Tiu Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Tiu! Légyszives röviden ird le a Car 400-as rádió Cood kiütésének a menetét, mert az idézet számomra nem világos a kocsi áramtalanítása utáni esetben. Válaszodat előre ls köszönöm. Gondolom jelenleg működik a kódkérés, rádió üzemel, akkor kezdjük innen. Ugyanazt kell csinálni, mint amikor az akksi kivétele után kéri a kódot, vagyis: 1. Gyújtást ráad 2. AS gomb nyomva tart és eközben rádió bekapcsol 3. Megjelenik a CODE felirat, majd a "- - - -" 4. Be kell adni a kódot az 1,2,3 és 4 állomásjelző gombokkal 5. AS gomb nyomva tart amíg nem sípol Ezután többet nem kér kódot akkor sem, ha az akksi le van kötve. Ha bármikor vissza szeretnéd állítani a kódkérést, akkor ugyanezt kell eljátszani. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joci40 Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Üdv mindenkinek! Tud e valaki segíteni a következő problémában. Van egy Opel Astra 1.4 -es 1994 évjáratú C14SE, szemálygépkocsim, a benzin szívatyúhoz nem megy ki áram, a biztosíték egyik oldalánál sincs áram most jelenleg direkt áramot kap, valakinek van e sejtése hol keressem a hibát mi lehet a gond. Köszönöm. Joci Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Ac pumpa relé, jobb1 lábtérben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Ac pumpa relé, jobb1 lábtérben. Az indításgátló nem a pumpa tápját szakítja meg? Anyu egyszer a tartalék csak ajtóhoz való) kulcsot kotorta elő a táskából és kerregetett vagy fél órát a Praktiker előtt a corsával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Van képed hozzá???!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Szervusztok. Ma délután megvadult a Kp-záram!!! Fél órán keresztül próbáltam bezárni,majd végül csak a J1-nél tudtam lezárni. A jelenség az hogy,zárom az ajtót a B1-nél és fojamatosan visszanyit, még akkor is ha teljesen elfordítom a kulcsot!!! Ilyenkor egyfolytában zár-nyit majd úgy a 10. zárás-nyitásnál "letilt"! A J1-nél is csak véletlenül sikerült bezárnom. Mi a vihar lehet vele??? Tanácstalan vagyok! Hol kezdjek neki a javításnak??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Szervusztok. Ma délután megvadult a Kp-záram!!! Fél órán keresztül próbáltam bezárni,majd végül csak a J1-nél tudtam lezárni. A jelenség az hogy,zárom az ajtót a B1-nél és fojamatosan visszanyit, még akkor is ha teljesen elfordítom a kulcsot!!! Ilyenkor egyfolytában zár-nyit majd úgy a 10. zárás-nyitásnál "letilt"! A J1-nél is csak véletlenül sikerült bezárnom. Mi a vihar lehet vele??? Tanácstalan vagyok! Hol kezdjek neki a javításnak??? Gyári, utólagos? Távkapcsos vagy sima kulcsos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
joci40 Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Ac pumpa relé, jobb1 lábtérben. cserélve volt a relé is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 cserélve volt a relé is Indításgátló van a kocsiban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
joci40 Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Indításgátló van a kocsiban? Nincs indításgátló, de a relé volt az első amit kicseréltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
joci40 Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Szervusztok. Ma délután megvadult a Kp-záram!!! Fél órán keresztül próbáltam bezárni,majd végül csak a J1-nél tudtam lezárni. A jelenség az hogy,zárom az ajtót a B1-nél és fojamatosan visszanyit, még akkor is ha teljesen elfordítom a kulcsot!!! Ilyenkor egyfolytában zár-nyit majd úgy a 10. zárás-nyitásnál "letilt"! A J1-nél is csak véletlenül sikerült bezárnom. Mi a vihar lehet vele??? Tanácstalan vagyok! Hol kezdjek neki a javításnak??? Ha csak sima kulcsos én levenném a kárpitot és egy kis WD-vel fújd be a kapcsolónál bemenő szárat és járasd meg és a kúlcs résznél is fújd be, többször találkoztam már ilyen hibával eddig bevált egyszerűen kivan száradva és visszadolgozik, ha szerencséd van csak ennyi baja lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Gyári Kp-zárak vannak! Utólagos távos riasztóval kiegészítve! A riasztóra gyanakodtam én is,viszont a bizti kivétele után is fennált a hiba! A WD40-et holnap kiprobálom! Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2013 Megoszt Elküldve November23, 2013 Nincs indításgátló, de a relé volt az első amit kicseréltem. Azt próbáltad már hogy kihúzod a relét, és a 30-87-es kapcsokat a foglalaton összekötöd? Ilyenkor el kell indulni a pumpának, vagy már itt sincs áram? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve November23, 2013 Megoszt Elküldve November23, 2013 Az anyósoldali zárszerkezet szorult. Pont annyira tudta csak lehúzni a gombot,hogy ne lássam hogy nem zár le. Zsírzó spray-el jól megfújtam most ok! Köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve November23, 2013 Megoszt Elküldve November23, 2013 Az anyósoldali zárszerkezet szorult. Pont annyira tudta csak lehúzni a gombot,hogy ne lássam hogy nem zár le. Zsírzó spray-el jól megfújtam most ok! Köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csjanos46 Elküldve November23, 2013 Megoszt Elküldve November23, 2013 T.Tiu! Nagyon szépen köszönöm a segítséget ,már müködik is. Nem gondoltam,hogy ilyen egyszerü adolog és elnézést kérek hogy nem értettem meg elsőre a válaszodat. Lenne egy másik kérdésem :Ha például gyujtás hiba keresése miatt az Ac pumpa reléjének a 30-as vagy a 87-es csatlakozóját lehuzom hogy öninditózás közben ne nyomja tele benzinnel a katalizátort ,akkor az immo engedi-e az inditást illetve fog-e hibakódot generálni?Köszi előre is az infót.X14nz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 Valahol az Astrák kábelkötegén van még olyan csatlakozó mint az EGR-é? Link to comment Megosztás: More sharing options...
joci40 Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 Azt próbáltad már hogy kihúzod a relét, és a 30-87-es kapcsokat a foglalaton összekötöd? Ilyenkor el kell indulni a pumpának, vagy már itt sincs áram? Ezt még nem próbáltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
joci40 Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 Azt próbáltad már hogy kihúzod a relét, és a 30-87-es kapcsokat a foglalaton összekötöd? Ilyenkor el kell indulni a pumpának, vagy már itt sincs áram? A 87-es relé láb egyenesen a benzinpumpához megy vagy a biztosítékhoz és utána a pumpához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 A 87-es relé láb egyenesen a benzinpumpához megy vagy a biztosítékhoz és utána a pumpához? A rajzon úgy van hogy egy 20Amperos biztin keresztül megy a pumpához. Szóval ha nem mértél a bizti egyik lábán sem tápot álló pumpánál az akkor nem gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joci40 Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 A rajzon úgy van hogy egy 20Amperos biztin keresztül megy a pumpához. Szóval ha nem mértél a bizti egyik lábán sem tápot álló pumpánál az akkor nem gond. Egyre közelebb kerülök a hibához, azt hiszem kábel gondom lesz, a relé 87-es lábától kapot egy direkt kábelt (piros-fekete) a pumpához igy szépen működik, indításkor a biztinél is van áram, most már csak arra tudok gondolni hogy a biztitől a pumpáig lehet valami kontakt hiba vagy szakadás, Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Egyre közelebb kerülök a hibához, azt hiszem kábel gondom lesz, a relé 87-es lábától kapot egy direkt kábelt (piros-fekete) a pumpához igy szépen működik, indításkor a biztinél is van áram, most már csak arra tudok gondolni hogy a biztitől a pumpáig lehet valami kontakt hiba vagy szakadás, Úgy rémlik az indításgátlók is valahol itt variálnak...egyszer nekem is eltünt a műszerfal alatt a pumpa tápja....Újat húzott be Hening cartárs a régit meg lekötöttük. Volt bent egy nem működö riasztó aztán hogy ez okozta-e az nem derült ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitykoo Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Hali! Egy olyan kérdésem volna, hogy f astrám van és este már szinte semmit nem látok vele nincs fénye! mit tudok vele kezdeni, fel lehet e újítani valahogy! Az Angel Eye lámpát nézegettem, de sok jót nem hallottam róla. Jó lenne valamit alakítani mert ez így nem jó! Előre is köszönöm...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vilv Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Sziasztok! A múlt héten már kérdeztem a generátor javításról. Most az jutott az eszembe ha cserélni kell akkor esetleg rakok bele 100A-est, most 70-es van. Van plusz ülésfűtésem és ködfényszóróm az alaphoz képest. És még szeretnék mókolni... Van értelme a nagyobb generátornak? Nekem még az ékszíjtárcsás generátorom van, ilyen van nagyobban is? Ki lehet egyszerűen cserélni, vagy a tartót egyebeket is cserélni kell? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Hali! Egy olyan kérdésem volna, hogy f astrám van és este már szinte semmit nem látok vele nincs fénye! mit tudok vele kezdeni, fel lehet e újítani valahogy! Az Angel Eye lámpát nézegettem, de sok jót nem hallottam róla. Jó lenne valamit alakítani mert ez így nem jó! Előre is köszönöm... :) Hát kezdetnek kiveheted megnézni az izzóban a szálat ha öreg kapásból el van deformálódva és nem ad rendesen fényt. ha ez jó és lámpatest foncsora is tökéletes vehetsz emelt fényerejű izzót bele. Itt egy deformálódott tompított izzószál látható amint kicseréltem sokat javult a fényerő. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts