PoviCsabi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Sziasztok! Ha valaki már találkozott az alábbi jelenséggel és sikerült megoldania, kérem segítsen! Leírás: Ha indexelek bármelyik oldalra és közben fékeznem is kell akkor nem villog hanem egyfolytában világít az index. Lehet hogy relé? Esetleg kormánykapcsoló? Mindenképp elmegyek villanyászhoz, de ha valaki séróból tudja akkor nem kellene rohangálnom... :blink: Ja és remélem nem függ össze azzal hogy beszart a hátsó ablaktörlő motorom.... Előre is kösz az infokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Sziasztok! Ha valaki már találkozott az alábbi jelenséggel és sikerült megoldania, kérem segítsen! Leírás: Ha indexelek bármelyik oldalra és közben fékeznem is kell akkor nem villog hanem egyfolytában világít az index. Lehet hogy relé? Esetleg kormánykapcsoló? Mindenképp elmegyek villanyászhoz, de ha valaki séróból tudja akkor nem kellene rohangálnom... :blink: Ja és remélem nem függ össze azzal hogy beszart a hátsó ablaktörlő motorom.... Előre is kösz az infokat! Azt nézd meg (Pl. multiméterrel), hogy a hátsó lámpa földelése rendben van-e, ill. hogy a féklámpa és az index csatlakozórarui nem érnek-e össze a hátsó lámpatestben. Esetleg mozgasd meg a vészvillogókapcsolót, az is tud érdekes dolgokat művelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Hozzátenném még azt is, hogy mi van, ha az ablaktörlő mocidnak is csak test baja van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ja, testhiba, kontakthiba lesz az. Szedd ki a lámpatestet, és kövesd végig, minden rendben van-e, csatlakozónál és égőknél kis kontaktspray nem árt. Meg műszerrel és egy hosszú vezetékkel le lehet mérni, hogy a testkábel jó-e hátul (akkutól elhozni a másik kábelen a testet, és szakadásvizsgálat). Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Köszönöm így kezd összeállni a kép, mivel a hétvégén hátul matattam mert eltört a hátsó ablakmosó csöve és verte mindenhova a löttyöt! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
widi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Tudna valaki abban segíteni, hogy létezik-e valami villamossági rajz, vagy rajzok ASTRA F-hez? Tudom, sokféle felszereltségű létezik, ezáltal sokféle villamossági kombináció lehet. Köszi! Bocsi, ha már volt róla szó, nem olvastam nagyon vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Tudna valaki abban segíteni, hogy létezik-e valami villamossági rajz, vagy rajzok ASTRA F-hez? Tudom, sokféle felszereltségű létezik, ezáltal sokféle villamossági kombináció lehet. Köszi! Bocsi, ha már volt róla szó, nem olvastam nagyon vissza. Természetesen létezik, az "Így csináld..." könyvben benne van szinte az összes motorhoz való, valakinek megvolt itt a fórumon beszkennelve, tőle letöltheted :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Itt található http://rhymerjr.uw.hu/servicebook/Opel%20A...anual%20hun.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Vagy itt is fent van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Vagy itt is fent van! Na ezt a linket nem találtam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 (edited) 99-es Astrámba a márkakereskedő egy Laserline SLH 988E riasztót pakolt.Felhívtam a forgalmazót, de ő is annyit mondott, hogy van a riasztóban 6 mikrokapcsoló és ezekkel lehet a különböző funkciókat ki-be kapcsolni. Ha tudtok vmi infót a riasztóról azt megköszönném. Módosítva Április4, 2006 : csaba77 Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Tudna valaki abban segíteni, hogy létezik-e valami villamossági rajz, vagy rajzok ASTRA F-hez? Tudom, sokféle felszereltségű létezik, ezáltal sokféle villamossági kombináció lehet. Köszi! Bocsi, ha már volt róla szó, nem olvastam nagyon vissza. Ha írsz évjáratot ,motorkódot,felszereltséget(pl:klímás-e) akkor belinkelem neked az Autodata-ból! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 99-es Astrámba a márkakereskedő egy Laserline SLH 988E riasztót pakolt.Felhívtam a forgalmazót, de ő is annyit mondott, hogy van a riasztóban 6 mikrokapcsoló és ezekkel lehet a különböző funkciókat ki-be kapcsolni. Ha tudtok vmi infót a riasztóról azt megköszönném. Szerintem ITT érdeklődj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
widi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A GYORS SEGITSÉGET! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Szerintem ITT érdeklődj! Köszi már megpróbáltam,de sajnos nem tudtak segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Segítséget kérek! Aki már szerelt be utólag, vagy van neki gyárilag az autójában tükrfűtés, nézze már meg a relé azonosítószámát! Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 a bizit táblán(ban) lenne ezen relé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 A biztitáblán elvileg a felső sorban a bal szélső a tükörfűtés reléje (az "Így csináld... szerint) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Oké.. elvileg lemegyek még ma a kocsihoz,megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Segítséget kérek! Aki már szerelt be utólag, vagy van neki gyárilag az autójában tükrfűtés, nézze már meg a relé azonosítószámát! Köszönöm. K35 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Jah.. iiigy.. jóóó.. mert nekem a felső bal 1-en semmi nem volt irva.. legalábbis a tetején... kiszedn nem birtam.. elég szükös ott a hely.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Elvileg ennyi van a relére írva hogy K35 ? Mert ha igen akkor köszi, megyek bontóba és nézek egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Akkor mégiscsak én értelmeztem jól.. mert szerintem nem.. a k35 az a kapcsolási rajzon lévő számozása.. szvsz.. nekem a tetején nincs semmi felirat.. de nem volt kedvem időm kiszedni.. elég elcseszettül fenn van.. nem birtam csak úgy.. szerelni meg nem akartam, mert reggel megyünk temetésre, és nem lett volna jó, ha nem üzemkész a kocsi :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Érdeklődnék Minden 14nz astrába ugyanolyan ECU van? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 nem :blink: Egyébként a megkülönböztetésre egy 8 jegyű számkódot és egy négybetűs betűkódot szoktak használni. Na annak nem árt egyezni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts