Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Igen, benne van a zöld vezeték. Én mikor rámértem egy folyamatos fix feszültség jött rajta. Nem is értem a dolgot. De szoptam vele mert a műszeregységem meg c18nz ből volt, ahol elosztós gyújtás van, és a trafóról kapja a jelet, emiatt teljesen más volt a műszeregység nyákfóliája, és nem ment a fordmérő. Kicseréltem a fóliát a motorhoz tartozóéra, és egyből működött.

Amúgy szerintem impulzust ad, csak a multiméter valszeg nem tudta lekövetni.

• Like 1
Megosztás:

Igen, benne van a zöld vezeték. Én mikor rámértem egy folyamatos fix feszültség jött rajta. Nem is értem a dolgot. De szoptam vele mert a műszeregységem meg c18nz ből volt, ahol elosztós gyújtás van, és a trafóról kapja a jelet, emiatt teljesen más volt a műszeregység nyákfóliája, és nem ment a fordmérő. Kicseréltem a fóliát a motorhoz tartozóéra, és egyből működött.

Amúgy szerintem impulzust ad, csak a multiméter valszeg nem tudta lekövetni.

Áhh, köszi :D

Közbe találtam egy fényképet valamelyik fórumon, azon van egy olyan vezeték, ami a fogyasztásméréssel kapcsolatos.Arról van valami infó, hogy az milyen jelet ad? :D

Azért érdekel, mert ha tudom akkor csinálok ledes fordulatmérőt, meg fogyasztásmérőt.

Megosztás:

Üdv. Lenne egy olyan gondom,hogy megadta magát a bal első központizár motor. Ma vettem egyet bontóba kicseréltem nyitja,zárja,de ha belülről lezárom akkor nem tudom kinyitni ha felhúzom a gombot csak a távirányítóval. Ez azért lehet mert nem központi vezérlő motort adott a bontós? eddig a bal elsővel kilehetett nyitni belülről.

Megosztás:

Üdv. Lenne egy olyan gondom,hogy megadta magát a bal első központizár motor. Ma vettem egyet bontóba kicseréltem nyitja,zárja,de ha belülről lezárom akkor nem tudom kinyitni ha felhúzom a gombot csak a távirányítóval. Ez azért lehet mert nem központi vezérlő motort adott a bontós? eddig a bal elsővel kilehetett nyitni belülről.

me nem jót vettel, olyan kell ami bal előre való, ha belenézel a csatiba 5(6) érintkezősnek kell lenni nem csak 3nak

viszont jó omegáé meg vectráé is (persze ha jó alakú a csatja)

Megosztás:

me nem jót vettel, olyan kell ami bal előre való, ha belenézel a csatiba 5(6) érintkezősnek kell lenni nem csak 3nak

viszont jó omegáé meg vectráé is (persze ha jó alakú a csatja)

Amit vettem az 6 lábas. nekem viszont 5 lábas volt benne. Betettem nyit zár okés. ment össze. aztán hazafele véletlenül rákönyököltem a gombra lezárt húztam volna fel nem jött.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.