő aki vizsgáztatta az autót ö is kételkedett hogy jó lesz, de a vizsgán a vizsgabiztos is azt mondta mivel benne van az E jelölés ezért a lámpa megfelel.
forest601 Elküldve Augusztus17, 2014 Elküldve Augusztus17, 2014 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huol van bekotve mind a 3 vezetek de kimertem a test es generátorhazat es 12 v van tehát akkor zarlatos valahol a generator ?
FPepe Elküldve Augusztus17, 2014 Elküldve Augusztus17, 2014 Át fogom ezeket nézni , úgy is szét van most bombázva ( műszakira megy) ! (remélem nem kötnek bele a nagy fékekbe ) Köszi a tippet ! Mérj feszültséget a generátor fém háza és a motorblokk között járó motornál és felkapcsolt világítással. Ha egy-két tized voltnál többet mérsz, a testkábelt szereld le, mindkét végét oxidmentesítve szereld vissza.
forest601 Elküldve Augusztus17, 2014 Elküldve Augusztus17, 2014 Egy laza ujraszetszed ujraosszerak utan...koszi mindenkinek a segitseget :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
stirlitz Elküldve Augusztus18, 2014 Elküldve Augusztus18, 2014 Egy laza ujraszetszed ujraosszerak utan...koszi mindenkinek a segitseget :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu nu akkor mégis rosszul raktad össze, kihagytál vmi szigetelő gyűrűt?
Recommended Posts