Kess Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 vagy egy kátyú fölé kell állni :!: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 vagy egy kátyú fölé kell állni :!: 8) Na ez nem lesz nehéz :oops: :) :? :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Vagy szerezz egy ültetett krokodilt :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 mi bajod volt a krokodilos témával az hogy kellet egy kölcsön :) egyébként sima krokodil alá sem fér a kocsimnak mivel lapos kerék +50mm ültetés elöl pont annyi hogy normal emelövel nem is probalkozhatok Nem a kölcsönkérés volt a lényeg, hanem a szivatás, amit a többiek csináltak az elírás miatt. :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radio-ga-ga Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Bepasszol a 202-es rádió helyére a CAR 300-as? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Bepasszol a 202-es rádió helyére a CAR 300-as? Külméretre szabványosak, a kérdés, hogy a csatik simmelnek e.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radio-ga-ga Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Külméretre szabványosak, a kérdés, hogy a csatik simmelnek e.... :roll: Hát ez itta bibi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Hát ez itta bibi... Ha küldsz mail címet elküldöm neked a CAR300-ason lévő lábkiosztás képét! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radio-ga-ga Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Ha küldsz mail címet elküldöm neked a CAR300-ason lévő lábkiosztás képét! :idea: baelush@dpg.hu many sok tankok érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 baelush@dpg.hu many sok tankok érte Sok Tankokat..jajj mire készűlsz :) invázió vagy tele akarod tankolni többször a kocsimat... :oops: kép ment!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radio-ga-ga Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Fél éve valaki írta hogyan lehet átállítani a rádió kijelzését 3 sorról 4 sorra . Két gombot kell nyomni ha jól emlékszem , de melyik kettőt?Sehol nem találom ezt a hozzászólást. Tud valaki segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 "sziasztok! koszonom az infokat! a 4,6 kombinacio a nyero, ez valt a 8 es 10 digites kijelzomeret kozott. ezek szerint nem is a pontmatrix a lenyeg (szerencsere)... " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Ha küldsz mail címet elküldöm neked a CAR300-ason lévő lábkiosztás képét! :idea: ez engem is érdekelne... illetve asszem már volt téma, de erre a csodamasinára nem lehet vhogy aplikálni vmi külsö jelforrást?(Mp3discman) nincs vonalbemenete vagy vmilye? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 ööö..megint elnéztem....nem is 300asom van :shock: :oops: hanem Delco CDR500..szal a fenti kérdés erre vonatkozna... sorry..kicsit szét vok csúszva :? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Help :) Opel 16v még mindig a kijelzőnél tartok, elvágtam a 8-as vezetéket, aszem az volt ,de semmi ha bekapcsolom a magnót elmegy a dátum. Nem emlékszel a vezeték szinére :?: Légyszi hátha :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 Gyerekek nem jól jár az óra a hozzászólásoknál majd be sz...tam azthittem elkéstem. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június12, 2004 Megoszt Elküldve Június12, 2004 ööö..megint elnéztem....nem is 300asom van :shock: :oops: hanem Delco CDR500..szal a fenti kérdés erre vonatkozna... sorry..kicsit szét vok csúszva :? 8) Akkor nem küldöm :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Na végre nekem is megjött egy újabb probléma, amivel hirtelen nem tudtam mit kezdeni tegnap este :evil: Elindultam otthonról a bc szerint 210kmre elég nyállal, majd mire kiértem volt bnőmhöz már égett a töltésjelző lámpácska... egy óra múlva mentem tovább, s mire odaértem Agressor kollegához már 500kmre elég benzinem volt a bc szerint és a lámpácska csaknem akart elaludni :idea: A 2 dolog összefügg gondolom, tippek? -először gondoltam generátor nem tölt, de azért nem mutat a bc 300kmrel több benzint- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Na végre nekem is megjött egy újabb probléma, amivel hirtelen nem tudtam mit kezdeni tegnap este :evil: Elindultam otthonról a bc szerint 210kmre elég nyállal, majd mire kiértem volt bnőmhöz már égett a töltésjelző lámpácska... egy óra múlva mentem tovább, s mire odaértem Agressor kollegához már 500kmre elég benzinem volt a bc szerint és a lámpácska csaknem akart elaludni :idea: A 2 dolog összefügg gondolom, tippek? -először gondoltam generátor nem tölt, de azért nem mutat a bc 300kmrel több benzint- vegyél uj kocsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Elindultam otthonról a bc szerint 210kmre elég nyállal, majd mire kiértem volt bnőmhöz már égett a töltésjelző lámpácska... egy óra múlva mentem tovább, s mire odaértem Agressor kollegához már 500kmre elég benzinem volt a bc szerint és a lámpácska csaknem akart elaludni :idea: A 2 dolog összefügg gondolom, tippek? -először gondoltam generátor nem tölt, de azért nem mutat a bc 300kmrel több benzint- kezd el rettegni az araboktól mert konkurencia vagy nekik :twisted: :twisted: :twisted: a kocsid termeli az üzemanyagot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 1.kérdés:lehet az AC pumpa probléma ha néha nem indul be a kocsi csak lökésre?(feleslegesen nem akarok venni AC-t) 2.kérdés:mi a nemiszervemtöl van az hogy ha felhangositom a magnot a kocsiba akkor ugrál mint a cd lenne!a rádionál is!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 ....2.kérdés:mi a nemiszervemtöl van az hogy ha felhangositom a magnot a kocsiba akkor ugrál mint a cd lenne!a rádionál is!?.... Tán van valami érintkezési problematic a fejegységnél ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Na végre nekem is megjött egy újabb probléma, amivel hirtelen nem tudtam mit kezdeni tegnap este :evil: Elindultam otthonról a bc szerint 210kmre elég nyállal, majd mire kiértem volt bnőmhöz már égett a töltésjelző lámpácska... egy óra múlva mentem tovább, s mire odaértem Agressor kollegához már 500kmre elég benzinem volt a bc szerint és a lámpácska csaknem akart elaludni :idea: A 2 dolog összefügg gondolom, tippek? -először gondoltam generátor nem tölt, de azért nem mutat a bc 300kmrel több benzint- Ha nincs töltésed, nincs megfelelő fesz szint aminél a mérő egység jól tud mérni és számolni. Ellenőrizd valós e a dolog..fesz mérővel ellenőrizd az aksin a feszt, aztán indítás után járó motornál szintén mérj rá, ha még inkább csökkent nem pedig 13.8 V környékén van, akkor tényleg töltési gondod van és irány a szerelőhöz, mert utánna már elindulni sem fogsz tudni vele! Esetleg előtte töltsd fel az akkumulátort teljesen, mielőtt bárhová elindulnál vele, persze ellenőrzés után! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 1.kérdés:lehet az AC pumpa probléma ha néha nem indul be a kocsi csak lökésre?(feleslegesen nem akarok venni AC-t) 2.kérdés:mi a nemiszervemtöl van az hogy ha felhangositom a magnot a kocsiba akkor ugrál mint a cd lenne!a rádionál is!? 1.ezt fejtsd ki részletesebben...nem indul a moci csak, ha betoljátok? :? 2. az összes hangszóron ezt hallani vagy csak egyeseknél, mert nem mind1? ha mindnél, akkor a végfok nem kap elég feszültséget..ez lehet egy egyszerű zárlat vagy egy kontaktos érintkező következménye vagy egy megrepedt forrasztás, de igazából ez nem CD ugrásra jellemző hangot hallat, hanem szaggat a hang, mert nincs elég craft, hogy kiszolgálja az erősítőt egy bizonyos szint felett :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 1.ezt fejtsd ki részletesebben...nem indul a moci csak, ha betoljátok? :? 2. az összes hangszóron ezt hallani vagy csak egyeseknél, mert nem mind1? ha mindnél, akkor a végfok nem kap elég feszültséget..ez lehet egy egyszerű zárlat vagy egy kontaktos érintkező következménye vagy egy megrepedt forrasztás, de igazából ez nem CD ugrásra jellemző hangot hallat, hanem szaggat a hang, mert nincs elég craft, hogy kiszolgálja az erősítőt egy bizonyos szint felett :roll: 1.ma például indult rendesen.de pénteken nem indult.csak forgatta és semmi....ha meg löktünk rajta akkor indult!és ha leállitottam,és ujrainditottam akkor indult.szoval ma nem csinálta,de volt hogy otthagyott a melohelyemen.és az kiba..tt dühitö! 2.az összes hangszoron ez van!de azt figyeltem meg ha a hátsot leveszem akkor elöl már nem csinálja ezt!csak ha a hátsot is ráadom. :?: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts