Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Segítség kellene hangszóró ügyben!

Végre szereztem gyári első hangszórókat (mer ami bennvolt nekem az a kalaptartó melletti lenne -.- ) Betettem minden jó, hátra is bekötöttem őket szólnak is.... aztán kipróbáltam melyik oldal hogy nyekereg ,csak az a gubanc ha az egyikről leveszem akkor adja a mélyet rendesen, ha a másikra adom rá a hangot akkor is adja, de ha a 2 hátsó egyszerre szól akkor megszűnik a mély :D na itt mi lehet a gond , tud segíteni valaki ? :)

Petya

Megosztás:

Sziasztok!

Segítség kellene hangszóró ügyben!

Végre szereztem gyári első hangszórókat (mer ami bennvolt nekem az a kalaptartó melletti lenne -.- ) Betettem minden jó, hátra is bekötöttem őket szólnak is.... aztán kipróbáltam melyik oldal hogy nyekereg ,csak az a gubanc ha az egyikről leveszem akkor adja a mélyet rendesen, ha a másikra adom rá a hangot akkor is adja, de ha a 2 hátsó egyszerre szól akkor megszűnik a mély :D na itt mi lehet a gond , tud segíteni valaki ? :)

Petya

Valamelyiket fordított fázissal kötötted be, cseréld meg a vezetékeket valamelyik hátsó hangszóró pólusain.

Megosztás:

Hali! A Vectra 2000 digitális km órát lehet programozni ugyan úgy mint a BC-t? Ha igen akkor ehhez is van valami program táblázat? Mikor bekapcsol a digit műszer az össz km helyére kiírj Hogy 40 82. Gondolom be lehet programozni a sebesség jeladót meg hogy merföld- be számoljon vagy km-ben...stb

Megosztás:

Mi az a Quad Driver Modul ? Ezt a hibát írja ki a műszerem a motorvezérlésben:/

Gondolom törlöd és amint beindítod, már jelen is van a hiba, ugye?

Az egy az ECU-ban lévő modul, de ezt okozhatja a főtengelyjeladó hibázása vagy annak a tárcsán lévő bütykös tárcsarésze.

Legrosszabb esetben ECU-t kell cserélned és ha azzal elmúlik, akkor az ECU bajos.

Egyébként ez a modul az ECU-ban lévő végfokok és arra problémázik.

Megosztás:

Digitális műszer-t építettem be amibe a csekk izzó ki volt égve és most a vectra 2000 digijét kötöttem be és kiváncsi voltam tudom-e programozni és akkor láttam a QDM hibakódot. Tulajdonképpen bármi is lehet?? :) Amúgy a műszer írja hogy a hiba jelen-e van. Simán gyújtásnál nincs jelen. Csak ha jár a motor akkor is csak 3-5 mp-kén villog hogy jelen van a hiba. Kontakt hiba esetlek valahol valami zárlat csinálhatja?

Megosztás:

Blaupötty 662GTX:

Botfülű vagyok és a gagyibb CAR400 hajtom (ami ugye csutka felé már torzít), de most hogy egyik oldalon maradt a gyári, vhogy nem nyújt sokkal több élvezetet a Blau, igaz Rammstein nem is éppen ennek megállapítására való zene.

Annak kell szepen szolnia amit szeretsz...
Megosztás:

Hali ! Olyan problémám lenne hogy a középkonzolba a kijelzöm 1ik naprol a másikra fogja és elfelejti a beállitást aztán beállitom 3 napig megy aztán megint nem .Az lenne a kérdésem hogy ezt lehet e javitani vagy mindenképp csere? köszi a segitséget ! (f astra 95 ös évj)

Megosztás:

Hali ! Olyan problémám lenne hogy a középkonzolba a kijelzöm 1ik naprol a másikra fogja és elfelejti a beállitást aztán beállitom 3 napig megy aztán megint nem .Az lenne a kérdésem hogy ezt lehet e javitani vagy mindenképp csere? köszi a segitséget ! (f astra 95 ös évj)

Előfordul kontakthiba, szedd ki a csatlakozóban kicsit mozgasd oldalra a lábakat.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.