zotya975 Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 ezt a hibakódot a középkijelző dobta ki Oké de a középkijelző nem a motorvezérlőben eltárolt hibakódokat dobja ki csak a kijelzővel kapcsolatos hibákat, például ha nincs kapcsolat a külső hőmérő jeladóval. Neked ezt kell tenned:http://www.opel-magazin.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=427&Itemid=105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bendeguz85 Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 amúgy mi az útjeladó angol neve? rákeresek ebay-en, mert kishazánkban horrorisztikus 16 pénzért találtam csak eddig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bendeguz85 Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 okés, akkor leírom újból: az általad linkelt módon álló motornál csak a 12-őt villogja ki, ha beindítom a motort, akkor konstans villog, azaz nem "mond" semmit, ha lejtmenetből leáll és úgy kezdek kivillogtatni, akkor is csak a 12-őt villogja Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 amúgy mi az útjeladó angol neve? rákeresek ebay-en, mert kishazánkban horrorisztikus 16 pénzért találtam csak eddig hát azt passzolom...de lehet olcsóbb ha komplett órát veszel a sima már van 3000-ért is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 okés, akkor leírom újból: az általad linkelt módon álló motornál csak a 12-őt villogja ki, ha beindítom a motort, akkor konstans villog, azaz nem "mond" semmit, ha lejtmenetből leáll és úgy kezdek kivillogtatni, akkor is csak a 12-őt villogja Akkor nincs tárolt hibakód a motorvezérlő a kis ideig fennálló hibákat nem tárolja el.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 Sziasztok! Generátorfelújítás mennyibe fáj ha magam csinálom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 Sziasztok! Generátorfelújítás mennyibe fáj ha magam csinálom? :D attól függ, milyen féle-fajta és mi baja, hacsak 2 csapágy + feszab(szénkefe) akkor pár ezer enyém még a szopatosabb fajta, de pl bosch már jobban szerelhető http://www.taylor.hu/astra/generator/osszeszereles/ 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 Sziasztok! Generátorfelújítás mennyibe fáj ha magam csinálom? :D még ugye a diódahíd szálhat el belőle, amit viszont komolyabb összeg, de azt ki lehet mérni én ugyanolyan csapágyat tettem bele, mint az eredeti, nem volt 2ezer, a feszstab. volt mondjuk 6-7, a szénkefék(mert nekem külön van) párszáz, csak nagyi nehéz volt felhajtani, a feszstab pl "vectra"-é, a szénkefe meg saját DelcoRemy boschban együtt van a kefe meg a feszstab és olcsobb, könnyebb is beszerezni a csapágyat kiszedni nehéz, a többi csak lego Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 még ugye a diódahíd szálhat el belőle, amit viszont komolyabb összeg, de azt ki lehet mérni Igazából nem tom mi a baja,mert lámpa nem világít,de ha felkapcsolom a lámpát és megyek kb.:20-30kmt utána már nem indúl be. Töltést mértem járó motornál 13,7 V ami ugye kevés? 14 fölött kéne lenni ha jól tudom. Önindítóm is lehet javításra szorúl,3 éve nem volt hozzányúlva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 Egyik ismerős vett egy új Bosch S4 akksit, állítása szerint valami kifolyt belőle és mikor hozzá ért megrázta (tök hüle a csávó amúgy). Elmentem megnéztem, felül kicsit látszik, hogy jött ki anyag mind a két oldalt, de szerintem az a szuszogója vagy mi :) Lehetséges, hogy mikor cipelte kicsit megdőlt és kifolyt belőle? Megnéztem az én Exide-om, eléggé dzsuvás azoknál a szuszogó szerű képződményeknél. Az, hogy megrázta, szerintem meg beképzelte, amúgy be sem rakta az autóba, bár lehet jobb is. Én rámértem 12,49 V. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 Igazából nem tom mi a baja,mert lámpa nem világít,de ha felkapcsolom a lámpát és megyek kb.:20-30kmt utána már nem indúl be. Töltést mértem járó motornál 13,7 V ami ugye kevés? 14 fölött kéne lenni ha jól tudom. Önindítóm is lehet javításra szorúl,3 éve nem volt hozzányúlva. ez inkább akkumlátor próbléma Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 Igazából nem tom mi a baja,mert lámpa nem világít,de ha felkapcsolom a lámpát és megyek kb.:20-30kmt utána már nem indúl be. Töltést mértem járó motornál 13,7 V ami ugye kevés? 14 fölött kéne lenni ha jól tudom. Önindítóm is lehet javításra szorúl,3 éve nem volt hozzányúlva. A 13.7Volt szerintem elég arra hogy töltse az akkut.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 ez inkább akkumlátor próbléma Én azért gondoltam a generátorra,mert ha töltőre teszem,akkor utána megint használható egy darabig. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 A 13.7 V ha nem is tökéletes, de annyival már töltődik az akksi, csak lassabban. Kérdés, hogy milyen körülmények között volt ennyi? Ha terhelésen, néhány nagyobb fogyasztóval, akkor OK, de ha terhelés nélkül, és terhelésre ez még tovább esik akkor már lehet gond. Fel kéne kapcsolni pár fogyasztót (fényszóró, ablakfűtés stb.) akkor reálisabb a mérés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 Töltőfeszültséget sem mind1, h felkapcsolt fogyasztókkal méred vagy csak üresen járó motorral. :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 A 13.7 V ha nem is tökéletes, de annyival már töltődik az akksi, csak lassabban. Kérdés, hogy milyen körülmények között volt ennyi? Ha terhelésen, néhány nagyobb fogyasztóval, akkor OK, de ha terhelés nélkül, és terhelésre ez még tovább esik akkor már lehet gond. Fel kéne kapcsolni pár fogyasztót (fényszóró, ablakfűtés stb.) akkor reálisabb a mérés. Akkor passzolok... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya183 Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 Hello! Veszprém megyében keresek valami elektroszakit! Fedélzeti átkötögetéshez és (elöször) javításhoz...ugyanis vmit sikerült zárlatra kötni :D Régebben találtam itt egy cikket utólagos beszerelésről , most valahogy eltünt, még jó hogy lementettem, ennek a szerzőjével is szivesen társalognék pár dologról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 Töltőfeszültséget sem mind1, h felkapcsolt fogyasztókkal méred vagy csak üresen járó motorral. :pinch: Semmilyen fogyasztó nem volt bekapcsolva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bendeguz85 Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Na ma voltam a bontóban, vettem egy komplett műszert, amiből a sebességmérőt egy az egyben átraktam. A jelenség viszont nem múlt el, továbbra is leáll a motor, és a középkonzolban lévő kijelző sem mutatja a pillanatnyi sebességet. Tényleg ennyire lúzer lennék, hogy kifogtam egy szintén útjeladó hibás műszert, vagy máshol keresendő a hiba forrása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs5362 Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a műszerfalon nyomtatott áramkörös lapka ami van olyat lehet valahol kapni? Mert egy zárlat miatt egy szál tönkrement az enyémbe... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a műszerfalon nyomtatott áramkörös lapka ami van olyat lehet valahol kapni? Mert egy zárlat miatt egy szál tönkrement az enyémbe... :( Át kell hidalni vezetékkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs5362 Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Át kell hidalni vezetékkel.. Amióta történt ez a zárlat azóta nem világít a töltés jelző gyújtásra kapcsolva és a középkonzol sem kapcsol fel de a rádió bekapcsolásakor igen. Megpróbáltam hogy vezetékkel összekötöttem az eléget kis áramkört de semmi. Néztem és ott az áramkörök között van néhány kis panel féle is nem értek hozzá lehet az is kiment tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Na ma voltam a bontóban, vettem egy komplett műszert, amiből a sebességmérőt egy az egyben átraktam. A jelenség viszont nem múlt el, továbbra is leáll a motor, és a középkonzolban lévő kijelző sem mutatja a pillanatnyi sebességet. Tényleg ennyire lúzer lennék, hogy kifogtam egy szintén útjeladó hibás műszert, vagy máshol keresendő a hiba forrása? Láttam már több olyan astrát amik teljesen hibamentesen müködtek és közben nem tudtam megnézni a középkijelzőn ezt a funkciót, igazából nem tudom az okát hogy azokon miért nem müködött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a műszerfalon nyomtatott áramkörös lapka ami van olyat lehet valahol kapni? Mert egy zárlat miatt egy szál tönkrement az enyémbe... :( kép? én nem pont értem miről van szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs5362 Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 kép? én nem pont értem miről van szó Most így hirtelen csak kerestem egy képet amin látszik. Az a zöld "fólia" szerű nem tudom mi lehet a pontos neve. Azon van az egyik kis rész elégve zárlat miatt, és az érdekelne hogy olyat vajon lehet-e külön kapni vagy komplette a műszerfallal lehet beszerezni. http://www.google.hu/search?q=astra+f+m%C5%B1szerfal&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kYajUq3zNcjoywOK0YLgCQ&ved=0CC0QsAQ&biw=1440&bih=805#facrc=_&imgdii=FFFXHlUukO2HjM%3A%3BNEEetgMVfjRW1M%3BFFFXHlUukO2HjM%3A&imgrc=FFFXHlUukO2HjM%3A%3BDLqepWsoamSSUM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg.jofogas.hu%252Fimages%252FAstra_F_Oracsoport__muszerfal_9229355518.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.jofogas.hu%252Fnograd%252FAstra_F_Oracsoport__muszerfal_10511491.htm%3B600%3B450 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts