stirlitz Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Ahol én nézegetem a hibakódokat,ott ezt írja rá: Oxigén szenzor Levegő / üzemanyag keverék túl gazdag Megy,azzal nincs gond,csak idegesít a hibajelző lámpa világítása.Így gyújtáscuccok cseréje után kíváncsi leszek a fogyasztásomra is.Még a hibák előtt max 6 liter volt 100-on vegyes fogyasztással.Mióta dobálja itt a hibákat nekem,azóta 10 liter felé ment. ezt mondtam én is, lambaszonda viszont ha nagy a fogyasztása azóta amióta lámpázik, ako egy elég jó tipp, a lambda csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Ugye a nagy kérdés, hogy ha a szonda hibakódját villogja, akkor A.: rossz a szonda és ki kell cserélni, vagy B.: a szondának semmi baja, és a keverék tényleg túl dús azért vernyákol. :icon14: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Ugye a nagy kérdés, hogy ha a szonda hibakódját villogja, akkor A.: rossz a szonda és ki kell cserélni, vagy B.: a szondának semmi baja, és a keverék tényleg túl dús azért vernyákol. :icon14: hupszi, igazad vala!!! olyannyira, hogy nagyon :D akkor lambda mérés, aztán meg a tök tudja, akkor végül is egy likas vákumcső is lehet a hiba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 (edited) hupszi, igazad vala!!! olyannyira, hogy nagyon :D akkor lambda mérés, aztán meg a tök tudja, akkor végül is egy likas vákumcső is lehet a hiba.... Az érdekes az egészben,hogy hidegen első indításnál lámpázik,utána újraindítva már nincs lámpa.És ez egész nap így van,ha visszahűlt,hidegen elsőre van lámpa,utána nincs..Ma átnézem a csöveket,és amit úgy látok,cserélem.A lambda az motorfüggő,vagy próbára be lehet tenni egy 1.4-esét?Vezetéke ugyan az,ilyet tudnák kölcsönkérni. Módosítva Március2, 2014 : zoli083 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 (edited) Rádió csere után (sima iso-s, táp és memória természetesen felcserélve) mit kellene még átkötnöm, hogy gyújtás nélkül is lehessen hallgatni, mint a gyárit? Módosítva Március2, 2014 : Stevy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Az érdekes az egészben,hogy hidegen első indításnál lámpázik,utána újraindítva már nincs lámpa.És ez egész nap így van,ha visszahűlt,hidegen elsőre van lámpa,utána nincs..Ma átnézem a csöveket,és amit úgy látok,cserélem.A lambda az motorfüggő,vagy próbára be lehet tenni egy 1.4-esét?Vezetéke ugyan az,ilyet tudnák kölcsönkérni. Szerintem nyugodtam belepróbálhatod, még ha nem passzolna akkor sem lesz baja tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Hol és hogyan lehet a legpontosabban megmérni az autó nyugalmi áramfelvételét? Mi az elfogatható érték? Valami copja az aksimat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Hol és hogyan lehet a legpontosabban megmérni az autó nyugalmi áramfelvételét? Mi az elfogatható érték? Valami copja az aksimat! Közvetlen az akkumulátornál, multiméterrel ha közbe iktatod és amper mérésre állítod, de max 10 amperig megy a legtöbb, vagy lakatfogó multiméterrel bontás nélkül. Középkonzol kijelző vehet fel valamennyit illetve, ha éles a riasztó, de együtt max 4-500mA lehet. Ha több akkor egyenként húzkodd ki a biztiket ahol leesik ott a fogyasztó és be lehet azonosítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Közvetlen az akkumulátornál, multiméterrel ha közbe iktatod és amper mérésre állítod, de max 10 amperig megy a legtöbb, vagy lakatfogó multiméterrel bontás nélkül. Középkonzol kijelző vehet fel valamennyit illetve, ha éles a riasztó, de együtt max 4-500mA lehet. Ha több akkor egyenként húzkodd ki a biztiket ahol leesik ott a fogyasztó és be lehet azonosítani. Az sem árt ha átdugja az egyik mérőcsúcsot egyenáram mérésére, mert alapból általában váltóáramon vannak. A mérés kezdete után meg le kell kapcsolni a középkijelzőt, mert az be fog kapcsolni dátum-idő beállítása céljából, és meghamisítja az eredményt. Én 0.04 Ampert mértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Az sem árt ha átdugja az egyik mérőcsúcsot egyenáram mérésére, mert alapból általában váltóáramon vannak. Valóban, nálam ez természetes dolog, illetve mindig ki van húzva belőle a mérőkábel és el van rakva úgyhogy oda teszem ahova kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Az érdekes az egészben,hogy hidegen első indításnál lámpázik,utána újraindítva már nincs lámpa.És ez egész nap így van,ha visszahűlt,hidegen elsőre van lámpa,utána nincs..Ma átnézem a csöveket,és amit úgy látok,cserélem.A lambda az motorfüggő,vagy próbára be lehet tenni egy 1.4-esét?Vezetéke ugyan az,ilyet tudnák kölcsönkérni. Mivel a lambdát elvileg csak üzemi hőfokon nézi a motorvezérlő, inkább azt kéne kideríteni, miért jelez rá hibát hideg motornál. A motorhőfok-jeladó mondja meg a motorvezérlőnek, milyen meleg a motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Az sem árt ha átdugja az egyik mérőcsúcsot egyenáram mérésére, mert alapból általában váltóáramon vannak. A mérés kezdete után meg le kell kapcsolni a középkijelzőt, mert az be fog kapcsolni dátum-idő beállítása céljából, és meghamisítja az eredményt. Én 0.04 Ampert mértem. Megmérve 0,06A. Gondoltam az utólagos riasztó + Kpzár vezérlő kínai elektronikája eszi az áramot,de nem! Igazából ez nem lehet az oka a lemerülő akksimnak! Akkuval lessz a gond,csak elötte kiakartam zárni ezt a hibalehetőséget! Egy napos töltés után is csak 12,85V mértem rajta. Két napot állt a meleg lakásban már csak 12,55V tudott. Mostani melegebb időkben is 12,35V a max rajta! Télen a -5, +5 fokokban három nap allatt lemerült, úgy hogy indítani már nem tudta az autót, az izzítás teljesen lemerítette! E van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 Megmérve 0,06A. Gondoltam az utólagos riasztó + Kpzár vezérlő kínai elektronikája eszi az áramot,de nem! Igazából ez nem lehet az oka a lemerülő akksimnak! Akkuval lessz a gond,csak elötte kiakartam zárni ezt a hibalehetőséget! Egy napos töltés után is csak 12,85V mértem rajta. Két napot állt a meleg lakásban már csak 12,55V tudott. Mostani melegebb időkben is 12,35V a max rajta! Télen a -5, +5 fokokban három nap allatt lemerült, úgy hogy indítani már nem tudta az autót, az izzítás teljesen lemerítette! E van <_< Az semmi, akkor biztos, hogy vége az akksidnak, ha töltsére sem szedi össze magát akkor annyi. Valószínűleg cellazárlatos, vagy szimplán elfáradt, mondjuk cellazárlatnál a fesz is alacsonyabb. Cserélni kell, nincs értelme küzdeni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Március2, 2014 Megoszt Elküldve Március2, 2014 (edited) Mivel a lambdát elvileg csak üzemi hőfokon nézi a motorvezérlő, inkább azt kéne kideríteni, miért jelez rá hibát hideg motornál. A motorhőfok-jeladó mondja meg a motorvezérlőnek, milyen meleg a motor... Annyit sikerült kiderítenem,hogy hideg indításnál dadog a motor ha kicsit emelem a fordulatot.Teljes gázadásnál kicsit dadog még,majd kisimul a járása és ilyenkor nincs hibajelzés.Gyertyát cseréltem már 1-4-hengernél,de nem javított a problémán.Átnéztem az összes gyertyát,de mind egyformán van égve.Sötétben néztem,kábel nem húz át.Arra kellene rájönnöm,hogy a sok benzin miatt,vagy mi miatt csinálja ezt...Más kérdés:hogy is van akkor ezzel a műszeregységgel?Ha vdo akkor mindeggy a w száma?Csak azért kérdezem,mert lenne most lehetőségem szerezni egy fordulatszámmérőst,de az enyém w1111,az pedig w1102. Módosítva Március2, 2014 : zoli083 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 repp rég jártam már erre, hol van az a táblázat amelyikbe levan írva h melyik bizti mihez tartozik a táblába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya91 Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 Sziasztok! Olyan problémám van egy 97' Opel Astra F 1.6 16V - val, hogy a műszerfal világítás és az óra világítása hol működik, hol nem, mi szokott a baj forrása lenni? Világítás kapcsoló? Vagy esetleg a fényerő állító potméter? Vagy az izzók kontaktosak? (Ez nem hiszem mert párhuzamosan kel lhogy legyenek, és egyszerre megy el az egész világítás). Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 Sziasztok! Olyan problémám van egy 97' Opel Astra F 1.6 16V - val, hogy a műszerfal világítás és az óra világítása hol működik, hol nem, mi szokott a baj forrása lenni? Világítás kapcsoló? Vagy esetleg a fényerő állító potméter? Vagy az izzók kontaktosak? (Ez nem hiszem mert párhuzamosan kel lhogy legyenek, és egyszerre megy el az egész világítás). Előre is köszönöm! A potméter ha jól tudom csak felkapcsolt fényszóróknál működik, lámpa nélkül is diszkózik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 (edited) Sziasztok! Az alábbiak közül melyik a jobb generátor? (mondjuk igazából már fent is van az autón, de érdekelne hogy hülyeséget csináltam e. :D ) na meg mondjuk Delco mindkettő, szóval max a kisebbik rosszat lehetett választani. :D Módosítva Március4, 2014 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 Sziasztok! Az alábbiak közül melyik a jobb generátor? (mondjuk igazából már fent is van az autón, de érdekelne hogy hülyeséget csináltam e. :D ) na meg mondjuk Delco mindkettő, szóval max a kisebbik rosszat lehetett választani. :D Mindegyik jó ha működik és tölt rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya91 Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 A potméter ha jól tudom csak felkapcsolt fényszóróknál működik, lámpa nélkül is diszkózik? Igen, világítás nélkül is ingadozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya91 Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 A potméter ha jól tudom csak felkapcsolt fényszóróknál működik, lámpa nélkül is diszkózik? Igen, világítás nélkül is ingadozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 Igen, világítás nélkül is ingadozik. Bele kéne próbálni egy másik világítás kapcsolót, ez egy közös pont, de nem érdemes szétszedni mielőtt ki nem derül hogy tuti ez a rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 Mindegyik jó ha működik és tölt rendesen. Azt lehet tudni hogy melyik hány amperes? Ráírva nincs semmi amiből kiderülne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 Azt lehet tudni hogy melyik hány amperes? Ráírva nincs semmi amiből kiderülne. Hát elméletileg az ellenállásból lehet számolni áramerősséget mert ugye tudjuk a feszültséget, de hogy ez generátor esetében működik-e azt nem tudom. Ha látsz rajta valami sorozatszámot, arra ráguglizva talán kidob valami infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts