ateszeger Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 a generátoré :D de akkor remy hol a tökbe vetted a szabályzót 1000pénzért? egy barátom autósboltba dolgozik és ö intézte.a teljes ár az 2000 lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április17, 2013 Megoszt Elküldve Április17, 2013 ja éretem az más.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek497 Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 Hellóó!C16se ECU-jának is van fordulatszámmérő vezetéke a stekkerén? Egy bizonyos zöld vezeték ha minden igaz...Ha igen, akkor ez milyen jelet ad? Növekvő feszültséget, impulzust stb?(Lusta voltam kivenni meglesni az ECU-t :$) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április18, 2013 Megoszt Elküldve Április18, 2013 Igen, benne van a zöld vezeték. Én mikor rámértem egy folyamatos fix feszültség jött rajta. Nem is értem a dolgot. De szoptam vele mert a műszeregységem meg c18nz ből volt, ahol elosztós gyújtás van, és a trafóról kapja a jelet, emiatt teljesen más volt a műszeregység nyákfóliája, és nem ment a fordmérő. Kicseréltem a fóliát a motorhoz tartozóéra, és egyből működött. Amúgy szerintem impulzust ad, csak a multiméter valszeg nem tudta lekövetni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek497 Elküldve Április19, 2013 Megoszt Elküldve Április19, 2013 Igen, benne van a zöld vezeték. Én mikor rámértem egy folyamatos fix feszültség jött rajta. Nem is értem a dolgot. De szoptam vele mert a műszeregységem meg c18nz ből volt, ahol elosztós gyújtás van, és a trafóról kapja a jelet, emiatt teljesen más volt a műszeregység nyákfóliája, és nem ment a fordmérő. Kicseréltem a fóliát a motorhoz tartozóéra, és egyből működött. Amúgy szerintem impulzust ad, csak a multiméter valszeg nem tudta lekövetni.Áhh, köszi :DKözbe találtam egy fényképet valamelyik fórumon, azon van egy olyan vezeték, ami a fogyasztásméréssel kapcsolatos.Arról van valami infó, hogy az milyen jelet ad? :DAzért érdekel, mert ha tudom akkor csinálok ledes fordulatmérőt, meg fogyasztásmérőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Üdv. Lenne egy olyan gondom,hogy megadta magát a bal első központizár motor. Ma vettem egyet bontóba kicseréltem nyitja,zárja,de ha belülről lezárom akkor nem tudom kinyitni ha felhúzom a gombot csak a távirányítóval. Ez azért lehet mert nem központi vezérlő motort adott a bontós? eddig a bal elsővel kilehetett nyitni belülről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Lehet hogy egy jobbosat kaptál, az meg nem tudja ezt a funkciót. A bal egy a master. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 üdv! mi lehet a hőmérőmmel? minden indításkor mínusszal kezd(általában -30fok) aztán szépen halad felfelé az aktuális hőmérsékletig köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 üdv! mi lehet a hőmérőmmel? minden indításkor mínusszal kezd(általában -30fok) aztán szépen halad felfelé az aktuális hőmérsékletig köszi! Vagy az érzékelőd halódik a lökösben, vagy a kijelzőben a csatlakozó forrasztásai engedték el magukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Vagy Szibériából mész az Egyenlítő felé, nagyongyorsan:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Lehet hogy egy jobbosat kaptál, az meg nem tudja ezt a funkciót. A bal egy a master. Fordítva. Jobbossal nem tudod lezárni mindet, csak nyitni. Belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Vagy az érzékelőd halódik a lökösben, vagy a kijelzőben a csatlakozó forrasztásai engedték el magukat. szóval egyik sem olcsó dolog képet nem tudok betenni de vicces, fél óra alatt 50 fok különbség, a hangsebesség sehol sincs hozzám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 szóval egyik sem olcsó dolog képet nem tudok betenni de vicces, fél óra alatt 50 fok különbség, a hangsebesség sehol sincs hozzám :) 5e ft alatt van a két alkatrész együtt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Vagy Szibériából mész az Egyenlítő felé, nagyongyorsan:) nagyon-nagyon gyors f astra eladó :)))))) bizonyíték: http://frmpic.sportmotor.hu/p/45/548990/2 http://frmpic.sportmotor.hu/p/45/548991/2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 5e ft alatt van a két alkatrész együt.... ez bontós ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 5e ft alatt van a két alkatrész együt.... Párszáz forint volt a termoelem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Látom lehagyom a betűket és nem is szóltok?? :D Bontós ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Párszáz forint volt a termoelem... :D lehetne valami részletesebb infót kapni? pár évig még szeretném használni az autót szóval ki kellene javítani ezt a hibát, ha ennyire olcsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Üdv. Lenne egy olyan gondom,hogy megadta magát a bal első központizár motor. Ma vettem egyet bontóba kicseréltem nyitja,zárja,de ha belülről lezárom akkor nem tudom kinyitni ha felhúzom a gombot csak a távirányítóval. Ez azért lehet mert nem központi vezérlő motort adott a bontós? eddig a bal elsővel kilehetett nyitni belülről. me nem jót vettel, olyan kell ami bal előre való, ha belenézel a csatiba 5(6) érintkezősnek kell lenni nem csak 3nak viszont jó omegáé meg vectráé is (persze ha jó alakú a csatja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 lehetne valami részletesebb infót kapni? pár évig még szeretném használni az autót szóval ki kellene javítani ezt a hibát, ha ennyire olcsó jó az vmi mokolt cucc nézd meg itt: https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41560000-jelado-erzekelo-gomba/41560590-kulso-homerseklet-jelado/144475-kulso-homerseklet-jelado-opel-astra-f Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 lehetne valami részletesebb infót kapni? pár évig még szeretném használni az autót szóval ki kellene javítani ezt a hibát, ha ennyire olcsó Én is úgy kaptam, de megkérdezem az illetőt honnan vette és pontosan mi ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 me nem jót vettel, olyan kell ami bal előre való, ha belenézel a csatiba 5(6) érintkezősnek kell lenni nem csak 3nak viszont jó omegáé meg vectráé is (persze ha jó alakú a csatja) Amit vettem az 6 lábas. nekem viszont 5 lábas volt benne. Betettem nyit zár okés. ment össze. aztán hazafele véletlenül rákönyököltem a gombra lezárt húztam volna fel nem jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Amit vettem az 6 lábas. nekem viszont 5 lábas volt benne. Betettem nyit zár okés. ment össze. aztán hazafele véletlenül rákönyököltem a gombra lezárt húztam volna fel nem jött. Fel sem tudtad húzni? Gyári a központi zárad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 én akkor szívtam így a reteszeléssel, mikor a kilincsből kijövő nyomórúd túl feszesre lett állítva a zárszerkezethez. egy nap volt mire rájöttem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Fel sem tudtad húzni? Gyári a központi zárad? Nem tudom felhúzni ha levan nyomva és most néztem még kulcsal se tudom se nyitni se zárni :huh: igen gyári a központi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts