Pitt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 én is megépítettem biza csak nekem nem halványul, csak késve vagyis fokozatosan világosodik igazábol eddig nem nem látom értelmét, mert mikor a 220as potit állítgattam csak végkitérésben világított, és ha a 10 est ugy állítom, hogy max fényereje legyen akkor meg már a késleltetés is minimális monjuk én elektrolitos kondit használtam szoval várom az ötleteket igazi az lenne ha halványodás és késleltetés egyszerre lenne, de halványodást szeretnék inkább ja a fordulatszámmérő az nekem is szívügyem lenne és valaki azt mondta, hogy a lábtérben lévő "dobozban" van a csatlakozója, és egy vezetéket kell felvinni onnét csak azt már nem tom hogy meikre és kimondta de utánanézek Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Milyen motorod van? Hanyas évjárat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 A computer az anyós ülés lábánál jobb oldalon alul a burkolat alatt van. Úgy is mondhatnám, hogy a kesztyűtartó alatt jobbra. A burkolat levételnél óvatosan, mert nekem is sikerült törnöm. Minden csavart ki kell szedni. Én egy 1,5-es tömör réz vezetékkel vittem fel. Ezt könnyebb volt meghajlítani, hogy a műszerfal mögötti csatiba jól beilleszkedjen. A műszerfalnál dugtam be, és a középkonzol mögött vittem el jobbra és a kesztyűtartó mögött le. Szia! Az utastérben találod. Meglesz, csak el van rejtve burkolat alá. Az A oszlopban van belülről. Az A oszlop a karosszéria legelső oszlopa, másképp mondva, amire fel vannak rögzítve az első ajtók pántjai. B oszlop amihez a zár rögzíti az első ajtókat. Le kell szedni az anyós ülésnél a küszöb belső műanyag burkolatát. Ami egészen az oszlopig takar. Ennél a burkolatnál vigyázz! A csavarok el vannak rejtve. A csavarokat takaró műanyag darabokat egy lapos csavarhúzóval kell kipattintani. A csavarokat valami torx nevű csavarhúzóval kiszedni. Három csavar van a küszöb magasságában, egy pedig fennt az oszlopnál. Ha kitekerted a csavarokat, akkor próbáld meg a közepénél fogva kihúzni a borítást, mert a bal oldalán (B oszlop felé) van egy kis átfedés a két burkolat között. Nekem ott letört egy kisdarab. Ha ezt leszedted, akkor az első oszlopban már látod a computert. A piros csatiban találod meg a zöld vezetéket. hát ezt találtam de ha szautert megkérdezed privátban biztos leirja mégeccer, mert ebből még hiányzik az hoghy hanyadik vezetékmeg csati láb Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Elhalványosodást csináltam, pár oldallal ezelött van link rajzra, van fénykép stb... van videóm is róla, hogy mennyire késleltet-halványít... ha érdekel, írjatok egy PÜ-t Fordulatszámjel a motorvezérlőnél (c14nz) a C1-es lábon van, zöld színü, elég hozáférhető helyen van. Egyéb motroknál is relativ könnyen megtalálható a kapcsolási rajzok alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Fordulatszámjel a motorvezérlőnél (c14nz) a C1-es lábon van, zöld színü, elég hozáférhető helyen van. Egyéb motroknál is relativ könnyen megtalálható a kapcsolási rajzok alapján. Az alapján mondtam neki a C2-t :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Na igen,de mikor megláttam ezt gondoltam,inkább a motortérben keresek fordszám jelet!Úgy próbáltam,hogy ide ,a 8-as helyre bedugtam egy banándugót,persze úgy ,hogy érintkezzen a NYÁK megfelelő részével.A km óra mindkét csatiját bedugtam.A vezeték másik végét egy tűhegyes rézhegyre kötöttem,és ezzel megszúrtam a vezetékeket,persze járó motornál.Gondoltam,ha meglesz a fordulatszámjel,elkezd mutatni vmit.Előszőr a DIS gyújtásmodulból kijövő 4 vezetéket teszteltem:kép Semmi...Utána folytattam azzal a csatival,ami a főtengely végi tárcsáról jön:itt három vezeték Semmi.. :blink: Mit csináltam rosszul?? Kezd idegesíteni a dolog.Holnap muszáj lesz az ECU-t jobban elővennem...Ott melyik lehet a c2?Vannak itt számok,betűk,de nem egyértelmű... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 "Ha a km óra hátulján baloldalt a 16 lábú csati 8. lábában nincs zöld vezeték, akkor: Szóval, a computer az autó jobb oldalán az A oszlopban található. A computer alján keress két nagy csatit. Az autó hátulja felé lévő csatinak (asszem a piros színű) 13. lábáról jön ki egy zöld kábel. Azt kell megblankolni és róla felvezetni a műszerfalig. A műszerfal hátulján van baloldalt egy 16 lábú csati. Annak a 8. lábába kell bekötni, mert ott nincs semmi. És ezek után működni fog az utólagosan beszerelt km óra fordulatszámmérős része is"------Ezt találtam,szauter 74 írta anno (köszi!)Holnap ezzel kezdem reggel,remélem az én Ecu-mon is zöld lesz a vezeték,ráadásul C2 is ;) :D ;) De azt továbbra sem értem ,a motortérben miért nem találtam meg a jelet.... :blink: Ráadásul a 8-as hely teljesen üres a csatiban,nemhogy vezeték,de tűzősaru sincs! B) Csak hasonlót tudtam venni,azt kell majd reszelni stb. hogy bepasszoljon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 remélem az én Ecu-mon is zöld lesz a vezeték,ráadásul C2 is :D B) :D A C3 ra egy fekete-sárga, a C1 -re pedig barna-kék vezeték megy és a kettő között kel zöldelnie a C2 nek. Azon meg ne csodálkozz hogy a Km óra csatijában egyetlen "felesleges" saru sincsen. Gondold el hogy ezzel mennyi pénzt spórólt meg a gyár, 100 - vagy 100 000 db autón. 10 cm vezetéket nem tesznek bele "fölöslegesen". ;) A gyári utánfutó index visszajelző 63.5 cm-es vezetékét a biztitáblától, a műszerfalig is csak a gyári vonóhorgosba rakták bele. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Sziasztok!! Hol tudok szert tenni projektoros lámpákra, és kb mennyibe kerül? Előre is köszi a segítséget! Üdv.: CSEKE Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 A C3 ra egy fekete-sárga, a C1 -re pedig barna-kék vezeték megy és a kettő között kel zöldelnie a C2 nek. Azon meg ne csodálkozz hogy a Km óra csatijában egyetlen "felesleges" saru sincsen. Gondold el hogy ezzel mennyi pénzt spórólt meg a gyár, 100 - vagy 100 000 db autón. 10 cm vezetéket nem tesznek bele "fölöslegesen". :D A gyári utánfutó index visszajelző 63.5 cm-es vezetékét a biztitáblától, a műszerfalig is csak a gyári vonóhorgosba rakták bele. :blink: Köszi áfonya!Nem csodálkozom ,hogy kihagyták,csak legalább tudnék venni hozzá,de kiröhögtek a boltban... B) ...Egyébként úgy tudtam(tuk),hogy a classic-on kívűl az összes Astrába be van vezetékelve a fordszámmérő..Ehhez képest.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Ha valakit érdekel,csináltam egy kommentált képsorozatot a km-óra cseréről:itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Ugyanilyen VDO az enyém is. Lehet, hogy csak a VDO csinált fordszámmérős műszerfalat? :blink: Látom jó lett a fordszámmérő B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Ugyanilyen VDO az enyém is. Lehet, hogy csak a VDO csinált fordszámmérős műszerfalat? :blink: Látom jó lett a fordszámmérő B) A bontós srác azt mondta,Delco-ban még nem látott ford.szám mérőset..! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 mennyi volt az óra?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 mennyi volt az óra?? 7500+1240ft postaköltség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 és ez uj vagy kéztől származik??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 és ez uj vagy kéztől származik??? Kéztől :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 na mi az a belső világításrol nem ir senki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 A számlálót hogy sikerült végül állitani? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 csavarhuzoval ovatosba át lehet patintgatni legalábbisezt olvastam de valakinek megvan képekkel dukumentálva is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 csavarhuzoval ovatosba át lehet patintgatni legalábbisezt olvastam de valakinek megvan képekkel dukumentálva is Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ezt találtam,szauter 74 írta anno (köszi!)Holnap ezzel kezdem reggel,remélem az én Ecu-mon is zöld lesz a vezeték,ráadásul C2 is ;) :D ;) De azt továbbra sem értem ,a motortérben miért nem találtam meg a jelet.... :blink: Ráadásul a 8-as hely teljesen üres a csatiban,nemhogy vezeték,de tűzősaru sincs! B) Csak hasonlót tudtam venni,azt kell majd reszelni stb. hogy bepasszoljon! :D A csatiba egy 1,5-es tömör réz vezetéket hajtottam be, mert nekem sem volt sarú. Azt vittem le az ECU-ig. ;) Sok sikert! Menni fog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 igen ezt még mondani akartam de itt volt ő és ott apont:D cső szauter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 ngk 3 polusu gyertya az jó??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 ngk 3 polusu gyertya az jó??? Most miért nem gyári? Kukába lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts