zotya975 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Sziasztok. Két kérdés központi zár témában: Azt jól látom, hogy ha valamelyik ajtót (bal1, jobb1) nyitom, akkor maga a kulcs tolja meg a karokon-mechanikán keresztül a központi motort, és az adott ajtó (amit épp nyitok) motorja ad impulzust a másik 5 motornak? Viszont, ha a csomagtartót nyitom (Caravan), ott a kulcs nem mozdítja meg a központi motorját, ezért egy plusz mikrokapcsolóval (?) lehetne azt megoldani, hogy onnan is működtethessem a központit? Akkor lenne erre igény, amikor megállok, bezárnék, de még kell valami a csomagtartóból. Jó lenne onnan zárni/nyitni az egészet (de nem, nem szeretnék távirányítót). :-) A másik: nemrégiben cseréltem a bal1 és jobb1 zárszerkezetet, mert mindkettő összetört az egy kerékkel járdára (kasztni csavarodása) állás miatt. A csere után az a hibajelenség, hogy zárás után a jobb első ajtó becsukásásra IS (és úgy mint eddig, a bal elsőére is) visszanyílik a központi zár. Elvileg mindent úgy raktam össze ahogy volt, a csatlakozók állására odafigyeltem. A beépített záron lévő zármotorok szériaszáma az eredetikével egyezett. Mit cseszhettem el? Köszönettel, Csaba ui: Zotya, kösz a tippet: a lamellázások sikerültek, már mindent egy kulcs nyit, csak a kesztyűtartó zár van hátra... :-D Nincs mit.. Az astránál nem lehet nyitni/zárni a rendszert a csomitartóról? A vectra ezt tudja, talán a legegyszerűbb azt lemásolni. Nem lehet nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bahi Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Megnéztem a gyújtáskapcsolómat és azon a kábelen amit a képen mutattatok nincs áram csak gyújtáson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bahi Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Szia! A képen megjelölt vezetéken nem jön áram csak gyújtáson :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Szia! A képen megjelölt vezetéken nem jön áram csak gyújtáson :( Nem olyat kerestél? Azt nem tudom melyik az állandó táp, de igazából egy multiméterrel, próbalámpával meg tudod nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bahi Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 I-es állásban kellene nekem 12v-t. Az állandó táp meg van a rádión. Az a gondom, hogy csak gyújtáson működik a rádió. Rádióállásban(I-es) nem üzemel Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 I-es állásban kellene nekem 12v-t. Az állandó táp meg van a rádión. Az a gondom, hogy csak gyújtáson működik a rádió. Rádióállásban(I-es) nem üzemel Ebben az állásban egyik kábelen sem tudsz 12Voltot mérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bahi Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 A képen jelölt kábelen nincs áram I es állásban, a többihez nem férek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 A képen jelölt kábelen nincs áram I es állásban, a többihez nem férek hozzá. Hát lehet kissé bontani kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bahi Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Raktá fel egy képet ahhol láthatók a saruk. Azon meg tudof mutatni, hol lehet a rádió állás (I-es)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 A képen jelölt kábelen nincs áram I es állásban, a többihez nem férek hozzá. Hát lehet kissé bontani kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Raktá fel egy képet ahhol láthatók a saruk. Azon meg tudof mutatni, hol lehet a rádió állás (I-es)? Hát igazából nem sajna..ugye nem tudom a kulcs állásait a sarukhoz kötni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Itt van ez: http://www.skandia-sauna.de/opel/astra/F/Plan/0100.jpg Bal felül az S1-es a gyújtáskapcsoló, rajta vannak az álllások (B,I,II,III), meg a lábszámozások is (30,15,W,P.....) meg itt vagy zotya képe: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=16&page=1473#entry964809 rakd össze de van gyújt. kapcsból többféle(légszákos, meg ohne airbag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Sziasztok. Kérdezném hogy a külső hőmérsékleti jeladót merre találom? Mit kell lebontani érte? Szokott az tönkremenni? Most csak három vízszintes vonalat mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Sziasztok. Kérdezném hogy a külső hőmérsékleti jeladót merre találom? Mit kell lebontani érte? Szokott az tönkremenni? Most csak három vízszintes vonalat mutat. Ha a szakik épp nem érnek rá válaszolni... A vészhárítóban ül egy lyukban, bal elöl a kötény előtt, ködlámpa alatt kábé. Ha lehajolsz és végigsimítod kézzel, érzed az ujjaddal a hegyét. Kipattintod befelé, lefekszel a kocsi elé ;-) és lehúzod a csatijáról. Én már eleve úgy vettem az Astrát, hogy a tulaj szólt, egy parkolóban 45 fokban ráállt a szegélyre a kocsi orrával és lezúzta a jeladót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Ha a szakik épp nem érnek rá válaszolni... A vészhárítóban ül egy lyukban, bal elöl a kötény előtt, ködlámpa alatt kábé. Ha lehajolsz és végigsimítod kézzel, érzed az ujjaddal a hegyét. Kipattintod befelé, lefekszel a kocsi elé ;-) és lehúzod a csatijáról. Én már eleve úgy vettem az Astrát, hogy a tulaj szólt, egy parkolóban 45 fokban ráállt a szegélyre a kocsi orrával és lezúzta a jeladót. Megtaláltam. Köszönöm a gyors választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Vészhárító? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Vészhárító? :blink: végül is, ha már hárít, akkor már vész van :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
felhasznaaloo Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Mér, megtalálta... Jó, oké, egyrészt nem értek az ótókhoz, másrészt, úgy örültem, hogy valakinek mégis én tudok válaszolni... Naszoval, amikor biztosítást kötöttem, ott írták az eurotax-nál, hogy felszereltség stb stb ilyen-olyan lökhárító és "színre fújt vészhárító". Ebből azt vontam le, hogy ami a lökhárító alatt van, azt a vészhárítónak hívják. Valakik. Én műanyag izének hívom amúgy. :D Néha meg szegélygereblyének. Rohadt 7. kerületi orral járdára parkolás, tönkrevágja a köténykéjét a kisautómnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Mér, megtalálta... Jó, oké, egyrészt nem értek az ótókhoz, másrészt, úgy örültem, hogy valakinek mégis én tudok válaszolni... Naszoval, amikor biztosítást kötöttem, ott írták az eurotax-nál, hogy felszereltség stb stb ilyen-olyan lökhárító és "színre fújt vészhárító". Ebből azt vontam le, hogy ami a lökhárító alatt van, azt a vészhárítónak hívják. Valakik. Én műanyag izének hívom amúgy. :D Néha meg szegélygereblyének. Rohadt 7. kerületi orral járdára parkolás, tönkrevágja a köténykéjét a kisautómnak... Amúgy ez a hivatalos neve... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Sziasztok! LED témában valaki próbálta már ezeket: LED műszerfal Tényleg homogén fényt adnak? A képen egész tűrhető, és olyan, mint az izzós változat... Vélemények, aki csinált már ilyet? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Sziasztok, A műszeregységben, a kilométer óra mutatónál mi kattog? Lehet ezt javítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Sziasztok, A műszeregységben, a kilométer óra mutatónál mi kattog? Lehet ezt javítani? Általában a spirál kattog az óra mögött bőséges olajozás segíteni szokott. nekem is kattog most az utángyári spirál de lusta vagyok szétszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Sziasztok! LED témában valaki próbálta már ezeket: LED műszerfal Tényleg homogén fényt adnak? A képen egész tűrhető, és olyan, mint az izzós változat... Vélemények, aki csinált már ilyet? Köszönöm! Jók lehetnek, bár iszony drága. Egy led 30 HUF, hozzá az ellenállás10 HUF... :blink: Viszont ha kéket vagy zöldet választ az ember, akkor nem fognak látszani a piros dolgok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Jók lehetnek, bár iszony drága. Egy led 30 HUF, hozzá az ellenállás10 HUF... :blink: Viszont ha kéket vagy zöldet választ az ember, akkor nem fognak látszani a piros dolgok... :D Pirosnál sem látszanak....de ennél olcsóbban nem nagyon van led és ellenállás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Hmm új a spirál benne, Coffle, s mielőtt beraktam folyt ki belőle az olaj annyit kapott, de előtte is kattogott a gyári bowdennel. Most beraktam a gyári bowden-t, szintén tocsogott benne az olaj, de így is kattog. Berágok azt berakom a Caliból az elektromos órát, a benzinszint mutatóra meg figyelek. Vagy full hülyeséget fog mutatni? ABS kockáról hányas lábát kell bekötni az elektromos órába? 17-es rémlik fejből. Általában a spirál kattog az óra mögött bőséges olajozás segíteni szokott. nekem is kattog most az utángyári spirál de lusta vagyok szétszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts