opel16v Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Remélem nem a fordszámmérős óra b@szta szét a generátorom! :wub: nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Remélem nem a fordszámmérős óra b@szta szét a generátorom! :wub: Nem, inkább az Időre gyanakszom :P Az enyémet is fel kell újítani lassan, olyan a hangja, mintha turbó lenne az autóban, fütyülnek a csapágyak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Bontottal is próbálkoztam,de Feri elhajtott a jó fenébe,hogy ne szívassam meg magam egy bontottal,inkább csináltassam meg rendesen a régit! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Remélem nem a fordszámmérős óra b@szta szét a generátorom! :wub:Na most hirtelen leizzadtam.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Na most hirtelen leizzadtam.. :P ??? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 ??? :wub: Én ajánlottam az órát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Tényleg Johnny, bedobtad már a csomitartóba amit nekem szántál? :wub: Lassan alkanyarodunk a témától, de azért kérdeznék még valamit: aki már műszakiztatott autót, mennyire nézik meg a kilométerórát, ill. a belső világításokat (középkonzol, műszerek háttérvilágítása)? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Tényleg Johnny, bedobtad már a csomitartóba amit nekem szántál? :wub: Lassan alkanyarodunk a témától, de azért kérdeznék még valamit: aki már műszakiztatott autót, mennyire nézik meg a kilométerórát, ill. a belső világításokat (középkonzol, műszerek háttérvilágítása)? :P Semennyire...Én vittem már KPM-es műszakira rossz katalizátorral autót..Azt sem mérik mindnél,csak típusból az elsőnél... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Azzal aztán tényleg nem törődnek, csak a sebességmérő működjön, aztán kész. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Tényleg Johnny, bedobtad már a csomitartóba amit nekem szántál? :wub: Jó,hogy szólsz,beteszem a csomitartóba!Remélem sok sörtől elfér még! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Na ma reggel nem tudtam már várni és 10 körül elmentem a generátorért.A szerelő az orrom előtt próbázta le,tökéletesen jó volt! 7200Ft-ot fizettem,segédiódasor és a feszszab cserére szorult! Haza hoztam,betettem szépen!Indít-----mér-----semmi töltés! :wub: :P :D Már éppen pakoltam össze a cuccot,hogy vissza viszem így ahogy van a szerelőhöz,amikor az udvarból kiállás után,az első nagyobb gázfröccsre meglódult a fordulatszámmérőm! :P Kiugrottam,multiméter rá és láss csodát tölt! 14,3V Minden indításkor,amíg a moci alapjáraton megy (kb 850rpm) addig nem tölt a generátor! Ahogy elindulok vele vagy megpörgettem a mocit (kb 1500rpm) azonnal elkezd tölteni és onanntól gyönyörű stabil feszt ad! Nem gerjedne a generátorom ilyen kicsi fordulaton? B) Lehet régi már és azért csinázza ezt velem? U.i.: a töltésvisszajelzőmben ki kell cserélni a pici izzót a müszerfalban,mert vagy kiégett vagy nem is raktam bele,amikor a kilométerórát cseréltem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Akkor megvan a ludas, ugyanis a töltésvisszajelző égőn keresztül gerjed a generátor :wub: Tedd vissza és lőn csoda :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Akkor megvan a ludas, ugyanis a töltésvisszajelző égőn keresztül gerjed a generátor :wub: Tedd vissza és lőn csoda :P Jaja, szivatós tud lenni. Egy ismerős kicserélte a töltésvisszajelző égőjét is LED-re egy OFF autóban, és Ő is csodálkozott, hogy nem tölt a generátor. Aztán megoldottuk, a LED mellé kapott egy párhuzamos ellenállást, és azóta jó. Gábor, pont erre lennék kíváncsi, hogy a sebességmérőt mennyire nézik meg. Csak annyi, hogy mutat valamit, vagy azért a pontosságára is figyelnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ki volt az az állat b@rom aki ezt így oldotta meg? :P :wub: :P Na majd megnézem az izzót,ha lesz lelkierőm kibontani a müszerfalat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ki volt az az állat b@rom aki ezt így oldotta meg? :P :wub: :P Na majd megnézem az izzót,ha lesz lelkierőm kibontani a müszerfalat! Nem tudom, de ez már nagyon régóta így van sok autónál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nem tudom, de ez már nagyon régóta így van sok autónál :P Első autóm! :P Kicseréltem az izzót és egyből minden jó lett! KÖSZI SRÁCOK! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 A hétvégi BW alatt MOR16 barinője(Móni) figyelt fel arra,hogy nincs tolatólámpám! :P Ma hazaértem és kivettem a helyéről a kapcsolót!Rövidrezárva a csatit ok volt a lámpa hátul,szal a kapcsolót vettem kezelésbe!Müszerrel kimérve a kapcsoló ugyan jó volt,de a rugója ki volt lágyulva.Szal szétkaptam és a rugót feszesebbre húztam!Egy kis fbs-sel visszatömítettem,hogy a váltóolaj még véletlen se kezdjen el ott folyni.Azóta tökéletes! :P Mennyibe kerül egy kapcsoló amúgy? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Mennyibe kerül egy kapcsoló amúgy? :wub: Csergőben 2448Ft - 15% (ha jóra gondolok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Csergőben 2448Ft - 15% (ha jóra gondolok). Warwolftól kérdeztem mennyi lehet kb!Szerinte fillérekbe kerülhet! :wub: Szal megint sporóltam pár fityinget azé! :P Na ennyit az önpolírozásból! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 ehh fakk :wub: vezető oldali ablakom nem akar lemenni :P felfelé menne csak le nem próbáltam nyomogatni finoman az üveget hátha csak megszorult de semmi, el sem indul...pénteken még jovolt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 motor próbálkozna lehúzni, csak megszorul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 kapcsolót ellenőrizd Redi. lehet csak ott a bibi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 ehh fakk :P vezető oldali ablakom nem akar lemenni B) felfelé menne csak le nem próbáltam nyomogatni finoman az üveget hátha csak megszorult de semmi, el sem indul...pénteken még jovolt :lol: jaja.. emeld ki a kapcsoló panelt.. LOL!! de nekem a másik oldal xarakodott, meg kivágta a biztit.. erre kiemeltem a kapcsoló "panelt". nem láttam semmit.. visszaraktam. és tom hogy nem szakszerü javitás, de azóta működik!! :P Biztos csak valami kh. vagy zárlat lehetett.. de azóta szerencsére jó.. bár biztos visszajön még ez a hiba :wub: ui: de elösször amit asszem Gabi írt.. tisztázni hogy amikor megnyomod akar-e indúlni a moci.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 ui: de elösször amit asszem Gabi írt.. tisztázni hogy amikor megnyomod akar-e indúlni a moci.. ok de azt honnan tudom? :wub: mert az látszik/hallatszik, hogy fölfelé menne de lefelé nem nagyon moccan..... kapcsolót ellenőrizd Redi. Megnéztem, ugyanott van ahol eddig, nem az üres muanyagot próbáltam nyomkodni :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 ok de azt honnan tudom? :P mert az látszik/hallatszik, hogy fölfelé menne de lefelé nem nagyon moccan..... Megnéztem, ugyanott van ahol eddig, nem az üres muanyagot próbáltam nyomkodni :P B) Ez akkor még lehet nyomógomb is, de akár az elektronikája is megmakkanhatott :wub: Vagy csak egyszerű kontakt. Szereljünk Lurdynál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts