Peeti183 Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Sziasztok! Segítség kellene hangszóró ügyben! Végre szereztem gyári első hangszórókat (mer ami bennvolt nekem az a kalaptartó melletti lenne -.- ) Betettem minden jó, hátra is bekötöttem őket szólnak is.... aztán kipróbáltam melyik oldal hogy nyekereg ,csak az a gubanc ha az egyikről leveszem akkor adja a mélyet rendesen, ha a másikra adom rá a hangot akkor is adja, de ha a 2 hátsó egyszerre szól akkor megszűnik a mély :D na itt mi lehet a gond , tud segíteni valaki ? :) Petya Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Sziasztok! Segítség kellene hangszóró ügyben! Végre szereztem gyári első hangszórókat (mer ami bennvolt nekem az a kalaptartó melletti lenne -.- ) Betettem minden jó, hátra is bekötöttem őket szólnak is.... aztán kipróbáltam melyik oldal hogy nyekereg ,csak az a gubanc ha az egyikről leveszem akkor adja a mélyet rendesen, ha a másikra adom rá a hangot akkor is adja, de ha a 2 hátsó egyszerre szól akkor megszűnik a mély :D na itt mi lehet a gond , tud segíteni valaki ? :) Petya Valamelyiket fordított fázissal kötötted be, cseréld meg a vezetékeket valamelyik hátsó hangszóró pólusain. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Ha nem megy, akkor azért lehet, mert nincs lába. :) Biztosítékot nézted egyébként? :D Van biztosítéka? nohát. Nem tudtam. De mintha végignéztem volna, nem láttam szakadtat, bár fene tudja. Milyen ábrának kellene mellette lenni? :) thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Április26, 2013 Megoszt Elküldve Április26, 2013 Sziasztok! Tudja valaki,hogy az elektromos ablak és a központizár hol közösködnek? Egyik sem működik,de van amikor magától helyreáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április26, 2013 Megoszt Elküldve Április26, 2013 Sziasztok! Tudja valaki,hogy az elektromos ablak és a központizár hol közösködnek? Egyik sem működik,de van amikor magától helyreáll. Úgy rémlik ugyanonnan kapnak tápot. A másik közös rész az ajtóátvezető csatlakozó. Nézd meg, hogy nem lazult-e ki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
CabrioFredy Elküldve Április27, 2013 Megoszt Elküldve Április27, 2013 Sziasztok! Ki kellene kapni a bal ajtóból az elektromos ablakemelő motorját. ki csinált már ilyet? Furkáljam le a popszegecseket amik tartják az ajtóhoz a szerkezetet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április27, 2013 Megoszt Elküldve Április27, 2013 Sziasztok! Ki kellene kapni a bal ajtóból az elektromos ablakemelő motorját. ki csinált már ilyet? Furkáljam le a popszegecseket amik tartják az ajtóhoz a szerkezetet? Igen, csak előtte ragasztószalaggal ragaszd fel az üveget ne essen le ha majd nem fogja az emelő. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 Hali! A Vectra 2000 digitális km órát lehet programozni ugyan úgy mint a BC-t? Ha igen akkor ehhez is van valami program táblázat? Mikor bekapcsol a digit műszer az össz km helyére kiírj Hogy 40 82. Gondolom be lehet programozni a sebesség jeladót meg hogy merföld- be számoljon vagy km-ben...stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Nu végre összeraktam a generátorom, ha vkit érdekel: http://taylor.hu/astra/generator/osszeszereles/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Nu végre összeraktam a generátorom, ha vkit érdekel: http://taylor.hu/astra/generator/osszeszereles/ Tedd be az aláírásodba a linket úgy mindíg látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Ezt körbefényképezgetni több idő volt mint összerakni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 naja az igaz, le is akartam írni, de a végére annyira triviális összerakni, hogy nem szarakodtam vele mondjuk még nincs benne a helyén.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Sziasztok! Tudja valaki,hogy az elektromos ablak és a központizár hol közösködnek? Egyik sem működik,de van amikor magától helyreáll. A biztosíték tábla mögött volt lazúlás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május4, 2013 Megoszt Elküldve Május4, 2013 A biztosíték tábla mögött volt lazúlás! Hát van ott pár szál drót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 (edited) Jelentem, hogy Blaupötty 662GTX befér az első ajtóba :icon1: igaz a beépítőkeretet (legalábbis mai nekem volt) 6mm meg kellet emelni és egy kicsit hámozni kellett a belül a kárpit nyúlványán http://taylor.hu/astra/hangszoro_elol/ Módosítva Május7, 2013 : stirlitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 ..akkor tényleg pont befért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 éppen pont, az ablak is megy hátul, meg a müa.rács is rajta van elől csak épp kérdezte vki nemrég, ja és 56mm a mélysége a hangszórónak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Mi az a Quad Driver Modul ? Ezt a hibát írja ki a műszerem a motorvezérlésben:/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Mi az a Quad Driver Modul ? Ezt a hibát írja ki a műszerem a motorvezérlésben:/ Gondolom törlöd és amint beindítod, már jelen is van a hiba, ugye? Az egy az ECU-ban lévő modul, de ezt okozhatja a főtengelyjeladó hibázása vagy annak a tárcsán lévő bütykös tárcsarésze. Legrosszabb esetben ECU-t kell cserélned és ha azzal elmúlik, akkor az ECU bajos. Egyébként ez a modul az ECU-ban lévő végfokok és arra problémázik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Digitális műszer-t építettem be amibe a csekk izzó ki volt égve és most a vectra 2000 digijét kötöttem be és kiváncsi voltam tudom-e programozni és akkor láttam a QDM hibakódot. Tulajdonképpen bármi is lehet?? :) Amúgy a műszer írja hogy a hiba jelen-e van. Simán gyújtásnál nincs jelen. Csak ha jár a motor akkor is csak 3-5 mp-kén villog hogy jelen van a hiba. Kontakt hiba esetlek valahol valami zárlat csinálhatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Blaupötty 662GTX: Botfülű vagyok és a gagyibb CAR400 hajtom (ami ugye csutka felé már torzít), de most hogy egyik oldalon maradt a gyári, vhogy nem nyújt sokkal több élvezetet a Blau, igaz Rammstein nem is éppen ennek megállapítására való zene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Blaupötty 662GTX: Botfülű vagyok és a gagyibb CAR400 hajtom (ami ugye csutka felé már torzít), de most hogy egyik oldalon maradt a gyári, vhogy nem nyújt sokkal több élvezetet a Blau, igaz Rammstein nem is éppen ennek megállapítására való zene. Annak kell szepen szolnia amit szeretsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 az is igaz, nem is panaszkodásból, mert mindenképp cserélni kellet, mert az eredeti pappír membrános má szakadozik és most hogy leszedtem a kárpitot láttam hogy fent a csipogó is szétesett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Hali ! Olyan problémám lenne hogy a középkonzolba a kijelzöm 1ik naprol a másikra fogja és elfelejti a beállitást aztán beállitom 3 napig megy aztán megint nem .Az lenne a kérdésem hogy ezt lehet e javitani vagy mindenképp csere? köszi a segitséget ! (f astra 95 ös évj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2013 Megoszt Elküldve Május8, 2013 Hali ! Olyan problémám lenne hogy a középkonzolba a kijelzöm 1ik naprol a másikra fogja és elfelejti a beállitást aztán beállitom 3 napig megy aztán megint nem .Az lenne a kérdésem hogy ezt lehet e javitani vagy mindenképp csere? köszi a segitséget ! (f astra 95 ös évj) Előfordul kontakthiba, szedd ki a csatlakozóban kicsit mozgasd oldalra a lábakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts