cserzsolt Elküldve Június16, 2014 Megoszt Elküldve Június16, 2014 Van,reggel nehezen indul, Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2014 Megoszt Elküldve Június16, 2014 Van,reggel nehezen indul, Hát ha egyvezetékes a szonda, azt még hidegen nem figyeli a motorvezérlő, ha fűtött akkor viszonylag hamar, de indításkor szerintem még azt sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserzsolt Elküldve Június16, 2014 Megoszt Elküldve Június16, 2014 Hát ha egyvezetékes a szonda, azt még hidegen nem figyeli a motorvezérlő, ha fűtött akkor viszonylag hamar, de indításkor szerintem még azt sem. Egy vezetékes,igazábol más tünet nincs.A hibajelző sem rögtön világít,megyek vele kb 3 kilométert és onnan kezdve világít csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya91 Elküldve Június16, 2014 Megoszt Elküldve Június16, 2014 Sziasztok! Ma hazafelé jövet észrevettem, hogy nem működik a tolatóradarom, nosza kiszálltam megnézni hogy mi lehet a baj, akkor látom hogy a tolatólámpa sem ég, de egyik sem, végül egy 20A-es biztosíték volt kiégve, amiről a szivargyújtó és a tolatólámpa megy. Hiba elhárítva! De mi lehetett az ok? Ma autó hifi kábeleket építettem be, de nem sértettem meg semmiféle vezetéket, vagy esetleg a bal hátsó indexem nem működött (kontakt) megmozgattam az érintkezőt és működött, akkor szállhatott el? Én nem hiszem, mert ahhoz hogy egy 20A-es biztosíték elolvadjon, ott azért kell szikrának lennie, mi lehetett a baj? Mi megy még erről a biztosítékról? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június16, 2014 Megoszt Elküldve Június16, 2014 én azt ajánlom, hogy ha FM traszmittert akarsz hajtani róla, akkor relézd nekem anélkül megy és csutka hangerőn(CR400) újraindul a transzmitter, mert leesik a fesz-t, azon a szálon (gondolom pár tizedet, de mindenesetre FM rebootol) a cápaantennában, meg az új ostorantennákban (pl ami a C corsán is van), aktív erősítő van, ott fent(!) az antenna végén és tápfeladós az antenna koax http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/kiegeszito_tartozek/opel_vw_stb_fakra_tapfelado_fantomtap_antennahoz_1917454262.html ha lent erősíted akkor már a koax csillapítása miatt, már nincs mit és sz@r se ér egy C corsás ostorantenna sztem jobb választás tetőre(meghát mégis Opel), igaz nem olyan menő, mit egy cápauszony Mit? Jajj, dehogy, isten ments. Gyári motoros antennám van. Akar a fene cápaantennát, nem is tetszik,meg isten ments hogy azért megfúrjam a tetőt. Természetesen az erősítőt én is rögtön az antenna után kötném. A transzmitter meg simán a szivargyújtóról megy, csupán régebben úgy jártam, hogy kazettás átalakító volt a magnóban, de a zene nem indult el, mert csak odébb álltam, de mivel nem szólt a zene, nem tűnt fel hogy megy a rádió, tehát kint az antenna, így aztán a bejáró mellett bokor szépen le is törte... :) Magyarul beteszek egy sima megszakító kapcsolót az antennához menő jelvezetékbe, és az antenna csak akkor jön ki mikor én akarom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Június16, 2014 Megoszt Elküldve Június16, 2014 (edited) Én sose piszkálom az antennát :D A cápa csak az erősítő miatt merült fel, mert az használhatatlan nélküle, míg ez így is inkább nyereséges mert tulajdonképpen egy GP. Mit? Jajj, dehogy, isten ments. Gyári motoros antennám van. Akar a fene cápaantennát, nem is tetszik,meg isten ments hogy azért megfúrjam a tetőt. Természetesen az erősítőt én is rögtön az antenna után kötném. A transzmitter meg simán a szivargyújtóról megy, csupán régebben úgy jártam, hogy kazettás átalakító volt a magnóban, de a zene nem indult el, mert csak odébb álltam, de mivel nem szólt a zene, nem tűnt fel hogy megy a rádió, tehát kint az antenna, így aztán a bejáró mellett bokor szépen le is törte... :) Magyarul beteszek egy sima megszakító kapcsolót az antennához menő jelvezetékbe, és az antenna csak akkor jön ki mikor én akarom. :) Módosítva Június16, 2014 : Bundee Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserzsolt Elküldve Június17, 2014 Megoszt Elküldve Június17, 2014 Hát ha egyvezetékes a szonda, azt még hidegen nem figyeli a motorvezérlő, ha fűtött akkor viszonylag hamar, de indításkor szerintem még azt sem. Valami érintkezés hiba lehet?Tegnap megmozgattam a csatlakozókat,azóta nem világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2014 Megoszt Elküldve Június17, 2014 Valami érintkezés hiba lehet?Tegnap megmozgattam a csatlakozókat,azóta nem világít. Simán lehet, nem ritkák a kontkahibák főleg idősebb autóknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Június17, 2014 Megoszt Elküldve Június17, 2014 Valami érintkezés hiba lehet?Tegnap megmozgattam a csatlakozókat,azóta nem világít. Azt olvastam ma az indexfórumon (http://forum.index.hu/Article/showArticle?go=39194073&t=9008022&token=85895fb85c6c26c74fb01d52c11c655d) hogy nem kap testet a szonda, ha rozsdás a szerkezet (pl. leömlőcsavarok), és hát olyankor se ad értékelhető jelet az ECU-nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forest601 Elküldve Június18, 2014 Megoszt Elküldve Június18, 2014 üdv. tudna nekem segíteni valaki ebben a sebesség jeladóban? az "opto kapu" elégett sajnos mivel tudnám pótolni? se tipus se semmi számot nem látok rajta. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Június18, 2014 Megoszt Elküldve Június18, 2014 Előbb-utóbb biztos akadna helyettesítő bele, de szerintem jobban jársz egy bontott darabbal. Különben hogy érted azt, hogy elégett? üdv. tudna nekem segíteni valaki ebben a sebesség jeladóban? az "opto kapu" elégett sajnos mivel tudnám pótolni? se tipus se semmi számot nem látok rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Június19, 2014 Megoszt Elküldve Június19, 2014 üdv. tudna nekem segíteni valaki ebben a sebesség jeladóban? az "opto kapu" elégett sajnos mivel tudnám pótolni? se tipus se semmi számot nem látok rajta. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Golyós egerekben volt még anno ehhez hasonló érzékelő. Érdemes utánanézni, hogy valakinél nincs-e régi típusú golyós egér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 http://img.jofogas.hu/images/Elado_Gyari_Opel_kozpontizar_vezerlo_egyseg_4676977552.jpg Egyik ismerősöm kérdezné, hogy ez a fajta vezérlő merre van a kocsiban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 http://img.jofogas.hu/images/Elado_Gyari_Opel_kozpontizar_vezerlo_egyseg_4676977552.jpg Egyik ismerősöm kérdezné, hogy ez a fajta vezérlő merre van a kocsiban ? Jobb oldali lábtér műanyagja mögött ahol az ECU van, az mögött és kicsit feljebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 És ha ott nem találjuk ? (Nekem ott volt, ez jól is rémlett, de itt nincs. 1,7D Caravan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 Akkor nincs, vagy nem gyári a központi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Érdekes dolog van...Pillangó helyzet pótméret (TPS szenzor). Élő adatból a következő látszik ha jár a motor: - Elkezdem nyomni a gázt 3%nál megáll, a feszültség érték valamit megy fel, de alig. Már eléri a 2000res fordulatot, de még mindig csak 5-6%ra van nyitva, majd 3000en tartva is csak 8-9%ra van nyitva opcom-ot nézve. Ha NEM JÁR a motor, csak gyújtáson van, akkor gyönyörűen változik a helyzet %os értéke, vele együtt párhuzamosan a feszültség is, s teljes nyitott állapotban meg van a 4,99 V. Mellettem egy ugyanilyen x16xel motorú astra, az tökéletesen működik. Vettem egy új Hella potit, de a helyzet változatlan. Három szál megy a csatijában, megnéztem az 5V megvan gyújtáson. Ötlet, hogy mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Érdekes dolog van...Pillangó helyzet pótméret (TPS szenzor). Élő adatból a következő látszik ha jár a motor: - Elkezdem nyomni a gázt 3%nál megáll, a feszültség érték valamit megy fel, de alig. Már eléri a 2000res fordulatot, de még mindig csak 5-6%ra van nyitva, majd 3000en tartva is csak 8-9%ra van nyitva opcom-ot nézve. Ha NEM JÁR a motor, csak gyújtáson van, akkor gyönyörűen változik a helyzet %os értéke, vele együtt párhuzamosan a feszültség is, s teljes nyitott állapotban meg van a 4,99 V. Mellettem egy ugyanilyen x16xel motorú astra, az tökéletesen működik. Vettem egy új Hella potit, de a helyzet változatlan. Három szál megy a csatijában, megnéztem az 5V megvan gyújtáson. Ötlet, hogy mi lehet a baj? Az élő adatot járó motornáé opcom-on nézted csak gyujtásnál meg multiméterrel mértél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Gyújtáson is opcomal néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Gyújtáson is opcomal néztem. Akkor a nem a poti rossz szerintem. A rajz alapján mindhárom szál egyből megy az ECU-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Szerintem se a poti a szar... De akkor mi lehet a baj? Én is most nézegetem a kapcsolási rajzot, de eléggé hülye vagyok hozzá... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 SImán mérd végig a kábeleket az ecuig, valszeg valamelyik összezár a másikkal, vagy letestel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Szerintem se a poti a szar... De akkor mi lehet a baj? Én is most nézegetem a kapcsolási rajzot, de eléggé hülye vagyok hozzá... :( Ha egyforma pdf-ünk van akkor a 269.oldalon van a P23-as poti egyből be van kötve az ECU-ba. (1-es kapcsolási rajzon van) Hát passzolom mi lehet a baj. Esetleg mozgasd a csatit mérés közben hátha csak kontaktos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Szerintem se a poti a szar... De akkor mi lehet a baj? Én is most nézegetem a kapcsolási rajzot, de eléggé hülye vagyok hozzá... :( az ECU is "terhelheti" annyira, hogy nem látsz fesz. változást mérni úgy mérd, hogy egyik felén 2 szálat rövidre zársz a másikon meg méred ohm mérővel méred, persze mind 2 végén vegyél le minden "fogyasztót" pár ohm-nak szabad csak lennie egyébként sztem ha "szárazon" az ECUnál jó értéket mérsz én megpróbálnék egy ECU cserét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 ECU csere már volt, semmi változás. Köszi. Három szál van. Akkor leveszem az akksi sarut, ecunál ki a csati majd két szálat összekötők és a másik végén mérjek ellenállást? Amúgy az értékek. Ma felrakom autodatát és megnézem MAP bar - V értékeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts